Holzkern Reviews

5.489

4,4

Al vaker hier besteld. Supper kwaliteit van de producten en de service is daarnaast uitstekend. Je word altijd goed en snel geholpen. Ik zou dit bedrijf aam iedereen voorstellen.

In dec. een armband besteld bij deze fantastische winkel. De service was al goed, en de armband erg mooi. Maar toen deze kapot ging met een kleine valpartij nog geen 3 mnd later. Werd er meteen een... Toon meer

Ik had zelf eerst een mooi horloge bij Holzkern gekocht, een paar dagen later bedacht mijn vrouw ook om hier een horloge te kopen. Toen mijn horloge binnenkwam zat er een kortingsbon van 10% bij. Eve... Toon meer

Heb inmiddels een drietal producten besteld en tot volle tevredenheid ontvangen. Ook het laatste product, de vierde werd weer snel en goed geleverd. Een goed en vertrouwd bedrijf met hele mooie spulle... Toon meer

1. Horlogerie

Holzkern-Uhren sind mehr als reine Zeitmesser. Für uns ist die Natur Ausdruck für Individualität und Ausgangspunkt für Selbstverwirklichung. Deshalb sollen dich unsere Produkte als dein persönliches Stück Natur täglich daran erinnern, das Beste aus deiner Zeit zu machen - egal, wo du gerade bist. Verbringe Zeit mit Menschen, die du liebst und verwirkliche Dinge, die dir etwas bedeuten. Zeig uns auf unseren Socials mit #holzkern was du mit deiner Zeit machst! Genieße deine Zeit, Dein Holzkern-Team

Uitstekend

5K reviews

Vraagt klanten om een review

Heeft 98% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

(5.489)

1.069 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Zeer goede service

Na melding dat mijn armband niet meer goed scharnierde, kreeg ik binnen drie dagen een retour bon toe gestuurd. Armband op gestuurd en na twee weken een nieuwe gekregen . Perfecte service
Kan ieder de firma Holzkern aanbevelen.

19 september 2022

De oorbellen zijn nog steeds niet…

De oorbellen zijn nog steeds niet geleverd. Snap niet hoe de verzending verloopt via Duitsland, Nederland, Spanje, België, Nederland nu weer in Spanje.
We krijgen Fedex en Holzkern niet te pakken via mail en telefoon.
Echt heel slecht voor een pakketje wat er 22 augustus uiterlijk had moeten zijn!!!
Waarom doen ze zaken met Fedex als het zo'n slechte pakket bezorger is.

26 augustus 2022

Hi Ebelien,

Thank you for your review.

We are very sorry to hear that you have not received your order yet.
Unfortunately, we do not have any influence on the delivery process, once the order is handed over to our transport partner. I can assure you, it is also very frustrating for us, when our customers have to wait longer to receive their uniques.

You can be sure that we always give 100% to send the packages to our customers in time. Usually we manage to do this earlier than the stated delivery date.

We are already in contact with you and ​we are working on a solution.

We are terribly sorry for this and as previously mentioned, please accept our sincere apologies. We hope that you can forgive this delay and we will be happy to answer any questions you may have.

Kind regards,
The Holzkern-Team

Klantenservice niet te bereiken

Na 2 weken en drie mails nog steeds geen antwoord gekregen op mijn vraag. Krijg wel telkens een mail terug dat er binnen 1à3 werkdagen een reactie zal komen, ik wacht nog steeds? Nergens telefoonnummer te vinden, ik ben tevreden over mijn uurwerk, maar na 1 jaar staan de wijzers los, is dus nog in garantie, maar krijg geen antwoord op mijn vraag, jammer.

3 juli 2022

Hi Claudine,

Thanks for taking the time to write a review.

We checked our records and we had replied to you in a timely manner. However, we are sorry that our messages did not reach you.
In the meantime, you have confirmed that our messages ended up in your spam folder.

We are really sorry that you had such a bad experience with your unique piece of nature.
We have high-quality standards for all our products and normally fulfill them.

We have already contacted you and we are glad that we could find a suitable solution to your problem. :)

Kind regards,
The Holzkern-Team

Top service door Holzkern

Via de klantenservice melding gemaakt,dat er 2 schakels los lieten van mijn polsband. Opgestuurd en binnen 14 dagen gerepareerd retour. Wat een geweldige, perfecte en snelle service hebben jullie geleverd.

10 mei 2022

Topbedrijf

Topbedrijf. Online een horloge gekocht. Ruim 6 maanden later ging mijn bandje kapot omdat er een onderdeel afgebroken was. Via de mail de klantenservice benaderd. 1 dag later een reactie en kosteloos werd er een nieuw bandje opgestuurd.
Echt topservice. Snel en uitstekend.
Ook de aankoop ging overigens heel snel. Snelle levering.

14 april 2022

Erg goed bedrijf

Erg goed bedrijf. Ze hebben mooi product geleverd met aandacht voor een goede product beleving geleverd. Er was een klein probleempje met het horloge wat door de vriendelijke klantenservice snel en effectief is opgelost. Zeer positief.

