SLECHTSE KLANTESERVICE!!! Zetel besteld: beloven ze binnen de 12 weken. 13 weken verder, nog steeds aan het wachten. Achter een update gevraagd, maar deze geven ze niet. Bed besteld (toonzaalmodel... Toon meer
Ik zou je aanraden om nooit iets aan te schaffen bij Konfor Home. Ik heb vorig jaar juli een bankstel gekocht, na vier maanden krijg ik een verkeerde bankstel, andere bankstel besteld, weer vier maand... Toon meer
Als ik 0 sterren had kunnen geven, had ik dat gedaan. 3 simpele kleedjes voor in de slaapkamers naast het bed besteld in januari en aanbetaling gedaan. 3 keer contact over gehad / langs geweest: de... Toon meer
We hebben hier onlangs een bankstel en eetkamerstoelen gekocht. Prijs kwaliteit verhoudingen liggen enorm goed. Zeer goed ontvangen, begeleid en uitleg gehad over de verschillende type banken... Toon meer
Heel goede en snelle levering van mijn mooie bank.
Goede kwaliteit.
Bedankt konfor home

Antwoord van KH
Ik heb een visgraat salontafel besteld waar ik niet helemaal tevreden mee was omdat het blad los zat. Ik heb mijn klacht doorgegeven en er werd netjes met me gezocht naar een alternatief! Binnen een week stond er een nieuwe tafel waar ik zeer tevreden over ben. Ik lees heel veel slechte revieuws, ik denk dat de mensen die wel goede ervaringen hebben met dit bedrijf geen recieuw achterlaten. Ik ben zeer tevreden en zou hier in de toekomst weer bestellen!!! Hoe ik het heb ervaren zou ik dit bedrijf zeker wel aanraden. Ga zo door met het goede werk.

Antwoord van KH
Nooit kopen! 5 augustus een bank besteld die over 10 - 12 weken binnen zal zijn, daarna werd er 16 weken van gemaakt. Vandaag 28 weken later nog steeds geen bank. Er wordt geen contact opgenomen en iedere keer dat wij contact opnemen wordt er een smoes verzonnen waarom het langer duurt. Als ik iedereen een tip mag geven. Koop hier nooit.

Antwoord van KH
zelfs 1 ster is te veel... wij hebben een bestelling geplaatst midden september 2020.... na vele malen gebeld te hebben, zouden ze begin februari leveren.... ze hadden ons een levering beloofd van 6-12 weken, nu is het al ondertussen 21 weken!! 5 maanden! zeer slechte klanten service... zij helpen de klanten niet echt verder in zin van effectief een oplossing, maar gooien alles over het hoofd, en zeggen ja, je moet gewoon afwachten... tot wanneer precies, ? er is een grote verschil tussen 12 weken en 21 weken! 5 maanden moeten wachten op mijn materiaal. (2 tot 3 maanden is normaal maar 5maanden.., 2 maanden extra moeten wachten dan normaal..) ik ga hier nooit meer bestellen, en raad hun zeker ook aan niemand aan, ze zijn helemaal niet professioneel, en houden zich niet aan hun beloftes, ik hoop nu gewoon dat ik mijn bestelling in goede staat van de goederen zal ontvangen, omdat ik heel veel reviews heb gelezen dat mensen hun goederen niet in goede staat hebben ontvangen...

Antwoord van KH
Ik heb meubelen gekocht bij konfor home filiaal Capelle, heb cash betaald. Als ze iets verkopen gaat alles heel netjes mond vol beloftes. Zeggen ze nog dat we geluk hebben en dat alles in de magazijn staat alleen een afspraak maken voor de levering. Komen ze leveren, verkeerde consultafel en hebben ze de eetstoelen niet bij dat moest toch nog besteld worden! Ga je bellen waarom ik het van de chauffeurs moet horen dat je eetstoelen niet wordt geleverd en je consultafel verkeerd is hoor je nog met een grote mond van alles en da mijn enige oplossing Wachten is! Ik wist wel dat de lege dozen achter bleven maar ze hebben zo slordig uitgepakt allemaal, overal stukjes karton en piepschuim. Zelfs mijn muren waren vies van het karton die ze aan de muur hebben gezet🤢Plaats ik nog een review op instagram word ik geblokkeerd!!! Niet normaal dit! En we zitten nu in februari ennn noggg steeeds geen berichtje! Dankjewel Konforhomeee! 👎🏻👎🏻👎🏻

