Ikwilzitzakken Reviews

4,4

Je hebt service en service Ik had voor de eerste keer een bestelling gedaan Zit kussen en helaas de rits was kapot kan gebeuren Het kussen zit zak zat lag heerlijk dus was beetje teleurgestel... Toon meer

Onze zitzak kwam iets later aan dan gepland, maar we werden hierover prettig per e-mail geïnformeerd. Het bedrijf is erg vriendelijk en behulpzaam in de communicatie! De zitzak zelf werd keurig... Toon meer

Als kerstcadeau een zitbal cadeau gedaan, veel reviews over gelezen. (Zou veel opgepompt moeten worden om mooie vorm te behouden). Ik denk dat we hem op 5maanden ongeveer 3x lucht bij dienden te geven... Toon meer

We hebben een zitzak met poef besteld via de website. Deze werd erg snel geleverd. Helaas stond de rits van de zitzak open en was er vulling uit gevallen waardoor de zitzak wat slapjes was. Contact op... Toon meer

1. Meubelwinkel

Super zitzak ( de Rock ). Mooi model,
Superzacht velours.

3 september 2020

Hi Ed,

Wat leuk dat je een review hebt geschreven, veel relax plezier toegewenst!

Mocht je nog vragen hebben of een extra product willen aanschaffen, voel je vooral zo vrij om ons te contacten: klantenservice@ikwilzitzakken.nl

Groetjes Team Ikwilzitzakken

Ik bestelde mijn zitzak en kreeg eerst…

Ik bestelde mijn zitzak en kreeg eerst een verkeerde kleur. Ze hebben het geweldig opgelost en kreeg de juiste kleur super snel opgestuurd....de zitzak is lekker groot en zit lekker. De roze kleur past geweldig goed in mijn interieur. Zeker een aanrader.

30 augustus 2020

Hi Kian,

Wat leuk dat je een review hebt geschreven en fijn dat wij je goed hebben kunnen helpen na de levering van de verkeerde kleur. Het is altijd erg vervelend om een verkeerd geleverd product te krijgen. Excuses nogmaals.

We wensen je dan ook veel relax plezier met de juiste zitzak, fijn dat wij het goed voor je hebben kunnen oplossen.

Goed

Snel geleverd zo als op de website staat mooie zitzak
Wel een aandag puntje de track and trace was niet naar mijn mail gestuurd zo wist ik niet dat hij de volgende dag kwam ik was gelukkig thuis maar verder goed super

27 augustus 2020

Hi Michel,

Wat leuk dat je een review hebt geschreven en fijn dat je ons voorziet van goede feedback met betrekking tot de T&T.

Wij zijn achter de schermen hard aan het werk om dit te automatiseren, maar heel soms schiet er nog wel eens een T&T mail langs ons heen, excuses hiervoor!

We wensen je dan ook veel relax plezier met de zitzak, fijn dat de order snel geleverd is.

Groetjes Team Ikwilzitzakken

Mooi product, goede service!

Onlangs twee zitzakken gekocht van Sit & Joy. De zitzakken waren niet goed gevuld waardoor ze heel slap waren. Na contact met ikwilzitzakken.nl is dit direct opgelost. Binnen een paar dagen ontving ik twee grote (goed verpakte) zakken vulling. De zitzakken zitten nu heerlijk! Heel blij met het product en de nette service!

27 augustus 2020

Beste Jorien,

Hi Michel,

Wat leuk dat je een review hebt geschreven en fijn dat je zo snel contact met ons hebt opgenomen betreft de vulling.

Daarom hebben wij het spoedig voor je kunnen oplossen waardoor je heerlijk kunt genieten van het zit,- en ligcomfort dat wij al onze klanten aanbieden.

Groetjes Team Ikwilzitzakken

4 mooie zitzakken besteld die super…

4 mooie zitzakken besteld die super snel binnen waren. Helaas zat er bij 1 zitzak een stiksel los. Maar na contact werd er gelijk een nieuwe gestuurd.

25 augustus 2020

Goedemiddag Petra,

Wat leuk dat je een review hebt geschreven en fijn dat je zo snel contact met ons hebt opgenomen betreft de naad van de zitzak. Altijd vervelend als er iets stuk is of snel stuk gaat. Dit is dan ook niet de bedoeling maar helaas kan het wel eens voorkomen.

Daarom hebben wij het spoedig voor je kunnen oplossen.

8 zitzakken besteld (Loungiez

8 zitzakken besteld (Loungiez, groot formaat). Prachtige kwaliteit, mooi uitgevoerd. Bij de eerste levering werden er maar 7 geleverd, bleek niet in een keer in de bus te passen. Snelle en goed opgelost.

24 augustus 2020

Goedemiddag Maurice,

Wat leuk dat je een review hebt geschreven en fijn dat je zo snel contact met ons hebt opgenomen.