20 januari 2022

Top product!

Voor onze dochters en schoondochters en voor mijzelf ;-) een bracelet besteld als kerstcadeau; hout met metaal 6 stuks! Prachtig zijn ze! Snelle levering en een goede service want een van de armbanden is geruild vanwege liever een andere kleur maar ook dat ging heel soepel! Alle lof voor Holzkern!

3 januari 2022

Super klantenservice

Daar waar de pakketbezorging van UPS werkelijk teleurstellend was door het beschadigen en verliezen van het pakket heeft Holzkern dit perfect opgelost. Snelle antwoorden en oplossingen leverde ze en uiteindelijk ook een schitterend product.

16 december 2021

Voor mij de beste met echte mensen

Als je een uniek horloge of bandje wil kopen ga zeker hier eens kijken.
De unieke designs bij elk horloge is een prachtig stukje natuur.

Wanneer er een probleem is met jou product en je iets niet kunt vinden naar jou smaak.
Is dit een van de weinige websites waar je via de mail GEEN standaard mailtje krijgt. Maar iemand die echt je probleem leest en het zo snel mogelijk voor je wilt oplossen.
Daarbij hebben ze meerdere mensen die diverse talen spreken.

Kortom een fantastische shop met echte mensen.

14 december 2021

top!

wauw wat een super snelle service je hebt echt iets aparts ben er super blij mee

12 november 2021

Aanrader!

Armband van Holzkern besteld en deze werd super snel en netjes afgeleverd. Het is een erg mooi product die ook nog eens wordt geleverd met extra (reserve)schakels en de armband zit in een mooie houten box. De klantenservice is vooral met het contactformulier te bereiken maar een klein foutje dat was gemaakt werd super snel en keurig opgelost. Aanrader!

13 oktober 2021

Meer sterren als er ook geleverd gaat worden.

Review kan nog verbeteren. UPDATE: Mijn pakket alsnog ontvangen en zeer positief over het horloge. Aanvankelijk leek het leveren toch echt problematisch te zijn omdat ik het zelf moest oplossen, maar ze hebben alsnog de vervoerder benadert en mogelijk heeft dit geholpen naast mijn eigen akties. Krijg mijn pakketje niet omdat volgens de vervoerder het adres niet bekend is terwijl ik dit toch echt heb moeten invullen bij bestellen. Ben nog in mail wisseling met holzkern, en ga er dus van uit dat ze dit als verantwoordelijke voor het leveren (in nederland is de webshop verantwoordelijk omdat zij de vervoerder kiezen) nog wel in orde maken. Wordt netjes te woord gestaan, maar wacht nog even af of het tot levering komt en bij positief resultaat zal ik zeker de review bijstellen

12 oktober 2021

Super service

Super service! 2,5 jaar geleden mijn horloge gekocht, helaas was het bandje kapot gegaan. Voor een gereduceerd bedrag kon ik een nieuwe kopen en zo kan mijn horloge er weer jaren tegen aan!
Snelle reactie en goede service!

15 september 2021

Hele mooie oorbellen

Hele mooie oorbellen besteld. Levering was heel snel en de verpakking prachtig. Ik ga zeker nog de ketting en de daarbij behorende armband bestellen, want het design en materiaal is zo mooi.

30 augustus 2021

Klantenservice niet te bereiken

Probeer al 2-3 weken antwoord te krijgen op mijn vraag. Kan nergens een telnr vinden, dus steeds via het contactformulier op de website mijn vraag ingestuurd. Krijg bevestiging dat mijn bericht is ontvangen maar tot op heden nog geen antwoord op mijn vraag gehad. En dat terwijl ze op hun website aangeven ernaar streven binnen 24u te reageren. Heel jammer.

25 augustus 2021

Dear Robin,
thanks for your review! Unfortunately, there are some issues with the email address you've given, so the response of my Colleague Alea could not be sent.

Here is her answer again:
Hello Robin,

thank you very much for your interest in our solar watches. I'm happy to help. :)

I hope it's alright to write in English as my Dutch speaking colleagues are not available right now. My colleagues have already written you several messages over the past 10 days. May I ask whether these could have ended up in your spam folder? In any case, I am very sorry that you have not received an appropriate response from us yet.

First of all, you can be sure that we regularly check the function of our solar watches and can therefore say that they normally work perfectly.
Especially in the sunless months the solar watch needs to be charged for about 60 hours (incandescent lamp 30W/ LED 6W/375 lumen) under a lamp (20 cm distance).
Please make sure that the crown is pressed into the case and that the protective film on the front side has been removed.

However, during the summer months 5 hours in very good sunlight is enough for a full charge.

If you think this process might bother your husband, we definitely recommend a quartz or automatic watch.

However, if the above-mentioned information is followed at the beginning, your unique piece will defy the dark months and give a lot of joy. :)

For more detailed information on the movement used and the loading times, please refer to the manual of your model on our website.

I am looking forward to your feedback, so that we can find an optimal solution for you in any case.

Have a nice Thursday!

We sincerely hope, that you'll receive our answer here :)
The Holzkern Team