När man handlar här får man prioritera. Dels är allt dyrare än i affären, dels är det inte säkert att allt finns på lager, vill man vara säker på det får man beställa. Vidare är personalen nästan a... Toon meer

1,7

Zeer slecht

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

1,7

Alle reviews

9 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Förstår att det här är ett I lands…

Förstår att det här är ett I lands problem, men än en gång så ser jag i hemglassappen att glassbilen kör förbi vårat hus? Men någon glassbil såg vi inte till. Sedan försvinner all information. Förstår att det är ungdomar (Simon i detta fall) som körde och kanske struntar i vissa rutter. Men skriv inte att ni passerar huset när ni inte gör det. Värdelöst! Ni förstörde vår efterrätt som vi trodde vi kunde köpa när vi hade besök. Tack för ingenting, Skärp er, eller lägg ner!

22 augustus 2026

Jag är mycket besviken på Hemglass

Jag är mycket besviken på Hemglass kundsupport. Trots att jag reklamerade en produkt och förväntade mig full ersättning fick jag bara 50kr, vilket inte motsvarar värdet av det jag köpt. Kommunikation och hantering har varit undermålig, och jag känner mig inte alls trygg med hur ärendet behandlats eller kontrollen av kvalitén av deras produkter.

7 juli 2026

Svindyrt

Glassbilen är ju nostalgi, men fyfan vad dyrt det är! 3 gånger så dyrt som att köpa samma glassbox på Ica. Folk hade ju köpt mer om de sänkte priserna rejält... förstår ej hur det går runt?

Idag var sista gången jag köper från glassbilen pga chockpriserna!

19 mei 2026

Prioritera i förväg.

Vidare är personalen nästan alltid jättetrevlig. -Nästan. Han som kör hos oss nu är jättedryg. Kan även ifrågasätta att man i vissa områden kör sent på kvällarna, då många försöker få barnen att sova.

25 juli 2025

Jag blev lurad att köpa en extra vara…

Jag blev lurad att köpa en extra vara för att få den produkten jag ville ha och samtidigt fick jag inte den extra varan jag var tvungen att välja utan var Mazarin istället för kladdkaka. Ringde kundservice men fick aldrig någon återkoppling. En relation med Hemglass som jag haft sen 1989 då vi flytta till Villa, en epok som nu gått i graven. Farväl Hemglass vila i frid ✝️✝️✝️

27 juni 2025

Extremt högt ljud som de spammar sent…

Extremt högt ljud som de spammar sent på kvällarna i villaområden och överallt så barn som man kämpat med ska somna vaknar direkt när det där oväsen kommer! Kommer aldrig någonsin köpa något framförallt pga detta. Vem köper ens något utan på beställning? Ingen hinner ut när de kör snabbt förbi en gång med skiten ändå så de behöver inte ens ljudet på.

19 juni 2025

Is dit jouw bedrijf?