SLECHTSE KLANTESERVICE!!! Zetel besteld: beloven ze binnen de 12 weken. 13 weken verder, nog steeds aan het wachten. Achter een update gevraagd, maar deze geven ze niet. Bed besteld (toonzaalmodel... Toon meer
Ik zou je aanraden om nooit iets aan te schaffen bij Konfor Home. Ik heb vorig jaar juli een bankstel gekocht, na vier maanden krijg ik een verkeerde bankstel, andere bankstel besteld, weer vier maand... Toon meer
Als ik 0 sterren had kunnen geven, had ik dat gedaan. 3 simpele kleedjes voor in de slaapkamers naast het bed besteld in januari en aanbetaling gedaan. 3 keer contact over gehad / langs geweest: de... Toon meer
We hebben hier onlangs een bankstel en eetkamerstoelen gekocht. Prijs kwaliteit verhoudingen liggen enorm goed. Zeer goed ontvangen, begeleid en uitleg gehad over de verschillende type banken... Toon meer
Ondanks deze rare tijden hebben wij het als erg prettig ervaren, we hadden een afspraak gemaakt in de winkel bij Capelle XL en het verliep allemaal heel soepeltjes. Eerst even kunnen oriënteren naar onze smaak en wensen en toen samen met uw medewerking hebben wij onze eigen bank in een geweldige kleur kunnen samenstellen, we zijn ontzettend benieuwd wanneer deze geleverd word hoe hij zal staan in onze nieuwe woning

Antwoord van KH
We wilden een nieuwe bank en hadden leuke acties voorbij zien komen op Instagram. Toen hebben we een afspraak gemaakt bij het filiaal in Capelle aan den IJssel en zijn we geholpen door Chantal. Chantal is heel vriendelijk en behulpzaam. Ze heeft alles wat we wilden weten uitgelegd. Heeft kennis van zaken, en geeft ook adviezen. Kortom een topmedewerker!

Antwoord van KH
Wij hebben vorige week een bankstel gekocht die op voorraad leverbaar was. Wij zijn heel goed geholpen door Björn en Chantal! De bank kon gisteren al geleverd worden door 2 aardige jongens die hem netjes in elkaar hebben gezet en goed hun best hebben gedaan om hem voorzichtig boven te krijgen (1e verdieping) en dat is gelukt. Helemaal blij met de bank en de goede service ! Filiaal in Capelle aan den IJssel.

Antwoord van KH
Beste mensen ik heb op 28 december 2019 de Bolton bank gekocht bij het filiaal in Rijswijk ,vriendelijke meneer genaamd Lorenzo ,uiteindelijk bank gekocht en hij zou in twaalf weken geleverd worden 10 april 2021 is de hoekbank geleverd dus de levertijd was goed niks mis mee dat viel me ontzettend mee om dat toen de Corona tijd begonnen was . Toen ze bank binnen brachten was ik tevreden hij was precies hoe ik hem had besteld maar na 1 dag ontdekte ik 2 hele grote deuken aan de achterkant van de bank en bij mij als je de woonkamer in kom kijk je er tegen aanlopen de hoek komt er een spijker doorheen en een paar voeringen van de rugkussens zijn kapot .ik heb toen een dag later naar konforhome gebeld en dat verteld en dat ik niet tevreden was en dat ik wat heel normaal bij een andere meubelzaak een nieuwe bank wil en geen kapotte of mijn geld terug. dat vind ik de normaalste zaak van de wereld dus als ze mij een nieuwe bank hadden geleverd had ik deze review er niet op gezet na een jaar.je geef toch geen bijna 2000 euro uit voor zo een kapotte bank mensen en als je gaat bellen dan begint het de mensen waar je de bank gekocht heb die krijg je nooit te aan de lijn je krijgt mensen van de klantenservice wie er eigenlijk niks mee te maken hebben met jou bank het zal hun een zorg zijn wat je zegt . Ik heb het afgelopen jaar wel minstens 40 keer met de klantenservice gebeld ben zelfs nog 3 keer van Brabant naar Rijswijk gereden en heb 2 keer met Lorenzo gesproken ( de man waar ik de bank van heb gekocht )hij zij toen dat wij ons geen zorgen hoefde te maken hij zou alles regelen en mevrouw Sil zij maakt u zich niet druk .nog steeds naar een jaar geen nieuwe bank ben ten einde raad.

