Hike Footwear Reviews

49.521

3,5

Ben al meer dan 3 weken aan het wachten op sandalen. Krijg weliswaar steeds updates over verzending en dan wordt er gesproken over 4 dagen. Hopelijk kan ik deze zomer de sandalen nog dragen.

Schoenen veel sneller dan verwacht ontvangen. De gewekte indruk van blootvoets lopen kwam overeen met mijn verwachtingen en paste wel bij de prijs van ca € 50. Al die problemen met verzending en (hoge... Toon meer

Alles positief, heerlijke schoenen. Heb ondertussen 5 paar. Heb mijn hele wandelvakantie van 2 weken erop gelopen zonder problemen. Tijdens deze wandelvakantie was het soms wat regenachtig en de pad... Toon meer

De schoenen zitten comfortabel, zijn lekker warm door de binnenafwerking. Ook met een paar kousen zijn deze gezellig. Op onverharde ondergrond met scherp uitstekende stenen of takken niet echt aan te... Toon meer

1. Schoenenwinkel

Over Hike Footwear

Shop Our Collection
About Hike Footwear
Foot Health Blog
Contact Us

About Hike Footwear

At Hike, we prioritize a healthier foot environment. Our footwear stimulates the natural alignment of your feet, preventing and reducing foot pain and deformities. When you choose Hike, you're making a lifelong commitment to the well-being of your feet!

Our Goal

Our mission is simple–it is to alleviate foot pain and improve foot health for our customers through carefully designed and supportive footwear for every season, prioritising the natural alignment of the feet, quality, comfort, and sustainability in every step.

Gemiddeld

50K reviews

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

(49.521)

16.118 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Schoenen Slap met losse binnenzool

Schoenen op tijd geleverd, voor de prijs een prima paar "water"schoenen, loop er af en toe op i.p.v slippers. Vind ze erg slap om je voet zitten en de binnenzooltjes komen steeds mee als je de schoenen uittrekt, ben benieuwd hoe lang die meegaan.

Antwoord van Hike Footwear

Bedankt voor je aankoop! We zijn heel blij om klanten zoals jij te hebben, en jouw steun betekent de wereld voor ons. Uw vertrouwen in onze producten motiveert ons om voortdurend te verbeteren en de best mogelijke service te bieden. We stellen uw bedrijf echt op prijs en kijken ernaar uit u in de toekomst opnieuw te bedienen.

Customer Service

Schoenen werden netjes volgens planning…

Schoenen werden netjes volgens planning geleverd. Ik realiseerde mij pas achteraf dat het artikel uit China moest komen.
Ik had graag een maatje kleiner geprobeerd maar durfde het niet aan om het artikel te retourneren en een kleiner maar te bestellen. Dit laatste gebaseerd op eerdere reviews.

14 juni 2024

Antwoord van Hike Footwear

Het spijt ons te horen dat u geen goede ervaring heeft gehad met onze service. We waarderen de details die u met ons heeft gedeeld over gebieden waar we kunnen verbeteren. Dit inzicht zal onze zakelijke benadering naar het volgende niveau helpen.

Customer Service

Fijne schoenen; goede service!

De schoenen zitten heerlijk! Nog niet heel ver op gewandeld, maar een collega die ze ook heeft was er zelfs mee de berg op gelopen. Goede service ook: ze waren te groot en ik kreeg kosteloos een paar in een maat kleiner toegestuurd, super geregeld! Wel jammer dat ze uiteindelijk toch uit China blijken te komen, de indruk werd gewekt dat ze vanuit NL verstuurd zouden worden met PostNL. Dat klopt, maar pas nádat ze uit China in NL zijn aangekomen. Verder niets dan lof!

