Je hebt service en service Ik had voor de eerste keer een bestelling gedaan Zit kussen en helaas de rits was kapot kan gebeuren Het kussen zit zak zat lag heerlijk dus was beetje teleurgestel... Toon meer
Onze zitzak kwam iets later aan dan gepland, maar we werden hierover prettig per e-mail geïnformeerd. Het bedrijf is erg vriendelijk en behulpzaam in de communicatie! De zitzak zelf werd keurig... Toon meer
Als kerstcadeau een zitbal cadeau gedaan, veel reviews over gelezen. (Zou veel opgepompt moeten worden om mooie vorm te behouden). Ik denk dat we hem op 5maanden ongeveer 3x lucht bij dienden te geven... Toon meer
We hebben een zitzak met poef besteld via de website. Deze werd erg snel geleverd. Helaas stond de rits van de zitzak open en was er vulling uit gevallen waardoor de zitzak wat slapjes was. Contact op... Toon meer
Dé zitzakken specialist van Nederland en België
Duifpolder 92, 3825 JE, Amersfoort, Nederland
- 085-3030828
- klantenservice@ikwilzitzakken.nl
- ikwilzitzakken.nl
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand
Erg mooie en degelijke zitzak
Erg mooie en degelijke zitzak. Blijft goed in vorm. Zit vrij 'hard'. Tevreden met mijn aankoop.

Antwoord van Ikwilzitzakken
Mooie producten voor een mooie prijs
Mooie producten voor een mooie prijs. En snel geleverd.

werk achter de schermen
eerst hoorden we niets na de bestelling, maar dat is allemaal goed gekomen, en we zijn nu heel tevreden

Top service!
Super goede service. Zitzak gekocht voor een prima prijs, bleek een kleine fout in te zitten. Werd meteen opgepakt en opgelost door “ikwilzitzakken”. Een aanrader waar je met een gerust hart kunt bestellen.

Antwoord van Ikwilzitzakken
Eerlijke en vlugge opvolging van mijn…
Eerlijke en vlugge opvolging van mijn bestelling. Top.

Antwoord van Ikwilzitzakken
Goed geholpen en een mooie zitzak voor…
Goed geholpen en een mooie zitzak voor onze kleindochter gekocht.

Antwoord van Ikwilzitzakken
Mooie Zitzak en een leuke bedrijf
Alles ging naar wens! Mooie betaalbaar Zitzak, Optijd geleverd!

Antwoord van Ikwilzitzakken
Netjes voor de deur afgeleverd
Netjes voor de deur afgeleverd.
Goed verpakt .
Mooie poef.

Antwoord van Ikwilzitzakken
Bij verkeerde levering niet thuis.
Bij verkeerde levering niet thuis.
Ik heb begin feb. een zitzak besteld, maar heb de verkeerde kleur binnen gekregen. Heb direct een mail gestuurd, en per mail afgesproken dat de zitzak omgewisseld zou worden, zodra juiste kleur beschikbaar was, wat 1 week later gepland was. Daarna krijg ik geen contact meer. heb meerdere emails gestuurd, maar wordt niet meer op gereageerd. Ook telefonisch zijn ze niet bereikbaar. Je krijgt een call-center aan de lijn die alleen maar berichten kan doorsturen. Het is onmogelijk om iemand aan de lijn te krijgen, die het probleem kan oplossen. En dat terwijl zij de verkeerde opgestuurd hebben. Op de berichten wordt vervolgens ook niet gereageerd. Echt belachelijk. Service is echt on-acceptabel.
Update: nadat de review geplaatst is, werd er wel snel actie ondernomen. Ondertussen is het netjes opgelost. Dat is fijn, maar jammer dat dit veel frustratie opgeleverd heeft.