Banner for Saxo Group - Saxo Belgium

Saxo Group - Saxo Belgium Reviews

Italiëlei 124, Bus 101, 2000 Antwerpen, BE

Vriendelijke man, deed erg zijn best ook al stond mijn bericht in het Nederlands. Probleem ligt bij Saxo, het duurt maanden vooraleer je een antwoord krijgt (als je al een antwoord krijgt). Callcenter... Toon meer

vriendelijk en voorspoedig behandeld. Helaas lukt het mij niet een support ticket aan te maken om de afstandsverklaring up te loaden en heb het maar per e-mail verstuurd. In afwachting van uw ant... Toon meer

Schandalig. Ik probeer al verschillende malen telefonisch contact op te nemen met Saxo bank omdat ik niet kan inloggen. Al drie maal meer dan een uur geprobeerd binnen te geraken, uiteindelijk dan m... Toon meer

We hadden een probleem bij het inloggen van de 2de titularis van onze rekening bij Saxo, wegens vergeten gebruikersnaam en wachtwoord. David luisterde goed naar mijn bewoording over het probleem en... Toon meer

1. Beleggingsadvies
  2. Investeringsbank

Met meer dan 850.000 klanten wereldwijd en 30 jaar beleggingservaring vindt u in Saxo Bank dé partner voor uw beleggingsavontuur. Of u nu zelf wilt beleggen of uw geld wilt laten beleggen, met Saxo Bank gaat er letterlijk een wereld aan beleggingsmogelijkheden voor u open. Zit u met een vraag? Ons team is gek op beleggen en getraind om u te helpen. Zie hier hoe u contact met ons opneemt: https://www.home.saxo/nl-be/contact-us --- Avec plus de 850 000 clients dans le monde et 30 ans d'expérience en matière d'investissement, Saxo Bank est le partenaire de votre aventure d'investissement. Que vous souhaitiez investir vous-même ou faire gérer vos actifs, Saxo Bank vous ouvre littéralement un monde de possibilités d'investissement. Vous avez une question ? Notre équipe adore investir et est formée pour vous aider. Pour savoir comment nous contacter, cliquez ici : https://www.home.saxo/fr-be/contact-us

What do we offer?

Award-winning trading platforms
To connect traders and investors to global markets, Saxo provides a suite of powerful online trading platforms: SaxoTrader, our award-winning platform for web, mobile and desktop, with access to our full range of trading products and advanced tools. SaxoInvestor, our all-in-one investment app, offering easy access to stocks, ETFs, bonds and more To try the platforms and practice trading, you can sign up for a free 20-day demo account.
Find every product you want to trade
Saxo offers an unparalleled product range of 71,000+ financial instruments, including stocks from over 25 countries, ETFs, online bonds and mutual funds, along with leveraged products such as CFDs, futures, FX, and options on stocks, indices and futures. With Saxo, you always get ultra-competitive spreads and commissions across all asset classes.
Get inspired to trade and invest
Trading is all about making informed, rational decisions. To keep our clients up to date, we provide a wide range of free inspirational content, including daily market commentary from our in-house experts, news, popular stocks, webinars and podcasts. Whatever your level of trading and investing experience, Saxo supports you with the knowledge you need.
Our Story
Since 1992, we have been on a mission to make the global financial markets more accessible to more people. Today, Saxo is a fully regulated and licensed bank under the supervision of the Danish FSA, holding broker and banking licenses in multiple jurisdictions. We are designated as a Systemically Important Financial Institution (SIFI) by the Danish FSA, and have an investment-grade rating from S&P. With offices around the globe, Saxo has local support teams on call 24/5 for technical and account support. We also provide helpful resources online in our self-service portal. If you’re interested in joining our 1.5 million+ clients worldwide, visit our website to open a Saxo account today.

• Italiëlei 124, Bus 101, 2000, Antwerpen, België

• +32 35005211

Gemiddeld

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

1.370 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Lagere kosten

30 september 2024

Geachte heer van Hoecke,

Hartelijk dank voor uw positieve review. Laat ons gerust ook uw verbeteringspunten weten die u zouden doen overwegen om 5 sterren te geven. Zo kunnen wij onze service blijven verbeteren.

Saxo

Heel tevreden over saxo bank

Voorlopig heel tevreden, lage kosten, overzichtelijk, rente op je cash geld krijg je ook vanaf een bepaald bedrag…

24 oktober 2024

Geachte Alexander,

Bedankt voor uw positieve feedback, Alexander! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met onze lage kosten en overzichtelijke diensten. Als u nog vragen heeft of verdere ondersteuning nodig heeft, staan we altijd voor u klaar.

Met vriendelijke groeten,
Klara, Saxo Bank.

Dag 6..

Dag 6... wat wordt er gevraagd?
Heeft iemand een antwoord?
Stuur het me aub?
Ze weten het op de helpdesk ook niet!!!!!