25 juni 2024

Antwoord van Hike Footwear

Geweldig!! Bedankt dat je contact hebt opgenomen en ons waardevolle feedback hebt gegeven. We waarderen de details die u heeft gedeeld. We kijken ernaar uit u in de toekomst weer te dienen. Ik wens u nog veel meer gelukkige stappen vooruit!

schoen uit Verwegistaan

De schoen past maar inderdaad hou je geen droge voeten bij natte ondergrond. Er zitten gaatjes in het loopvlak waar je de meeste druk zet.
Ik draag ze dus alleen bij droog weer en dan lopen ze lekker.
Helaas gaan er nu al (na 4 weken) naden stuk.
Mijn volgende koop ik elders in de hoop op beter info vooraf (zool waterdoorlatend/ uit china komend).

maat 36 besteld dit is echter te groot

maat 36 besteld dit is echter te groot
kan niet vendelen of sporten

Antwoord van Hike Footwear

Ik hoop dat je een geweldige week hebt. Dat vinden we jammer. Ons belangrijkste doel is om onze klanten 100% tevreden te stellen met onze producten en service. Ik hoop dat je ons de kans geeft om het probleem op te lossen. Onze klantenservice hikefootwear.nl@gmail.com helpt u graag verder.

Customer Service

Prachtige en comfortabele schoentjes, maar….

Prachtige en comfortabele schoentjes, zitten als gegoten en zijn elegant. Helaas: allesbehalve waterdicht en dus kletsnatte en koude voeten bij het wandelen bij nat weer….en natuurlijk gaat dat ook niet erg fris ruiken als je ze daarna weer gebruikt. Als ik geweten had dat ze helemaal uit China moesten overgevlogen worden had ik ze ook nooit besteld. Lang op moeten wachten….

31 mei 2024

Antwoord van Hike Footwear

We zijn zo blij om van je te horen en we waarderen de details die je met ons hebt gedeeld over gebieden waar we kunnen verbeteren. We kijken ernaar uit u in de toekomst weer te dienen. Ik wens u nog veel meer gelukkige stappen vooruit!

Customer Service

na jaren van voet problemen langzaam op natuurlijke wijze lopen

Veel problemen met m'n voeten: de eerste schoenen die ik kreeg waren afdankertjes. Als ik teveel naar binnen liep kreeg ik andere die teg3ngestwld versleten waren. Hierdoor jaren lang pijnlijke voeten,doorgezakte voeten en andere problemen.
Met deze schoenen merk ik dat mijn voetboog/holte weer terug komt, na wennen ook steeds minder vermoeide voeten heb.

De schoenen zijn daarbij ook nog goed betaalbaar. Nu heb ik het gevoel dat ik op blote voeten buiten loop zonder dat ik bang hoef te zijn dat ze beschadigen door glas of andere scherpe dingen die je tegen komt.

Enorm blij met de schoenen van Hike Footwear. Ik kan het iedereen aanraden.
Er zijn ook schoenen die iets meer ondersteuning geven, om te wennen aan minder ondersteuning en wennen aan het feit dat je eigen spieren en pezen dit kunnen overnemen

22 juni 2024

Antwoord van Hike Footwear

We truly value customers like you, and your support means everything to us. Your insights help us improve and continue to provide the best service possible. We appreciate your loyalty and look forward to serving you again in the future. Thank you for being such an important part of our community!

geen100% retourgarantie

geen100% retourgarantie
hebben ze niet, Willen 50% terug betalen maar ook dat komt niet goed. Vreselijk slecht en ook slechte schoenen. Temu is veel beter die betalen ook gewoon terug

21 juni 2024

Customer Service

Helaas vallen ze mij grandioos tegen

Helaas vallen ze mij grandioos tegen! Buiten kan je ze alleen maar dragen als het droog weer is. Ik zal ze zeker aan niemand aanraden. Ik draag ze nu maar als sloffen binnen.....ik zeg zonde van het geld!

20 juni 2024

Antwoord van Hike Footwear

We betreuren het dat onze service niet aan uw verwachtingen voldeed. We waarderen de details die u heeft verstrekt op gebieden waar we kunnen verbeteren. Uw inzichten zijn van onschatbare waarde en zullen ons helpen onze zakelijke aanpak te verbeteren. Bedankt voor je feedback en voor het bijdragen aan onze groei.