Antwoord van KH
In juni bankstel bestelt bij dit bedrijf, na lang wachten is de bankstel zonder hoekgedeelte binnen gekomen ! Hoekgedeelte was vermist, dan denk je kan gebeuren . Krijg je 5 weken later een hoekgedeelte binnen die niet bij de bank hoorde .. Vandaag de dag wacht ik nog steeds op de goeie hoekgedeelte, net klantenservice gesproken en hoor elke keer het zelfde verhaal!! Schandalig dat ik 5 maanden op een hoekgedeelte moet wachten ! Zelf 1 ster zijn ze niet waard !

Antwoord van KH
Heel erg slecht! Ik heb een croco bank uitgezocht heb afbeeldingen alles erbij gehad 5 x gevraagd of het die print was! Verkoper zei ja mevrouw dit is hem!
December geleverd gekregen en krijg het kleine motief! Ben heel erg teleurgesteld in dit bedrijf! Was zo blij dat ik me bank kreeg krijg ik een vreselijke kleine print oerlelijk! Voel me opgelicht! En als je belt met de meisjes aan de Bali zeggen ze dat je er zelf voor getekend hebt! maar wel voor de croco stof groot! niet voor kleine motief! Ze nemen nooit meer contact met je op! Had hier nooit bank moeten kopen voel me zwaar opgelicht en het is niet eens mijn fout! Vind dat ze dit moeten oplossen! En dat ik hem kan ruilen vraag niet om geld terug maar ruilen willen ze niet eens! Ze doen niks voor je! Ben echt teleurgesteld! Ohh ja en er werd gezegd de grote croco print bestond toen nog niet! Ze liegen
Heb foto bewijs alles er van! Denk goed na!

Antwoord van KH
In de winkel goed geholpen door Chantal en ze had mij gezegd dat we rekening moesten houden met 3 tot 4 levererings maanden. Eind november was dit.. Afgelopen zaterdag na 7 weken kregen we de nieuwe bank al geleverd! Hij ziet er keurig uit en we zijn er super blij mee! Mag ook weleens gezegd worden 😉

Antwoord van KH
Heel slecht! Mensen koop hier gewoon geen bank a.u.b. je bent de pineut als je een slechte bank geleverd krijgt. Even mijn verhaal hieronder. Dit gaat om het filiaal in Capelle.
Bank was niet in goede staat geleverd.
Ik had een beschadigde bank met wat slechte afwerkingen aan de onderstelsel en de maat van de zitkussens waren niet goed waardoor het een heel stuk over de bank hing.
Ik was en ben nog steeds teleurgesteld en boos! Denk heel goed na voordat je een bank hier koopt. Ik heb toen een spraytje gehad en ze lieten een monteur langs komen. Ik was het hier niet mee eens en wilde gewoon een bank die in goede staat was. Net zo een die in de showroom stond. Daar betaal je namelijk voor daar ga je vanuit. Bij konforhome is dit dus niet het geval!
De monteur maakte ons belachelijk met dat het allemaal zo hoorde. Uiteindelijk na heelveel gebel en langs gaan in het filiaal kwam de monteur nog een keer. Ook dit liep weer niet helemaal soepel de beschadigingen werden gewoon niet verholpen dat moest ik maar zelf oplossen met een borstel. De zitkussens hadden ze dan wel meegenomen. Na 2 maanden wachten kregen ik platte kussens die totaal niet pasten bij de bank en ook nog is in een verkeerde formaat. Weer heel boos opgebeld en gevraagd of ze wel niet weten waar ze mee bezig zijn. Weer kwam de monteur. Dit keer heel de bank meegenomen.
Ik was de bank eerst gaan bezichtigen voordat ze het kwamen brengen. Hier ging ook weer een paar maanden overeen. Ten slot er zijn beschadegingen erbij gekomen tijdens het herstellen van de bank. Zoals we hadden afgesproken zouden ze de beschadegingen behandelen en ze hadden ook geen klitteband genaaid aan de kussens. En nog een aantal puntjes waren niet gedaan. Alleen de lounge gedeelte was aangepast en de rest van de kussens nog het zelfde. Ik heb verder geen contact meer opgenomen en liet de bank maar weer thuis bezorgen omdat ze toch maar doen wat ze zelf willen en ik hier gewoon geen tijd voor heb. Dit heeft allemaal een half jaar geduurd en uiteindelijk dus nog steeds geen goeie bank. Echt zonde van je geld en tijd!

