Kemachara Transport bv Reviews

TrustScore 4 uit 5

3,9

Helaas een dag voor de bestelling te horen gekregen dat hij bezorgd zouden worden tussen 7.30- 11.30uur. Geen telefoon nummer in de email om dit te bespreken , wij mailde terug, maar kreeg geen antw... Toon meer

Levering duurde lang, gingen 4 dagen overheen voordat het opgestuurd werd. Ik kreeg 4 werkdagen daarvoor al bericht dat mijn pakket overgedragen was. Dat is jammer. Chauffeur was wel heel vriendelij... Toon meer

Uitstekende service!!! Fiets gekocht welke door Kemachara transport geleverd zou worden. Fietsenwinkel had verkeerde label op de fiets geplakt waardoor de verkeerde fiets geleverd werd. Eenmalig... Toon meer

In de mail die vooraf over de planning werd gestuurd, wordt er geen mogelijkheid geboden om aan te geven wat de mogelijkheden in de agenda van de klant zijn. Bovendien staat er dat de planning 1 dag... Toon meer

1. Transportbedrijf

Vervoer van goederen die net dat kleine beetje extra zorg nodig hebben.

Goed

TrustScore 4 uit 5

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Ik vind het vervelend dat je geen…

Ik vind het vervelend dat je geen invloed hebt op de tijd wanneer de levering plaats vindt.
De bezorger had niet de juiste tools om mijn fietsstuur weer vast te zetten.
De tracking tool deed het niet, werd wel snel op gereageerd toen ik hierover mailde.

11 juli 2021

we go the extra mile... really !

na zware motorpech van het busje gingen de chauffeurs tot het uiterste om toch nog mijn kayak uit te leveren. Dikke duim voor Kemachara en hartelijk dank !

6 juli 2021

Antwoord van Kemachara Transport bv

Goed om te horen dat jullie content zijn met de moeite die we hebben gedaan om de kajak toch zo snel mogelijk bij u te krijgen!
Gelukkig zijn inmiddels ook de peddels geleverd, en zijn wij enorm blij met uw reacties, zowel in persoon als via de mail en deze review! Dank hiervoor en heel veel plezier met uw kajak!

Eerst keer via Kemachara

Ik heb een fiets besteld en die was door Kemachara bezorgd.
Ze hebben een fout datum ingepland maar toen had ik gelijk gebeld. Ze regelden het meteen en kreeg ik een email bevestiging. Je moet contact opnemen via telefoon want ze reageren niet via email.

6 juli 2021

Antwoord van Kemachara Transport bv

goed om te horen dat de bezorging uiteindelijk naar wens is verlopen, ondanks een eventueel foutje in het bezorgmoment.
Normaliter antwoorden wij zeer snel via de mail, onze excuses dat dit niet zo spoedig is verlopen bij u.
Ondanks de kleine tegenslag dank ik u voor uw eerlijke review en wensen wij u heel veel plezier met uw nieuwe fiets.

Top bezorging

Top bezorging. Ook al was ik bij de eerste poging niet thuis, de dag erna had ik mijn fiets terug. Dank en tot de volgende keer

5 juli 2021

Verdient niet eens 1 ster

Fiets besteld bij fietsenwinkel.nl. Ik kreeg een mail dat de vervoerder binnen 2 werkdagen zou bellen om een afspraak te maken voor de levering. Ik gebeld naar de vervoerder omdat ik niet gebeld kan worden vanwege een operatie, of dit een paar dagen later kan, dit was geen probleem. Word mijn vrouw op de dag van operatie gebeld dat ze voor de deur staan met de fiets, of we nu even naar huis willen komen. De vervoerder wilde ook niet even een paar straten verderop de fiets bij mijn zusje leveren. Zusje is uiteindelijk naar mijn huis gekomen, staat de fiets voor de deur met de bon er nog aan. Fietsenwinkel.nl heeft excuses aangeboden, maar dit vervoersbedrijf verdient niet eens 1 ster. Wil niet meedenken terwijl zij zijn vergeten te noteren dat ik op deze dag niet kan, terwijl aan de telefoon nog werd vermeld dat dat geen probleem was. En als je dan een nieuwe fiets voor de deur zet, doe dan in ieder geval de bon in de brievenbus.

3 juli 2021

Antwoord van Kemachara Transport bv

Vervelend om te horen dat u het zo heeft ervaren.
Zou u ons een mail kunnen sturen met de ordergegevens zodat wij kunnen uitzoeken waar dit fout is gegaan? Dan kan contact met u opnemen zodra ik heb kunnen uitzoeken wat er precies fout is gegaan.

Communicatie / planning liep niet helemaal lekker

Het pakket is heel bij mij aangekomen, maar wel jammer dat de communicatie niet lekker liep. Na telefonisch en vervolgens per mail aan te hebben gegeven dat ik niet op aangekondigde tijdstip thuis kon zijn, kreeg ik een bevestiging dat zij het tijdstip zouden aanpassen op de door mij gegeven beschikbaarheid. Vervolgens kwam het pakket toch op het tijdstip waarop ik aangegeven had juist niet thuis te zijn. Jammer, maar gelukkig was mijn dochter thuis.

3 juli 2021

Transport ok

Transport ok, maar tegenslag, wagen in panne, dat was nog ok, we waren op tijd verwittigd, maar s'avonds rond half 8 stond de vrachtwagen aan de deur zonder te verwittigen, dit was niet ok, gelukkig was er iemand thuis,

Antwoord van Kemachara Transport bv

Goed om te horen dat u op tijd verwittigd was over de problemen met de auto die waren ontstaan.
Doordat wij contact kregen met een ontvanger elders in Lokeren welke enkele minuten bij u verwijderd was hebben wij besloten ook u nog uw kajak te kunnen overhandigen.
Tevens vonden wij het geen enkel probleem een stukje door te rijden en uw kajak in uw garage neer te leggen. Ik hoop dat onze dienstverlening het onverwachte verschijnen iets verzacht, en uiteraard wensen wij u heel veel plezier met uw kajak.

Op tijd geleverd maar weinig uitleg…

Op tijd geleverd maar weinig uitleg over de fiets. Alleen uitleg over de accu. Geen fiets instellingen gedaan.

Antwoord van Kemachara Transport bv

Goed om te lezen dat de bezorging zelf goed is gegaan.
Onze chauffeurs kunnen helaas niet altijd even veel over het gebruik van de fietsen vertellen, dit is normaliter aan de fietsenwinkels om handleidingen/informatie te verschaffen, daar iedere fiets, computer et cetera vaak weer net even anders is. De fietsenwinkels zijn hierin gespecialiseerd, en onze chauffeurs kunnen u de globale uitleg geven met betrekking tot het opladen en het eerste gebruik, en ze kunnen zadel en stuur op gewenste hoogte zetten, en verder kunt u zich ten alle tijden wenden tot de winkel van aankoop voor specifieke vragen.
Ik hoop u zo wat duidelijkheid te hebben kunnen verschaffen, en wens u vele plezierige en veilige kilometers met uw nieuwe fiets.

Goede en open comunicatie gaf de perfect oplossing!

ondanks tegenslag met hun busje is de levering toch nog de zelfde dag toegekomen! De vertraging werd perfect gecommuniceerd en via mail werd een tot een oplossing gekomen waarop ik diezelfde dag nog mijn producten had!

Antwoord van Kemachara Transport bv

Mooi om te lezen dat u blij bent met de oplossing die we u konden bieden. Blij u zo van dienst te kunnen zijn geweest, en u bedankt voor de hulp met het uitladen en de tip voor het restaurant. Heel veel plezier met uw kajak!