Bra kommunikation med företaget med aktiv uppföljning direkt efter intresseanmälan utan att det blev till en irriterande försäljning på något sätt. Skicklig barnvakt som snabbt skapade en band med bar... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Vi har världens bästa nanny som är så omtänksam och lyhörd! Det är så skönt att slippa känna stressen över att barnen är kvar längst på fritids och istället kunna stanna kvar på jobbet och slutföra sa... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jag har jobbat hos HeyKiddo sen hösten 2024 som barnvakt och trivs väldigt bra. Jag har tidigare arbetat på andra barnvakts agenturer men saknat det familjära som Heykiddo bidrar med, bl.a. Sna... Toon meer
Vi är väldigt nöjda med Hey Kiddos barnpassning⭐️Det känns tryggt och är smidigt! Ni har verkligen underlättat vårt vardagspussel och gett oss välbehövlig avlastning.
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Heeft 50% van zijn negatieve reviews beantwoord
Jättebra arbetsgivare!!
Jag tycker att HeyKiddo är en bra arbetsgivare, helst när man studerar och vill ha ett extrajobb. Jag har jobbat för HeyKiddo i 2 år nu under gymnasiet och det har fungerat jättebra! Man får mycket hjälp med att träffa nya familjer när man vill det.
Väldigt bekvämt och roligt arbete
Jätte smidigt och bekvämt arbete!! Huvudkontor hjälper till i början för att hitta familjer och senare skickar de lite förslag om olika familjer som passar.
Trevlig och flexibel personal
Trevlig och flexibel personal, inget strul och otroligt roligt arbete!
Kanonbra barnvakt
Kanonbra barnvakt! Chiara var ledsen kvällen innan hon skulle ha barnvakt, men det gick jättebra och hon hade jättekul med Emila som hämtade på förskolan fixade middag och lekte med Chiara.
Vår barnvakt amanda är lugn och trygg…
Vår barnvakt Amanda är lugn och trygg och så omtyckt av barnen. Vi har fått fullträff av teamet bakom HeyKiddo varje gång när vi behövt barnvakt.
Vi är alla jättenöjda och glada för…
Vi är alla jättenöjda och glada för Siris hjälp!
Dolores är sympatisk, inlyssnande och aktiv!
Dolores är sympatisk, inlyssnande och aktiv. Omtyckt av både hundarna och barnen!
Vendela är påhittig och aktiv i leken…
Vendela är påhittig och aktiv i leken med vår son Julian.
Ella är superduktig och tar då god hand…
Ella är superduktig och tar då god hand om vår son.
Vi har två nannies från Hey Kiddo och…
Vi har två nannies från Hey Kiddo och är supernöjda med både Alisson och Elvira. Kan inte den ena så kan den andra :) Vi har inga fasta tider utan det kan variera från vecka till vecka, därför är det perfekt med två stycken. Vår kontaktperson Filippa på kontoret är supertrevlig och ser till att allt flyter på! Efter varje pass får vi ett email med tider och en kommentar från nannyn. Betalning sker via autogiro - hur enkelt som helst.
Tack så mycket för ett trevligt besök
Tack så mycket för ett trevligt besök! Det var roligt för barnen att du kom på besök och de är positiva inför första barnvaktsträffen🙂
Vi är så himla nöjda med allt
Vi är så himla nöjda med allt. Kontakten med hey kiddo sen start som tagit till sig vårat behov, och med detta har vi fått en jätte fin tjej som nu ska börja vara med våra barn. Allt tryggt för alla
Lovely first meet
Was lovely to meet our potential nanny. So well organized, constant communication and seems like very good fit for our family :)
Bästa barnvakten man kan tänka sig!
Bästa barnvakten man kan tänka sig!
Det tog några vändor men sedan blev vi så nöjda.
Vi har haft turen att ha samma stabila barnvakt nu i 1 1/2 år, vilket är så viktigt för vår son. Sonen är lika glad varje morgon när vi berättar att det är barnvaktsdag 😃
Vår barnpassare är väldigt engagerad
Vår barnpassare Marah är väldigt engagerad, lyhörd och noggrann. Vill verkligen göra ett bra jobb och vår son gillade henne direkt!
Tilda is a wonderful babysitter
Tilda is a wonderful babysitter! Get along with our son Sevastian so well!
Supernöjd med Hey Kiddo!
Vi har använt Hey Kiddo i över ett år och är jättenöjda! Vi har haft två olika nanny’s för vår 1,5åring som har hjälpt med allt från passning dagtid under flera timmar till nattning på kvällarna. Vi har fått två underbara nanny’s som är mogna, drivna och självständiga och jag har känt mig trygg med dem. Jag tycker även att deras gratis HLR kurs för vårdnadshavare var ett jättebra initiativ.
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.