Hike Footwear Reviews

49.521

3,5

Ben al meer dan 3 weken aan het wachten op sandalen. Krijg weliswaar steeds updates over verzending en dan wordt er gesproken over 4 dagen. Hopelijk kan ik deze zomer de sandalen nog dragen.

Schoenen veel sneller dan verwacht ontvangen. De gewekte indruk van blootvoets lopen kwam overeen met mijn verwachtingen en paste wel bij de prijs van ca € 50. Al die problemen met verzending en (hoge... Toon meer

Alles positief, heerlijke schoenen. Heb ondertussen 5 paar. Heb mijn hele wandelvakantie van 2 weken erop gelopen zonder problemen. Tijdens deze wandelvakantie was het soms wat regenachtig en de pad... Toon meer

1. Schoenenwinkel

Over Hike Footwear

Shop Our Collection
About Hike Footwear
Foot Health Blog
Contact Us

About Hike Footwear

At Hike, we prioritize a healthier foot environment. Our footwear stimulates the natural alignment of your feet, preventing and reducing foot pain and deformities. When you choose Hike, you're making a lifelong commitment to the well-being of your feet!

Our Goal

Our mission is simple–it is to alleviate foot pain and improve foot health for our customers through carefully designed and supportive footwear for every season, prioritising the natural alignment of the feet, quality, comfort, and sustainability in every step.

Gemiddeld

50K reviews

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

(49.521)

16.118 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Schoenen passen niet te lang en te smal…

Schoenen passen niet te lang en te smal zodat de hallux valgus niet wordt ontzien en de last/pijn blijft.
wil ze dus retourneren en geld terug.
retourformulieren??
martin g

22 maart 2025

Antwoord van Hike Footwear

We hopen dat je een geweldige week hebt. Het spijt ons echt te horen over uw ervaring. Onze topprioriteit is het zorgen voor 100% klanttevredenheid met zowel onze producten als onze diensten. We zijn toegewijd om dit goed te maken en hopen dat u ons de kans geeft om het probleem op te lossen. Ons toegewijde klantenserviceteam is hier om u te helpen, neem contact met ons op via info@hike-footwear.com. We staan te popelen om u te helpen en de zaken recht te zetten!

SUPER!!!!!!!

Sinds maart draag ik barefoots en sinds ik de schoenen draag is mijn rugpijn, waar ik al 50 jaar problemen mee had , behoorlijk afgenomen. Ik vind dat de schoenen heerlijk zitten en maak er zelfs bergwandelingen mee!!! Enige nadeel is, dat ze niet waterdicht zijn, dus voor de winter moet ik anderen zien te vinden.

5 oktober 2024

Antwoord van Hike Footwear

Het is geweldig om te horen dat het dragen van blote voeten sinds maart zo'n positieve impact heeft gehad op je rugpijn! Het is indrukwekkend dat je ze comfortabel genoeg vindt om zelfs bergwandelingen te maken! Uw ervaring benadrukt de voordelen van blote voeten schoenen voor mensen met langdurige problemen. Hoewel het een spelbreker is, zijn ze niet waterdicht, het is geweldig dat je alternatieven voor de winter overweegt. Bedankt voor het delen van je reis!

Customer Service

Ik loop op niets anders meer

Ik loop op niets anders meer! Zo ontzettend tevreden met deze schoenen

14 september 2024

Antwoord van Hike Footwear

Geweldig!! Bedankt dat je contact hebt opgenomen en ons waardevolle feedback hebt gegeven. We waarderen de details die u heeft gedeeld. We kijken ernaar uit u in de toekomst weer te dienen. Ik wens u nog veel meer gelukkige stappen vooruit!

Customer Service

Wederom comfortabele schoenen en prima klantenservice 👍.

Inmiddels de Clio Flex in een andere kleur samen met de Kasdava Pro besteld.

Voor de Kasdava Pro had ik een te grote maat besteld. Heel fijn dat ik weer eenmalig gebruik kon maken van een gratis vervanging.

