We hebben 2 auto’s gehuurd en dit was prima geregeld. We werden opgehaald vanaf de luchthaven door een druk, alles overziende man die ook nog eens heel vriendelijk was. Volgende keer weer👍

Er was slecht aangegeven waar op het vliegveld je op de bus moest stappen, autoverhuur was best een stukje van het vliegveld af. Bij aankomst moesten we erg lang wachten terwijl er genoeg personeel ac... Toon meer

Via Sunny cars gereserveerd. Dus geen gedoe met extra verzekeringen etc. Vlotte rit met de shuttlebus om de auto af te halen. We hadden weliswaar geregeld de sleutels contactloos op te halen, maar dit... Toon meer

Ophalen van de luchthaven ging vlot en de chauffeur gaf meteen door wie er in zijn bus zaten, zodat alles al klaarlag toen we op de verhuurlocatie aankwamen. Dus na de formaliteiten kregen... Toon meer

1. Autoverhuur

El nombre de HIPER RENT A CAR constituye hoy en día una referencia para el alquiler de coches en las Islas Baleares. Desde su creación en 1.969, año que Gabriel J. Ferrá, su fundador, iniciara su actividad en este sector con una flota de 6 vehículos en la zona de la Playa de Palma, la empresa ha mantenido un crecimiento constante hasta consolidarse como uno de los principales proveedores de coches de Mallorca, Menorca e Ibiza.

4,6

Uitstekend

1K reviews

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Snelle service

Snelle service, geen gedoe. Opgehaald door shuttlebus. Niet druk. Lekker snel op weg in je Ibiza naar je bestemming. Inleveren buiten openingstijd prima.

24 april 2023

Prima ervaring.

Prima ervaring.

We hebben vooraf geboekt, kregen snel reactie en bij aankomst in Mallorca snel via shuttle vervoerd naar uitgifte auto. We kregen een Skoda Fabia (met Apple CarPlay). Onze vlucht ging al heel vroeg terug. Onze auto konden we bij airport parking zetten. Al met al prima ervaring, tegen hele faire prijs. Zou zo weer boeken.

1 september 2022

Hiper, ik zeg je valt geen buil

Wederom deze vakantie een auto(otje) gehuurd bij Hiper met hotelaflevering. Volgens mij werken er alleen maar vriendelijke medewerkers. Want ook dit keer weer een keurige vriendelijke medewerker die de auto bracht.Auto werd keurig op tijd afgeleverd en de papieren waren van te voren ingevuld. Dus alleen even naar de auto gelopen en op schade gecontroleerd. De betaling (hotelaflevering en waarborg volle tank) ter plekke per pin voldaan. De volle tank betaling had ik na 1 dag alweer op mijn creditcardrekening staan. O ja, de autosleutel kon ik bij mijn vertrek gewoon bij de receptie achterlaten. Als ik weer een auto huur en dit kan bij Hiper dan zal ik altijd voor Hiper gaan. Het zijn geen nieuwe auto’s maar wel nieuwe modellen met een paar duizend kilometers op de teller. En het scheelt euro’s in je portemonnee.

26 augustus 2022

Betrouwbaar en fijn verhuur bedrijf

Betrouwbaar en fijn verhuur bedrijf. Werden opgehaald bij het vliegveld om naar het bedrijf een stukje verder van het vliegveld gebracht te worden. Daar aangekomen duidelijke en goede services. Wij kregen een mooie, redelijk nieuwe auto. Deze deed het niet goed, maar werden direct weer geholpen en kregen direct een andere auto. Ze stonden voor je klaar als je ze nodig had en vragen had. Inleveren ging ook erg makkelijk en direct je geld weer terug op je creditcard (borg van eigen risico en benzine kosten). Al met al goede services, zou zeker nogmaals boeken bij Hiper in Mallorca. Goed aan te raden! (Wij hadden verder ook geen problemen met de auto)

14 augustus 2022

Goede Seat Ibiza gekregen op Ibiza

Goede Seat Ibiza gekregen op Ibiza. Gemakkelijk via Sunny Cars geregeld en all risks afgekocht. Auto was prima onderhouden en vrij nieuw. Snel ophalen en terugbrengen. IBZ2102764
Helemaal tevreden, ook vriendelijk personeel.

23 juni 2021

Via sunny cars hier een auto gehuurd

Via sunny cars hier een auto gehuurd. Een nieuwe Nissan micra, ideaal autootje voor op mallorca rond te toeren. Vriendelijk en vertrouwelijke ontvangst en zeer gunstige prijs! Geen gedoe rondom het ophalen en terug brengen. Volgend bezoek op mallorca huren we zeer zeker weer bij Hiper.

15 juli 2019
Reviews in alle talen tonen. (1.148 reviews)