Antwoord van KH
Twee bestellingen bij Konfor Home geplaatst, waarbij er bij de tweede bestelling wat hobbels op de weg waren. Maar, moet gezegd, uiteindelijk uitstekend opgelost door Konfor Home. Aardig personeel en ook aardige bezorgers. Eind goed al goed. Een tevreden klant die jullie weer in jullie winkel gaan treffen.

Antwoord van KH
Slechtste zaak ooit bijna 2500 neergelegd word er bij de showroom gezegd ja je kan vidoes nemen als bewijs hoe het hier staat en geleverd word een hele woonkamer set alles had schade en wat zeggen ze als je zegt ze zijn geleverd en alles stuk is ja je hebt showroom model vidoes foto's doen ze niks mee en dan zeggen we kunnen niks voor je doen zijn vieze mensen doe er geen zaken mee koop niks van ze denken alleen aan geld eenmaal gekocht ben je de pineut lhad ook licht knoppen er bij deed het niet moet er nu nog 4 weken op wachten mocht een schilderij kopen voor 150 omdat ik zoveel had gehaald alleen bij andere filliaal kom ik daar aan weet die van niks die heb ik dus ook niet gehad klantenservice is ook bager en het grappigste nog is dat klantenservice zeiden dat ze dan zouden reageren op me slecht recensies dat het een showmodel was en ja dat doen ze precies ook de makkelijk weg dus ze scoren niet voor niks 2.6

Antwoord van KH
Ik heb een hoekbank besteld vorige jaar 2020 november nog niet komen ik vind echt vervelend het duurt erg lang

Antwoord van KH
Gister heel vriendelijk ontvangen door Bjorn in Capelle. Super goed geholpen en hij heeft goed mee gedacht. Gelijk een bank besteld en was vandaag al in huis gezet! Nog NOOIT zo snel en goed geholpen als hier!! Toppers
Super mooi bankstel gekocht heeft helaas wat langer geduurd dan normaal dit is netjes aangeven door de klantenservice uiteraard heb ik hier begrip voor gehad in deze moeilijke periode bezorgers waren er vriendelijk en behulpzaam kom hier zeker terug chantal bedankt voor je goeie service ☺️

Antwoord van KH
Nog nooit zo een goede service gehad. De dame die er werkt was super vriendelijk en nam de rustig de tijd ondanks wij veel twijfelde en lang duurden. Eergisteren een bank besteld gister avond stond die al in de woonkamer. De bezorgers hebben met man en kracht moeite gedaan om de bank binnen te krijgen omdat ons huis te smal is. Maar uiteindelijk was het toch gelukt. Super bedankt 💪🏽

Antwoord van KH
Online bericht gestuurd, werd gebeld en had binnen 3 dagen een bank in huis. Klantenservice en bezorgers waren heel vriendelijk en servicegericht!

Antwoord van KH
Gaat er nog gereageerd worden op klachten of doen jullie daar niet aan ?

Antwoord van KH
Vandaag een bank besteld. Ze hebben hem op voorraad en kan al.qoensdag geleverd worden. Super blij! Geholpen door een hele vriendelijke man bij konfor capele

Wat een bud personeel!!! 😈😈😈
Als mijn personeel zo was ALLANG ONTSLAGEN!!!!
Of word niet betaald of levensmoe
Bah!!! 🤧🤧🤧

Antwoord van KH
Donderdag 29 oktober 2020 om exact 13:23 uur, heb ik een bank besteld bij KonforHome.
Allereerst werd geen factuur gestuurd na de bestelling. Na een week had ik een telefoontje gepleegd om hier naar te vragen, maar zij wisten van niks. Hierdoor zei ik dat het geannuleerd mocht worden. Vervolgens kreeg ik te horen dat zij de bestelling toch gevonden hadden en het dus niet geannuleerd kon worden (30 procent aanbetalingsregel). Hierbij onder ‘dwang’ toch gekozen om dat af te wachten. Inmiddels zijn we 18 weken verder wat natuurlijk totaal niet binnen het contract of overeenkomst valt (dit valt te bewijzen).
Na een paar telefoontjes waarbij ik een uur in de wachtrij stond alsof het een week voor kerst is, heb ik eindelijk kunnen vragen naar mijn bestelling. De vraag was: waar blijft mijn besteling!? Het volgend antwoord kreeg ik iedere: “Wij zullen contact opnemen met de leverancier”.
Het is in feite te triest voor woorden dat ik continu zelf contact op moet zoeken en vragen waar mijn besteld en “BETAALD”
Bankstel blijft.
In week 5-6 2021 opnieuw gebeld over waar mijn bank blijft, de telefoniste zei dat het zeker in week 12 geleverd word. Vervolgens machteloos hier begrip voor getoond en het geaccepteerd.
Week 12 vrijdag opnieuw gebeld over waar mijn bank blijft, ze zeiden even geduld, want de leverancier bezorgd ook in het weekend. Week 13 krijg je de bank binnen zeiden ze.
Uiteindelijk in week 13 nogmaals gebeld en weer een nieuwe belofte: “Eind van de week krijg we de bank binnen en begin volgende week word het geleverd.
7 maart 2021, weer gebeld over de gemaakte afspraken en ze zeiden: “Het bankstel is niet geleverd, je moet
langer wachten.
Uiteindelijk zei ik dat ik het niet meer aan kan en dat ik mijn geld terug wil, We zitten door de valse beloftes/afspraken al 5 weken zonder bankstel thuis. Lekker leven zo! Mijn moed/hoop is op
Uit eindelijk is er vanuit hun kant gedreigd dat ik 24 weken moet wachten zonder aantoonbare papieren dat het echt met corona te maken heeft gehad. Terwijl op de factuur 12-16 weken ivm corona maatregelen
Gevoelloze OPLICHTERS zijn het advocaat heb ik ingeschakeld

