Dramatisch. Bestelling geplaatst op 24 januari. Vervolgens mijn bestelling nooit ontvangen, waar zij niet direct iets aan kunnen doen, komt door DHL. Vervolgens al meerdere keren (na het verstrij... Toon meer
Vanaf begin februari wacht ik op mijn geld retour vanwege een product wat niet op voorraad was. Elke keer wordt beloofd dat het geld wordt teruggestort, maar na drie maanden krijg ik hier zeer mijn tw... Toon meer
Het zijn oplichters track and trace blijft al weken op hetzelfde staan Hier moet je echt niet kopen er wordt niet geleverd ik hoop dat degene wat hierachter zit karma zal je krijgen !
dit zijn oplichters, een Boss polo besteld en nooit ontvangen. Reageren niet op bezwaar mail. Waarschuwing bestel hier niet.
Oplichters
Oplichters! Twee broeken besteld waarvan 1 teruggestuurd. Terugsturen moet naar België terwijl je bij een Nederlands bedrijf koopt. Kosten €13,20. Na drie weken bevestiging van ontvangst en een tegoedbon ontvangen. Het heeft me 7 e-mails en een hoop frustratie gekost om ze ervan te overtuigen dat ik binnen 2 dagen mijn pakket heb teruggestuurd in plaats van na 4 weken. Uiteindelijk is het geld gecrediteerd. Slechtste klantenservice ooit!
Waardeloos retourbeleid
Twee verschillende bestellingen gedaan, bij terugsturen samen in 1 doos gedaan, om geen twee keer retourkosten te hoeven te betalen, ze betalen vervolgens maar 1 artikel retour.
Wat een slecht retour beleid zeg! Niet meer!
Wat een oplichters
Wat een kansloos bedrijf,
Met hun mooie foto's maar eenmaal in je handen is het troep !
dus denk je stuur ik ff retour maar ze zijn zo bijdehand om het in 2 pakken tedoen en zo ook te retourneren dus 2 maar verzendkosten en dan ook nog is je aankoop bedrag niet geheel terug betalen!
Ik hoop serieus dat je er een broodje van koop en erin stikt !
Laat dit oplichters zooitje links leggen en bestel bij Ali express krijg je deze troep maar voor 80% minder
Drop shopper
Drop shopper niets ontvangen daarna in carrousel terecht gekomen opgegeven koop hier niets.
Waardeloos bedrijf
Waardeloos bedrijf. Als je eenmaal in het retour drijfzand van ICON bent beland, kom je er niet meer ongeschonden uit.
Paar voorbeelden:
- Ze zijn niet van plan om je geld terug te geven ondanks dat je het binnen het wettelijke termijn van 14 dagen bedenktijd terugstuurt. Ze blijven je aan het lijntje houden ondanks dat je meermaals aangeeft dat je gewoon je geld terugwilt. Een tegoedbon is het hoogsthaalbare als je geen zin hebt om weken met ze te mailen. ACM kijken jullie mee?
- Kleding teruggestuurd naar het adres dat ik van ze had doorgekregen incl track & trace (het moet btw op eigen kosten retour naar Belgie). Ik zag dat het al een tijd bij ze was aangekomen maar 0 reactie. Dus ik de klantenservice weer contacteren, beweren ze dat het nooit is aangekomen en dat ik contact op moest nemen met PostNL. Pas na een screenshot van bewijs van levering gaven ze aan een uitzondering te maken en mij alsnog een tegoedbon te sturen (wederom niet de optie om het geld zelf terug te krijgen).
Verder niks aan toe te voegen wat hieronder al niet meermaals is langsgekomen in de 1 ster reviews. Hopelijk lees je de reviews voordat je wat gaat bestellen zodat je je nog terugkan.
Voor alle andere lotgenoten zou ik willen adviseren ook een melding te maken bij de ACM. Ik zou mij tevens niks verbazen als ik ze terugzie in het programma 'Boos'.
Kledingstukken besteld bij ICON
Kledingstukken besteld bij ICON, vervolgens een aantal retour gestuurd, ICON betaald niet het aankoopbedrag terug, maar werken met een eigen berekende waarde van de items welke jij retour stuurt, deze ligt beduidend lager t.o.v. het aankoopbedrag. Hele slechte service!!
