Hana Comfort B.V. Reviews

TrustScore 2 uit 5

2,2

Ik ben erg teleurgesteld in Hana Comfort. Op 2 april heb ik 3 slaapmaskers besteld, maar de kwaliteit is echt ondermaats. De naden zijn slecht afgewerkt, vooral bij het klittenband, wat het product... Toon meer

Bedrijf Hana heeft snelle levering en alles goed geregeld. Duidelijke website.. Fijn dat ze gratis retournering aanbieden. Ze gaven in een de handleiding aan dat het wennen was. Maar ik slaap na 3 dag... Toon meer

De communicatie met de klantendienst ging dan wel goed nadat mijn verzwaringsdeken vele weken later dan voorzien werd geleverd, maar de kwaliteit laat echt de wensen over. Zit los in de hoes geknoopt... Toon meer

Eerlijk gezegd vond ik het de moeite niet waard, maar omdat jullie zo aandringen toch een review. Helaas werd mijn klacht (die nog binnen de retourperiode kwam) niet serieus genomen. Dat ik vaker wakk... Toon meer

1. Huis en tuin

Wij zijn Hana © en wij helpen jou beter slapen Wij geloven dat de wereld verbeteren begint bij een goede nachtrust. Hoe meer we leren over het gevaar van slaaptekort, hoe meer we realiseren dat goede slaap de sleutel is naar een gezonder leven, fijnere relaties en een veiligere maatschappij. Goede nachtrust is geen luxe, maar een noodzaak Sinds 2019 verkopen wij de beste slaaphulpmiddelen van Nederland. Ons doel is de epidemie van slaaptekort oplossen. Een nieuwe standaard creëren. Eentje waarbij jij voortaan de hele nacht doorslaapt, zónder gebruik van verslavende medicijnen met heftige bijwerkingen. Vragen? Stuur ons een mailtje op: info@hanacompany.nl.

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

1 review in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beste A. Bakker,

Bedankt voor je review op Trustpilot.

Wat goed om te horen dat je zo tevreden bent over het zwaartekracht dekbed en wij je zo goed hebben kunnen helpen.

team HANA ©

Helaas niet tevreden over het masker

Helaas niet tevreden over het masker! Hij ligt behoorlijk zwaar op je neus en ogen. Ik zie zelfs wazig bij het af doen!! Ook blijft het klitteband plakken aan je haar, je haar zit dan vast.

Heel jammer

6 mei 2021

Beste Ilse van der Lienden,

Wat vervelend om te horen dat je een slechte ervaring hebt met het slaapmasker. Wij willen dit uiteraard netjes oplossen. Stuur even een berichtje naar: info@hanacompany.nl. Dan kijken we naar een passende oplossing! :)

team HANA ©

Ik heb het zwaartekracht masker gekocht…

Ik heb het zwaartekracht masker gekocht , maar deze bevalt helemaal NIET .
1 het klittenband gaat in je haar zitten
2 hij blijft niet op de plaats zitten
3 drukt teveel op de neus
4 zeer duur in verhouding tot de deken
Maximale waarde 10 euro
5 slechte service , kan niet retour na gebruik, hoe kun je dan een masker uitproberen?????

4 mei 2021

Beste S. Salomons,

Wat vervelend om te horen dat je niet blij bent met het slaapmasker.

Zoals vermeld in onze verzend & retour voorwaarde is het niet mogelijk om het slaapmasker retour te sturen, zodra ermee geslapen is.

Het slaapmasker valt onder de wet ‘hygiëne uitzondering’. Het slaapmasker komt in direct contact met de neus/ogen en vanuit hygiënisch oogpunt kunnen wij het slaapmasker niet meer doorverkopen. Dat betekent dat we het masker moeten vernietigen.