Antwoord van KH
Begrijp ten eerste niet waar al die slechte ervaringen vandaan komen en het ziet er naar uit dat jullie als Konfor home constant door de zelfde mensen (meubel zaken) belachelijk worden gemaakt omdat zij al jaren met één zaak zitten en jullie binnen niet eens 5 jaar al zoveel filialen hebben. Dus ergens doen jullie het toch echt goed ondanks de “neppe” slechte ervaringen
Ik heb namelijk meubels besteld allemaal exclusieve van woonkamer tot aan de slaapkamer niets was op voorraad maar geen twee maanden en ik had alles binnen maar omdat het niet paste hebben ze voor de volgende dag meteen een lift geregeld .
MENSEN WAT MEER EERLIJKE ERVARINGEN DELEN EN NIET HAAT ZAAIEN OP DEZE ZAAK WANT ZE ZIJN TOP TOP TOP.

Antwoord van KH
Beste lezer. Dit is een afrader als je niet voor verassingen wilt komen staan. Ze hebben geen woord. Wij zijn ondanks de slechte recensies toch voor onze eigen koppige wil gegaan. Wij wilden dit een kans geven en zijn naar deze zaak met geen vooroordeel gegaan. Nu begrijpen we de slechte recensies. Wij zijn paar uur binnen geweest en een bank gekozen. Wij wilden de beste kwaliteit van de zaak. Deze bank uitgekozen en samen met verkoper uitgetekend naar onze afmeting en de prijs besproken. Over de prijs onderhandeld. Wij zijn vertrokken omdat we alleen de stof nog moesten kiezen, dit laten bezinken, foto's genomen en we keerden terug. Gelukkig een foto genomen van de uitgetekende versie inclusief aangegeven prijs. Wij keren dus terug om de bank te bestellen en de stof te kiezen horen we plots dat de prijs absurd is en onmogelijk is en het plots om een andere kwaliteit bank ging etc etc. De verkopers hanteren verschillende prijzen voor verschillende mensen, op verschillende momenten. Kortom oneerlijk en niet fair. Zo ontzettend teleurgesteld.

Antwoord van KH
Beste service en prachtige meubels! Echt een aanrader en ik zal zeker in de toekomst terug gaan!

Antwoord van KH
7 maanden geleden een bankstel besteld. steeds weer uitstel van levering. Na 16 weken kreeg ik te horen dat de stof niet te leveren was maar als ik een nieuwe stof uitkoos dan werd de bank binnen drie weken geleverd, uiteraard niet gebeurd. Inmiddels weer 16 weken verder en niets. Gezegd dat ik op basis van hun voorwaarden de zaak wil annuleren. Konfor home gaf aan dat ik dan de helft moest betalen ondanks hun eigen voorwaarden waarin staat dat ik na twee keer de verwachte levertijd kosteloos mag annuleren. Dit was 2 x 12 weken wat 24 is en er nu reeds 32 weken zijn verstreken. Inmiddels advocaat ingeschakeld om mijn vooruitbetaling terug te krijgen. Toen ik dat tegen Konfor home vertelde, zei men dat dat ik dat maar moest doen. Dit loopt nu. Mijn advies: Koop hier nooit wat.
Na het plaatsen van deze review is de volgende dag mijn vooruitbetaling op mijn rekening gestort.