Intreza Reviews

1.017
TrustScore 4 uit 5

4,1

Ik heb twee paar schoenen besteld op 16 maart, direct betaald maar tot op heden niet geleverd. Klantenservice gebeld maar dit nr is buiten bereik. Gemaild maar ook hier krijg ik geen respons. Ik zou g... Toon meer

2x bestelling gedaan. Zelfs met de bestelling op zondagavond, ontvingen wij op maandag de goederen al. Super ! Ook de financiën zijn super geregeld. Bij de 1e bestelling kreeg ik korting. Echter... Toon meer

snelle levering, nl 1dag na bestelling al bezorgd. Mijn man heeft een hekel aan winkelen daarom schoenen online besteld. Samen gekeken naar zijn wensen. Hij wilde nette iets hogere leren schoenen voor... Toon meer

mijn sportschoenen waren via intreza maar liefst 35 euro goedkoper dan in de winkel. eerst zaten ze wat krap omdat ze aan de kleine kant vielen en ik moeilijke voeten heb, maar die kon ik zo terugbren... Toon meer

Goed

TrustScore 4 uit 5

1K reviews

Alle reviews

(1.017)

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Een tevreden klant

Erg handig dat verschillende schoenenwinkels samengevoegd zijn op één website. Ook erg handig is dat je ook een winkel kan selecteren waar de bestelling kan worden afgeleverd als je geen verzendkosten wil. Afterpay ook erg handig, want je kan ze retourneren zonder moeilijk gedoe over het terugstorten van geld. Is er iets aan de hand, dan is de klantenservice ook prima. Ben erg tevreden!

30 september 2015

Precies zoals ik had gehoopt dat de schoenen waren!!!

Via Intreza 2 paar enkellaarzen besteld via de actie 2e paar voor 50%.
De laatste niet niet veel goede ervaringen met online aankopen (maat verkeerd of pasvorm). Maar Intreza heeft me niet teleur gesteld. Beide paar schoenen zijn helemaal naar wens, goede pasvorm en mooie vormgeving:)

Supersnelle levering!

Ik had 2 paar schoenen besteld via de aanbieding 2e 50% op vrijdagavond rond 9 uur.. De volgende ochtend had ik ze om half 10 al in huis! En ze zaten allebei goed! Goede service!

Hush Puppies blauwe leren veterschoenen

Op 3 september 2015 besloot ik een bestelling te plaatsen voor bovengenoemde schoenen. Een hoge leren veterschoen, met witte zool.
Dat wit was niet overal even wit. Het leken wel schoenen die ook al bij een ander waren geweest. Maar goed, ik heb ze geaccepteerd en ze lopen verder prima. En als ik ze een tijdje gedragen heb zal de rand van de zool ook niet meer zo wit zijn als ze oorspronkelijk waren.
Het probleem van de bestelling zat meer in de levering. Deze werd verzorgd door DHL Parcel. Nu niet direct de beste oplossing om een pakket mee te verzenden. Ze gebruiken wel een track&trace-code, maar die werkt niet altijd.
In mijn geval bleef op 4 september 2015 bij het invoeren van de track&trace-code de levering hangen op de melding dat het pakket onderweg was naar het sorteercentrum. En dat bleef zo tot en met maandag 7 september 2015. Na diverse telefoontjes met Intreza werd mij beloofd dat het pakket opnieuw zou worden verzonden. En jawel, op dinsdag 8 september 2015 werd het pakket afgeleverd. Hoewel op de site van Intreza staat dat besteld voor 22:00 uur de volgende dag geleverd wordt, zij dit niet hebben kunnen waarmaken.
Het kan echter allemaal nog gekker.
Op 8 september 2015, om precies 17:25 uur ontving ik van DHL het bericht dat op 8 september 2015 een pakket bij mij zou worden afgeleverd van Intreza. Dit zou plaatsvinden tussen 14:00 en 18:00 uur. Dus toen ik het bericht ontving waren daar al drieeneenhalfuur van voorbij. Geen wonder dat ik niet thuis was toen het pakket werd afgeleverd. Ik wist om de doodeenvoudige reden niet dat het pakket er aan zat te komen, want ik opende mijn mailbox pas om 19:00 uur. De combinatie Intreza/DHL is niet zo geweldig.
Jammer, maar aan PostNL heb ik betere herinneringen. Hun track&trace-code klopt altijd met de afleveringstijden en die hebben een tijdsspanne van slechts 2 uur en niet de 4 uur die DHL er voor nodig heeft.
M.a.w.; ik ben blij dat mijn schoenen uiteindelijk geleverd zijn, maar de volgende bestelling zal nog wel even op zich laten wachten

30 september 2015

Snelle service, product kan beter!