9 oktober 2024

Administratieve knoeiboel leidt tot blokkering van mijn aandeel. Geen antwoord meer van Saxo.Meer dan een maand geleden diende ik…

Meer dan een maand geleden diende ik een aanvraag in om 100 aandelen Ageas te transfereren naar de rekening van mijn zoon. Na enig heen-en-weer over het feit dat ik blijkbaar de aanvraag naar de verkeerde afdeling gestuurd had, werd de transfert uitgevoerd.
En dan werd die nog es uitgevoerd!
Nu krijg ik al meer dan 2 weken geen antwoord op mijn herhaalde vragen om dit te corrigeren. Ongelooflijk en onaanvaardbaar! Te meer omdat ik geen order mag inbrengen op Ageas voordat de transfert gebeurd is. En ik wil al meer dan een maand een order invoeren.

Een klant is gewoon een administratieve last bij Saxo. Dit is zeker niet de eerste keer dat ik dit ondervind.

En als Saxo wil dat transfertverzoeken naar een specifieke afdeling worden verstuurd, dat moeten ze dat duidelijk communiceren. Wat nu niet het geval is.

2 september 2024

Geachte Heer De Zeure,

Hartelijk dank voor uw bericht. Het spijt ons te horen dat het een langdurig proces is geworden en excuses voor de ongemakken die u heeft ervaren. Dit is niet de service die u van ons mag verwachten.

Wij nemen uw klacht serieus en zullen deze met de hoogste prioriteit oppakken. Dit is aangekaart bij de betreffende afdeling. Wij waarderen uw geduld en vertrouwen, en streven ernaar om u zo snel mogelijk de service te bieden die u verdient. Wij zullen u op de hoogte houden van de voortgang.

Top service!

Mijn vraag werd duidelijk en correct beantwoord! Heel vriendelijke man aan de lijn.

4 oktober 2024

Beste Klant,

Hartelijk dank voor uw positieve feedback! We zijn blij te horen dat uw vraag duidelijk en correct werd beantwoord en dat u tevreden bent met de vriendelijkheid van onze medewerker.

Als u in de toekomst nog vragen heeft of verdere hulp nodig heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Hande, Saxo

Correct afhandelen en nuttige tips en…

Correct afhandelen en nuttige tips en info

3 oktober 2024

Beste Marc Elpers,

Hartelijk dank voor uw review en positieve feedback! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met de correcte afhandeling en de nuttige tips en informatie die u heeft ontvangen. Uw tevredenheid is voor ons van groot belang en motiveert ons om onze dienstverlening continu te verbeteren.

Rik, Client Service

Bepaalde koersen niet correct, onvoldoende customer service

Bepaalde koersen worden niet correct weergegeven. Ondersteuning van customer service is onvoldoende en bij momenten niet conform.

2 oktober 2024

Geachte Yan,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw feedback met ons te delen. Het spijt ons te horen dat u problemen heeft ondervonden met de weergave van bepaalde koersen en dat onze klantenservice niet aan uw verwachtingen heeft voldaan.

Wij begrijpen hoe belangrijk nauwkeurige koersinformatie en betrouwbare ondersteuning zijn voor onze klanten. Uw opmerkingen zijn voor ons van groot belang en wij nemen deze zeer serieus.

Wij willen u graag verzekeren dat wij ons inzetten om uw ervaring met ons te verbeteren. Mocht u verdere vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak. Wij hopen dat we uw vertrouwen kunnen herwinnen en u in de toekomst beter van dienst kunnen zijn.

duidelijke site

25 september 2024

Geachte Rony Thijs,

Hartelijk dank voor uw bericht en positieve beoordeling. We horen graag uw suggesties voor verbeteringen die ons zouden helpen om een 5-sterren beoordeling te verdienen. Op deze manier kunnen we onze service continu blijven verbeteren.

Saxo

Broker met lage tarieven maar lange/trage procedures

Deze broker voldoet aan alle Belgische fiscale verplichtingen voor haar klanten (TOB, Reynderstaks, roerende voorheffing, enz.) en biedt dit aan tegen competitieve tarieven.

Helaas valt de bank ook op door haar trage en vaak onduidelijke 'ken-uw-klant'-beleid. De communicatie over welke documenten verwacht worden, de interface voor het uploaden van deze documenten en de status van uw dossier, is allesbehalve transparant. Bovendien legt Saxo vrij snel tijdelijke beperkingen op, waardoor stortingen en aankopen tijdelijk onmogelijk worden (en dit gedurende meerdere weken).

Telefonisch contact met de klantendienst blijkt weinig effectief: hoewel men aan de lijn vaak instemt met uw klachten en de traagheid erkent, blijft opvolging uit. Beloftes dat een compliance-medewerker binnen enkele dagen contact zal opnemen, worden niet nagekomen. Hoewel de bank, onder druk van de regelgever, haar vertrouwensrelatie met klanten wil beschermen door hen te controleren, leidt juist dit proces vaak tot een vertrouwensbreuk bij de klanten. Complaince-medewerkers lijken traag te handelen of zijn structureel onderbemand, en het callcenter geeft de indruk zich met excuses ervan af te maken.
Spijtig, hopelijk past Saxo de snelheid van haar procedures snel aan...