NIET BESTELLEN
Item ontvangen maar kwaliteit gewoon echt niet goed. Ik dacht laat ik het een keer een kans geven om bij ICON Amsterdam te bestellen. Wat een goedkope kwaliteit en dan nog de klantenservice, geen reactie en geld weg. Dankjewel Samuel ga je hier ook op reageren?
Ik ben niet snel ontevreden, maar dit is echt dramatisch.
Ik ben niet snel ontevreden, maar dit is echt dramatisch. Oplichters! Service is heel slecht, je krijgt na dagenlang wachten op reactie een standaard en onpersoonlijk antwoord. Al een paar keer iets besteld, gaven na bestelling aan dat het was verzonden, krijg ik een week later bericht dat de artikelen toch niet op voorraad zijn. Wat ze wel konden versturen bleek uiteindelijk een heel ander artikel te zijn. Retourneren moet je zelf betalen en nog meer dan normaal omdat het naar België moet. Eindelijk iets geretourneerd zodat ik mijn geld terug zou krijgen, ontvang ik per mail ongevraagd een tegoedbon. Je komt dus ook niet van ze af.
Retourneren is drama
In december een bestelling geretourneerd. Inmiddels is deze nog steeds niet verwerkt, en heb ik nog steeds geen geld terug. Eindeloos mail contact waarbij het dagen duurt voordat je reactie krijgt. Zeker geen aanrader om hier te bestellen.
Zij hebben slechtste klantenservice van…
Zij hebben slechtste klantenservice van de hele wereld.
Ik heb vaker bij ze besteld maar ik ga nooit meer wat bestellen.
Wat een waardeloos bedrijf is dit.
Wat een waardeloos bedrijf is dit.
Schoenen besteld waren te groot dan krijg je eerst een aanbod om een tegoed bon te krijgen.
Schoenen retour moet je zelf betalen 14,50eu .
NOOIT MEER ZAL IK HIER NOG IETS BESTELLEN ZELFS DE LEVERING WAS WAARDELOOS MET GLS..PAKKET WAS ZO IN HET TRAPPENHUIS GESMETEN TERWIJL IK NIET THUIS WAS IEDEREEN KON HET PAKKEN!!
Slechte communicatie
Slechte communicatie. Eerst levering veel te laat voor Kerst. Daarna bleek de maat te groot. Netjes de broek geretourneerd. Er zou een kleinere maat opgestuurd worden. Dit is nu al twee weken geleden. Ondanks meerder mails krijg ik geen contact met deze mensen. Slechte reviews ook hier. Volgende stap is aangifte wegens oplichting.
5 artikelen besteld
5 artikelen besteld, zaten allemaal perfect! Kwaliteit lijkt prima, altijd afwachten natuurlijk na het wassen.. Levering ook snel! Donderdagavond besteld, maandagochtend ontvangen.. gelukkig hoef ik niets te retourneren..
Klantonvriendelijk ten top
Ik bestel al jaren hier en altijd tevreden geweest. Nu voor de eerste keer iets geretourneerd. WAT EEN RAMP!
Dit bedrijf is HET voorbeeld van een klantonvriendelijk bedrijf.
Geld terug is zeer moeilijk. Mails niet beantwoorden of 5 keer hetzelfde verhaal doen bij zogenaamd weer een andere medewerker. Kortom een zooitje ongeregeld en voor mij nooit meer. Jammer want ik was een goede klant, maar dat interesseert ze niks.
Dan nog iets. Die 5 sterren hieronder allemaal plaatsen zij zelf. Beetje dezelfde stijl ook. Trap er niet in dus.
