KH

SLECHTSE KLANTESERVICE!!! Zetel besteld: beloven ze binnen de 12 weken. 13 weken verder, nog steeds aan het wachten. Achter een update gevraagd, maar deze geven ze niet. Bed besteld (toonzaalmodel... Toon meer

Ik zou je aanraden om nooit iets aan te schaffen bij Konfor Home. Ik heb vorig jaar juli een bankstel gekocht, na vier maanden krijg ik een verkeerde bankstel, andere bankstel besteld, weer vier maand... Toon meer

Als ik 0 sterren had kunnen geven, had ik dat gedaan. 3 simpele kleedjes voor in de slaapkamers naast het bed besteld in januari en aanbetaling gedaan. 3 keer contact over gehad / langs geweest: de... Toon meer

We hebben hier onlangs een bankstel en eetkamerstoelen gekocht. Prijs kwaliteit verhoudingen liggen enorm goed. Zeer goed ontvangen, begeleid en uitleg gehad over de verschillende type banken... Toon meer

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Prachtige bank aangeschaft

Prachtige bank aangeschaft, oprecht mijn droom bank. Heel fijn geholpen en alles werd heel snel en makkelijk geregeld! Zeker een aanrader om hier een kijkje te nemen!

11 juni 2021

Hoofdkantoor Konfor Home

Bank eind maart ontvangen en nu al gebreken

Bank eind maart ontvangen, nu eind mei al verkleuringen in de stof en de stof gaat pillen. Klantenservice zegt na intern overleg niets te kunnen doen. Valt niet onder garantie, dit is ook geen garantie daar er ondeugdelijke artikelen zijn geleverd. Op uitnodigen om iemand te laten meekijken gaat men niet in. Service is een onbekend iets bij Konfor home als je eenmaal betaalt hebt, willen ze niets van je weten. Malafide bedrijf. Alleen maar uit op geld ten koste van de klant. Vanmiddag al met SBS gebeld en Radar.Schijnen er meer mensen te zijn met deze klachten. Dus hopelijk kunnen we met verenigde klachten een goede juridische stap zetten!
Konform home jullie beroepen je op je voorwaarden, wij op de slechte kwaliteit en zeer slechte service van jullie. Het is een artikel van 3 maanden oud! Service is iets wat niet bekend is bij jullie. Alleen geld incaseren, zie meerdere klachten van diverse gedupeerde klanten.

7 juni 2021

Beste mevrouw Stokvis,

Wij snappen dat dit vervelend is. U heeft foto's van uw bankstel gestuurd en de plekken die u heeft zijn slijtage plekken en pillen. Zoals u in de algemene CBW-voorwaarden kunt lezen onder Artikel 15 lid 9 & 10 valt dit niet onder garantie.

Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geinformeerd.

Team Konfor Home

Hartstikke leuke zaak en heel goed…

Hartstikke leuke zaak en heel goed behandeld genoeg kennis over de producten en ik ben zelf ook zeer tevreden over de aankoop. Raad het iedereen aan TOP!!!!!

3 juni 2021

Super

Super leuke winkel met toffe spullen. Service is meer dan top

2 juni 2021

tevreden

Ik heb een heerlijke bank besteld bij konfor! , samen met medewerker Bjorn heb ik gekeken naar welke bank het beste zou zijn voor mij aangezien ik een kleine woonkamer heb, uiteindelijk ben ik tot de conclusie gekomen dat ik een grijze bank wou met loungestuk en de bank kon binnen 2 dagen al geleverd worden !! Helaas toen de bank kwam had hij andere poten aan de onderkant dan ik had verwacht , maar dit hebben ze 2 dagen later gelijk voor me opgelost. Top service en bedankt voor alle hulp Bjorn!