UPDATE (4/10): Zowel op mijn formele klacht alsook op deze trustpilot wordt niet op gereageerd. Ik heb al een maand niets meer vernomen van SAXO. Oorspronkelijk gaf ik in mijn review SAXO een 3/5, het is nu een 1/5.

UPDATE (15/10): De rekening werd gedeblokkeerd na 47 dagen.

Geachte heer Cambier,

Bedankt voor uw feedback.

Wij waarderen uw complimenten over onze naleving van de Belgische fiscale verplichtingen en onze competitieve tarieven. Tegelijkertijd betreuren wij het te horen dat u ontevreden bent over ons 'ken-uw-klant'-beleid en de communicatie daaromtrent.

Zoals telefonisch besproken, neem ik de verantwoordelijkheid voor het afronden van uw dossier en zal ik u regelmatig via het platform updates geven.

Wij willen u graag verzekeren dat wij ons inzetten om de vertrouwensrelatie met onze klanten te behouden en te versterken. Uw feedback is van groot belang voor ons en wij zullen er alles aan doen om uw vertrouwen terug te winnen.

Rik, Client Service

duidelijke en vlotte site

duidelijke en vlotte site

Beste Fraeyman BV,

Hartelijk dank voor uw bericht en vijf sterren. Fijn om te horen dat wij u deze ervaring hebben kunnen geven en wij zijn u graag in de nabije toekomst weer van dienst.

Goedkoop

Goedkoop, betrouwbaar, voor de lange termijn

Geachte Heer Hillen,

Hartelijk dank voor uw positieve feedback. We zijn blij te horen dat u onze diensten als goedkoop en betrouwbaar ervaart, en dat u vertrouwen heeft in ons voor de lange termijn.

Mocht u in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebben, staan wij altijd voor u klaar.

Beste Marc Decroos,

Hartelijk dank voor uw bericht en vijf sterren. Fijn om te horen dat wij u deze ervaring hebben kunnen geven. Wij zijn u graag in de nabije toekomst weer van dienst.

Saxo

Al mijn vragen werden goed beantwoord.

Al mijn vragen werden goed beantwoord.

16 september 2024

Beste Hans Loffens,

Goede website

Goede website, duidelijke info.

18 september 2024

Beste klant,

Hartelijk dank voor uw bericht en vijf sterren. Fijn om te horen dat wij u deze ervaring hebben kunnen bieden en kijken ernaar uit u om in de toekomst weer van dienst te zijn.

Saxo

Deze broker begint ineens te vragen om…

Deze broker begint ineens te vragen om belastingsbrieven en bewijzen van herkomst van gelden. Dit diverse malen tot vervelens aan toe aangeleverd en ja hoor, doe een storing en het gezeur begint alweer. Waarna de storting geweigerd is en ik niet kan handelen. Hierdoor kon ik de aandelen niet kopen die ik wenste. De helpdesk meer dan eens gecontacteerd en steeds wordt je verwezen naar dezelfde pagina. Blijf weg bij deze broker, want ze blijven vragen om gegevens aan te leveren en treuzelen tot en met. Nog nooit meegemaakt. Ook de kosten van omwisselen naar vreemde munten zijn nergens terug te vinden. Rekening opgeheven, genoeg van dit bedrijf.

Update: rekening is allang opgeheven maar ze blijven me bestoken met emails en sms'sen met de vraag om gegegevens. Blijkbaar kijkt niemand hun systemen na op fouten.

16 september 2024

Beste Bas Heijermans,

Hartelijk dank voor uw bericht. Het spijt ons om te horen dat u een negatieve ervaring heeft gehad. Wij zullen u hierover informeren door een bericht op het platform.

De wisselkoerskosten kunt u vinden via de volgende link → http://spr.ly/62043ozDV5 → bekijk alle tarieven.

Saxo

Prima site om te handelen

Prima overzichtelijke site, die onlangs weer verbeterd is. De medewerkers van de helpdesk denken met je mee.

14 september 2024

Beste Ella,

Beste klant,

Hartelijk dank voor uw bericht en vijf sterren. Fijn om te horen dat wij u deze ervaring hebben kunnen geven. Wij zijn u graag in de nabije toekomst van dienst.

Saxo

na een kort telefoongesprek was ik…

na een kort telefoongesprek was ik geholpen en kon ik weer verder op de site. Geen 5 sterren omwille van de slechte telefoonverbinding

12 september 2024

Beste Johan P.

Hartelijk dank voor uw bericht en positieve review. Wij waarderen uw feedback en zullen dit aankaarten bij de betreffende afdeling.

Saxo

Vraag volledig beantwoord &…

Vraag volledig beantwoord & vriendelijke omvang

9 september 2024

Beste Michael Van den Broeck,

Super opvolging

Super opvolging, ik kreeg zelfs telefoon om gewoon te zeggen dat alle papieren in orde waren terwijl ik hierover ook in de applicatie op de hoogte werd over gebracht.

6 september 2024

Beste Steven Warrens,