Sneller geproduceerd omdat ik haast had. Deze jumpsuit zit wel krapper dan het proefmodel dat ik eerder had besteld.
Uiteindelijk Prachtige jurk, voor feest en bruiloft. Ik had een jurk maar die was niet mooi qua stof en maat en daarna een super mooie jurk. Het enige nadeel is dat het soms onduidelijk is of iets ger... Toon meer
Je kan niet cancelen, verzenden duurt letterlijk een maand en op mailtjes en contact verzoeken reageren ze niet. Ik waarschuw iedereen bestel hier niet!!! Ze betalen maar 3/4e van je bestel bedrag ter... Toon meer
Ik bestelde 3 jurken en heb er ondertussen 2 teruggestuurd. Alles ging vlot en het geld van de geretourneerde jurken werd netjes teruggestort. De jurk zit prachtig en is mooi afgewerkt! Het is een... Toon meer
50 Raffles Place, #30-00 Singapore Land Tower, Singapore, Singapore
Vraagt klanten om een review
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Pakket kwam op tijd, product zag eruit als op de foto. Helaas was het te groot en heb ik hem terug gestuurd. Flde afhandeling van de retour was snel en makkelijk.

Antwoord van JJ's House
Hele mooie jurken voor mijn kinderen. Prachtige kwaliteit. Zo als op de foto. Echter had ik het iets korter verwacht maar is verder geen probleem

Antwoord van JJ's House
Mijn trouwkleed hier besteld op maat laten maken, alles was perfect en heel mooie kwaliteit! Niet duur en snelle levering

6765776034 :
Update: na het delen van de review is alles wel vlot verlopen en afgehandeld. De jurk is ook mooi.
Ik ben zo ontevreden over de service. Ik hoop via deze weg een deftig antwoord te krijgen.
Ik kocht 2 pas jurken. De ene (ronde nek) (275345) wilde ik houden. De andere (v-nek) 275346 wilde ik terugsturen. Ik kreeg geen barcode om mijn kleedjes terug te sturen. Ondertussen is de retour periode voorbij.
Toen stuurden ze me een betaal link. Ik volg de link. Bleek het de link te zijn voor de andere jurk. Ik heb dus nu de jurk betaald die ik wilde terugsturen en ondertussen heb ik nog altijd geen retour link of barcode mogen ontvangen. Ik ben hier al meer dan 2 uur in totaal mee bezig geweest. Dit is echt een verschrikkelijke service. 🥲

Antwoord van JJ's House
Probeer het via deze weg dan maar… Waar kan ik jullie telefonisch bereiken?? Door constante miscommunicatie dreigt het helemaal fout te lopen met mijn bestelling. Ik ben inmiddels al 1 week heen en weer aan het mailen. Hierdoor dreigt mijn bestelling te laat te komen.

Antwoord van JJ's House
Pakketje is op tijd geleverd. Kwaliteit is erg goed! Precies wat ik besteld had.

Antwoord van JJ's House
Voor mij nooit meer jj´s.
Is de 1ste keer dat ik daar besteld heb.
Al verschillende keren klantendienst proberen te contacteren maar zonder antw, ik zie hier dat je wel antw krijgt dus probeer ik het nu hier.
Op 20/05/2023 bestelde ik een kleed met bestelnr 2952840124.
Dit was voor mijn dochter omdat ze bruidsmeisje was, verzending heeft 1maand geduurd om dan eindelijk het kleed te krijgen, maar wat blijkt een totaal verkeerd kleed, niet het bestelde.
Kleed teruggestuurd volledig terugbetaald gekregen maar nu vraagt klarna nog een openstaand bedrag van attional cost.
Sorry maar dit vind ik niet kunnen dat ik moet betalen, als jullie een verkeerd kleed opsturen.
Dus heb ik een nieuw kleed moeten kopen + moet ik nog een kost betalen van nu 26,96 euro.
Graag zou ik hebben dat deze kosten geannulleerd worden.
Zoniet zal ik NOOIT meer bij jullie kopen
Graag een positief antwoord aub

Antwoord van JJ's House
In maart een mooie jurk gekocht (moeder van de bruid) en snel ontvangen. Hij zit perfect en heb pas de kreuken eruit gestreken. Helaas trekken de zijnaden bij de rok omdat er meerdere stoffen aan elkaar zijn genaaid. Heel jammer! Inmiddels een andere jurk ergens besteld die gelukkig goed zit.

