Autoverhuur net buiten schiphol, scherpe prijs. Voordeel geen rijen wachtenden zoals bij de andere verhuur balies in de schiphol hal. pendel (10 minuten) duurt net zo lang als naar de parking lopen va... Toon meer
Dikke oplichters! Bij de auto terugbrengt verzinnen ze d’r allemaal extra kosten bij. Dit ging onder andere om dat men zei dat wij gerookt hadden in een auto. Wat helemaal niet het geval was. meerder... Toon meer
Het was makkelijk en eenvoudig om een auto te reserveren. Het personeel was erg gastvrij en vriendelijk.
Wij hadden een wagen in Rovaniemi gehuurd. Bij teruggave werd deze wagen niet nagekeken alhoewel het gewoon tijdens de kantooruren was. Nadien kregen wij een claim van 1466 euro voor schade aan de OND... Toon meer
Green Motion Car and Van hire offers its customers - both leisure and business the opportunity to enjoy great value vehicle rental, while helping to reduce the impact of global CO2 emissions associated with road travel.
Aspen Farm, Sheep Lane, MK17 9HD, Woburn, Verenigd Koninkrijk
- 03338884000
- reservations@greenmotion.com
- greenmotion.com
Vraagt klanten om een review
Heeft 99% van zijn negatieve reviews beantwoord
Ontzettend bedonderd op Zakynthos door Greenmotion.
Ontzettend bedonderd op Zakynthos AirPort. We zouden te laat zijn, terwijl ze ons vluchtnummer hadden, was er geen Up meer. Verplicht direct€190 betalen voor upgrade naar Polo. Vrienden voor een automaat €225 cash. Je zit in de mangel en moet het wel doen , want de bus was al weg. Voor ons de grootste pech er nog bij dat mijn man zijn heup na 5 dagen brak en ik de auto terug moest brengen. Nog 9 dagen te gaan en geen cent terug , nee ik moest zelfs €40 betalen omdat ik had gereden en de auto op de naam van mijn man stond. Die €40 heb ik geweigerd!!!! Zo gaan ze met je om op Zakynthos . Ik vind het heel erg dat Rentalcars zich hier voor leent. Denk je fijn thuis alles geregeld te hebben.

Marrakesh
Dit is een standaard antwoord van ze, trap er niet in.
mijn creditkaart doet het altijd en overal, er staat 2500 euro op.
contact gehad met mijn bank, alles was goed.
ik wil jullie behoeden om met deze mensen in zee te gaan, al die stress is nergens voor nodig.

oplichters
Heb de auto niet kunnen krijgen kan daar niks van zeggen. Maar heb deze wagen geboekt en met mijn visa kaar een aanbetaling gedaan van 138 € (volledige verzekering bijgeboekt.),toen we de wagen gingen afhalen bleek er iets te zijn met mijn visa kaart. Voor ons was dit een persoon met een door ons nog nooit gezien arrogantie, wilde dat oplossen met een extra verzekering en wat later nog een meer voor een 300€.De kaart van mijn vrouw wilde ze niet aanvaarden en ook het simpel omboeken op haar naam ook niet. Ze waren op geld uit en we zijn eggegaan. Voor ons een verlies van 138 € . Blijf er weg het is een bende oplichters en zou daar zeker niet met samenwerken.

Crimineel bedrijf
Crimineel bedrijf. Ze weigerden mijn creditcard waar ik jaren bij andere verhuurbedrijven wel borg betaal. Als oplossing hebben ze me een verzekering laten betalen van 800 euro!!!! En borg cash ingehouden van 400 euro!!!. Crimineel bedrijf. Dit bedrijf nooit meer! Vanaf nu gewoon de normale verhuurmaatschappijen als hertz europcar etc. Dit was trouwens in Marrakech. Voor een ieder: ik wens jullie datgene niet toe wat ze me gisteren hebben aangedaan. Doe jezelf dit niet aan en huur hier geen auto!!! Nieuw vorm van afpersing

Antwoord van Green Motion International
Slechte ervaring met GREEN MOTION…
Slechte ervaring met GREEN MOTION Athene. Kregen een oude Nissan mee waarvan versnellingsbak versleten bleek te zijn.
3 dagen vast gezeten in verlaten dorp konden nergens heen vakantie planning liep in de soep en hierdoor veel stress gehad.
Bij terugkomst schade formulier ingevuld waarop reactie dat ze niets voor ons konden doen. Schandalige service slecht bereikbaar voor hulp onderweg. Zeggen actie te ondernemen maar bellen niet terug. Nooit meer GREEN MOTION voor mij.

Antwoord van Green Motion International
Zoveel stress wil je niet na een weekje…
Zoveel stress wil je niet na een weekje vakantie.
Vanmorgen wilde 5 klanten (hoogste waarschijnlijk nu ex klanten) hun auto inleveren bij Green Motion Luchthaven Aktion - Preveza.
Bij het bellen om 08:00u naar het nummer op de papieren gaf een norse ongeïnteresseerde medewerker te kennen dat er iemand over 5 minuten zou zijn. Dit had hij ook al tegen een andere wachtende gezegd (15 minuten eerder) die om 07:30u afgesproken had zijn auto in te leveren. Na 20 minuten herhaaldelijk nogmaals gebeld maar dit nummer werd niet meer opgenomen.
Toen maar het telefoonnummer gebeld wat onder de kentekenplaat staat.. Weer een norse medewerker aan de lijn die, nadat ik te kennen had gegeven het nummer van het lokale agentschap al te hebben, zei: 'dan kan ik u niet verder helpen' en verbrak de verbinding.
Gelukkig na drie kwartier te hebben gewacht had één van de andere wachtende personen het idee om te proberen bij het verhuurbedrijf ernaast te vragen of men bereid was om de auto in te nemen omdat we nu toch echt naar de luchthaven moesten.
En inderdaad, de medewerker van 'EURO RENTALS' was bereid ons uit de brand te helpen.
De locatie van Green Motion Luchthaven Aktion - Preveza ligt een heel stuk lopen van de luchthaven. Vroeger werd je nog netje opgehaald en weggebracht. Maar, nu moet je met je koffer een heel eind lopen over een weg zonder trottoir.
Buiten deze vervelende situatie moet ik toegeven dat bij aankomst ik eerst een oud barrel meekreeg waarvan het stuur trilde. Dus, bij de eerste rotonde teruggegaan. Ik kreeg direct een gratis upgrade én een nieuwere auto mee (14.000 km op de teller).

