JJ's House Reviews

11.463
TrustScore 4 uit 5

4,0

Sneller geproduceerd omdat ik haast had. Deze jumpsuit zit wel krapper dan het proefmodel dat ik eerder had besteld.

Je kan niet cancelen, verzenden duurt letterlijk een maand en op mailtjes en contact verzoeken reageren ze niet. Ik waarschuw iedereen bestel hier niet!!! Ze betalen maar 3/4e van je bestel bedrag ter... Toon meer

Ik bestelde 3 jurken en heb er ondertussen 2 teruggestuurd. Alles ging vlot en het geld van de geretourneerde jurken werd netjes teruggestort. De jurk zit prachtig en is mooi afgewerkt! Het is een... Toon meer

1. Jurkenboetiek
  2. Kledingwinkel
  3. Trouwwinkel

Over JJ's House

Founded in 2010, JJ's House is a leading global online retailer for wedding-related, prom, party, and occasion wear dresses. With over 2,000 different types of dresses in regular, petite, and plus sizes, we’ve got you wrapped up in silhouettes and styles to make you feel beautiful and make your big moments lasting memories. We offer various services to make your dress search easy: Color & Fabric Swatch for a small fee, Try-Before-You-Buy service, Custom Size option and Global Shipping services. In addition, JJ's House has been selected as the winner of 2021, 2024 and 2025 The Knot Best of Weddings, 2022, 2023, 2024 and 2025 Wedding Wire Couples' Choice Awards !

• 50 Raffles Place, #30-00 Singapore Land Tower, Singapore, Singapore

• jjshouse.com

Goed

TrustScore 4 uit 5

11K reviews

Vraagt klanten om een review

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

(11.463)

1.020 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Nooit geleverd en geen contact

Besteld op 5 mei, zie vandaag 30 mei dat de status staat op 'Returned to shipper' sinds 24 mei al. Geen bericht hierover gehad, als je probeert een ticket in te dienen blijft hij hangen op 'wordt verwerkt', contact opnemen is dus niet eens mogelijk. Omgeving heeft hier wel besteld en daar ging het wel goed, maar het is heel riskant en ik weet nu ook niet hoe het wel opgelost gaat worden.

30 mei 2023

Beste klant,

We hebben een e-mail naar uw mailbox gestuurd, maar geen reactie ontvangen. Zou je ons kunnen antwoorden zodat we het probleem zo snel mogelijk voor je kunnen oplossen?

Dank u voor uw begrip en kijken uit naar uw antwoord.
---------------------------------------------

Beste klant,

Vervelend om te horen dat je je pakket niet hebt ontvangen. Na controle heeft onze klantenservice het opnieuw verzenden geregeld zodra je je e-mail hebt ontvangen. Het trackingnummer is 3SABCM105072630 en uw pakket wordt afgeleverd op 02-06-2023. Wij vragen ons af of u deze heeft ontvangen?

Neem contact met ons op via e-mail als u meer hulp nodig heeft.
---------------------------------------------
Beantwoord:

Beste klant,

Bedankt voor je feedback.

Het spijt ons te horen dat u niet tevreden bent met de winkelervaring bij ons. Om ons te helpen het probleem tijdig op te lossen, zou je ons je bestelnummer kunnen geven zodat we je zaak kunnen blijven behandelen?

Beautiful shoes

Mooie schoenen
Goede maat

17 mei 2023

Dear buyer,

Thank you for your comment. Your encouragement will keep us moving forward.

We sincerely hope that we will have more chances to serve you.

Best Regards!

Happy purchase

Happy. Past precies heel blij mee

26 april 2023

Dear customer,

Thank you for your positive comment and feedback. Your encouragement will keep us moving forward and constantly improving our service.

Looking forward to serving you again!

Prachtige jurk ,zeer goed…

Prachtige jurk ,zeer goed gemaakt.Precies zoals de foto.

19 april 2023

Beste koper,

Bedankt voor je reactie. Uw aanmoediging zal ons vooruit helpen.

We hopen oprecht dat we meer kansen zullen hebben om u van dienst te zijn.

Hartelijke groeten!

Salsa schoenen

Beste ,
Tot op heden geen bestelling gehad . Heb het ook niet betaald, kon met klarna betalen ! Dus 30 dagen de tijd !bestelling gedaan op 2 april . Je kan zelf geen mail sturen ! Krijg je een code door gestuurd ! Ik zal daar zeker geen klant worden en dat ze hun bestelling houden !!