Wederom prima communicatie met en hulp van de klantenservice. Ik kon er weer gerust op zijn dat alles goed geregeld zou worden.

Heel blij met beide paar schoenen 🤗!

24 juli 2024

Customer Service

Goede service. Door opgezette voeten nog niet kunnen dragen helaas

19 augustus 2024

Antwoord van Hike Footwear

Bedankt voor je vriendelijke woorden over onze service! Het spijt me te horen over de zwelling in je voeten. Ik hoop dat ze snel genezen, en als je er klaar voor bent, zijn we ervan overtuigd dat de schoenen geweldig passen. Als er nog iets is waarmee we u kunnen helpen, aarzel dan niet om contact op te nemen.

Slecht bedrijf

Slecht bedrijf, schoenen waren op zich goed, maar pasten niet goed bij mijn zoon. Ik kon alleen maar mailen over een retour, aantal keer gedaan, maar gewoon geen reactie gekregen. Geen telefoonnummer of iets te vinden. Zomaar 80 euro weggegooid.

Geweldige reactie ook hieronder. Als jullie gewoon je e-mail beantwoorden en niet alleen op Trustpilot berichten reageren, zou er niks aan de hand zijn. Ik heb de schoenen nog steeds netjes staan hier hoor, je zou ze ook terug kunnen nemen en alsnog mijn geld terug kunnen geven. Bestelling #8837

27 februari 2024

Antwoord van Hike Footwear

Het spijt ons echt te horen dat uw ervaring met onze service niet aan uw verwachtingen voldeed. We stellen het oprecht op prijs dat u de tijd neemt om uw feedback met ons te delen. Uw inzichten zijn van onschatbare waarde en we zullen ze gebruiken om zinvolle verbeteringen aan te brengen. We zijn toegewijd aan het verbeteren van onze services en uw input zal ons helpen onze aanpak naar een hoger niveau te tillen. Bedankt dat je ons hebt geholpen met groeien.

experiment geslaagd

Het was een experiment, kende het bedrijf en het type schoenen niet. De levering ging vlot, de schoenen bevallen goed. kort om experiment geslaagd

1 augustus 2024

Antwoord van Hike Footwear

We horen zo graag van je! Bedankt voor je waardevolle feedback. We kijken ernaar uit u in de toekomst weer te dienen. Ik wens u nog veel meer gelukkige stappen vooruit!

Alles positief

Tijdens deze wandelvakantie was het soms wat regenachtig en de paden nat of modderig. De schoenen worden dan snel nat omdat de zool zo laag zit, zou daar wat op te vinden zijn?

12 juni 2024

Antwoord van Hike Footwear

We waarderen de ideeën die u met ons heeft gedeeld echt en zijn verheugd om van u te horen. We waarderen uw mening enorm en zullen ze gebruiken om onze dienstverlening in de toekomst te verbeteren. We kijken ernaar uit om u in de toekomst nog een keer te helpen. We hopen dat uw reis met ons gevuld is met nog veel meer gelukkige stappen!

Customer Service

Absolute aanrader, probeer het uit.

Hike Wear heeft voor mij persoonlijk alles goed gedaan.
Communicatie oke, verzending oke, schoenen oke en zo netjes verpakt in een schoenenzaak. Voor mij is een wereld open gegaan, met veel minder rugpijn door het lopen op de schoenen. Die verassend veel comfort bieden.

4 augustus 2024

Antwoord van Hike Footwear

We're delighted to hear from you! Thank you for your valuable feedback. We look forward to serving you again in the future. Here's to many more happy steps ahead, filled with comfort and style!

Customer Service

Op 1 juni heb ik schoenen besteld en…

Op 1 juni heb ik schoenen besteld en tot op heden nog niets ontvangen.

26 juli 2024

Antwoord van Hike Footwear

Het spijt ons te horen dat u geen goede ervaring heeft gehad met onze service. Na controle heeft onze klantenservice u al een e-mail gestuurd om deze situatie op te lossen (info@hike-footwear.nl). Neem gerust contact met u op als u nog vragen of opmerkingen heeft. We zijn toegewijd om de zaken recht te zetten en u in de toekomst een betere ervaring te bieden.