De snelle service is perfect en de After Pay ook super handig. Alleen heb ik 3x opnieuw m'n pumps moeten bestellen omdat ze of beschadigd waren of super lelijk afgewerkt. T waren pumps van Steve Madden. Nu betaal je daar niet maar een tientje voor en ik begrijp wel dat het massaproductie is, maar dan mag je toch wel verwachten dat t gewoon netjes eruit ziet. Verder ook wel lastig dat ik dan toch steeds naar de stad moest rijden om ze te retourneren.

Beste D. Noslin,

Bedankt voor je reactie op Trustpilot.

Vervelend te vernemen dat je 3 maal schoenen hebt ontvangen die niet netjes afgewerkt waren, onze excuses daarvoor.

Wij begrijpen dat je de schoenen inmiddels geretourneerd hebt. Mocht je nog vragen hebben dan horen wij het graag. Wij zijn telefonisch bereikbaar op het gratis nummer 0800 - 2354687 op werkdagen tussen 8.30 en 20.00 uur en op zaterdag van 9.30 tot 13.00 uur. Je kunt ook een e-mail sturen naar: klantenservice@intreza.nl

Erna
Klantenservice Intreza

Zaterdag mijn schoenen besteld en maandag had ik ze al in huis!
Website is makkelijk in gebruik en er is een snelle service.

27 september 2015

slecht

foute maat gestuurd ik heb maat 39 besteld en kreeg maat 41

24 september 2015

Beste P.W. Otterspeer,

Bedankt voor je bericht. Wij vinden het vervelend te vernemen dat je de verkeerde maat hebt ontvangen.
Onze excuses hiervoor.

Wij willen dit graag met je oplossen. Kun je telefonisch contact met ons opnemen via het gratis telefoonnummer 0800-2354687? Graag ontvangen wij hierbij het ordernummer van je bestelling.

Viola
Klantenservice intreza

Klacht

Schoenen besteld bij intreza. Netjes volgende dag bezorgd.
Maar na 1,5 maand schoenen kapot dus klacht naar intreza gestuurd. Niet op gereageerd dus nog maar een mail gestuurd. Wederom niet op gereageerd. Zeer zeer slecht en onprofessioneel!! Dacht probeer het nu publiekelijk wellicht reageren ze nu wel.

23 september 2015

Beste Wally,

Bedankt voor je reactie op Trustpilot.

Wij vinden het vervelend te horen dat je tot 2x toe geen reactie hebt gehad op je mail. Normaal ontvang je binnen 3 werkdagen een reactie. Graag zoeken wij het verder voor je uit. Hiervoor willen wij je vragen om telefonisch contact met ons op te nemen.

Ria
Klantenservice Intreza.

Nieuwsbrief deadlock

Geen idee hoe ik aan jullie nieuwsbrief kom, volgens mij heb ik me hier nooit voor aangemeld. Daarnaast krijg ik een error als ik me wil afmelden. Onmogelijk om je af te melden.

18 september 2015

Hallo Lynne,

Kan het zijn dat je een keer aan een actie of kraskaartwinactie hebt meegedaan? Als je ons even wilt mailen met de vraag je uit te laten schrijven, dan regelen wij het voor je. Je kunt mailen naar info@intreza.nl
Excuses voor het ongemak.

Hartelijke groet,
Janine
Team Klantenservice

Pakket is zoek

Onze bestelling zou vorige week dinsdag bezorgd worden. Dhl heeft het pakket in de voortuin achtergelaten en nu is het zoek. We wachten nog steeds op de afhandeling van het onderzoek...

Beste Antoinette,

Bedankt voor je vermelding op Trustpilot.

Wij hebben inmiddels telefonisch contact met je gehad en een onderzoek ingesteld bij DHL.
Zodra wij een terugkoppeling hebben ontvangen, informeren wij je uiteraard zo spoedig mogelijk.

Met vriendelijke groeten,

Agnes
Klantenservice Intreza

Cognac kleur besteld, donker bruin/zwart geleverd

Ik had Manfield veterschoenen in Cognac kleur besteld en kreeg donker bruin/zwart geleverd, na een belletje met de klantenservice bleek de Cognac kleur niet meer op voorraad te zijn, ik kon ze retour sturen of 20%korting krijgen. Aangezien ik nog donker kleurige schoenen nodig had, heb ik voor het laatste gekozen.

Voor de rest betrouwbare webwinkel met snelle levering.

Beoordeling 2 paar schoenen

Ik had vrijdag voor Pasen 2 paar schoenen besteld, die keurig woensdag na pasen geleverd werden door DHL. De sketchers lopen nog beter dan ik dacht en allstars zijn altijd goed. Bedankt hiervoor ik ben er erg blij mee.

14 september 2015

Levering schoenen ok, klachtafhandeling minder

Ik had een kortingsbon waarop duidelijk stond dat deze ook geldt met andere acties. Niet dus! Erg misleidend. Het is dat de schoenen voor mijn dochtertje waren en ze er erg blij mee was anders had ik ze teruggestuurd. Korte, standaard en onvriendelijke reactie terug van klantenservice na mijn vraag.