13 april 2023

Beste klant,

Na controle constateren wij dat uw bestelling is afgeleverd. We hebben een screenshot gestuurd ter referentie. We vragen ons af of u uw pakket nu ontvangt? Als je nog meer problemen hebt, laat het ons dan gerust weten. Wij staan ​​altijd tot uw dienst ❤️

Bedankt voor je tijd. Prettige dag.

-------------------------------------------------------------------------------
antwoordde:

Beste klant,

Vervelend om te horen dat u uw bestelling niet heeft ontvangen. Je bestelling is geplaatst op 01-04-2023 en verzonden op 02-04-2023. Het arriveerde op 13-04-2023 bij Sort Facility. Het hele proces is binnen de opgegeven tijd en in normale doorvoer. Uw geduldig wachten wordt zeer op prijs gesteld.

Overigens raden we je aan om contact op te nemen met onze klantenservice via service@jjshouse.com als je hulp nodig hebt, zij helpen je namelijk sneller. Als je de e-mail niet hebt verzonden, kun je dan een screenshot maken zodat we het kunnen controleren?

Nogmaals bedankt voor je feedback! Neem contact met ons op als u meer hulp nodig heeft.

Dear Irma Muis,

Looking forward to serving you again!

Zo een goede kwaliteit en prachtige…

Zo een goede kwaliteit en prachtige jurken.
Super fijne communicatie.

19 maart 2023

Beste De Gussem Magie,

Bedankt voor je reactie. Uw aanmoediging zal ons vooruit helpen.

We hopen oprecht dat we meer kansen zullen hebben om u van dienst te zijn.

Hartelijke groeten!

]Betreffende uw bestelling 3749446240

Je kunt beter vragen wat ging er niet mis. Op 27 februari heb ik een pakket geweigerd omdat de verpakking niet onbeschadigd was en het pakket veel te laat kwam.
Bij het sturen van een mail stteds n automatisch antwoord maar geen oplossing. Ik heb t geld nog steeds niet terug en heb nu juridische hulp ingeschakeld. Het enige antwootd wat ik krijg ticket gesloten
Bestel nooit bij dit bedrijf want ik vind t oplichters. Ik wil mijn geld per omgaande terug. Service hebben ze nooit van gehoord. Troep komt uit China en je draait voor alle verzendkosten op.

24 februari 2023

Bijgewerkt:

Beste Woedend,

Ik heb alle communicatie die we met u hebben uitgewisseld zorgvuldig bekeken. Excuses voor het eventuele ongemak.

Houd er rekening mee dat voor de meeste items op onze website onze kleermakers elke jurk op bestelling maken, ongeacht de standaardmaat of aangepaste maat. Dus voor het item in je bestelling hebben we 12 - 15 dagen nodig om het voor te bereiden en nog eens 5 - 10 dagen (standaard verzendmethode die je hebt gekozen) om het te verzenden. U kunt het zien wanneer u de bestelling heeft geplaatst en we vinden het erg jammer dat u niet tevreden bent met de leverdatum.

En het spijt ons te horen dat u een beschadigd pakket heeft ontvangen zoals vermeld, voor dit soort situaties verzoeken wij u vriendelijk het pakket te accepteren en ons hiervan op de hoogte te stellen, wij zullen u zeker een bevredigende oplossing bieden. We hebben gecontroleerd of het pakket opnieuw bij u is afgeleverd en onze after-sales afdeling heeft u een gratis label gegeven om het artikel naar ons terug te sturen. U kunt er zeker van zijn dat we de beloofde terugbetaling zullen uitvoeren zodra we het geretourneerde pakket hebben ontvangen.

Dank u voor al uw hulp. Neem contact met ons op als u meer hulp nodig heeft.

-----------------------------------------------------------

Beste Woedend,

Bedankt voor je feedback.

Het spijt ons te horen dat u niet tevreden bent met de winkelervaring bij ons. Om het probleem tijdig op te lossen, zou je ons je bestelnummer kunnen geven zodat we je zaak kunnen blijven behandelen?

Bij voorbaat dank voor uw medewerking. Ik hoop snel van je te horen.