Customer Service

Geef deze website geen aandacht

Geef deze website geen aandacht. Ze leveren chinees spul aan voor een hele hoge prijs. Zonde van je tijd.
Niet voor niets hebben ze Google Recensies uitstaan.

1 mei 2024

Antwoord van Hike Footwear

Het spijt ons te horen dat u geen goede ervaring heeft gehad met onze service. We waarderen de details die u met ons heeft gedeeld over gebieden waar we kunnen verbeteren. Dit inzicht zal onze zakelijke benadering naar het volgende niveau helpen.

Customer Service

Volgen bestelling en bereikbaarheid klantenservice

Handig, zo'n automatische reactie op een klacht. Wanneer nemen jullie mensen in dienst om.klachten te beantwoorden. En wanneer ondernemen jullie actie om het probleem.op te lossen.

19 juli 2024

Een fijn lopende schoen

Een fijn lopende schoen. licht en luchtig ook nog.

12 juni 2024

Antwoord van Hike Footwear

We horen graag van je! Bedankt voor je waardevolle feedback. We kijken ernaar uit u in de toekomst weer te dienen. Hier zijn nog veel meer gelukkige stappen voor de boeg!

Bestel ze groot genoeg

De schoenen zitten comfortabel, zijn lekker warm door de binnenafwerking. Ook met een paar kousen zijn deze gezellig. Op onverharde ondergrond met scherp uitstekende stenen of takken niet echt aan te raden. Eveneens zijn ze niet zo waterdicht als verwacht.
Eigenlijk een lekkere schoen om huis en tuin activiteiten mee uit te voeren maar zeker geen lange trektochten

21 juni 2024

Antwoord van Hike Footwear

Thank you for taking the time to share your feedback with us. Your concerns are important to us, and we are fully committed to addressing them to the best of our ability. Customers like you are extremely valuable to our business, and your support is deeply appreciated. Please rest assured that we are here to ensure your satisfaction and will work diligently to make any necessary improvements.

Eindelijk geen pijn meer

Ben heel blij met mijn schoenen, draag ze iedere wandeling en heb voor het eerst sinds jaren geen pijn meer tijdens het lopen. Wat een verademing. Heb meteen 2e paar besteld met korting. Die zijn ook snel geleverd. Dus positieve ervaring.

1 juli 2024

Antwoord van Hike Footwear

We are happy to hear from you! Thank you for your valuable feedback. We look forward to serving you again in the future. Wishing you many more happy steps ahead!

Customer Service

Fijne schoen zonder steun.

Na bestellen blijkt het te gaan om een Chinees bedrijf. Ik heb wel eens eerder schoenen bij een Chinees bedrijf besteld en die waren veel te klein. Deze schoenen passen wel en lopen heerlijk. Echter verwacht geen steun. Het is een rubber zool met een soort stof erop. Toch vind ik ze dus heerlijk lopen. Ik had witte schoenen met roze strepen besteld en kreeg witte schoenen met lime groenen strepen geleverd (waarschijnlijk door de maat 43) maar geen probleem voor mij.

5 juli 2024

Antwoord van Hike Footwear

Het spijt ons te horen dat uw ervaring met onze service niet aan uw verwachtingen voldeed. We waarderen de gedetailleerde feedback die u heeft gegeven over verbeterpunten. Uw inzichten zijn van onschatbare waarde om ons te helpen onze zakelijke aanpak naar een hoger niveau te tillen.

Groot verrassing

Ik was heel verrast door de snelle levering.
Ik is zeer tevreden met mij schoenen. Ik hebt zware neuropathie en kunt geen schoen vinden waarin mijn voeten niet heel erg pijn.
Ik hebt heel slechte reviews gelezen over dit bedrijf maar ervaren de tegendeel
Dankjewel

4 juli 2024

Antwoord van Hike Footwear

We danken u van harte voor het bereiken en delen van uw onschatbare feedback met ons. Uw inzichten zijn ongelooflijk waardevol voor ons en we waarderen de tijd die u heeft genomen om ons zulke doordachte details te geven.

