We hebben 2 auto’s gehuurd en dit was prima geregeld. We werden opgehaald vanaf de luchthaven door een druk, alles overziende man die ook nog eens heel vriendelijk was. Volgende keer weer👍

Er was slecht aangegeven waar op het vliegveld je op de bus moest stappen, autoverhuur was best een stukje van het vliegveld af. Bij aankomst moesten we erg lang wachten terwijl er genoeg personeel ac... Toon meer

Ophalen van de luchthaven ging vlot en de chauffeur gaf meteen door wie er in zijn bus zaten, zodat alles al klaarlag toen we op de verhuurlocatie aankwamen. Dus na de formaliteiten kregen... Toon meer

1. Autoverhuur

El nombre de HIPER RENT A CAR constituye hoy en día una referencia para el alquiler de coches en las Islas Baleares. Desde su creación en 1.969, año que Gabriel J. Ferrá, su fundador, iniciara su actividad en este sector con una flota de 6 vehículos en la zona de la Playa de Palma, la empresa ha mantenido un crecimiento constante hasta consolidarse como uno de los principales proveedores de coches de Mallorca, Menorca e Ibiza.

4,6

Uitstekend

1K reviews

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Snelle en eenvoudige afhandeling

Snelle en eenvoudige afhandeling , zowel bij afhalen en terugbrengen van de auto.
Zeer goede shuttlebus service.
Schoon en professioneel kantoor waar je snel en goed geholpen wordt.
Zeker een aanrader!

8 juli 2024

Kleine verveterpunten

Shuttle naar luchthaven ongeveer 5 minuten was prima. Via Sunny Cars geboekt. Online alles van te voren ingevuld maar de agentless automaat gaf error. Medewerker heeft snel alsnog alles in orde gemaakt. Auto schoon en nieuw. Kreeg babystoeltje die ik zelf moest installeren. Tank om voorruit schoon te maken was leeg, daardoor eind van de week een smerige raam die ik niet kon schoonmaken.

26 juni 2024

Eindelijk een verhuurbedrijf zonder toevoegingstrucs...…

Vervoer naar auto met busje ging makkelijk en gauw op lokatie.
De auto was gratis upgraded.
Paperafhandeling ging snel en geen gezeur over meer verzekeringen Ik had van hen de allrisk garantie toegevoegd via internet voor 10 euro per dag en deze is en was perfect volgens mij en ook volgens hen.
De autocontrole ging direct en snel en geen gespeur naar onbekende krasjes. Ik had ook geen problemen gehad onderweg.
De reserve-borg van 129 euro op mijn creditcard voor de volle benzinetank werd al na tien minuten opgeheven.
Makkelijke plek om terug af te leveren en binnen tien minuten terug op vliegveld.
Deze firma wil ik heel graag ook op Alicante aantreffen.

27 juni 2024

Super service, betaalbaar en een aanrader

Via Sunnycars onze auto gehuurd bij Hiper voor een zeer nette prijs (scheelde ruim 250€ t.o.v. andere auto verhuurders gek genoeg).

Vanaf het vliegveld gingen we met de shuttle bus mee die al klaar stond toen we aan kwamen. Deze busjes rijden meerdere keren in het uur. Het is slechts 5 min naar de auto verhuur dus dat is ideaal!

De auto ophalen verliep prima. Netjes geholpen en de auto zag er goed uit. We konden zelf een auto stoeltje uitkiezen voor onze dochter van 2,5 jaar. Die overigens ook zeer betaalbaar is bij Hiper. Bij de meeste verhuur bedrijven was het zo’n 90-100€ en bij Hiper 40€

Inleveren verliep ook soepel en snel. Auto ingeleverd en zaten binnen 10min in het busje die eveneens weer klaar stond.

