Hana Comfort B.V. Reviews

TrustScore 2 uit 5

2,2

Ik ben erg teleurgesteld in Hana Comfort. Op 2 april heb ik 3 slaapmaskers besteld, maar de kwaliteit is echt ondermaats. De naden zijn slecht afgewerkt, vooral bij het klittenband, wat het product... Toon meer

Bedrijf Hana heeft snelle levering en alles goed geregeld. Duidelijke website.. Fijn dat ze gratis retournering aanbieden. Ze gaven in een de handleiding aan dat het wennen was. Maar ik slaap na 3 dag... Toon meer

De communicatie met de klantendienst ging dan wel goed nadat mijn verzwaringsdeken vele weken later dan voorzien werd geleverd, maar de kwaliteit laat echt de wensen over. Zit los in de hoes geknoopt... Toon meer

Eerlijk gezegd vond ik het de moeite niet waard, maar omdat jullie zo aandringen toch een review. Helaas werd mijn klacht (die nog binnen de retourperiode kwam) niet serieus genomen. Dat ik vaker wakk... Toon meer

1. Huis en tuin

Wij zijn Hana © en wij helpen jou beter slapen Wij geloven dat de wereld verbeteren begint bij een goede nachtrust. Hoe meer we leren over het gevaar van slaaptekort, hoe meer we realiseren dat goede slaap de sleutel is naar een gezonder leven, fijnere relaties en een veiligere maatschappij. Goede nachtrust is geen luxe, maar een noodzaak Sinds 2019 verkopen wij de beste slaaphulpmiddelen van Nederland. Ons doel is de epidemie van slaaptekort oplossen. Een nieuwe standaard creëren. Eentje waarbij jij voortaan de hele nacht doorslaapt, zónder gebruik van verslavende medicijnen met heftige bijwerkingen. Vragen? Stuur ons een mailtje op: info@hanacompany.nl.

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

1 review in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Een heerlijk masker waardoor ik heel…

Een heerlijk masker waardoor ik heel goed slaap

Beste Margriet Duursma,

Bedankt voor je review op Trustpilot.

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met het slaapmasker. Heel goed slapen is een hele verbetering!

Het werkt!

Snelle levering. Het werkt echt. Ik ben een hele slechte slaper van nature. Ik merk een diepere slaap en een betere remslaap (meetbaar met fitbit)
Aanrader, de prijs waard.

Beste Maaike Baakman,

Bedankt voor je review op Trustpilot.

Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met het slaapmasker. Dat je dieper slaapt en een betere remslaap ervaart is een hele verbetering! Goed om te horen dat je Fitbit dit ook aangeeft!

Super snelle levering!

Super snelle levering!
Besteld en de dag erna al geleverd.
Sinds ik het oogmasker gebruik slaap ik veel beter.

Beste Machteld Vankeirsbilck,

Bedankt voor je review op Trustpilot.

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met onze service en dat je dankzij het slaapmasker veel beter slaapt. Dat is een hele verbetering!

Snelle levering, wel 1 tip : de harde klittenband aan de andere kant, nu zit
Die steeds vast in mijn zijden kussensloop.

Beste Gast,

Bedankt voor je review op Trustpilot.

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met onze service. Bedankt voor je feedback. Ik geef dit door aan het team zodat zij dit mee kunnen nemen in het verbeterproces.

Perfect product

Perfect product. Het oogmaskers was heel snel binnen. Is heerlijk zacht en zit erg comfortabel. Hoop dat ik er beter door ga slapen! Heel handig dat er een extra zomerhoesje bij zit. Het geheel zit verpakt in een mooi bewaarzakje

Gr Carla Jager

2 juni 2021

Beste Carla,

Bedankt voor je review op Trustpilot!

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met onze service en het slaapmasker. Houd er rekening mee dat het zeker de eerste 2 weken wennen kan zijn. Je lichaam moet wennen aan het gewicht. Dit is volkomen logisch en hoort bij het proces.

Beste Klant Nijnuis,

Bedankt voor je review op Trustpilot.

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met onze services.

Goede en snelle levering

Goede en snelle levering. Onze dochter is erg blij met haar verzwaarde olifant. Deze werd netjes in een opbergtas bezorgd. Erg handig als ze gaat logeren etc. Maar wat vooral fijn is dat ze erg rustig wordt van haar knuffel. Als ze onrustig is pakt ze haar knuffel om rustig te worden. Daardoor slaapt ze beter, maar ze gebruikt hem ook overdag als ze op de bank zit.

