Kejsar Reviews

TrustScore 4 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Ville returnera varor men de tillät inte det för plomberingen var bruten, men det stod inte tydligt när man köpte att den måste vara kvar. Rekommenderar inte. Spara pengarna och köp ifrån en guldsmed... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Köpte ett armband som va jätte fint och de va jätte bra kvalitet på den men de blev ett fel med armbandet och dom skicka hem ett nytt helt gratis. Dom va även jätte trevliga när jag skrev till dom och... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Köpt Kejsar 4mm som tappade färg. Inga konstigheter med reklamation utan de ordnade snabbt en ersättningsprodukt. Service i världsklass. Sen får man som konsument tänka på det inte äkta guld... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kejsar teamet är riktigt bra att göra me.. jag själv gjorde jag en bricka hos dom me egna detaljer.. de vart riktigt grymt.. sen har man köpt 1 silver armband o halsband 10mm o ett kors ett guldpläter... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Bedrijfsgegevens

1. Sieradenwinkel

Geschreven door het bedrijf

Kejsar grundades 2018 med visionen att skapa exklusiva smycken för män. Vi är ett stort team baserat i Stockholm, varav tre guldsmeder som varje dag jobbar för att tillverka smycken för hand, av högsta kvalité. Vi har alltid sett till att vårt team består av personer som kan identifiera sig med våra kunder och kulturen inom branschen. Och det är just det som fått oss att gå från ett företag som endast säljer smycken - till ett varumärke som gjort sig känt i hela Sverige, och även internationellt. Vi tummar aldrig på kvalitén vilket har lett till stamkunder bland sveriges allra största artister och profiler. Välkommen att beställa ditt nästa smycke ifrån oss!

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 23% van zijn negatieve reviews beantwoord

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

75 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Grym service

Grym service, mitt halsband hade rostat så de skickade ett nytt dirket. Svarar snabbt och fina kartonger man får sakerna i

12 mei 2026

World Class Service

After many years as a customer, I can honestly say that Kejsar is in a league of its own. The level of expertise, professionalism, and genuine care they show every single time is something you rarely experience today.

From the moment you walk in, you are treated with respect, warmth, and world class service. Their knowledge about jewelry, quality, craftsmanship, and style is absolutely exceptional, but what truly separates them from everyone else is how they make you feel as a customer. They build real relationships, not just sales.

Over the years they have gone above and beyond for me more times than I can count, always with generosity, loyalty, and a level of service that far exceeds expectations. You can tell immediately that this is a business built on passion, integrity, and pride in what they do.

If you are looking for jewelry, watches, gifts, or simply want to be treated like a valued customer instead of just another number, choose Kejsar. There is a reason I keep coming back year after year. Absolutely outstanding in every possible way.

6 mei 2026

Professionella

Professionella, suverän service, snabb leverans, oroliga smycken. Om man vill returnera något så väldigt snabb återbetalning. Rekommenderas varmt 😊

5 mei 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jätte dålig kvalitet på deras kejsaren Rekommenderar inte!!

Jätte dålig kvalitet på deras kejsar länkar, knappt använt min kejsarlänk innan guldet är redan borta, och har aldrig duschat med den på grund av att guldet inte ska åka av, men ändå så går guldplatt skitet av, väldigt dåligt, plus dyrt hos dem,lyser från långt håll att de är
falskt,
REKOMMENDERAR INTE!! Spara pengar och köp riktigt Guld folket!!!

3 mei 2026

10/10

10/10 , smidig upplevelse och bra hjälp när de kommer t att man behöver deras assistens.

23 april 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jag älskar verkligen smycken från…

Jag älskar verkligen smycken från Kejsar! 😍
Deras produkter är så fina och modellerna är verkligen unika och trendiga. Kvaliteten är bra och passar perfekt för vardagsbruk.

Kundservicen är också fantastisk – de svarar snabbt och är superhjälpsamma. Man känner verkligen att de bryr sig om sina kunder.

Rekommenderar starkt! 💖

16 april 2026

UNDVIK ATT HANDLA HÄR!

UNDVIK ATT HANDLA HÄR!
Köpte ett armband och ångrade köpet direkt när jag fick armbandet. Returnerade varan men fick sedan ett meddelande om att Kejsar har avböjt att återbetala varan, trots att man som konsument har rätt till 14 dagar ångerrätt vid distansköp. Har upplyst företaget om detta, men de vägrar gå med på att betala tillbaka. Handla inte hos Kejsar! Det är inget seriöst företag!

5 maart 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Gjorde min första beställning och vart…

Gjorde min första beställning och vart otroligt nöjd. Fick även en gåva i min beställning!!! Otroligt snabba på att skicka min beställning och alltid tillgängliga på instagram. Kommer definitivt bli mer köp framöver 😍

24 februari 2026

HAHAHAHAHHA!!!!

HAHAHAHAHHA!!!!! Deras smycken speciellt vissa örhängen, armband, halsband osv.. finns på temu, shein för typ 34kr😂😂😂 Köpte ett par örhängen i december och skrollade precis förbi dom på shein! Haha. Hittade 40% utav deras smycken där😂🙏 Håll er undan från dessa bedragare! Ingraverat med silver stämpeln och det är det fattigaste jag sett. Känner mig som en dåligt målad Mona-Lisa

14 februari 2026
Logo Kejsar

Antwoord van Kejsar

Hej Jeanette,

Tråkigt att du känner dig missnöjd. Gällande det du säger om Shein så går inga av våra produkter att hitta där. Shein kanske har produkter som ser liknande ut på bild men det är inga produkter som efterliknar exakt våra produkter när det kommer till kvalitet och material.

Hör gärna av dig till oss direkt gällande vilken produkt det gäller så kan vi hjälpa dig vidare om du behöver hjälp med något.

Dit is Trustpilot