Altijd vervelend als een levering niet compleet in één keer geleverd wordt. Het is natuurlijk niet de bedoeling om verwarring te veroorzaken bij onze klanten dat de zending in twee of meer delen wordt uitgestuurd, maar helaas kan het wel eens voorkomen. Fijn dat het opgelost is.

Groetjes Team Ikwilzitzakken

Dikke complimenten voor Chantal van het…

Dikke complimenten voor Chantal van het customer happiness team!
Zitzak besteld die uitverkocht bleek te zijn na een prettig contact mocht ik of m’n geld terug of kiezen voor een andere kleur.
Uiteindelijk twee zitzakken ontvangen en mocht een als cadeau houden vanwege de lange wachttijd. Ondanks dat er wat hobbels waren heel goed geholpen en Chantal heeft mij bij iedere stap op de hoogte gehouden!

11 augustus 2020

Goedemiddag Ann-Sophie,

Wat leuk dat je een review hebt geschreven en fijn dat wij je goed hebben kunnen helpen nadat wij het nieuws moesten brengen dat het product niet meer op voorraad was.

Het is altijd erg vervelend om dit nieuws te brengen bij onze klanten, zeker wanneer de bestellingen harder gaan dan de communicatie van de fabriek naar de klantenservice toe. Excuses nogmaals. Erg fijn dat wij je goed hebben geholpen en je evengoed kunt relaxen op een ander artikel uit ons uitgebreide assortiment.

Ballentent

Ballentent, zitzak gerouterneerd maar 2 weken na dato is de retour nog steeds niet verwerkt. Ook het verzenden liet 2weken op zich wachten. Als je de klantenservice belt, krijg je een call center die alleen maar boodschappen kan doorgeven en daar gebeurt verder niets mee. De eigenaar zelf neemt niet op als het callcenter hem belt.

5 augustus 2020

Beste Erik,

​Bedankt voor de reactie.
De beste mensen maken wel eens een fout en ook kunnen eenmanszaken ineens door de grote vraag ineens uit hun jasje groeien.

Vervelend is ook dat de verzendbedrijven te maken hebben gehad met vertragingen van leveringen en geen woord hebben kunnen houden naar de leveranciers, webshop en naar de klant toe.
Wel is het zo dat wij daar dan ook onze excuses voor willen maken omdat wij door de grote vraag naar zitzakken, poefs en andere artikelen welke wij aanbieden, de klantenservice niet meer aan konden, daarvoor is dan ook uitbreiding in het team gekomen om deze vraag aan te kunnen.
Het spijt ons dat je daar de dupe van bent geworden. Wij hopen dat jij begrijp dat ook jonge ondernemers een kans moeten krijgen om van fouten te leren, service te verbeteren en de mogelijkheid te gunnen door te groeien in deze toch al vreemde en moeilijke Corona periode. De vraag is dan ook of jij wellicht jouw review zou willen aanpassen of verwijderen door deze excuses te aanvaarden.

Wij wensen jou een fijne dag en nogmaals onze excuses dat wij jou met een vervelend gevoel hebben achter gelaten na jouw bestelling.
Team ikwilzitzakken.nl

Update: Probleem aangepakt. Eerste titel: Nog nooit zo'n bagger meegemaakt

Update: Na onze slechte reviews kwam er een snelle reactie. Het product was al onderweg en kon niet meer gestopt worden. Ze boden excuses vanwege de enorme drukte. En we konden, indien het product niet beviel, deze gratis terugsturen. Uiteindelijk was het product prima. Dus dan passen we de beoordeling ook aan omdat 1. de reactie uiteindelijk kwam en het probleem werd opgelost, 2. het product prima was. Hopelijk voor andere klanten gaan ze het structureel verbetere.

Ruim een week geleden hebben we een poef besteld bij ikwilzitzakken.nl. Binnen 3-5 werkdagen zou het artikel bezorgd worden. We zijn nu ruim een week later en nog niks gehoord. Dus gebeld. Nou ja, eigenlijk 5 keer gebeld en 4 keer zouden we teruggebeld worden. Want de klantenservice is een doorgeefluik die niets kan behalve berichtjes aannemen, aan elkaar doorspelen, 'mijn systeem crasht' en vervolgens niks doen. We hebben de order geannuleerd, maar ook dat zou 'doorgegeven worden'. Heel simpel: dan is je review er ook naar. Kijk uit bij deze webshop voor je koopt! Het zal best een keer goed gaan, maar voor de rest is het bagger. Besteed je geld ergens anders. Wij hopen ons geld terug te krijgen.

4 augustus 2020

Goedemiddag J.J.M,

Wat leuk dat je een review hebt geschreven en fijn dat wij je goed hebben kunnen helpen uiteindelijk.

Excuses nogmaals.

Mocht je nog vragen hebben , voel je vooral zo vrij om ons te contacten: klantenservice@ikwilzitzakken.nl

Fantastische service

Fantastisch geholpen door Chantal in het customer happiness team. Ze dacht mee en zo hebben we het last minute verjaardagscadeau toch leuk kunnen regelen!

