SLECHTSE KLANTESERVICE!!! Zetel besteld: beloven ze binnen de 12 weken. 13 weken verder, nog steeds aan het wachten. Achter een update gevraagd, maar deze geven ze niet. Bed besteld (toonzaalmodel... Toon meer
Ik zou je aanraden om nooit iets aan te schaffen bij Konfor Home. Ik heb vorig jaar juli een bankstel gekocht, na vier maanden krijg ik een verkeerde bankstel, andere bankstel besteld, weer vier maand... Toon meer
Als ik 0 sterren had kunnen geven, had ik dat gedaan. 3 simpele kleedjes voor in de slaapkamers naast het bed besteld in januari en aanbetaling gedaan. 3 keer contact over gehad / langs geweest: de... Toon meer
We hebben hier onlangs een bankstel en eetkamerstoelen gekocht. Prijs kwaliteit verhoudingen liggen enorm goed. Zeer goed ontvangen, begeleid en uitleg gehad over de verschillende type banken... Toon meer
Goed en snel geholpen, super blij met de bank! Bedankt Chantal

Antwoord van KH
Vandaag een kast besteld bij Konforhome. Wij zijn erg goed geholpen door Dilara en kijken uit naar onze bestelling!

Antwoord van KH
Goede dag ik heb vorig jaar twee dure fluffy kleden gekocht bij konfor wonen in capelle nu zijn me kleden niet meer zo fluffy op sommige plaatsen en heb hier via de mail contact over gehad daar wordt gezegd waterschade ik stofzuiger me kleden alleen en loop er over heen meer niet omdat ik echt zuinig ben op me spullen ik wil dat dit opgelost wordt en misschien dat ik in contact kan komen met de leverancier het kan toch niet zo zijn kleden van 400 euro per stuk dat dit zomaar kan na iets meer dan een jaar

Antwoord van KH
12 weken geleden een bank besteld in het filiaal in Capelle super geholpen door Leo hij wist precies te vertellen wat er op voorraad was. Na een hoop twijfelen toch een keuze gemaakt bij het in orde maken van de factuur werd en koffie aangeboden en een koekje wat wij natuurlijk zeer waardeerde
Omdat de kleur die wij wenste helaas niet op voorraad was werd er een nieuwe bestelling geplaatst nu na 12 weken is mijn bank geleverd en ben ik zeker tevreden over dit bedrijf
Ook de bezorgers waren zeer behulpzaam wel jammer dat het plastic achterblijft de bezorgen hebben aangeven waarom dit niet wordt mee genomen en wel netjes achtergelaten dus kan hier wel begrip voor hebben
Konforhome vriendelijk bedankt voor de goede zorgen en tot snel

Antwoord van KH
Ik zag een bank op de site, gelijk verliefd en ging er heen om te kijken of die in het echt ook zo uitzag.
Nou hij was in ht echt nog mooier. Mvr Dilara kwam mij helpen. Wat een vrolijke personeel en zo behulpzaam. Duidelijke uitleg en zeer behulpzaam. Dankjewel Dilara en Murat

Zeer slecht bedrijf!
Half jaar geleden mail verzonden dat mijn bank is afgezakt 3x foto van verzonden en is blijkbaar niet goed binnengekomen oke.
Dus heb ik smorgens een recentie geplaatst en heb toen een Telefoontje gekregen van konforhome omdat mijn vorige recentie niet goed beviel werd er gevraagd om mijn reactie te verwijderen anders zou het juridische gevolgen hebben "omdat ik loog" zogenaamd.
En dat mijn fotos op de email niet goed zijn verzonden en error aangeven zeggen ze
Dus ik moest de fotos opnieuw versturen en Pas als mijn reactie zou verwijdert worden zouden ze mij willen helpen nou dat ook gedaan en wat krijg ik nu voor een email.
6 weken wachten om alleen terug gebelt te worden wat is dat voor onzin?

Antwoord van KH
Super goed geholpen door de 2 dames met het maken van een keuze voor een bank. De dienstverlening is tot nu toe niks op aan te merken.