25 mei 2021

Hoofdkantoor Konfor Home

Dit bedrijf licht je op waar je bij staat

Afgelopen maand had ik een bankstel en een bed gekocht bij Konforhome. Eenmaal thuisgekomen bleek dat het bankstel te groot was voor de kamer. Ik stuurde het bedrijf een email waarin ik uitlegde dat ik deze wilde wijzigen. Omdat dit binnen 24 uur was zou er geen kosten hier aan verbonden zijn.
Dit werd ons verteld de volgende dag toen wij naar de winkel zelf zijn gegaan om nog een keer voor de zekerheid te laten weten dat wij dit wilden annuleren. De verkoopmedewerker was hier duidelijk niet van gediend maar had geen keus en zei dat de 500 euro aanbetaling die wij eerder deden, in de loop van de dagen weer op de rekening zou verschijnen.
Dit bleek achteraf niet waar te zijn en wij krijgen te horen dat wij onze aanbetaling niet terug zouden krijgen. Na veel gediscussieerd te hebben, besloten wij om het bed te kopen en de bank te laten.

Eenmaal bij het bezorgen moesten wij het resterende bedrag overmaken maar kregen wij helemaal geen bon of bewijsje hiervoor terug. Wij vroegen hier om, maar dit was blijkbaar niet mogelijk. Zelfs met het bouwen kregen wij de verkeerde pootjes voor de nachtkastjes, tot nu toe hebben wij hier nog steeds niks over gehoord.

Ik adviseer iedereen om hier niks te kopen, dit soort praktijken kunnen echt niet door de beugel.Het vertrouwen is bij mij helaas geschaad.

19 mei 2021

Beste heer, mevrouw Az,

Volgens onze + CBW voorwaarden zijn wijzigingen die tot een bestelling betrekken mogelijk binnen 24 uur. Denk bijvoorbeeld aan een kleur wijzigen. Voor annuleringen daar in tegen, hanteren wij altijd annuleringskosten. Binnen 48 uur is dit 30% van het totale aankoopbedrag, en na 48 uur is dit 50% van het totale aankoop bedrag.

U kunt gerust telefonisch of per mail contact opnemen om uw informatie door te geven. Wij zullen u dan uiteraard het betaalbewijs toesturen, en u helpen met uw klacht betreft de pootjes van de nachtkastjes.

Nare ervaring

Een nare ervaring gehad met de bezorgers en klantenservice.
De bezorgers drie maal vriendelijk verzocht de bank via de schuifpui naar binnen te dragen, hier werd geen gehoor aangegeven.
Bezorgers schoven de bank i.p.v. op te tillen over onze nieuwe vloer wat krassen opleverde, bezorgers ontkenden dat de schade door hen kwam.

Ik werd intimiderend benaderd nadat ik aangaf de klantenservice te bellen voordat ik ging betalen. Terwijl ik telefonisch contact had met de klantenservice, waren de bezorgers de bank weer aan het inladen in de vrachtwagen. Ik kreeg te horen dat dit de verkeerde bank was. Na nutteloos contact met de klantenservice ervoor gekozen om de bank toch te laten bezorgen, 20 minuten later kwamen dezelfde bezorgers en vrachtauto terug om de wederom dezelfde bank te leveren.

Tijdens het ontdekken van de klacht en de bezorgers ermee te confronteren werd er meerdere malen buitenlands gesproken, dit voelde niet prettig.

Het binnen zetten van de bank is een ‘extra service’, zorg er A.U.B. voor dat de bezorgers op de hoogte zijn hoe ze schadeloos een bank naar binnen moeten DRAGEN, of doe het niet!!

Beste meneer, mevrouw Daniek,

Wat vervelend dat u dit heeft moeten ervaren tijdens de levering van uw producten.
Wij zijn op dit moment bezig om ons bezorg team optimaal op te leiden en zitten op een Nederlandse taal cursus. Onze oprechte excuses voor het ongemak!

Mochten wij verder nog iets voor u kunnen betekenen, kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen.

Top services

Onze bank is eerder dan verwacht geleverd. Inmiddels hebben we onze eetkamerstoelen en een vloerkleed hier ook gekocht. Wij zijn alle keren erg goed geholpen door Chantal. Echt een topper! Wij raden konfor home zeker aan.

Hoofdkantoor Konfor Home

Chantal heeft mij super goed geholpen.

Chantal heeft mij super goed geholpen.
Chantal heeft mij ook een fijne korting gegeven. Ik raad iedereen aan om hier je banken en meubels te kopen!