Antwoord van Green Motion International
Autohuur voor goede prijs!
Autohuur voor goede prijs!
Vriendelijke mensen.
Borg terug binnen 2 dagen
Maria Visser

Antwoord van Green Motion International
Steenslag op de bumper verhalen op de…
Steenslag op de bumper verhalen op de klant? Men stuurt zonder overleg een factuur van een garage bedrijf die het repareert... de betaling doet men van de borg. Ik heb diverse keren contact gezocht, echter geen reactie meer terug ontvangen en, geld verdwenen. Daarnaast zit met vele kilometers verwijderd van Schiphol? Mijn advies, huur hier geen auto!
antwoord op Greenmotion... dat formulier hebben we al diverse keren ingevuld, en ook gebeld, gemaild etc etc. Geen reactie mogen ontvangen en ook geen geld retour. Aan de andere reacties op internet is te zien dat jullie vaker op deze manier zaken doen... dus is voor mij de laatste keer geweest.

Antwoord van Green Motion International
Hele grote kosten voor kleine schade
Zeer mooie nieuwe auto. Bij inleveren terecht kleine schade (deukje van ong 2,5 cm) opgemerkt. Het krasje op de velg was zoeken naar schade. De schrik was vooral dat er een enorm bedrag voor werd gerekend. Totaal 970 euro en dat staat echt niet in verhouding tot de schade. Het lijkt wel een verdienmodel. Alles keurig genoteerd en gemaild. Al met al het gevoel waar je bij Autohuur voor wordt gewaarschuwd....men probeert je geld afhandig te maken. Vooraf door extra te verzekeren, moeilijk te doen over je creditcard, gedoe over schade, borg veilig te stellen et cetera. Geen Green Motion meer voor mij de volgende keer.

Antwoord van Green Motion International
Klantvriendelijkheid kan een stuk beter
Goedkoop een Nissan micra kunnen huren op Corfu waar we blij mee waren, alleen wat een chagrijnig personeel. Er kan geen aardig woord vanaf en duurt eeuwen voor je je auto heb .Auto helaas terug moeten brengen met schade. Bedrag viel mee maar de afhandeling , heb een half uur als het niet meer is bij die meneer in het kantoor gezeten ,er werd niks gezegt ,niks uitgelegd,je moest alles zelf vragen en dan nog werd er amper tot niet geantwoord.Auto was goed maar huur hier geen auto meer beetje vriendelijk personeel zou de zaak goed doen

Prima aanbieder, goede priis
Was even zoeken, kantoortje zit buiten luchthaventerminal van Preveza, rechts de hoek om aan de overkant van doorgaande weg. Ophalen ging prima, auto was volgens afspraak. Na een telefoontje was het geen probleem twee dagen langer te huren, al betaal je dan wel een stuk meer per dag dan vooraf via Easyterra. Maar dat zal altijd wel zo zijn als je ad-hoc bij boekt. Vriendelijke dames op kantoor Preveza. Goede ervaringen met Greenmotion, 2 jaar geleden in Dubrovnik kreeg ik een auto mee die minstens twee klassen hoger was. Aanrader.

Antwoord van Green Motion International
Uitstekende service en zeer vriendelijk
Wij werden in Edinburgh vriendelijk en snel te woord gestaan. Kregen een gratis upgrade. Op de vraag of ze wat tips hadden over de omgeving nam men alle tijd. Inleveren ging ook zeer snel. Voordeel can een wat kleinere verhuurorganisatie.
Conclusie: volgende keer boek ik weer bij green motion.

Alles is prima verlopen.

Goed en snel geholpen.

Antwoord van Green Motion International
We hadden een vertraagde vlucht
We hadden een vertraagde vlucht. Op Rotterdam AirPort aangekomen was het even zoeken naar de nieuwe lokatie van Green Motion.
Daar had de uitermate vriendelijke baliemedewerker onze papieren al klaarliggen en ivm. de hevige regen zelfs de auto voor de deur klaargezet.
Hulde, hulde!
Met vriendelijke groet
Mw. D. Toele-van Latum

Antwoord van Green Motion International
Prima verhuurbedrijf alleen jammer dat…
Prima verhuurbedrijf alleen jammer dat ze niet op Schiphol zelf zijn gevestigd de pendelbus rijdt met een lange tussentijd

Onwerkelijke schadekosten geclaimd
Auto opgehaald in Riga en weer teruggebracht. Niets gebeurd onderweg, maar bij terugkeer in Nederland kreeg ik te horen dat er een steentje tegen de buitenspiegel was gekomen en dat ik daarom het lieve sommetje van ruim € 200,- moest betalen. Nooit meer Greenmotion!

Antwoord van Green Motion International
Alles soepel verlopen en goed geholpen!