Dramatisch. Bestelling geplaatst op 24 januari. Vervolgens mijn bestelling nooit ontvangen, waar zij niet direct iets aan kunnen doen, komt door DHL. Vervolgens al meerdere keren (na het verstrij... Toon meer

Vanaf begin februari wacht ik op mijn geld retour vanwege een product wat niet op voorraad was. Elke keer wordt beloofd dat het geld wordt teruggestort, maar na drie maanden krijg ik hier zeer mijn tw... Toon meer

Het zijn oplichters track and trace blijft al weken op hetzelfde staan Hier moet je echt niet kopen er wordt niet geleverd ik hoop dat degene wat hierachter zit karma zal je krijgen !

dit zijn oplichters, een Boss polo besteld en nooit ontvangen. Reageren niet op bezwaar mail. Waarschuwing bestel hier niet.

1,4

Zeer slecht

Kijk maar wat de eigenaren van ICON…

Kijk maar wat de eigenaren van ICON Amsterdam met jullie geld doen. Ze leven een luxe leventje voor de buitenwereld en youtube in dubai. Zogenaamd selfmade miljonairs maar ondertussen lichten ze alles en iedereen op.

'Samuel Onuha' op youtube of instagram en je ziet genoeg.

19 januari 2025

Wat een triest bedrijf!

Wat een triest bedrijf!
Broeken hebben totaal geen pasvorm, lijkt wel of het is gemaakt voor teletubbies
Retouneren is een drama en gaat je nog geld kosten ook terwijl dit bij andere bedrijven gratis is.
Doen of je retourbestelling niet terug is gekomen dus kan je fluiten naar je geld.
Ik zou hier alleen bestellen als je een teletubbie lichaam hebt en anders niet!!!!

19 januari 2025

Zeer, maar dan ook zeer slecht bedrijf

Zeer slecht bedrijf. Spullen zijn kwalitatief absoluut niet meer dan slecht tot matig. Pasvorm Aziatisch. Klantenservice reageert nergens op. Retouren worden niet afgehandeld. Kosten daarvan zijn ook nog eens hoog. Eén ster is er echt nog twee teveel. Gelukkig via Klarna betaald en die hebben het voor mij zeer snel opgelost. Oh ja, ik heb ook meerdere malen een standaard e-mail van Icon gehad met 500 mensen in adresbalk. Ik bleek niet de enige te zijn met ellende en narigheid met Icon. Niet doen dus.

18 januari 2025

Kleding gekocht en geretourneerd

Kleding gekocht en geretourneerd. 2 pakketjes in 1 verzending i.v.m. hoge retourkosten naar België. 19 euro.
Ontvangst bevestigd door ICON via de mail. Ondertussen geeft ICON dit niet door aan KLARNA waardoor het bedrag maar blijft oplopen.
Klarna geeft aan niks te kunnen doen. En Icon doet ook niks
Reactie op je mail duurt minimaal 2 weken.
Dit loopt al vanaf half november.

Echt een aanfluiting.

17 januari 2025

BESTEL HIER NIET!

BESTEL HIER NIET!!
Wat een amateuristisch bedrijf! Klantenservice is een schande. Ze hebben mij een mail gestuurd met in de cc bijna 500 andere personen. Dit nav een retour die ik had gedaan. En reageren op mijn mail doen ze niet meer. Retour is nu wel geaccepteerd via Klarna, maar ze hebben niet het hele bedrag van de geretourneerde items berekend waardoor ik nog steeds 9euro moet betalen. Die 9 euro kan me gestolen worden maar ik bestel hier nooit meer! Beter voor jezelf als jij dat ook niet doet. ;)
Het pakketje retourneren kostte me ook al zo'n 12euro (naar Belgie). Samen met de verzendkosten van de bestelde artikelen á 5,99 én die 9 euro die ik niet meer terug krijg ben ik 27euro kwijt voor twee broeken die ik beide heb geretourneerd. Pff....Icon's my ass.

4 januari 2025

Eén ster is nog teveel

Klantenservice is nauwelijks tot niet bereikbaar. Afgelopen week hebben ze een mail gestuurd naar mij met 480 andere ontvangers, allemaal samen in één mail. Mijn mailbox spamde vol met berichten van mensen die niet te spreken waren en een klacht hebben ingediend bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Icon zelf reageert vervolgens nergens meer op en heeft nu m’n betwisting bij Klarna verworpen terwijl m’n pakket verdwenen is.

Ik heb m’n bestelling betaald, want hier heb ik geen energie meer voor, maar wat een waardeloos bedrijf én klantenservice.

Eén ster is nog teveel hiervoor…

15 januari 2025

Waardeloos bedrijf

Waardeloos bedrijf, kleding kwaliteit matig en klantenservice retour blijft zich herhalen om je te lokken tot omruilen of voucher. Klarna ingeschakeld er er van af gekomen. Bespaar jezelf de problemen.

8 december 2024

Helaas zeer teleurstellend!