Op 15 januari 2023 heb ik een jumpsuite…

Op 15 januari 2023 heb ik een jumpsuite besteld en betaald. Tot op heden 9 maart nog steeds niet ontvangen en ook het geld niet terug ontvangen.
Ik heb niets meer van JJsHouse gehoord.
Heel teleurstellend en ik raad iedereen aan NIET BIJ DEZE ZAAK TE BESTELLEN

15 januari 2023

Beste Truus Borghuis,

Bedankt voor je feedback. Na controle is er een systeemfout waardoor uw betaling op 15 januari 2023 niet werd weergegeven, dus uw bestelling is niet verwerkt.

Excuses voor het ongemak. We hebben de IT-afdeling geïnformeerd en het probleem verholpen. Kunt u ons vertellen of u de bestelling wilt behouden of annuleren? Als u kiest voor bewaren, verwerken we uw bestelling nu, u ontvangt deze rond 25 maart tot 31 maart.

Ik kijk er naar uit om snel van je te horen.

Ik bestelde 3 jurken en heb er…

Ik bestelde 3 jurken en heb er ondertussen 2 teruggestuurd.
De jurk zit prachtig en is mooi afgewerkt!
Het is een echte aanrader!
Ik ben in ieder geval heel tevreden!!

3 maart 2023

Antwoord van JJ's House

Bedankt voor uw beoordeling.

Uw tevredenheid is voor ons van het grootste belang en dit is absoluut onze werkkracht. We waarderen ook uw eerlijke feedback over uw ervaring. Ik hoop dat we u in de toekomst weer van dienst kunnen zijn en u een tevreden klant kunnen maken.

Een fijne dag verder~

Prachtige jurk

Uiteindelijk Prachtige jurk, voor feest en bruiloft. Ik had een jurk maar die was niet mooi qua stof en maat en daarna een super mooie jurk. Het enige nadeel is dat het soms onduidelijk is of iets geretourneerd en terugbetaald is, omdat dat verschillende namen betreft en de bedragen afwijken, omdat ze de verzendkosten eraf halen en de vermaakkosten. En dat is ook niet duidelijk terug te vinden in je profiel. Dus dat zouden ze wat overzichtelijker kunnen maken.

1 maart 2023

Beste Esgie,

Bedankt voor je reactie en feedback. Uw aanmoediging zal ons vooruit helpen en onze service voortdurend verbeteren.

Ik kijk ernaar uit u weer van dienst te zijn!

Mooie jurk besteld voor bruiloft

Mooie jurk besteld voor bruiloft. Mooie jurk opzich alleen de mouwen waren zo strak .net alsof ze bij een andere jurk maat hoorde . Dus de jurk gaat morgen retour

1 maart 2023

Beste p demaag,

We hebben uw zaak gevolgd zodra u contact met ons opnam. Het laat zien dat u onze bijgewerkte oplossingen zoals overeengekomen heeft geaccepteerd. Als je nog meer problemen hebt, laat het ons dan gerust weten. Wij staan ​​altijd tot uw dienst ❤️

Beste p demaag,

Ik heb uw klacht en alle communicatie die we met u hebben uitgewisseld zorgvuldig bekeken. Excuses voor het ongemak.

Bedankt voor het herkennen van de schoonheid van de jurk. Wat vervelend om te horen dat de mouwen te krap voor je zijn. Onze jurken worden echter allemaal gemaakt volgens de standaardmaat. Daarom raden we je aan om de volgende keer een aangepaste maat te kiezen, die beter bij je past.

We geven om uw gevoel en hebben u een e-mail gestuurd met meer details, controleer deze alstublieft.

Neem contact met ons op als u meer hulp nodig heeft.

Vandaag mijn jumpsuit gekregen die stuk is

Vandaag mijn jumpsuit gekregen die stuk is bij de boord. En te groot. Voor de rest een prachtig jumpsuit die ik graag in een maat kleiner wil bestellen. Al 3 keer geprobeerd een ticket aan te maken voor een retour maar het word maar niet verzonden. Graag een oplossing!

