We hebben via Holidu een huisje met huisdieren geboekt. 3 dagen voor vertrek blijkt dat Holidu een verkeerde reservering heeft gemaakt, nl een huisje zonder huisdier. Het ging hier om een huisje voor... Toon meer
Wat een fijn appartement! Bestaande uit woonkamer/keuken, slaapkamer met 2 pers bed, badkamer met douche en wc. NB: alleen stopcontacten voor platte stekkers, maar föhn en nespresso zijn aanwezig. Pri... Toon meer
Vragen worden snel beantwoord. Wijzigingen worden snel aangepast. Geeft veel vertrouwen om hier een boeking te doen omdat er onder elkaar snel gereageerd wordt. Heb het wel eens anders meegemaakt. Nu... Toon meer
Op iedere vraag en op iedere mail werd vriendelijk en behulpzaam geantwoord om.tot gewenste respons te komen hoewel de oorzaak zelf niet in hun organisatie lag. Ze hebben er telkens alle moeite voor... Toon meer
Holidu ist eines der führenden Ferienhaus-Unternehmen in Europa. Die Mission von Holidu ist es, dass Gastgeber und Gäste ihr Ferienhaus rundum genießen können – voller Freude und ohne Bedenken. Durch die enge Zusammenarbeit mit unseren Gastgebern buchen Reisende ihre Ferienunterkunft besonders vertrauensvoll. Mit unserer Software- und Servicelösung hilft Holidu Ferienhausvermietern, mit weniger Aufwand mehr Buchungen zu erhalten. Mit einem persönlichen Ansprechpartner und innovativen technischen Lösungen können sich Gastgeber mühelos von überall um ihre Unterkunft kümmern. Holidu wurde 2014 von den Brüdern Johannes und Michael Siebers gegründet. Das wachstumsstarke Unternehmen mit Hauptsitz in München verfügt über lokale Niederlassungen in den attraktivsten Reisezielen Europas.
Riesstraße 24, 80992, Munich, Duitsland
- service@holidu.com
- holidu.de
Ik heb de betaling op een verkeerde…
Ik heb de betaling op een verkeerde gedaan maar jullie hebben het op een nette en vlotte manier opgelost.
Nu kunnen zonder zorgen naar ons vakantie adres in Denemarken. Top

Antwoord van Holidu
heel snelle reacties op vragen top…
heel snelle reacties op vragen top team!!!

Antwoord van Holidu
Fietsen veilg kunnen stallen.voor ons belangrijk.
Mooi schoon groot huis, vriendelijke gastvrouw, alles was aanwezig.Mooie omgeving om te fietsen, redelijk groot centrum ,met alles wat nodig is.

Annulering vakantie.
Wij hebben helaas onze vakantie door het overleden van mijn vader moeten annuleren. Het contact en service verliepen goed en voelde erg persoonlijk aan. Geld terug gekregen.We gaan zeker een volgende keer weer een vakantie plannen.

Antwoord van Holidu
alles is netjes geregeld ook de…
alles is netjes geregeld ook de betalingen en er is communicatie mogelijk.Was een moeilijke opstart maar erna alles perfect.

Antwoord van Holidu
Uitstekende afhandeling van mijn verzoek
Een uitstekende afhandeling van mijn verzoek.
Snelheid was prima en correctheid

Prime servuce
Goede sevice en goede afhandeling.
Makkelijke website.

Terugbetaling voorschot na annulatie
Wij hadden een probleem met de terugbetaling van ons voorschot bij het lokaal immobiliën kantoor na annulatie en door tussenkomst van Holidu was het opgelost. Nogmaals bedankt!

Antwoord van Holidu
Een snelle boeking en behulpzaam als je…
Een snelle boeking en behulpzaam als je een probleem hat b.v. met betreft betaling. Wel moest ik een e-mail sturen voor het verkrijgen van de documenten. Verder prima.

Antwoord van Holidu
Snelle en goede reactie op vragen.
Snelle en goed reactie op vragen

Antwoord van Holidu
Zeer vlot gereageerd en alles prima in…
Zeer vlot gereageerd en alles prima in orde

Antwoord van Holidu
Onmiddellijk een duidelijk antwoord…
Onmiddellijk een duidelijk antwoord gekregen op onze vraag

Antwoord van Holidu
Er stond een chalet op maar bij de…
Er stond een chalet op maar bij de betaling ging het meerdere malen fout.
Chalet was duurder geworden maar werd geen nieuwe prijs getoond.
na mail contact bleek dat er een bug in het systeem zat.( antwoord in 2 dagen)
daarna werkte het perfect.

Contact.
Er was een misverstand in de communicatie met de huiseigenaar. Daar was eigenlijk niemand verantwoordelijk voor. Holidu verschafte vlot de contact informatie waardoor we verder konden.

snel en goed antwoord
snel en goed antwoord, alles wel in het Engels, niet voor iedereen leesbaar.
Patricia is een vakvrouw
Patricia is een vakvrouw, empatisch en deskundig

Antwoord van Holidu
u heeft mij tot nu toe verder geholpen…
u heeft mij tot nu toe verder geholpen en wacht even af of de verhuurder reageert