Tilasin kahdelle eri ikäiselle lapselle autoon turvaistuimet. Kumpikin pitävät niitä todella mukavina. Itse olen tyytyväinen niitten turvallisuuteen, ulkonäköön ja hintaankin. Painavat melko paljon,... Toon meer
Leikkikeittiöstä puuttui YKSI RUUVI. Jollyroom käyttää tuhottomat tunnit vaatien videoita ja kuvia puuttuvasta ruuvista reklamaation myötä. Miten otan kuvan tai videon puuttuvasta ruuvista. Ovea ei sa... Toon meer
The quality of the chair is superb & i like how i can fold it ,easily adjust the foot surface ,removable tray, easy to clean even with just using wipes & it’s sturdy .my 9 month old is secure & safe w... Toon meer
Toimitusaika piti ja tuote oli se mikä pitikin olla. Toista kun Fruucolla ei voinut palauttaa Rikkinäistä tuotetta joka olikin epä sopiva lapselle ja toimitus aika ei venynyt 2 viikolla
Ei ole mikään ihme, että Jollyroom on Pohjoismaiden suurin lastentarvikeliike! Meillä on kaikkea mahdollista kaikenkokoisille lapsille, vastasyntyneestä aina 12 ikävuoteen saakka, sekä lisäksi paljon tarvikkeita vanhemmille. Valikoimamme täydentyy uusilla tuotteilla päivittäin. Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme parasta mahdollista palvelua. Toimitusaikamme Suomeen on 4–8 arkipäivää ja tarjoamme ilmaisen toimituksen yli 100 euron tilauksiin, hintatakuun koko valikoimastamme sekä 365 päivän avoimen kaupan.

Sörredsvägen 111, 41729, Göteborg, Zweden
Vraagt klanten om een review
Tilasin lasten teltan!! IHANA OLIN
TYYTYVÄINEN!!!
SEKÄ lasten Leikki imurin, vähän olin
Pettynyt tähän kokoon, muuten hyvä.
Kiitos!!

Antwoord van Jollyroom.fi
Nopea toimitus ja tuotteet olivat laadukkaita. Lapsenlapsi saa ihanat lahjat🥰

Antwoord van Jollyroom.fi
Kotimainen luotettava verkkokauppias. Tuotteet löytyivät aika helposti. Lasten kenkiä ehkä tarkoituksella vähän valikoimissa. Kaikki muut riittävän monipuolisia. Nopea ja selkeä toimitusketju. Kiitos.

Antwoord van Jollyroom.fi
Hei, kaikki oli hienoa, järjestettyä ja ajallaan. Olen erittäin, erittäin iloinen, että pystyin ostamaan osamaksulla.

Antwoord van Jollyroom.fi
Pääsiäinen sotki postitusaikoja ja tilauksen käsittelyssäkin meni yllättävän kauan, varmaankin juuri pääsiäisen takia. Yhteys postin ja jollyroomin välillä tuntui tökkivän, kun ensin postille ei koko pakettia edes oltu olevinaan toimitettu ja yhtäkkiä tulikin vain paketin noutoilmoitus.
Käsittelystä noutoilmoitukseen ei montaa päivää mennyt ja tuote oli juuri sitä, mitä luvattiin.

Antwoord van Jollyroom.fi
Ostaminen on helppoa ja sujuvaa. Toimitus on nopea ja tuote/tuotteet hyvin pakattu. Maksuvaihtoehtoja löytyy varmasti jokaiselle sopiva.

Antwoord van Jollyroom.fi
Total waste of time and money, missing parts that they say they deliver, but actually dont, messages go un answered, 3year reklamation time is a flat out lie, i bought a bike cart that had a part missing, i opened the package after the two month period (because the baby was so small at the time)that they actually dont tell you about and after that they dont send you shit… so what the hell is that 3 year period supposed to be about? NEWER BUY ANYTHING HERE if you require customer service. They do not give a shit.

Nopeaa ja hyvää palvelua. Tuotteet aivan ihania!!!Vahva suositus <3