9 februari 2023

bijgewerkt:

Beste Bianca van Hoof,

We hebben uw zaak gevolgd zodra u contact met ons opnam. Het laat zien dat u onze bijgewerkte oplossingen zoals overeengekomen heeft geaccepteerd. Als je nog meer problemen hebt, laat het ons dan gerust weten. Wij staan altijd tot uw dienst ❤️

Beste klant,

Ik heb uw klacht en alle communicatie die we met u hebben uitgewisseld zorgvuldig bekeken. Allereerst wil ik mijn excuses aanbieden voor het veroorzaakte ongemak.

We hebben je een e-mail gestuurd, kun je de volgende afbeeldingen controleren en aanleveren zodat we ze in de toekomst kunnen verbeteren?

1) Als het artikel dat je hebt ontvangen defect/beschadigd is, geef dan een duidelijkere foto en het is beter om aan te geven waar de schade is.

2) Gebruik een meetlint om de ontvangen rok op te meten.

3) Etikettering van artikelen. Het is een kleine sticker op de binnenzak waar je de item-ID, kleur, maat, etc. kunt vinden.

Wat betreft het niet verzenden van e-mails, als je het opnieuw tegenkomt, geef dan een screenshot en we zullen het probleem voor je oplossen.

Maak je geen zorgen, we helpen je het probleem op te lossen. Ik hoop snel van je te horen. Fijne dag vandaag.

Ik wil mijn pakketje retourneren maar…

Ik wil mijn pakketje retourneren maar heb helemaal geen retourlabel bij mijn pakketje gehad hoe moet nu voor maandag het pakketje terug sturen ben niet van plan om iets te betalen wat ik niet aankan.

11 januari 2023

Bijwerken:

Beste Manon,

We hebben uw zaak gevolgd zodra u contact met ons opnam. Na controle is de terugbetaling al uitgevoerd. Als je nog meer problemen hebt, laat het ons dan gerust weten. Wij staan altijd tot uw dienst ❤️

--------------------------------------------------------------
Antwoord op 14 januari:

Beste Manon,

Bedankt voor uw beoordeling.

We kennen uw voornaamste klacht en vinden het erg vervelend om te horen dat u het pakket wilt retourneren. Uw tevredenheid is altijd onze belangrijkste prioriteit, daarom hebben we u een e-mail met details gestuurd.

Nogmaals bedankt voor uw tijd. Neem contact met ons op via e-mail als u een probleem heeft met uw bestelling.

Vlek in jurk & opdraven voor retourkosten

Na weken eindelijk mijn jurk ontvangen. Ontvang ik deze met een foundation vlek erop. Om deze reden wou ik hem natuurlijk terug sturen.. je betaald een enorme prijs en op je bruiloft wil je er 100% fantastisch uit zien, zonder vlekken. Foundation zijn ook vlekken die je bijna niet uit kleding krijgt, al helemaal op wit. Dit aangegeven bij JJ’s.. willen ze me gewoon laten betalen voor het retour sturen! Belachelijk.. zij sturen mij een product wat niet schoon is & ik moet ook nog opdraven voor de kosten. Elke keer als ik mail dat ik dit belachelijk vind, krijg ik een standaard mail terug met een uitleg over retour sturen. Het lijkt alsof dit automatisch is en niet alsof er personeel mij terug mailt.

12 december 2022

Bijwerken:

Beste Kelsey,

Fijne dag.
--------------------------------------------------------------------
Antwoord op 16 december:

Beste Kelsey ter Wiel,

Mijn naam is Sophia en ik heb uw klacht en alle communicatie die we met u hebben uitgewisseld zorgvuldig bekeken. Allereerst wil ik mijn excuses aanbieden voor het eventuele ongemak.

Ik snap heel goed hoe belangrijk een 100% fantastische trouwjurk voor jou is. Ik heb de vlek opgemerkt in de foto die je hebt gestuurd en we zullen zeker de verantwoordelijkheid nemen. U kunt er zeker van zijn dat we geen retourkosten inhouden op uw terugbetaling en u kunt retourneren met het label dat we gratis hebben verstrekt. U noemde vlekken in de recensie. Is het mogelijk om meer foto's te verstrekken? Eigenlijk heeft onze klantenservice het gratis label al verstrekt voordat je de slechte recensie schreef. U kunt uw e-mailbox controleren voor meer informatie.

Het spijt me echt voor het automatische antwoord van onze echte medewerker van de klantenservice. Ik heb haar fout gemeld en we zullen haar training versterken.

We geven om uw gevoel, de oplossing staat in de e-mail, controleer deze alstublieft.