Wij willen dit uiteraard wel netjes oplossen. Stuur even een berichtje naar: info@hanacompany.nl dan kijken we naar een passende oplossing.

team HANA ©

Geen medewerking en loze beloften

Zeer snel en netjes ontvangen. Echter, na enkele nachten onder een zwaartekrachtdeken geslapen te hebben begin ik last van rug en heupen te krijgen en blijkt dat mijn deken waarschijnlijk toch te zwaar is. Van Hanacompany is er geen telefoonnummer te vinden en communicatie is alleen via email, ondanks dat ze het in de mail over appen hebben. Op mijn verzoek om de deken terug te nemen en eventueel te ruilen voor een lichtere krijg ik steeds ontwijkende emails. Ook mijn claim op de 30-dagen slaapgarantie, die op de website staat, wordt genegeerd (doen zij niet aan, maar raden wel aan om verschillende gewichten te proberen(??) in hun adviezen). Ook de prijzen fluctueren continu. Krijg je een email waar de dekens afgeprijsd zijn met 25%, blijkt op de website ineens 15% te zijn of omgekeerd. Ook kan het zijn dat er ineens een andere actie loopt, maar consequent is Hanacompany niet. Bij afrekening zie je pas wat er daadwerkelijk afgerekend gaat worden. ook de hoeveelheid reclamemails is absurt. 1 per week is minimaal, alsof ze levensreddend zijn. 1 advies, Hanacompany, GET YOUR ACT TOGETHER. Zorg voor een goed telefoonnummer, goede klantenservice en consequente aanbiedingen. En controleer je concurrentie, want jullie zijn duur en kom beloften na. Ik heb spijt van mijn aankoop en raad Hana ook absoluut niet aan.

3 mei 2021

Beste Barrie Vermazen,

Wat vervelend om te lezen dat je een slechte ervaring hebt met Hana Company. Dit willen wij uiteraard netjes oplossen.

Retour sturen van de binnenste zwaartekracht deken is alleen mogelijk als de deken schoon & onbeschadigd is. Wij vermelden dit ook op onze verzend & retour pagina. Wij accepteren geen zwaartekracht dekens die gebruikt zijn of waar andere menselijke resten op zitten.

De zwaartekracht deken valt onder de wet ‘hygiëne uitzondering’. De zwaartekracht deken komt in direct contact met de huid en vanuit hygiënisch oogpunt kunnen wij de zwaartekracht deken niet meer doorverkopen. Dat betekent dat we de deken moeten vernietigen en dat vinden wij zonde.

Wij bieden geen gratis retournering aan als er mee geslapen is, omdat we in het verleden helaas veel dekbedden retour kregen die beschadigd, gebruikt en/of kapot waren. Het gevolg is dat we geretourneerde dekbedden moeten vernietigen & niet doorverkocht kunnen worden en dat is zonde.

Stuur even een e-mail naar: info@hanacompany.nl dan kijken wij naar een passende oplossing.

Snel geleverd

Snel geleverd. Ik had wat langer nodig om te wennen, maar slapen gaat stukken beter !

1 mei 2021

Beste Wilma,

Bedankt voor je review op Trustpilot.

Wat goed om te horen dat het slapen stukken beter gaat. Dat is een hele verbetering. Wij hebben 2 weken als uitgangspunt genomen als gemiddelde om te wennen. Dit is uiteraard per persoon verschillend.

Weer goede nachten

Sinds ik mijn zwaartedeken heb slaap ik merendeel door(snelle levering)
Wel moest ik wennen aan het gewicht. Want "zomaar even omdraaien" zit er niet in.(wrs ook een te zware deken naar mijn gewicht gekocht.)
Verder mooi dekbedovertrekken erbij.
Het verwisselen is nog wel een dingetje.
Heb soms koude voeten.
Maar zal de deken voor geen goud meer willen missen.

1 mei 2021

Beste Wilma,

Bedankt voor je review op Trustpilot.

Wat goed om te horen dat je zo tevreden bent met het zwaartekracht dekbed en dat je zoveel beter slaapt. Dat is een hele verbetering. Het is inderdaad zeker de eerste twee weken wennen. Dit is volkomen logisch en hoort bij het proces.

koop van mijn leven !

Ben zo blij Hana verzwaringsdeken ontdekt te hebben.
altijd ..moeite gehad met inslapen en doorslapen .
Nu slaap ik echt snel in en heb eindelijk een diepe slaap.
voel me fitter en opgewekter overdag .
na 1 week was de deken niet meer zwaar, voelt zelfs licht.
Maar geeft nog steeds een geborgen gevoel.
dus ben zo blij met deze aankoop !

30 april 2021

Beste Marjanne Haarmans Weij,

Bedankt voor de review op Trustpilot.

Wat goed om te horen dat wij je zo goed hebben kunnen helpen, dat je zoveel beter slaapt en dat je fitter en opgewekter bent overdag. Dat is een hele verbetering!

Beste M. van Bers,

Bedankt voor de review op Trustpilot.