Hoofdkantoor Konfor Home

Personeel is erg asociaal in de winkel

Personeel is erg asociaal in de winkel! Wil je voor bijna 7K aan meubels halen krijg je een grote mond als je vraagt of ze het kosteloos willen bezorgen.

Kies dus niet voor dit bedrijf. De andere recensies op hun Facebook en hier zeggen ook al genoeg!

13 mei 2021

Beste Marlon,

Bedankt voor uw e-mail.

Wat enorm vervelend dat u deze ervaring heeft moeten meemaken in onze winkel. Dit mag zeker niet gebeuren en betreuren wij ten zeerste. Kunt u mij aangeven in wel filiaal u geweest bent en eventueel contact opnemen met onze klantenservice?

Team Konfor Home

Ik raad dit bedrijf NIET aan

Ik raad dit bedrijf NIET aan. Aankoop in 2019 ging prima. Afleveren ook, na wat aandringen per telefoon. Maar de kussens van het bankstel begonnen binnen een half jaar al in te zakken. Op dit moment is de bank nog geen 1,5 jaar oud en heb ik alle zitkussens al afgewisseld en nog zit ik nu op het onderstel. Het bedrijf laat me in de kou staan dus ik moet een procedure opstarten. Een grote U-bank van nog geen 1,5 jaar oud waar ik in mijn eentje op zit hoort nog niet te zijn doorgezakt. Het zit er mooi uit maar de kwaliteit is niet goed.

Antwoord van Konfor Home klinkt leuk, maar dat heb ik natuurlijk al veelvuldig gedaan en net zo veelvuldig was het antwoord dat jullie me niet konden helpen omdat de garantie was verstreken ook al heb ik veelvuldig uitgelegd dat ik in mijn recht sta. Ik heb jullie nu zelfs moeten dagvaarden omdat jullie niks willen oplossen. Dus doe niet alsof jullie het nu wel willen oplossen omdat dat antwoord hier leuk staat :( Als je het echt wil oplossen, dan accepteer je de ontbinding en betaal je het bankstel + juridische kosten aan me terug. Dan ben ik geholpen. Duss...

11 mei 2021

Beste meneer, mevrouw Kooij,

Zou u telefonisch of per mail uw ordernummer + klacht kunnen doorgeven?
Wij zullen intern bespreken of er nog iets voor u mogelijk is.

Hoofdkantoor Konfor Home

ik ben zeer tevreden ik heb mijn Bankstel

ik ben zeer tevreden ik heb mijn Bankstel bij konforhome gekocht Bjorn en Chantal had me goed geholpen en zeer vriendelijke en geduldig,ik zal het zeker aan mijn vrienden voorstellen , bedankt konforhome en tot het volgende!

10 mei 2021

Hoofdkantoor Konfor Home

ik ben zeer tevreden ik heb mijn bed en…

ik ben zeer tevreden ik heb mijn bed en zetels bij konforhome besteld en Bjorn had me goed geholpen en zeer vriendelijke man ,mijn zetels werden perongeluk in de verkeerde kleur geleverd wat melselijk is en gebeuren kan wel heeft Bjorn zijn verantwoordelijkheid genomen en de juiste kleur opnieuw besteld en opgestuurd gekregen we mochten de verkeerde zetels gebruiken tot de juiste er waren maar uit respect en omdat het een menselijke fout is niet gedaan en ze verpakt gelaten vandaag de juiste zetels geleverd en de andere netjes meegenomen bedankt konforhome en tot het volgende!

8 mei 2021

Tevreden Klant

Ik ben vandaag met een vriendin bij Konforhome bij Capelle aan de Ijssel geweest.
Wat waren de 2 heren vriendelijk!
Ik heb mijn bank gevonden die ik heel graag wilde.
Ik ben heeel tevreden met me bezoek aan Konforhome Capelle.
Ik kan niet wachten tot me bank thuis is 😻.