Trap er niet in

Trap er niet in! Koop hier nooit iets aub.
Zeer slechte retourservice; willen dat je het houdt en dan betalen ze de helft terug

3 juni 2024

Antwoord van Hike Footwear

Het spijt ons te horen dat uw ervaring met onze service niet aan uw verwachtingen voldeed. We waarderen de details die u heeft verstrekt op gebieden waar we kunnen verbeteren. Uw inzichten zijn van onschatbare waarde en zullen ons helpen onze zakelijke aanpak naar een hoger niveau te tillen. Bedankt voor je feedback en voor het helpen van ons groeien.

Customer Service

De schoenen zitten als pantoffels maar…

De schoenen zitten als pantoffels maar het beste is om ze ook als pantoffels te blijven gebruiken.

17 juni 2024

Antwoord van Hike Footwear

Bedankt voor het delen van uw ervaring met ons en waar we kunnen verbeteren. We kijken ernaar uit u in de toekomst weer te dienen. Ik wens u nog veel meer gelukkige stappen vooruit!

Customer Service

Ik ben heel tevreden met mijn schoenen

Ik ben heel tevreden met mijn schoenen. Ze zitten goed en lopen lekker.
Ik gebruik ze wel alleen voor binnen. Maar dat voornamelijk om dat ik het zonde vind voor buiten met dit weer.

16 juni 2024

Antwoord van Hike Footwear

We zijn absoluut verheugd om uw feedback te ontvangen en willen onze oprechte waardering uitspreken voor het nemen van de tijd om uw gedachten met ons te delen. We kijken reikhalzend uit naar de mogelijkheid om u in de toekomst weer van dienst te zijn, en ondertussen wensen wij u veel meer vreugdevolle en vervullende stappen op uw reis die voor u ligt!

Customer Service

Alleen geschikt voor droog weer

In de omschrijving wordt deze barefoot schoen aangeprezen om zijn grote comfort en ademend materiaal. Wat men vergeet te zeggen is dat deze schoenen door de gaatjes in de zool zo lek als een mandje zijn. Bij de eerste de beste plas heb je dus koude en vooral natte voeten. Ik zie niet hoe dit de "beste loopervaring ooit " gaat zijn. Zonde van het geld

1 juni 2024

Customer Service

Nooit ontvangen 2 paar besteld voel me…

Nooit ontvangen 2 paar besteld voel me opgelicht

15 mei 2024

Customer Service

Een maatje kleiner, dan gebruikelijk

Een paar weken geleden een paar schoenen besteld. De maat bleek te groot te zijn en ik wilde de schoenen ook retour te sturen. Retour sturen was onduidelijk, wel kreeg ik een voorstel voor een gratis paar. Ik wilde het een kans geven en het extra paar in een passende maat heb ik ondertussen ontvangen. Deze schoenen zitten prima en lopen lekker.

14 juni 2024

Antwoord van Hike Footwear

Awesome!! Thank you for reaching out and providing us with valuable feedback. We appreciate the details you shared. We look forward to serving you again in the future. Wishing you many more happy steps ahead!

Zeer slecht

Zeer slecht! Ik sluit me helemaal aan bij Margret. Ik heb dus 2 paar schoenen besteld en die zijn veel te breed en van slechte kwaliteit. Ik wist ook niet dat het uit China moest komen, anders had ik überhaupt niet besteld. Ik wil dus retourneren maar daar doen ze héél vaag over. Ik heb inmiddels 3 mails gestuurd, maar daar krijg ik géén reactie op. Wél al 2 mails gehad om ze te beoordelen. Bij deze dus! Oplichters zijn het! Je wordt misleid door de betrouwbaar overkomende site. En dan ook nog adverteren met niet goed, geld terug garantie!😡

5 juni 2024

Antwoord van Hike Footwear

Het spijt ons te horen dat uw ervaring met onze service niet aan uw verwachtingen voldeed. We waarderen de details die u heeft verstrekt op gebieden waar we kunnen verbeteren. Uw inzicht is van onschatbare waarde en zal ons helpen onze zakelijke aanpak naar een hoger niveau te tillen. Bedankt voor je feedback en voor het helpen van ons groeien.