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met de verzwaringsknuffel.

Heel veel plezier van de aankoop!

Snelle levering, fijne deken

Snelle levering, fijn dekbed. Ik slaap er nu zo’n 3 weken onder. Ik weet niet zeker of ik er beter door slaap, maar voel me over het algemeen wel iets meer uitgerust. Ik hoefde niet te wennen aan de deken, ik ben tevreden over de warmte en hoe de deken voelt. Het verzwaarde oogmasker vind ik minder prettig, ik merk toch dat het gewicht wat op mijn ogen drukt.

Beste Loïs,

Bedankt voor je review op Trustpilot.

Wat fijn om te horen dat je meer uitgerust bent. Dat is al een hele verbetering. Je feedback over het slaapmasker geef ik door aan het team, zodat zij dit mee kunnen nemen in het ontwerpproces.

team HANA ©

snelle levering met een extra hoes…

snelle levering met een extra hoes erbij. Ligt heerlijk.

Beste Annelies,

Snelle levering. Goede prijs kwaliteit

Beste Monique,

Snelle levering. Goede kwaliteit 👍😀

26 april 2021

Beste Saskia,

Beste Ilona,

Bedankt voor je review op Trustpilot.

Wat fijn om te horen dat je de Hana producten van goede kwaliteit vindt.

Snelle levering, eerste nacht beter geslapen ben benieuwd naar de 2e nacht

25 april 2021

Beste Mevr. Monique Sietsema,

Bedankt voor je review op Trustpilot.

Wat goed om te horen dat je de eerste nacht gelijk al beter hebt geslapen. Dat is al een hele verbetering. Houdt er wel rekening mee dat je zeker de eerste twee weken slechter kan slapen omdat je aan het gewicht moet wennen. Dit is volkomen logisch en hoort bij het proces.

Beste Anja Baarslag,

Bedankt voor je review op Trustpilot.

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met de Hana producten en dat wij je zo goed hebben kunnen helpen.

team HANA ©

Super zo blij met mijn verzwarings…

Super zo blij met mijn verzwarings deken en slaapkamer

Beste mevr. Gosselink, Hemine,

Bedankt voor je review op Trustpilot.

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met het zwaartekracht dekbed en het slaapmasker.

team HANA ©

Met mij contact opnemen omdat de order…

Met mij contact opnemen omdat de order was blijven hangen in het systeem

Beste Aravena,

Bedankt voor je bericht op Trustpilot.

Ik heb je zojuist een e-mail gestuurd met de vraag om iets meer uitleg aangezien ik in het besteloverzicht zie dat je bestelling op donderdag 8 april 2021 bij je is bezorgd.

team HANA ©

Snelle service, schuift een beetje

Zeer snelle levering, dus dat is echt een plus. Zat een extra hoes bij en goed verpakt. Mijn dochter (9) vindt het heel fijn om onder te liggen en slaapt dieper. De deken is voor haar wel aan de kleine kant en schuift in de hoes ondanks dat er punten zitten in de hoes om hem vast te maken. Verder blij mee.

Beste Annemarie,

Bedankt voor je review op Trustpilot.

Wat goed om te horen dat je dochter het fijn vindt om onder het zwaartekracht dekbed te liggen en daardoor dieper slaapt. Dat is een hele verbetering. Als je de lusjes met een strakke knoop vastmaakt zou het dekbed niet meer moeten kunnen schuiven.

Wij wensen je dochter veel slaapplezier! :)

Een heerlijke deken..

Een heerlijke deken... enige wens is om nog andere leukere overtrekken bij te hebben ..

19 april 2021

Beste Mevrouw Vlierman,

Bedankt voor je review op Trustpilot.

Wat fijn om te horen dat je het zwaartekracht dekbed heerlijk vindt. Ik geef je feedback door aan het team. Blauwe, witte en grijze kleur hoezen zijn extra te bestellen via de website.

Oneerlijke aanprijzing

Het dekbed slaapt heerlijk.
De aanprijzing vind ik storend: 'ontvang alleen vandaag... en gratis hoes, 15% extra korting,... '
Ik heb nu gezien dat deze zogenaamde acties steeds terugkomen en langer dan één dag duren.

17 april 2021

Beste Kirsten,

Bedankt voor je review op Trustpilot.

Wat fijn om te horen dat het zwaartekracht dekbed heerlijk slaapt. Ik geef je feedback door aan het team!