Antwoord van KH
Beetje jammer dat jullie de klachten niet zo serieus nemen.
Heb bij levering (dec2020)een bank ontvangen met veel schade,volgens jullie niet zo klantvriendelijke klantenservice moest ik wachten op antwoord van de leverancier.
Zit ik dan met een beschadige bank!
Vandaag (jan2020)is mijn bank omgeruild en ja hoor weer een bank met beschadigingen!
Ik ben maar akkoord gegaan met een belachelijk laag compesatie bedrag omdat ik niks meer met deze gasten te maken wil hebben!
Let op aub goed of er beschadigingen zijn als je bank thuis word geleverd!

Antwoord van KH
Tot nu toe super tevreden!
Super mooie winkel met vriendelijk personeel!
Wij zijn naar België gereden om meubels te shoppen omdat we heel binnenkort al gaan verhuizen.
We zijn super fijn geholpen!
We kijken nu uit naar maart tot onze meubels geleverd gaan worden!

Antwoord van KH
10 december in de showroom geweest in Capelle aan den IJssel. Daar geweldig geholpen door Chantal. Levering zou 22 december plaatsvinden. Netjes op tijd en de bezorger waren top. Waaronder ook Björn die normaal in de showroom staat. Ik had een verhuislift nodig was binnen 15 minuten hier. Alles netjes gemonteerd en zelfs mijn tafeltjes die ik elders had gekocht. Bedankt Chantal, Björn en team Konfor.

Antwoord van KH
Bank , eettafel , salontafel , bed , eetstoelen en een eetbank besteld! Na 16 weken en 2 dagen eindelijk een deel van mijn bestelling gehad , maar 20min voor levering belde de chauffeur dat hij de eetstoelen en eetbank niet bij zich heeft , maar volgende week kan leveren. HEEL SLECHT DAT DIT 20MIN VAN TE VOREN PAS GEMELD WORD , maar goed het is nu volgende week en ze kunnen het alsnog niet leveren! Pas begin volgend jaar. Dan zit ik dus al 20 weken te wachten op eetstoelen en een eetkamerbank! Kerst komt eraan en ik kan niet eens aan mijn eettafel zitten , wat opzich niet uitmaakt WANT DE EETTAFEL IS BESCHADIGD GELEVERD en hij is zodanig onstabiel dat de glasplaat die erop ligt wiebelt!! Dit is ook zo bij de salontafel. Dus mensen aub besteld hier niks en als je klachten heb meld het bij Consuwijzer dan kunnen zij dit op gaan pakken!!!!!

Antwoord van KH
Ondanks alle slechte recensies heb ik toch een top ervaring met Konforhome. Bank na een week in huis, en precies wat wij hadden besteld!! Geniet er elke dag van! Bezorgers heel snel en vriendelijk. Ik heb echt niks aan te merken op Konforhome Capelle aan den IJssel. Wij komen zeker terug!

Antwoord van KH
Heel slecht bedrijf koop bank kapot bij levering er is van uit hun meubelmaker geweest daarna niets meer gehoord moest gemaakt worden wegens kleur verschil moest nieuwe komen je heb volgens hun drie j grantsie nou niet heb de bank net 6mnd kapot ze doen niets aan koop nooit bank hier grantsie tot aan de deur hun blijven nu volgens de wet ingebreken dus laat rechter maar bepalen wat ze hier mee kunnen ga door dat me recht heb zo niet netjes hoe jullie met klanten om gaan...super slecht geen woorden voor...