En voor de heren die aan het werken waren, blijf zo vriendelijk en blijf lachen. 💋💋

6 mei 2021

Hoofdkantoor Konfor Home

5april ben ik bij konforhome capelle…

5april ben ik bij konforhome capelle aan den ijsel geweest. Hier ben ik heel vriendelijk geholpen door Chantal. Ze nam de tijd en had geduld want wist niet precies wat ik wou. Uiteindelijk ben ik geslaagd met een super mooi bankstel! De levertijd was ook onwijs snel want vandaag 5mei staat de mooie bank te pronken in mijn woonkamer! Ook de bezorgers hebben me onwijs goed geholpen wat een top mannen! Dankjewel konforhome voor alle goede zorgen! Ik kom zeker terug echt een aanrader! #zeertevredenklant

5 mei 2021

Beste Mandy,

Bedankt voor uw review! Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent!

Team Konfor Home

Bezorgers die geen fatsoenlijk…

Bezorgers die geen fatsoenlijk Nederlands spreken en een agressieve medewerker bij de klantenservice.

4 mei 2021

Beste Fernando,

Wat vervelend dat u niet tevreden bent over de bezorging en de klantenservice medewerker. Heeft u voor ons punten waar we aan kunnen werken?

Super!

Vandaag top geholpen door Bjorn en Chantal. Klantvriendelijk, fijne service en geen wachttijd op de bank. Zeker een aanrader! Dankjulliewel!

Beste TP,

Bedankt voor uw review! Wat fijn om te lezen dat u zo goed geholpen bent door mijn collega's.
Ik zal direct de complimenten doorgeven!

Team Konfor Home.

Super winkel !

Super winkel ! Werd vriendelijk geholpen door mevrouw Chantal, aardige medewerker en heeft direct een bank geregeld die ik wou hebben zonder een wachttijd van 12 weken !! En wel direct de volgende dag in huis 👌 geweldig !
Door een foutje van mij hebben we per ongeluk een gespiegelde versie besteld en afgeleverd gekregen en uiteraard heeft mevrouw mij daar ook keurig bij geholpen en het probleem direct verholpen👌 voor al uw mooie banken raad ik konfor home gevestigd in Cappelle ad IJssel aan iedereen aan.
Top service ! Ik kom hier zeker terug.

Beste Klant,

Bedankt voor uw review! Wat fijn dat we het uiteindelijk nog voor u hebben kunnen oplossen!
Wij hopen u snel weer te mogen ontvangen in een van onze winkels!

SUPER!

Mijn vriend en ik zijn vandaag samen bij Konfor in Capelle ad IJssel geweest om te snuffelen voor een nieuwe bank. Wij kwamen daar aan in een hele mooie showroom met alleen maar mooie banken! Wij werden vriendelijk ontvangen en direct hadden wij hier een goed gevoel bij. Enerzijds lieten ze ons even rondkijken op ons gemak met het aanbod om te helpen als wij vragen hadden. Anderzijds toen we eenmaal de bank hadden gevonden die wij het mooist vonden en lekker vonden zitten zijn wij daarbij super fijn geholpen door een hele vriendelijke dame genaamd Chantal! Zij geeft super goed advies en is heel eerlijk. Alles is hier mogelijk en kan naar eigen wens worden samengesteld. Ik zou zeker aanraden als je van deze stijl houdt en opzoek bent naar een nieuwe bank om hier een kijkje te nemen! Het is het kijken zeker waard. (En kijken is kopen!) Wij zijn super blij met onze aankoop en met de service van Konfor Capelle ad IJssel. We kunnen niet wachten tot onze prachtige bank in ons huis staat!

Beste Babette,

Bedankt voor uw leuke review! Ik zal de complimenten direct overbrengen aan mijn collega Chantal.
Wij hopen u snel weer te mogen ontvangen in een van onze winkels.

Geen retourbeleid

Geen retourbeleid

Reactie op uw antwoord, u kunt mij niet verder helpen zolang uw bedrijf geen retour beleid heeft schandalig en belachelijk. Ik raad deze bedrijf niet aan anderen.

28 april 2021

Beste meneer van Amelen,

Wat vervelend dat u niet tevreden bent. Ik heb een e-mail naar u gestuurd voor verdere informatie, zodat ik u misschien toch nog verder kan helpen. \