OPLICHTERS!!! PAS OP!!!

Pas op, grootste oplichters ooit! Geen schoenen kopen, mochten ze niet passen dan kunnen ze retour naar China. Kost de hoofdprijs. Daar komen ze niet aan of ze worden weer retour gestuurd.
Geld terug, hahahahaha, ho maar!!!! echt niet!!!

Aanvulling op review: Onzin dat jullie snel willen helpen. Ik ben al vanaf januari met jullie bezig en het is nu juli. Ik heb mijn schoenen inmiddels retour vanuit China want daar laten ze de schoenen gewoon op het vliegveld staan en vervolgens komen ze retour. Ik heb jullie daar ook al over gemaild maar.....je raadt het al......geen antwoord!!!!
Dus niet van die betuttelende antwoorden op de reviews want er gebeurt verder toch niks. Gewoon OPLICHTING!!!!

krijg ik naar aanleiding van deze review een mail waarin staat dat 50% wordt vergoed. Moest wel rekening houden met ca. 10 dagen. Nu we zijn inmiddels 20 dagen verder en.....je raad het al........NOG NIETS TERUG ONTVANGEN!!!!!

Zoals ik al zei.......PAS OP, OPLICHTERS!!!!
NIETS BESTELLEN, GEEN ZAKEN MEE DOEN
ER ZIT NIETS ACHTER DIE WEBSITE, ZEER ZEKER GEEN KLANTENSERVICE!!!!

4 juli 2024

Antwoord van Hike Footwear

We verontschuldigen ons oprecht voor het ongemak dat u mogelijk heeft ondervonden met onze service. Ons klantenserviceteam heeft uw bezorgdheid grondig beoordeeld en werkt er actief aan om deze op te lossen. Neem even de tijd om uw inbox te controleren op onze reactie, aangezien we ons inzetten om uw probleem snel aan te pakken. Bedankt voor je geduld en begrip.

Perfecte service …

Bij contact opname snel een antwoord gekregen .

24 juni 2024

Antwoord van Hike Footwear

We stellen het op prijs dat u uw geweldige ervaring met ons deelt! Het idee om weer zaken met u te doen, boeit ons opnieuw. U kunt erop vertrouwen dat we u altijd uitstekende service zullen verlenen. Proost op nog veel meer vreugdevolle stappen op je pad voor ons met ons!

Customer Service

Hoe kan ik HIKE WEAR bereiken? Ze reageren niet op e-mails, telefoonnummer is internationaal zonder WhatsApp-optie. geen adres is beschikbaar, en ze zijn niet actief op sociale media. Help!

Ik heb twee maten schoenen besteld om te kijken welke het beste past. Nu wil ik een paar terugsturen, maar omdat contact alleen via e-mail mogelijk is en er niet wordt gereageerd, zit ik vast. Wat is dit voor een winkel zonder bereikbaar adres of telefoonnummer? Ze reageren niet op e-mails en hun telefoonnummer is internationaal zonder WhatsApp-optie. Er is geen adres beschikbaar, en ze zijn niet actief op sociale media. Help!

Op hun website onder "Ruilen & Retourneren, alles over ons beleid" staat het volgende:
"Kan ik het product terugsturen zonder contact met jullie op te nemen?
Nee, dat kan niet. Je moet contact met ons opnemen voordat je het product terugstuurt, omdat het retouradres kan afwijken van het besteladres."
Wat moet ik nu doen?

11 juni 2024

Antwoord van Hike Footwear

Ik hoop dat je een geweldige week hebt. Dat vinden we jammer. Ons belangrijkste doel is om onze klanten 100% tevreden te stellen met onze producten en service. Ik hoop dat je ons de kans geeft om het probleem op te lossen. Onze klantenservice hikefootwear.nl@gmail.com helpt u graag verder.