31 mei 2021

Beste Feline,

Bedankt voor je review op Trustpilot.

Wat fijn om te lezen dat je dochter erg rustig wordt van de verzwaringsknuffel en daardoor beter slaapt. Dat is een hele verbetering!

Wij wensen je dochter veel plezier van Ollie de olifant! :)

team HANA ©

Even wennen aan het slaapmasker

Even wennen aan het slaapmasker. Maar ziet er goed uit en ook handig met een warme en een koeler hoesje. Een tip: iets minder harde klittenband gebruiken. Of mijn haar komt erin vast te zitten of mijn kussen raakt beschadigd.

29 mei 2021

Beste Mevr. Tessa,

Bedankt voor je review op Trustpilot.

Het is zeker de eerste twee weken wennen. Je lichaam moet wennen aan het gewicht. Dit is volkomen logisch en hoort bij het proces. Fijn om te horen dat je verder tevreden bent over het product en de kwaliteit!

team HANA ©

wij hebben een knuffel voor onze…

wij hebben een knuffel voor onze kleinzoon besteld , wij hadden keuze tussen een panda en een olifant , het derde artikel was niet meer voorradig , dus wij bestellen de olifant , maar één dag later kregen we mail dat deze niet meer kon verkregen worden , dus de keuze tussen de panda of geld terug , daar er geen andere winkel gevonden werd waar we ongeveer hetzelfde konden kopen hebben wij maar voor de panda gegaan , omdat wij persee zoiets wouden voor onze kleinzoon . Daardoor een 3 sterren waardering

28 mei 2021

Beste D. Speli,

Bedankt voor je review op Trustpilot.

Helaas hebben wij een storing met de voorraadkoppeling tussen het distributiecentrum en de voorraad op de website. Hierdoor heb jij een product kunnen bestellen terwijl deze niet op voorraad is. Dat is niet netjes. Wij werken hard aan een oplossing.

Hopelijk is je kleinzoon net zo blij met Paddy de panda!

team HANA ©

Nadat ik er eerst een voor mezelf had…

Nadat ik er eerst een voor mezelf had gekocht heb ik er nu nog een voor mijn dochter van 11 gekocht. Ze vindt het een fijn gevoel dat het wat zwaarder is, ze wordt er rustiger van. Erg snelle levering, dat is heel fijn.

27 mei 2021

Beste NC Scheurwater - Vroemen,

Bedankt voor je review op Trustpilot.

Wat goed om te lezen dat jij en je dochter zo tevreden zijn met het slaapmasker. Dat je dochter rustiger wordt van het slaapmasker is al een hele verbetering!

Wij wensen jou en je dochter veel slaapplezier! :)

Initieel zeer tevreden

Initieel zeer tevreden, geeft fijn gevoel en zoon geeft aan dat hij beter en dieper slaapt en meer uitgerust wakker wordt!
Na een tweetal weken in gebruik verliest deken zijn vorm en is de vulling niet meer evenredig verdeeld over deken.

22 mei 2021

Beste Klimmer,

Bedankt voor je review op Trustpilot.

Fijn om te horen dat je zoon beter en dieper slaapt en meer uitgerust wakker wordt. Dat is een hele verbetering.

Dat het dekbed zijn vorm verliest en de vulling niet meer evenredig is verdeelt hoort niet na twee weken. Stuur even een berichtje naar info@hanacompany.nl met een foto. Dan kijken we naar een passende oplossing.

Wij wensen je zoon veel slaapplezier! :)

Heerlijke verzwaringsdeken

Heerlijke verzwaringsdeken. ik zou niet anders meer willen. Ik lig veel lekkerder en ontspannender te slapen. De dikke zachter dekbed overtrek ligt er lekker.

20 mei 2021

Beste Chantal,

Bedankt voor je review op Trustpilot!

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met het zwaartekracht dekbed en dat je zoveel lekkerder en ontspannende slaapt. Dat is een hele verbetering!

team HANA ©

Mijn zoontje van 9 was erg angstig in…

Mijn zoontje van 9 was erg angstig in de nacht en was iedere nacht meerdere keren wakker. Via via de tip voor een verzwaringsdeken gekregen. Hij geeft zelf aan minder angstig te zijn en echt minder vaak wakker te worden in de nacht. Verder is het een zeer vroege vogel altijd (6.00/6.30 wakker) en sinds dat hij met de deken slaapt, is hij soms echt pas rond 7.00 wakker met vandaag een uitschieter tot 9.00 :)

15 mei 2021

Beste Sanny,

Bedankt voor je review op Trustpilot.