Echt een fijne ervaring! Zeker een aanrader

24 juni 2024

Via Sunny cars gereserveerd

Via Sunny cars gereserveerd. Dus geen gedoe met extra verzekeringen etc. Vlotte rit met de shuttlebus om de auto af te halen. We hadden weliswaar geregeld de sleutels contactloos op te halen, maar dit ging niet (“kluis” gaf “Error”). Gelukkig waren er medewerkers die ons konden helpen. Sunny Cars bleek de benodigde formulieren niet op tijd te hebben doorgestuurd dus Hiper trof geen blaam en zij hebben het netjes geregeld (kostte helaas wel wat tijd). Prima keurige schone auto en inleveren ging probleemloos. Kortom goede ervaring.

15 juni 2024

Via sunnycars bij Hyper geboekt. Top

Ook wij hebben Via sunnycars geboekt. Op vliegveld Palma op Mallorca was de standplaats van de transfer moeilijk te vinden. Goede en korte transfer naar kantoor. Wij hadden priority geregeld hierdoor geen wachtrij.
Er werd 130 euro gereserveerd als borg voor de tank. Inleveren is soepel verlopen en de 130 euro direct geannuleerd.
Samengevat, via Sunnycars bij Hyper een auto huren goed geregeld.

7 juni 2024

Via sunnycars geboekt

Via sunnycars geboekt. Goed geregeld. Op vliegveld Palma op Mallorca standplaats wel moeilijk te vinden. Verder goede makkelijke (korte) transfer naar kantoor. Snel geregeld. Inleveren ook soepel verlopen. Goede ervaring dus!

27 mei 2024

Prima service

Gehuurd via Sunny Cars met fastlane, supersnel en vriendelijk geholpen, ook bij inleveren snel en vriendelijk geholpen, shuttle prima en maar heel even hoeven wachten. Zo goed als nieuwe auto. Blok op creditkaart direct ingetrokken.

29 mei 2024

Slechte service

De auto was prima. Wel een klacht over de schoonmaak van Hyper. Er lagen nog lege flesjes en een pakje sigaretten in de auto. Waarschijnlijk van onze voorganger.
Ook brandde het onderhoudslampje al toen ik de auto meekreeg. Niet prettig om de hele tijd dat gele lampje in beeld te hebben.
Ook de afgifte van de auto was erg onverschillig. Je kreeg de sleutel en zoek zelf je auto maar op. Er liep niemand mee om eventuele bestaande schades te bekijken en vast te leggen.

24 april 2024

Via Tui

Via Tui - Sunny Car auto geboekt. Auto van Hiper autoverhuur. Alles prima gegaan. Altijd (vrij) nieuwe auto, geen gedoe met extra verzekeringen.
Ik laat de auto altijd brengen/halen naar/van hotel. Vooraf online gegevens ingevuld (rijbewijsnummer e.d.), zodat het huurcontract al helemaal klaar was, toende auto afgeleverd werd.
Op de dag van inleveren werd de borg al teruggestort.

22 maart 2024

Autohuur zeer goed en vlot verlopen

Autohuur zeer goed en vlot verlopen. Auto netjes en ok.
Personeel heel vriendelijk. Bij aankomst om middernacht was het niet direct simpel om de shuttle te vinden maar toch vlot verlopen. Bij teruggave van de wagen hadden we wel uit het oog verloren dat er moest getankt worden op max. 5 km van HIPER (tank "full - full"), we hadden iets vroeger getankt en moesten nog eens bijtanken voor 2 liter....
Zeker aan te bevelen !

24 maart 2024

Zeer klantvriendelijke service

Geboekt via sunny cars en ter plaatse in het kantoor in Palma alles snel geregeld. We hadden een automaat voor 10 dagen gehuurd maar hadden na enkele dagen een technisch defect.
In een kleiner kantoor zeer vriendelijk te woord gestaan maar een automaat hadden ze niet ter beschikking. Ze hebben alles geregeld zodat we de dag erna in Palma een andere auto konden oppikken. Ook daar zeer vriendelijke bediening en een leuke upgrade gekregen.
Zeker een aanrader. Ook de shuttlebusjes zijn netjes en snel.

20 oktober 2023