Bedrijf heeft geantwoord
Bardzo polecam ten sklep motoryzacyjny! Zamawiałem olej silnikowy, filtry oraz kilka innych części eksploatacyjnych. Cały proces przebiegł sprawnie, produkty były zgodne z opisem, w atrakcyjnych cenac... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Obsługa - 10/10 Dostępność części 8/10 Czas oczekiwania na wysłanie przesyłki 9/10 Bardzo dużym plusem dla kobiet jest to, że można złożyć zamówienie przez telefon bez żadnego problemu. Panowie... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Dlaczego warto kupować części samochodowe na iParts.pl? Największy polski sklep motoryzacyjny Ponad 4 mln części samochodowych w jednym miejscu Darmowa dostawa w 24h Konkurencyjne ceny Możliwość zwrotu do 100 dni Sklep internetowy iParts.pl to wieloletni lider sprzedaży nowych części samochodowych w Polsce. W jego ofercie znajdują się wyłącznie części oryginalne, pochodzące od znanych polskich oraz światowych producentów. W stałej sprzedaży posiada ponad 4 000 000 części, podzielonych na szereg intuicyjnych kategorii odpowiadających układom znajdującym się w aucie. Sklep prowadzi sprzedaż drogą internetową, z możliwością odbioru części w siedzibie firmy - w Warszawie. Każdy z Klientów w razie napotkania problemów z zakupem lub dobraniem części do swojego modelu samochodu, ma możliwość skontaktowania się z doświadczonymi konsultantami. Służą oni pomocą i radą w godzinach 8.00-21.00 w dni powszednie oraz 9.00 do 17.00 w soboty i niedziele. Na rynku, sklep wyróżnia się przede wszystkim bogatą ofertą, szybką dostawą zamówionych części, profesjonalnym doradztwem, łatwością dokonywania zakupów oraz konkurencyjnymi cenami, które są często o wiele niższe niż w sklepach stacjonarnyc
ul. Szeligowska 48B, 05-850, Szeligi, Polen
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 93% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Wszystko zgodnie z zamówieniem, szybka obsługa.

Antwoord van iParts.pl
Bardzo miły i profesjonalny zespół , zawsze otrzymałem to co zamówiłem szybko i w dobrej cenie

Antwoord van iParts.pl
Możliwość wyboru części z dużego asortymentu pasującego do mojego samochodu - są opcje tańsze i droższe producentów renomowanych do wyboru. W opisach duża ilość parametrów (głównie wymiarów) oferowanych części. Wygodna forma pozwalająca złożyć zamówienie i odebrać w odpowiednim dla zamawiającego terminie

Antwoord van iParts.pl
Łatwy sposób zamówień i szybka realizacja dostawy. Preferuję odbiór osobisty, bo oddział mam niedaleko. No i ceny są atrakcyjne :)

Antwoord van iParts.pl
Ceny, szybkość dostawy, wybór to 10/10. Natomiast reklamacje to 0/10 - zakupiona część we wrześniu 2025 okazała się wadliwa i od tego czasu czeka się na opinie producenta SKF, potem na jakieś uwagi dt faktur (i to faktur pomiędzy Iparts i ich dostawcą, a nie faktur od klienta) i nawet bezużyteczny Urząd ochrony praw konsumenta też czeka na coś nie wiadomo co. Czyli dobrze póki nie reklamujesz

Antwoord van iParts.pl
Duży wybór i szybka realizacja

Antwoord van iParts.pl
Zawsze szybko i na czas otrzymuje moje zamówienia.
Konkurentne ceny i szeroki asortyment części.

Antwoord van iParts.pl
Obsluga bezproblemowa, dostawa standardowo drugi dzien

Antwoord van iParts.pl
Duży wybór części konkurencyjne ceny. Kilka lat już kupuję w iParts nigdy nie miałem problemów z dopasowaniem części. Mógł bym się doczepić że rabaty niskie ale teraz to wszędzie każdy liczy grosz.

Antwoord van iParts.pl
Duży wybór części dobrej jakości

Antwoord van iParts.pl
Zakup bez problemu , realizacja szybko towar nad podziw bardzo dobry . Jd zWw

Antwoord van iParts.pl
Atrakcyjne ceny dobra jakość części i szeroki wybór

Antwoord van iParts.pl
Szybko, sprawnie. Doskonała obsługa, Pan szybko znalazl czesci których potrzebowałem.

Antwoord van iParts.pl
Szybka obsługa, dobry dobór części, duży wybór części od tanich poprzez ekonomiczne do nawet oryginałów oraz mozliwość odbioru osobistego.

Antwoord van iParts.pl
Utrudniają realizację uzasadnionej reklamacji.
Kontaktujecie się, potem wcale i efektów rozwiązania brak