Antwoord van KH
Vandaag mijn prachtige zetel ontvangen. Ik ben in de winkel te Schelle zeer fijn geholpen door Enzo, en de mannen die zijn komen leveren waren supervriendelijk. Alles was correct van aankoop tot de levering. Top winkel.

Antwoord van KH
Zeer slechte ervaring! Hebben onze zetel vorig jaar in decemberbesteld. het ging ong. 12 weken duren om onze zetel te krijgen, maar gingen ons op de hoogte houden.
In april hebben we dan maar zelf contact opgenomen sinds we nog niets gehoord hadden. De zetel stond er blijkbaar al een hele tijd. Bij levering, is de zetel aan de achterkant wat gescheurd, maar we moeten wel eerst betalen. Ze maken zogezegd een klacht op hier in huis maar als je zelf niet contact opneemt, weet het bedrijf er niets van. Het ging ong. 30 dagen duren voor we een oplossing hadden, het duurt nu sinds 5 mei en zijn nu augustus. De uitleg dat we krijgen is dat de leverancier wat tegenstribbeld omdat de zetel zogezegd niet vroeger kon geleverd worden, tja, als je niets of niemand hoort, om te zeggen dat de zetel leverbaar is, waar ligt de fout?
Nooit meer!
En nu maar hopen dat het snel in orde komt, want zoveel geld betalen voor iets geleverd te krijgen dat kapot is, da's ook niet alles! 😡

Antwoord van KH
De verkoper gaf aan dat we de koex merk moesten kiezen omdat dit de betere fabrikanten zijn.
In een andere meubelwinkel was dezelfde hoekbank 700 euro duurder en nog merkloos, zat ook niet zo comfortabel dus weer teruggegaan naar konforhome en bankstel aangeschaft
hebben het inmiddels al een jaar en geen moment spijt van gehad
kwaliteit is uitstekend,

Antwoord van KH
ZEER SLECHTE SERVICE!!NOOIT BIJ KONFORHOME KOPEN!!!
We hebben in april 2021 een eettafel + 6 stoelen gekocht, op advies van de verkoopster zouden 3 stoelen naast elkaar kunnen passen aan beiden kanten ( er zit een kruis aan de zeikanten van de eettafel dus geen mogelijkheid om daar een stoel kwijt te raken). Na dat de tafel en de stoelen geleverd werden ( 1 jaar later met de mom van Corona), bleek het dat de stoelen te groot waren en niet naast elkaar pasten. Ze hadden de tafel niet in de winkel en konden wij toen niet checken of de advies van de verkoopster klopte. Na veel belpogingen hebben wij besloten weer naar de winkel te rijden, daar deed de eigenaar heel moeilijk erover maar uiteindelijk gunnen ze een ander onderstel van de tafel te bestellen, weer 2 maanden verder wer de zelfde onderstel bezorg dus weer naar de winkel gereden want de klantenservice doet het niet. Zij hebben weer een onderstel besteld, met de hoop dat de goede zou geleverd worden. Na 2 maanden weer wachten werd het wel geleverd maar de stoelen pasten alsnog toch niet naast elkaar. De bezorgers hadden een idee om de slijptol van mijn man te gebruiken om de schroeven te verplaatsen, maar het lukte hun niet. Toen ik naar de winkel ging zei de eigenaar dat ik aan het liegen was en dat de bezorgers helemaal geen schade hebben gebracht aan de onderstel van de tafel..ik had blijkbaar moeten filmen toen ze met de slijptol bezig waren!!!kortom een hoop ellende en bijna 2 jaar in de problemen gezeten. Bovendien is de personeel zeer onbeleefd. WEES SLIM EN KOOP NOOIT BIJ KONFORHOME!!!

Antwoord van KH
Vandaag meubels uitgezocht bij Konforhome..ontvangen met een kopje koffie en super goede service en deskundig advies van Dilara!
Mooie kwaliteit en goede prijzen,zeker ern aanrader!