Customer Service

Heerlijke schoenen, goed voor hiken (voor ons dan)

Ben wel verbaasd over de recensies, ik heb juist een goede ervaring gehad. Ik heb twee paar besteld, was met korting. Eentje voor mijn man en eentje voor mij. Mijne waren te klein en ik kreeg een maat groter gratis opgestuurd. Ik mocht de maat kleiner houden. Ik vond het wel gek idd dat ze uit China komen en dat ik het kleinere paar mocht houden. Als je ze koopt met duurzaamheid in je hoofd, dan kan je ze beter niet kopen.

We hebben de schoenen aangehad op vakantie en ermee een enorme hike gemaakt in een canyon. Je voelt ieder steentje, maar wij vonden het juist prettig. Wij hadden geen last van onze voeten. Die van mij waren na die hike nog steeds goed, in die van mn man zit wel een gaatje aan de bovenkant.

Kortom, ik heb een goede ervaring, qua kwaliteit weet ik het niet, aangezien die van mij nog heel zijn en die van mn man niet helemaal. Hij kan er nog prima op lopen, je ziet het niet echt.

Ze zitten wel heerlijk! Wat dat betreft zijn we verkocht aan barefoot shoes!

9 juni 2024

Antwoord van Hike Footwear

We waarderen klanten zoals u echt en uw steun betekent alles voor ons. Uw inzichten helpen ons te verbeteren en blijven de best mogelijke service bieden. We waarderen uw loyaliteit en kijken ernaar uit u in de toekomst opnieuw te dienen. Bedankt dat je zo'n belangrijk onderdeel van onze gemeenschap bent!

Spijt van deze aankoop

Spijt van deze aankoop. Zo zacht en slap
Neeeee valt tegen

3 juni 2024

Customer Service

Slechte kwaliteit en retourzending wordt ontmoedigd

TRAP HIER NIET IN!!
Ik ben hier met beide ogen ingetuind:
-slechte kwaliteit
-prijs/kwaliteit verhouding is als goudprijs voor aluminium.
-zeker één maat groter
-wordt alles aan gedaan om je te ontmoedigen retour te zenden met een
zeer omslachtige uitleg waarom: Verschillende leveranciers wereldwijd, kan kwijtraken, hoge verzendkosten voor eigen rekening, bladibladibla. Je wordt verleid de troep te houden en zullen je de helft terug betalen. Ik wil die troep niet en mijn volledige aankoopbedrag terug!
Ik krijg ook sterk de indruk dat je met een AI gegenereerde klanten(gebrek-aan)service communiceert. Menselijk aspect ontbreekt.

Nog iets: 2 bestellingen direct achter elkaar gedaan, want dat zou ook nog een voordelig actie zijn. Not!
Als replay op beide bestellingsbevestigingen binnen het herroepingstermijn agg retour te willen zenden. Alleen op de bestelling met het laagste aankoopbedrag een mailwisseling van 7x(!).
-aan retourlabels doen ze niet, alleen een enorm adres in China.

Net een mail ontvangen hoe mijn ervaring was vanuit dit bedrijf. Het lef!
Maar goed, ik zal niet de eerste zijn die 1* (nog 1 teveel) heeft gegeven.

30 mei 2024

Customer Service

Geschikt voor echte caminos?

Ik lees de overige recensies en moet zeggen dat ik ook verbaasd was dat de schoenen uit China kwamen. Maar goed, ik kreeg ze wel op tijd. Ik kan er nog niet zo heel veel over zeggen, ik loop ze in...woon in Spanje, maar vraag mij wel af of ze echt geschikt zijn voor de caminos. Ik voel tot nu toe elk steentje, maar voorals nog wel tevreden over het product.

5 juni 2024

Antwoord van Hike Footwear

We’re so happy to hear from you! Thank you for your valuable feedback. We look forward to serving you again in the future. Wishing you many more happy steps ahead!