Antwoord van KH
Bankstel die we in de winkel zagen was erg mooi gevuld en strak afgewerkt. Bankstel die we thuis geleverd krijgen zakt helemaal in, kussens zijn totaal niet eens fatsoenlijk gevuld. Uiteindelijk is de bank ingezakt na 4-5 maanden (binnen de garantie termijn). Iedereen die op onze bank zit “verdrinkt” erin. Je neemt contact met ze op en met moeite krijg je na maanden een reparateursbedrijf langs die doet alsof ze iets “checken” en beloven terug te komen met nieuwe kussens. Ze zijn nooit terug gekomen en als je konfor Home contacteert beweren ze dat je als klant zelf achter hun reparateursbedrijf moet zoeken? Welke service bieden jullie dan aan als professioneel bedrijf? Iets wat je als extra service krijgt moet je dus zelf achter na gaan als klant zijnde? Belachelijk. Klantenservice is ook 10 keer niks. Dames aan de lijn hangen op en antwoorden op alles “ja”. Toch weer een reden dat ik nooit meer voor konfor Home zal kiezen. Jammer.

Antwoord van KH
Wacht inmiddels 26 weken op mijn bank. Steeds wordt gezegd over twee weken, over een week, hij gaat deze week op transport, we wachten op de vracht. Nog steeds geen duidelijkheid. Uit mijzelf steeds gebeld uiteindelijk compensatie aangeboden mbt de prijs echter wordt de bank nog steeds niet geleverd. Opnieuw 100euro van de prijs gehaald afgelopen week, wacht nog op een factuur hiervan. Verder wordt het probleem bij de leverancier neergelegd maar daar kan ik als klant niets mee en daar dient Konfor home als bedrijf zelf iets mee te doen. Ik heb begrip voor een langere levertijd ivm Corona maar dit is wel heel erg lang. Ik hoop dat hierin serieuze stappen worden gezet om op korte termijn de bank te leveren.

Antwoord van KH
Mijn bank hier besteld een aantal maanden geleden in de showroom in Amsterdam. Hele mooie showroom en banken gezien. De meneer in de winkel was ook heel behulpzaam en de bestelling was in een mum van tijd geregeld. Echter zou de bank tussen 8 en 12 weken bezorgd worden volgens de meneer in de winkel. 15 weken later... Tot op heden elke keer de klantenservice gebeld, maar krijg elke keer te horen dat de bank er nog niet is en het 16 weken kan duren. Dit staat wel op de factuur maar dat is helaas niet wat in de winkel gezegd is. Ik vind dit niet heel transparant tegenover klanten en had het wel fijn gevonden om dit te horen hebben gekregen. Daarnaast wordt er geen enkele info over de verwachte levering gemeld. Ik adviseer om je bank ergens anders te halen als je een bank op termijn nodig hebt.

Antwoord van KH
Koop GEEN bank bij KONFOR, zeer slechte service en levertijd van TEN MINSTE 5-6 maanden.
Eind Juni een bank gekocht bij Konfor, mooie showroom in Amsterdam en gladde praatjes. Er werd aldaar beloofd dat Corona hun levering niet zal beïnvloeden en geopperd dat na maximaal 2 maanden de bank echt wel binnen is. Nu zijn we 6 maanden later, geen bank, geen terugkoppelingen van Konfor, geen moeite en geen compensatie.
Wanneer je contact zoekt ben je de 10de in de rij en zit je ongeveer 30-40 minuten te wachten. Dan word je te woord gestaan door een werknemer die er totaal geen verstand van heeft. Bij navragen of ze de leverancier om een update willen vragen hoor je 4 weken niks van ze en moet je daarna wederom contact zoeken.
We zijn veel gewend met winkels, maar zo'n slechte service hebben we nog nooit gehad. Om nog maar te zwijgen over het ontbreken van een bank na een half jaar.