Vreselijk bedrijf
Vreselijk bedrijf. Eenmaal gekocht bleken de items kapot. Zodra je een mail stuurt krijg je het excuus dat het erg druk is en 5 dagen maximaal moet wachten, de 5 dagen worden alleen 2 maanden. Binnen die 2 maanden 1 x contact gehad met ''john'' die niet op mijn mail specifiek reageert maar vooral probeert een compensatie aan te bieden (waar ik dan nog even 90 euro moet bijbetalen). Zodra je dan aangeeft dit NIET te willen betalen krijg je geen contact meer met ze. FB, mailtjes (10 berichten verder), totaal geen reactie.
op de website is geen KVK, nummer of adres aanwezig, dus de troep komt rechtstreeks vanuit china en daarmee is de deal dan ook rond.
laat deze reactie je behoeden voor jouw verdere aankopen.
oh en als ze reageren sta je in een CC met 250+ mensen.
Onprofessioneel bedrijf en slechte…
Onprofessioneel bedrijf en slechte klantenservice
Mijn ervaring met Icon is absoluut teleurstellend. Na het retourneren van mijn bestelling werd mij een waardebon aangeboden in plaats van de wettelijk verplichte terugbetaling. Dit is in strijd met het herroepingsrecht, dat mij als consument het recht geeft om binnen 14 dagen na ontvangst van een product mijn aankoop te herroepen en het volledige aankoopbedrag terug te ontvangen. Er werd echter geen melding gemaakt dat sale-items anders behandeld zouden worden op de product site en ik heb ook nergens expliciet ingestemd met afwijkende retourvoorwaarden.
Toen ik aangaf gebruik te willen maken van mijn herroepingsrecht en duidelijk maakte dat ik recht heb op een terugbetaling, gingen ze uiteindelijk akkoord met het terugbetalen van het bedrag. Maar ondanks deze toezegging krijg ik nog steeds geen reactie van de klantenservice, en is er geen enkele voortgang in de terugbetaling. Dit is uiterst onprofessioneel. Ik kan helemaal geen normaal contact krijgen en wordt volledig genegeerd. Het is absoluut niet acceptabel dat dit bedrijf zijn wettelijke verplichtingen niet nakomt en klanten zo behandelt.
Zeer slecht, ik raad iedereen af om hier te kopen
Nog nooit zulke slechte service…
Nog nooit zulke slechte service meegemaakt. Ik heb op 23 oktober een bestelling gedaan, het duurde weken voordat deze binnen kwam. Wat te klein was retour gestuurd voor grotere maat. Die waren niet op voorraad. Verzoek om mijn geld dan terug te storten. Na 3 maanden heb ik mijn geld nog steeds niet! Ze zijn telefonisch niet te bereiken. Antwoorden op mails gaan dagen over heen. Komen met een retourbeleid over korting e.d. aan als je dit niet accepteert, lijkt het consumentenje pesten. Er moet een team naar kijken of ik mijn geld retour krijg... jullie hebben je dienst niet geleverd dus ik krijg gewoon mijn geld terug.... echt bizar slecht deze dienstverlening
Waardeloos bedrijf wacht al
Waardeloos bedrijf wacht al
Vanaf oktober op 2 broeken vervolgens worden het verkeerde opgestuurd twee maanden later nu wachten tot we ons pakket retour kunnen doen ook alweer een maand verder laatste aankoop
Waardeloos bedrijf, oplichters!
In oktober een bestelling gedaan bij Icons Amsterdam. Mooie kleding en tot nu toe lijkt de kwaliteit prima.
2 items geretourneerd omdat de maat niet goed was, maar dan gaat het mis.
Retourzendingen gaan naar België en de kosten (11 euro) moet je zelf betalen. Gelukkig met track &trace gedaan, zo kon ik zelf zien dat de zending aangekomen was. Vervolgens hoor je niks meer.
Telefonisch contact is niet mogelijk met dit bedrijf; als je een mail stuurt krijg je een onbeschofte mail terug waarin gezegd wordt dat je niet mag mailen, anders kom je weer onderop de stapel.
Gelukkig had ik gebruik gemaakt van Klarna, die wel goed bereikbaar zijn en op een vriendelijke manier helpen om de zaak op te lossen.
Nu, eind januari is het eindelijk opgelost en heb ik het juiste bedrag kunnen betalen. Wat een ellende!
Let op
Let op! Bij retrour van een aankoop: je moet zelf de kosten van verzenden betalen naar Belgie! En bovendien geven ze een tegoedbon en weigeren ze geld terug te geven!!