30 juni 2020

Goedemiddag Tanja,

Wat leuk dat je een review hebt geschreven en fijn dat wij je goed hebben kunnen helpen.

Groetjes Team Ikwilzitzakken

Misleidende website maar goed product

Misleidende website maar goed product. Deze website gebruikt termen als 99% klanttevredenheid, gemiddeld 8,9 rating op kiyoh? van 407 klanten, niks over te vinden. Sinds de laatste maand opeens ook opvallende veel goede reviews hier, zelf geschreven? Product wel op tijd geleverd en goede kwaliteit.

29 juni 2020

Beste Rob,

Hartelijk dank voor uw review en feedback.

Wij zaten tot anderhalve week geleden bij KiyOh voor onze reviews, met een 8,9 als gemiddelde beoordeling. Er waren 550+ klant beoordelingen, maar omdat we ons abonnement daar hebben opgezegd, is alles verloren gegaan. We zijn ons aan het oriënteren naar een nieuw platform om feedback te verzamelen.

We gaan de site informatie zo snel mogelijk aanpassen, dit ligt al bij onze developer en designer.

Dennis van Ikwilzitzakken

Goed product en perfecte service

Ambient lounge twin couch gekocht via deze site. Mooie zitzak, prima service. Snel geleverd en bij vragen concreet en snel antwoord van de service desk. Ook nadat het product al geleverd was en ik aanvullende vragen had. Helemaal goed dus!

24 juni 2020

Beste Vos,

Multi functionale zitzak

Een zitzak gekocht voor het gamen, namelijk de Extreme Lounging B-Bag. Ben er in korte tijd verliefd op geraakt. Tof is dat de zitzak zowel binnen als buiten gebruikt kan worden. Nu met het zomerse weer neem ik hem dan ook geregeld mee naar buiten om lekker in de tuin een boek te lezen erin. Dank aan Dennis voor het deskundige advies.

24 juni 2020

Beste Romano,

Topservice!!

Gister had ik een zitzak besteld die toch niet op voorraad bleek te zijn.. Binnen een half uur na mijn bestelling werd ik gebeld door de klantenservice (vriendelijke dame trouwens) of ik een andere kleur wilde bestellen. Deze konden ze wel direct de volgende dag leveren. Dus was goed en heb vandaag de andere kleur ontvangen.

Dat noem ik topservice!

17 juni 2020

Beste Jeroen,

5 sterren klantenservice!

Ik had een Trono zitzak gekocht en hier zat opeens een klein lek in. ik vroeg om hulp hoe ik dat kon repareren of om garantie, maar dit merk voeren ze niet meer. Oplossing: aankoopbedrag teruggestort, op hun initiatief! Ze nemen me serieus en ik ben deze vorm van goede klantenservice verder alleen bij Coolblue tegengekomen. Supergoed gedaan!

17 juni 2020

Beste Erik,

dit waarderen wij enorm.

Mocht je nog vragen hebben of een nieuw product willen aanschaffen, voel je vooral zo vrij om ons te contacten: klantenservice@ikwilzitzakken.nl

Groetjes Team Ikwilzitzakken

Heel blij met mijn nieuwe zitzak

Heel blij met mijn nieuwe zitzak. De webshop heeft een fijn assortiment waar voldoende keuze is. Ik had nog een vraag en daarmee werd ik snel en goed geholpen. Top.

15 juni 2020

Beste Claudia,

Groetjes Team Ikwilzitzakken

Prachtige zitzak en snel geleverd.

13 juni 2020

Beste Khasem,

Groetjes Team Ikwilzitzakken

Zeer goede en snelle levering van mijn…

Zeer goede en snelle levering van mijn producten, veel keuze mogelijkheden en mooie kwaliteit

12 juni 2020

Beste Annemarie,

Groetjes Team Ikwilzitzakken

Door omstandigheden langere levertijd, vriendelijke klantenservice.

Ik heb een heerlijke lounge zitzak besteld op 21 mei. Het lijkt me fantastisch.....echter nog steeds niks ontvangen. 1-2 weken levertijd, die zijn al ruim voorbij.
Inmiddels contact gehad, door problemen met de productie ivm corona is er een langere levertijd. Dit is netjes opgelost, zeer tevreden. Lekker genieten deze zomer op mijn outbag ligstoel!

11 juni 2020

Goedemiddag Renate,

Wat leuk dat je een review hebt geschreven en fijn dat wij je goed hebben kunnen helpen nadat wij het nieuws moesten brengen dat het product niet meer op voorraad was en er vertraging was opgelopen door de COVID19 maatregelingen.

Groetjes Team Ikwilzitzakken

Snelle levering, goede kwaliteit zak!

Snelle levering ondanks de drukte bij de verzendbedrijven. Erg blij met de zitzak voor buiten, vandaag maar eens lekker chillen in de tuin op de zak :-))

16 mei 2020

Bedankt voor je review Chantal,
veel relax plezier toegewenst!

Reviews in alle talen tonen. (213 reviews)