Antwoord van JJ's House
Ik ben heel tevreden en goede service. Kwaliteit kleding top!

Antwoord van JJ's House
Van de 2 producten 1 teruggestuurd. Extra verzendkosten al betaald bij het retouren. Ik kreeg ineens nog een narekening van 34,95 additional costs (??).. en nog eens 19,- euro verzendkosten. Wat zijn additional costs en waarom 2x verzendkosten?? Belachelijk.. ook geen telefoonnummer op de website.

Antwoord van JJ's House
Ongelooflijk slechte service. Mijn dochter bestelde voor haar 'prom night' een jurk welke gegarandeerd geleverd zou worden vóór een bepaalde datum. Daar zijn we inmiddels meer dan een maand over heen. Contact met deze aanbieder loopt via geautomatiseerde chat bots die werkelijk niets toevoegen of oplossen. De betaling is nog altijd niet geretourneerd, maar de bestelling ook niet gekomen! Het enige wat de firma tot nu toe aanbiedt is het vergoeden van de verzendkosten bij een volgende bestelling. 1 ding is zeker: die volgende bestelling komt er zeker niet. Nu zaak dat we de betaling netjes teruggestort krijgen. Mijn advies: zeker niets kopen bij deze zaak!
Bestelnummer 3126442279
Heb inmiddels de reactie van JJ's house gezien. Hoewel nog steeds merkwaardig dat de jurk geleverd zou zijn (wij hebben niets ontvangen of bericht daarover gezien), blij met de toezegging dat de terugbetaling zal worden gedaan. We houden dat scherp in de gaten.
Update 28/6: de terugbetaling is gedaan. Dank daarvoor. Trustpilot heeft hierbij zeker geholpen.

Antwoord van JJ's House
Ik heb eerst een jurk gekocht, maar die was te ruim en vond ik niet geheel overeenkomen met de jurk die ik op de website zag. Toch nog een keer geprobeerd, omdat ik een bruidsmeisjes jurk zocht in een specifieke kleur. Twee jurken besteld, dezelfde als de vorige, maar maatje kleiner + een hele andere jurk die op de foto prachtig oogde met soort tule.
Beide pakketen kwamen verkreukeld binnen. Dat tule was echt van hele slechte kwaliteit en ik vond beide jurken niet mooi afgewerkt. Dure jurken. Geen goede kwaliteit prijs verhouding.
Daarbij betaal je 12 euro verzendskosten, maar retour ook 6 euro PER JURK! 54 euro lichter en geen jurk rijker.
Daarbij probeerde ik bij de tweede keer de twee jurken te retourneren. Ik drukte op postNL verzendlabel, maar wilde kijken, wanneer ik bij een ander bedrijf de jurken verzend, of dat goedkoper is. Echter kon ik hierdoor niet meer deze twee jurken aanklikken om retour te sturen, omdat ik het postNL verzendlabel al gezien had. Deze heb ik niet gedownload en nu krijg ik het niet meer voor elkaar om deze twee jurken te verzenden.
Ik koop hier nooit meer een jurk!
Bestelnummer 3708922416

Antwoord van JJ's House
De jurken waren niet zoals ik me ze had voorgesteld. Daarom gingen ze retour, netjes de retourkosten betaald, helaas ontving ik nog een narekening van 30!!!!! euro voor het retourneren!!!!! Pas op met hier je jurk kopen!!!

Antwoord van JJ's House
Een item terug sturen is niet makkelijk bij jullie. Ik heb een jumpsuit besteld, deze is te klein. Wil het retour sturen. Ik kan niet inloggen op de site. Ik weet niet hoe en waar ik het nu moet opsturen.
6675303033 is mijn bestelnummer

Antwoord van JJ's House
Super goede klantenservice , mooie kwaliteit en afwerking van de kleedjes