Ikwilzitzakken Reviews

4,4

Je hebt service en service Ik had voor de eerste keer een bestelling gedaan Zit kussen en helaas de rits was kapot kan gebeuren Het kussen zit zak zat lag heerlijk dus was beetje teleurgestel... Toon meer

Onze zitzak kwam iets later aan dan gepland, maar we werden hierover prettig per e-mail geïnformeerd. Het bedrijf is erg vriendelijk en behulpzaam in de communicatie! De zitzak zelf werd keurig... Toon meer

Als kerstcadeau een zitbal cadeau gedaan, veel reviews over gelezen. (Zou veel opgepompt moeten worden om mooie vorm te behouden). Ik denk dat we hem op 5maanden ongeveer 3x lucht bij dienden te geven... Toon meer

We hebben een zitzak met poef besteld via de website. Deze werd erg snel geleverd. Helaas stond de rits van de zitzak open en was er vulling uit gevallen waardoor de zitzak wat slapjes was. Contact op... Toon meer

1. Meubelwinkel

Dé zitzakken specialist van Nederland en België

Uitstekend

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand

Alle reviews

19 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Erg mooie en degelijke zitzak

Erg mooie en degelijke zitzak. Blijft goed in vorm. Zit vrij 'hard'. Tevreden met mijn aankoop.

19 maart 2021

Hallo Dirk,

Prachtige recensie, dat maakt ons blij! 🌺 We gaan de volgende ronde voor de vijf sterren 😍

Hallo Lowie,
Bedankt voor de recensie!💐 Blij te horen dat je tevreden bent, volgende keer hopelijk 100% tevreden! Tot gauw in onze webshop!

Lekker zitten

Leuke kleuren en de kinderen van de groep kunnen er fijn op lezen

Hallo Yvonne,

Wat leuk! Dat maakt ons erg blij. Wij wensen jouw plezier met de de zitzak(ken)!!! 😇😍

Super tevreden !

Hoi Angelique,

Veel dank voor het positieve bericht! We wensen je dan ook veel relax plezier toe.

Team Ikwilzitzakken

Zeer degelijk in alle opzichten

Heel degelijk product; snelle levering.

Hallo,
Bedankt Wim! Blij dat je tevreden bent, we doen er alles aan om onze klanten tevreden te houden.🌺

Deftige zitzakken

Deftige zitzakken, snelle levering, top.

Hoi Imogen,

Top! Heel blij om te lezen dat de zitzak naar tevredenheid is. Geniet ervan!

werk achter de schermen

eerst hoorden we niets na de bestelling, maar dat is allemaal goed gekomen, en we zijn nu heel tevreden

Bedankt voor de recensie. Dat maakt ons superblij! 😇
Sorry voor het langere wachten, gelukkig was het het waard! We gaan de volgende keer voor een nog betere beoordeling.

Snelle levering!

12 maart 2021

Hallo,

Bedankt voor de supergoede beoordeling! 😁

PRIMA SERVICE

PRIMA SERVICE, SNELLE LEVERING

12 maart 2021

Beste Gieneke.

Wat fijn dat je ons deze review hebt gegeven.
Fijne dag toegewenst!

Top service!

Super goede service. Zitzak gekocht voor een prima prijs, bleek een kleine fout in te zitten. Werd meteen opgepakt en opgelost door “ikwilzitzakken”. Een aanrader waar je met een gerust hart kunt bestellen.

Hallo,
Bedankt Teun! Blij dat je tevreden bent, we doen er alles aan om onze klanten tevreden te houden.🌺
Team Ikwilzitzakken

Eerlijke en vlugge opvolging van mijn…

Eerlijke en vlugge opvolging van mijn bestelling. Top.

Beste Marina,
Wij willen je nog even bedankt voor je review, dit waarderen wij enorm.

Mocht je nog vragen hebben of een extra product willen aanschaffen, voel je vooral zo vrij om ons te contacten: klantenservice@ikwilzitzakken.nl
Groetjes,
Team Ikwilzitzakken

Goed geholpen en een mooie zitzak voor…

Goed geholpen en een mooie zitzak voor onze kleindochter gekocht.

Beste Lia,

Wat fijn om je review te mogen ontvangen, mocht je in de toekomst nog eens iets wensen te bestellen, voel je dan vooral zo vrij ons te mailen wij waarderen onze vaste klanten namelijk enorm en verblijden ze graag met een extra verrassing 🙂
Veel relax-plezier toegewenst!

Team Ikwilzitzakken.nl

Mooie Zitzak en een leuke bedrijf

Alles ging naar wens! Mooie betaalbaar Zitzak, Optijd geleverd!

Hallo Celeste,

Dankje voor de aardige woorden! Het is fijn te lezen dat onze aandacht voor klanten gewaardeerd wordt. We steken er veel tijd in en het is goed te lezen dat dit opgemerkt wordt.
Nog een fijne dag voor nu en tot de volgende bestelling🌺 🤗 💖

Team Ikwilzitzakken

Erg fijne winkel en fijne…

Erg fijne winkel en fijne klantenservice!

Hallo Ein ,
Aaahw! Wat een mooie en aardige woorden. 😇😍 Dat maakt ons echt blij.

Zeer vlugge en

Zeer vlugge en. correcte afhandeling

Hallo Yves,

Team Ikwilzitzakken

Netjes voor de deur afgeleverd

Netjes voor de deur afgeleverd.
Goed verpakt .
Mooie poef.

Hoi Sjaak,
Groetjes,
Team Ikwilzitzakken

Bij verkeerde levering niet thuis.

Bij verkeerde levering niet thuis.
Ik heb begin feb. een zitzak besteld, maar heb de verkeerde kleur binnen gekregen. Heb direct een mail gestuurd, en per mail afgesproken dat de zitzak omgewisseld zou worden, zodra juiste kleur beschikbaar was, wat 1 week later gepland was. Daarna krijg ik geen contact meer. heb meerdere emails gestuurd, maar wordt niet meer op gereageerd. Ook telefonisch zijn ze niet bereikbaar. Je krijgt een call-center aan de lijn die alleen maar berichten kan doorsturen. Het is onmogelijk om iemand aan de lijn te krijgen, die het probleem kan oplossen. En dat terwijl zij de verkeerde opgestuurd hebben. Op de berichten wordt vervolgens ook niet gereageerd. Echt belachelijk. Service is echt on-acceptabel.

Update: nadat de review geplaatst is, werd er wel snel actie ondernomen. Ondertussen is het netjes opgelost. Dat is fijn, maar jammer dat dit veel frustratie opgeleverd heeft.

24 februari 2021

Hallo Matthijs,
Bedankt voor je feedback! Het spijt ons dat je bestelling een ongemak veroorzaakte, maar we zijn blij dat het allemaal goed opgelost is, want we doen er alles aan om onze klanten tevreden te houden. We hopen dat de klacht naar tevredenheid is opgelost. Zou je je beoordeling willen heroverwegen?

Team ikwilzitzakken.nl