Antwoord van KH
Heel fijn geholpen door Dilara en super goede service!

Antwoord van KH
Een bankstel gekocht bij konfor home arena een hele mooie bank uitgekozen deze is toen geleverd. Na 2 weken merkten wij dat de kussen hele rare vormen kreeg hier op contact gezocht dit heeft heel veel maanden geduurd ondertussen merkten wij ook dat de stof al zo erg aan het slijten is dat er gaatjes ontstaan zijn dit ook doorgegeven voor de kussens is er een medewerker gestuurd die de kussens heeft opgevuld dit is zo slecht gedaan dat de kussens totaal niet lekker zitten het model van de kussens wat toen al het probleem was nog erger is geworden en voor de gaatjes kon konfor home niks doen want dit viel niet onder de garantie. Erg slecht voor een bankstel van 3500 euro en vooral de service hoe de klachten opgepakt en behandeld worden

Beste,
Wij hadden aantal maanden geleden een een hoebank bij jullie gekocht. helaas voldeed de bank niet aan onze wensen zoals wij hem in de winkel hebben gezien. wij hebben daarna meerder keren contact met jullie opgenomen om het op te lossen. maar helaas zonder resultaat. terwijl wij een garantie hebben van twee jaar. wij zijn er namelijk achter gekomen dat de vulling die in ons bank zit niet hetzelfde als de vulling in de bank die wij in de winkel hebben uitgekozen. ik heb meerede keren klacht ingedient. via onder andere google. daar heeft een collega van u op gereageerd met de vraag contact met jullie op te nemen met eventueel foto’s. Dus via deze weg hoop ik dit keer geholpen te worden. Enige wat ik vraag is dat de bank goed gevuld wordt. mocht het niet meer lukken om de juiste vulling erin te doen. Ik ga geen klacht meer indienen via de website want ik heb daar geen vertrouwen meer in meerdere malen met Debby gebeld van de klantenservice Delft en gemaild maar totaal geen medeleven.
Nogmaals ik heb al meerdere keren gemaild maar er wordt geen oplossing geboden graag hier oplossing aanbieden zodat andere toekomstige kopers kunnen zien hoe jullie service daadwerkelijk is.
Graag hier een oplossing aanbieden. Alvast bedankt.

Antwoord van KH
Advies nodig gehad om de juiste meubel te kiezen, we werden geholpen door Dilara en waren super goed geholpen. Ik beveel het echt aan. Professioneel en eerlijk advies kan je verwachten

Antwoord van KH
Vandaag hebben wij ons bankstel en bed gekocht bij Konfor Home in Capelle. We zijn super goed geholpen door Chantal en zijn hier met een goed gevoel weg gegaan. Nu aftellen tot het geleverd wordt.

Antwoord van KH
Vandaag onze mooie bank geleverd gekregen, prima allemaal,vriendelijk en na 8 weken..top ,!
De bank zit heerlijk...!
Goeie ervaring.👍

Antwoord van KH
Heb hier een bank gekocht ben netjes geholpen aan de telefoon en waren ook zeer duidelijke en vriendelijk. De bank is netjes op de dag geleverd en werd ook netjes op de plek naar wens neer gezet. Koop hier zo weer een bank.

Antwoord van KH
We zijn tevreden over de bankstijl die we hebben gekocht, maar we hadden afgesproken dat er een klittenband achter op de kussens genaaid zou worden. Uiteindelijk bankstijl zonder klittenband gekregen. Na contact met de klantenservice kwam er iemand gratis langs om te kijken of het thuis gemaakt kon worden, maar dat kon niet. Dus de hele bankstijl moest weer terug en dat zou te lang duren om met 6 man thuis weken op de grond te zitten. Vervolgens is er contact met mij opgenomen, omdat ik ontevreden was over hoe het is gegaan en ben ik tegemoet gekomen en tevreden gesteld door de medewerker die de klachten aanneemt. Fijn afgehandeld!