Vriendelijke man, deed erg zijn best ook al stond mijn bericht in het Nederlands. Probleem ligt bij Saxo, het duurt maanden vooraleer je een antwoord krijgt (als je al een antwoord krijgt). Callcenter... Toon meer

vriendelijk en voorspoedig behandeld. Helaas lukt het mij niet een support ticket aan te maken om de afstandsverklaring up te loaden en heb het maar per e-mail verstuurd. In afwachting van uw ant... Toon meer
Schandalig. Ik probeer al verschillende malen telefonisch contact op te nemen met Saxo bank omdat ik niet kan inloggen. Al drie maal meer dan een uur geprobeerd binnen te geraken, uiteindelijk dan m... Toon meer
We hadden een probleem bij het inloggen van de 2de titularis van onze rekening bij Saxo, wegens vergeten gebruikersnaam en wachtwoord. David luisterde goed naar mijn bewoording over het probleem en... Toon meer
Met meer dan 850.000 klanten wereldwijd en 30 jaar beleggingservaring vindt u in Saxo Bank dé partner voor uw beleggingsavontuur. Of u nu zelf wilt beleggen of uw geld wilt laten beleggen, met Saxo Bank gaat er letterlijk een wereld aan beleggingsmogelijkheden voor u open. Zit u met een vraag? Ons team is gek op beleggen en getraind om u te helpen. Zie hier hoe u contact met ons opneemt: https://www.home.saxo/nl-be/contact-us --- Avec plus de 850 000 clients dans le monde et 30 ans d'expérience en matière d'investissement, Saxo Bank est le partenaire de votre aventure d'investissement. Que vous souhaitiez investir vous-même ou faire gérer vos actifs, Saxo Bank vous ouvre littéralement un monde de possibilités d'investissement. Vous avez une question ? Notre équipe adore investir et est formée pour vous aider. Pour savoir comment nous contacter, cliquez ici : https://www.home.saxo/fr-be/contact-us
Italiëlei 124, Bus 101, 2000, Antwerpen, België
Vraagt klanten om een review
Voorlopig heel tevreden, lage kosten, overzichtelijk, rente op je cash geld krijg je ook vanaf een bepaald bedrag…

Antwoord van Saxo Group - Saxo Belgium
Dag 6... wat wordt er gevraagd?
Heeft iemand een antwoord?
Stuur het me aub?
Ze weten het op de helpdesk ook niet!!!!!
Meer dan een maand geleden diende ik een aanvraag in om 100 aandelen Ageas te transfereren naar de rekening van mijn zoon. Na enig heen-en-weer over het feit dat ik blijkbaar de aanvraag naar de verkeerde afdeling gestuurd had, werd de transfert uitgevoerd.
En dan werd die nog es uitgevoerd!
Nu krijg ik al meer dan 2 weken geen antwoord op mijn herhaalde vragen om dit te corrigeren. Ongelooflijk en onaanvaardbaar! Te meer omdat ik geen order mag inbrengen op Ageas voordat de transfert gebeurd is. En ik wil al meer dan een maand een order invoeren.
Een klant is gewoon een administratieve last bij Saxo. Dit is zeker niet de eerste keer dat ik dit ondervind.
En als Saxo wil dat transfertverzoeken naar een specifieke afdeling worden verstuurd, dat moeten ze dat duidelijk communiceren. Wat nu niet het geval is.

Antwoord van Saxo Group - Saxo Belgium
Mijn vraag werd duidelijk en correct beantwoord! Heel vriendelijke man aan de lijn.

Antwoord van Saxo Group - Saxo Belgium
Bepaalde koersen worden niet correct weergegeven. Ondersteuning van customer service is onvoldoende en bij momenten niet conform.

Antwoord van Saxo Group - Saxo Belgium
Deze broker voldoet aan alle Belgische fiscale verplichtingen voor haar klanten (TOB, Reynderstaks, roerende voorheffing, enz.) en biedt dit aan tegen competitieve tarieven.
Helaas valt de bank ook op door haar trage en vaak onduidelijke 'ken-uw-klant'-beleid. De communicatie over welke documenten verwacht worden, de interface voor het uploaden van deze documenten en de status van uw dossier, is allesbehalve transparant. Bovendien legt Saxo vrij snel tijdelijke beperkingen op, waardoor stortingen en aankopen tijdelijk onmogelijk worden (en dit gedurende meerdere weken).
Telefonisch contact met de klantendienst blijkt weinig effectief: hoewel men aan de lijn vaak instemt met uw klachten en de traagheid erkent, blijft opvolging uit. Beloftes dat een compliance-medewerker binnen enkele dagen contact zal opnemen, worden niet nagekomen. Hoewel de bank, onder druk van de regelgever, haar vertrouwensrelatie met klanten wil beschermen door hen te controleren, leidt juist dit proces vaak tot een vertrouwensbreuk bij de klanten. Complaince-medewerkers lijken traag te handelen of zijn structureel onderbemand, en het callcenter geeft de indruk zich met excuses ervan af te maken.
Spijtig, hopelijk past Saxo de snelheid van haar procedures snel aan...
UPDATE (4/10): Zowel op mijn formele klacht alsook op deze trustpilot wordt niet op gereageerd. Ik heb al een maand niets meer vernomen van SAXO. Oorspronkelijk gaf ik in mijn review SAXO een 3/5, het is nu een 1/5.
UPDATE (15/10): De rekening werd gedeblokkeerd na 47 dagen.

Antwoord van Saxo Group - Saxo Belgium
Al mijn vragen werden goed beantwoord.

Antwoord van Saxo Group - Saxo Belgium
Deze broker begint ineens te vragen om belastingsbrieven en bewijzen van herkomst van gelden. Dit diverse malen tot vervelens aan toe aangeleverd en ja hoor, doe een storing en het gezeur begint alweer. Waarna de storting geweigerd is en ik niet kan handelen. Hierdoor kon ik de aandelen niet kopen die ik wenste. De helpdesk meer dan eens gecontacteerd en steeds wordt je verwezen naar dezelfde pagina. Blijf weg bij deze broker, want ze blijven vragen om gegevens aan te leveren en treuzelen tot en met. Nog nooit meegemaakt. Ook de kosten van omwisselen naar vreemde munten zijn nergens terug te vinden. Rekening opgeheven, genoeg van dit bedrijf.
Update: rekening is allang opgeheven maar ze blijven me bestoken met emails en sms'sen met de vraag om gegegevens. Blijkbaar kijkt niemand hun systemen na op fouten.

Antwoord van Saxo Group - Saxo Belgium
Prima overzichtelijke site, die onlangs weer verbeterd is. De medewerkers van de helpdesk denken met je mee.

Antwoord van Saxo Group - Saxo Belgium
na een kort telefoongesprek was ik geholpen en kon ik weer verder op de site. Geen 5 sterren omwille van de slechte telefoonverbinding

Antwoord van Saxo Group - Saxo Belgium
Vraag volledig beantwoord & vriendelijke omvang

Antwoord van Saxo Group - Saxo Belgium
Super opvolging, ik kreeg zelfs telefoon om gewoon te zeggen dat alle papieren in orde waren terwijl ik hierover ook in de applicatie op de hoogte werd over gebracht.