Nogmaals bedankt voor uw feedback. Neem contact met ons op als u meer hulp nodig heeft.

Betalen voor niks..

Ik had dansschoenen besteld, deze zijn uiteindelijk nooit binnengekomen en ik kon ook mijn geld niet terugkrijgen. Dat waren dure niet bestaande schoenen...

6 september 2022

Beste Nina,

We hebben uw zaak opgevolgd zodra u contact met ons heeft opgenomen. Het laat zien dat u onze bijgewerkte oplossingen accepteert zoals overeengekomen. Mocht je nog problemen hebben, laat het ons dan gerust weten. Wij staan altijd voor je klaar ️

-------------------------------------------------- ------------------
Geantwoord op 30 oktober:

Beste Nina,

Bedankt voor uw feedback.

Het spijt ons te horen dat u niet tevreden bent met uw winkelervaring bij ons. Om het probleem tijdig op te lossen, kunt u ons uw ordernummer doorgeven, zodat we uw zaak verder kunnen behandelen? U kunt hier direct reageren.

Alvast bedankt voor uw medewerking. Ik hoop snel van u te horen.

Goed opgelost!

Ik had een broekpak en een hesje besteld. Dit was niet precies zoals op de foto en ook de maat klopte niet ondanks dat ik mijn maten goed had opgemeten. Ik heb JJ's House hierop aangeschreven en zij hebben mij fantastisch geholpen! Ik zou hier zeker weer bestellen als ik iets nodig heb!

19 oktober 2022

Antwoord van JJ's House

Bedankt voor uw vriendelijke recensie.

Uw bevestiging is onze grootste aanmoediging, en we zullen ernaar streven om onze service en kwaliteit beter te maken. We waarderen ook uw eerlijke feedback over uw ervaring. Ik hoop dat we je in de toekomst weer van dienst kunnen zijn en je een blijere klant kunnen maken.

Fijne dag nog ~

Pakket is getekend word aangegeven in…

Pakket is getekend word aangegeven in de mail maar geen pakket mogen ontvangen of brief etc waar mijn bestelling nu is

30 september 2022

Hoi,

Bedankt voor het delen van uw feedback met ons. Onze excuses voor het ongemak dat u hierdoor heeft ondervonden. We hopen dat je begrijpt dat we geen invloed hebben op de zending als het pakket eenmaal is overhandigd aan de rederij.

U kunt er zeker van zijn dat we onze klanten zullen blijven verbeteren en betere artikelen en service zullen bieden. Ons team heeft een oplossing voor je gestuurd, we hopen dat je je e-mail kunt controleren.

Mocht u vragen hebben, laat het ons gerust weten.

Een jurk besteld

Een jurk besteld, ik ontvang echter geen jurk maar steeds een bericht van een PostNL dat mijn bestelling niet geleverd kan worden omdat het bij de douane ligt. Dan ontvang ik van PostNL een bericht dat ik moet tekenen, dat ik de mail moet openen, heel erg nep! Het bedrijf geeft telkens aan dat ze nog met de bestelling bezig zijn. Inmiddels heb ik het geannuleerd en wil mijn geld terug. Nu gaan ze niet het volledige bedrag terugstorten! Wat is dit voor een bedrijf!

Hoe dan ook, ik ga bij de geschillencommissie een klacht indienen als ook bij RADAR van TV

12 september 2022

Beste klant,

Ik hoop dat je een leuke dag hebt. We hebben uw klacht ontvangen en het spijt ons u alle ongelukkige ervaringen te moeten brengen. We hebben uw bestelling geannuleerd en het volledige bedrag aan u terugbetaald. Controleer uw e-mail later en als u nog vragen heeft, neem dan gerust opnieuw contact met ons op.

Bestelling nooit geleverd

Bestelling nooit geleverd! Wel betaald en geen mailcontact mogelijk. Slechte site!!

18 augustus 2022

Beste klant,

Bedankt voor uw feedback.

Het spijt ons te horen dat u niet tevreden bent over de winkelervaring bij ons. We hebben de bestelling 0030010856966506 echter niet gevonden. Heeft u ons het juiste ordernummer doorgegeven? Controleer de informatie en bevestig met ons.

U kunt hier direct reageren.

Bedankt voor je tijd. Ik hoop snel van je te horen.