Helaas een zeer teleurstellende ervaring met Icon Amsterdam. Mijn partner heeft een artikel geretourneerd omdat het te klein was en op het retourformulier duidelijk aangegeven welk artikel en welke maat hij ervoor in de plaats wilde. Na de retourzending kreeg hij een bevestigingsmail dat de retour was ontvangen, maar dat ze nog extra informatie nodig hadden over het nieuwe artikel.

Inmiddels zijn we ruim 4 weken verder, en nu beweert Icon Amsterdam dat ze de retour nooit hebben ontvangen. De klantenservice reageert nauwelijks, en je moet overal zelf achteraan. Het voelt alsof ze proberen hun verantwoordelijkheid te ontlopen. Het resultaat: Icon heeft zowel het product als het geld, maar mijn partner heeft niets.

Dit is absoluut niet hoe je met klanten omgaat. Ik zou Icon Amsterdam zeker niet aanbevelen. Koop hier alleen als je bereid bent om risico te lopen met je geld.

15 januari 2025

Levering duurt weken ipv de beloofde…

Levering duurt weken ipv de beloofde 1-2 dagen. Je krijgt geen update, geen reacties op mails gewoon veel geduld hebben. Als je het product retour gaat sturen dan krijg je geen geld terug maar een voucher. Waar ze wel heel druk mee zijn is elke dag spam mail sturen, zoveel dat het wel een grap lijkt.. Producten zijn ok, maar het bedrijf erachter is echt waardeloos.. GEEN AANRADER

9 december 2024

Retourneren is waardeloos

Dit is echt een slecht dropshippingbedrijf. Producten worden pas na twee weken geleverd, en retourneren duurt maar liefst twee maanden. Na het retourneren vragen ze of je een positieve review wilt achterlaten in ruil voor “shoptegoed”. Ze doen alsof ze met oplossingen komen, maar zodra je erop reageert, hoor je niets meer.

Vandaag was echter het toppunt: ze hebben per ongeluk een e-mail naar 500 klanten tegelijk gestuurd, waarbij alle e-mailadressen zichtbaar waren. Waar is de naleving van de AVG? Veel klanten reageren op die e-mail en melden dezelfde problemen. Omdat iedereen via Klarna heeft betaald, vragen ze nu om de klachten en geschillen stop te zetten.

Onprofessioneel en totaal niet klantgericht.

8 januari 2025

Oplichting

Oplichting. Ze sturen e-mails met AI en ze nemen nul verantwoordelijkheid. Zeer onprofessioneel bedrijf

8 januari 2025

Helaas zelfde ervaring als iedereen…

Helaas zelfde ervaring als iedereen…
Retour aangemeld, standaard mail terug dat het erg druk is, nooit meer wat vernomen en geld niet retour of andere oplossing gekregen. Lijkt een enorme scam deze webshop!

18 december 2024

Retourneren maar geen geld terug

Retour gestuurd binnen dag na ontvangst, ongedragen inclusief alle labels. 3 dagen later afgeleverd bij magazijn. Nu willen ze geld niet terug geven. Wacht nu al 3 weken. Koop hier niks mensen! Gelukkig heb ik betaald met Klarna en die zijn er nu mee bezig. Waardeloze webwinkel!

1 januari 2025

Waardeloze winkel, levert niet.

Waardeloze winkel, misschien wel oplichterij. Zegt dat ze versturen maar doen niets. Krijg een aanmelding van DHL maar staat al een week op niet verstuurd. Ik zou hier niet meer kopen.

2 januari 2025

nog steeds niks binnen…

Echt oplichting nog steeds niks binnen wel betaald bij dhl is het pakket aangemeld maar nooit verstuurd naar dhl en maar adverteren …. Inmiddels 230 euro kwijt !!!! En maar mails sturen met reclame en had ook nog een verzekering afgesloten dat het pakket verzekerd was

Reageren doen ze niet alleen maar een standaard mail dat het erg druk is en dat je moet wachten wacht al vanaf 11 December

11 december 2024

Inderdaad oplichting

Inderdaad oplichting, reageren nergens op
bij klachten of retouren , jammer want de kleding is leuk en voor een goede prijs,
Maar bestel geen maat te groot of er zit een fout in kleding, jammer dan , je hangt er aan vast . En heel vreemd, ze zitten op diverse platforms van trustpilot

28 december 2024

Retourneren is waardeloos

Het bestellen en leveren gaat prima. De artikelen waren alleen niet mijn pasmaat dus wilde ik retourneren en geld terug. Alles netjes binnen een week geretourneerd zoals door icon gevraagd. Ben nu bijna 1,5 maand verder en nog steeds geen geld terug. Continu aan het lijntje worden gehouden via de mail en maar blijven vragen of ik geen andere artikel wil, hier wordt je wel echt doodmoe van.

27 december 2024

Lijkt op oplichting

Lijkt op oplichting, geen reactie op retouren. Iets besteld waarbij vervolgens werd verteld dat er geen voorraad was ondanks dat dit wel op de website stond. Vervolgens kon ik wel een ander artikel kiezen wat ik heb gedaan. Daarna 3 weken geen reactie meer en niks wordt verstuurd.

12 december 2024

Is dit jouw bedrijf?