Wat goed om te lezen dat het zwaartekracht dekbed bij jouw zoon voor minder angst, minder vaak wakker en langer doorslapen zorgt. Dat is een hele verbetering!

Wij wensen je zoon veel slaapplezier! :)

Product valt tegen.

Product valt tegen.
Bedrijf heeft het keurig verstuurd.

13 mei 2021

Hoi Anoniem,

Bedankt voor je review op Trustpilot.

Fijn om te horen dat tevreden bent met onze service. Wat jammer om te horen dat je het product tegen vindt vallen. Wij willen dit uiteraard netjes oplossen. Stuur even een berichtje naar: info@hanacompany.nl. Dan kijken we naar een passende oplossing.

team HANA ©

Dieper en langer slapen met dit masker

Sinds ik slaap met het slaapmasker van Hana, slaap ik vaster en langer.
Het artikel werd snel verzonden.

Beste Josette,

Bedankt voor je review op Trustpilot.

Wat fijn om te horen dat je vaster en langer slaapt. Dat is een hele verbetering! Ook goed om te horen dat je zo tevreden bent met onze service en de snelle levertijd.

Supersnel binnen

Supersnel binnen. Mooi verpakt ook.

Hoi Rien,

Bedankt voor je review op Trustpilot.

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze service en de verpakking.

team HANA ©

Goed om te slapen, even wennen

Ik kreeg het slaapmasker snel toegestuurd.
Na even wennen, slaap ik er beter mee.

Heel snel antwoord en goeie begeleiding van de klantendienst.

Beste Lore,

Bedankt voor je review op Trustpilot.

Wat fijn om te horen dat je snel het slaapmasker snel hebt ontvangen. Het is inderdaad zeker de eerste 2 weken wennen aan het gewicht. Dit is volkomen logisch en hoort bij het proces. Vervelend om te horen dat de band defect is. Wij willen dit uiteraard netjes oplossen. Stuur even een berichtje naar info@hanacompany.nl. Dan kijken we naar een passende oplossing!

Snel geleverd

Snel geleverd! Dochterlief moest echt wel twee weken wennen, maar vindt de deken heerlijk. Hoes wassen en weer om de zware deken vastmaken is wel een zware uitdaging.

10 mei 2021

Beste Arianne,

Bedankt voor je review op Trustpilot.

Het is inderdaad zeker de eerste twee weken wennen. Dit is volkomen logisch en hoort bij het proces. Fijn om te horen dat je dochter uiteindelijk het dekbed heerlijk vindt. De hoes om het dekbed is ook zeker in het begin even wennen. Zodra je een handigheidje hebt gevonden gaat dit steeds makkelijker.

Wij wensen je dochter veel slaapplezier! :)

Super aankoop

Onze dochter is er heel blij mee. Slaapt en knuffelt veel met haar verzwaarde panda. Super aankoop!

8 mei 2021

Beste Paula,

Bedankt voor je review op Trustpilot.

Wat fijn om te horen dat je dochter zo blij is met Paddy de panda en dat ze veel slaapt en knuffelt met Paddy de panda.

Wij wensen haar heel veel plezier met Paddy de panda.

team HANA ©

Denk goed na en doe niet als ik met een impuls aankoop.

Producten die op de site worden aangeboden, blijken niet voorradig voorlopig. Communicatie achteraf en terugbetaling is prima. Jammer dat de site anders suggereert. De grote hoeveelheid digitale mails na aankoop van een product, om meer producten te kopen (die vervolgens niet voorradig zijn) wekt tot irritatie. Mag echt véél minder. De deken valt me letterlijk extreem zwaar na 4 weken proefslapen. Jammer dat je dat niet een week kunt uitproberen voordat je tot definitieve aankoop overgaat. Het product is van prima materiaal, maar ook prijzig. Denk goed na en doe niet als ik met een impuls aankoop.

7 mei 2021

Beste Jos de Vries Spaans,

Bedankt voor je review op Trustpilot.

Vanwege een technische storing geeft de website een andere voorraadtelling aan dan er daadwerkelijk is. Er wordt achter de schermen hard gewerkt om dit probleem op te lossen. Wij vinden dat ook erg vervelend. Fijn om te horen dat wij het wel goed hebben opgelost en dat je de kwaliteit van het product goed vind.