Krybdyrsiden.dk Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg plejer at købe foderdyr andetsteds, hvor man skal lede efter de bøtter hvori er flest levende. Jeg har nu fået leveret 3 bøtter med fårekyllinger fra krybdyrsiden og 1 død ud af 180 stk. I pakken... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har et par gange købt nogle meget billige (men faktisk ganske udemærkede), elektroniske termometre hos Krybdyrssiden. I den sidste leverance var der et enkelt termometer med en produktionsfejl. Da... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har lige lavet en større ordre fra Krybdyrsiden til flere små projekter der skulle gøres færdig. Jeg ønskede ikke at lave en masse små bestillinger hos mange forskellige, men derimod at alt kunn... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Alle uvb pærer og varmemåtter virkede som de skulle (testet med solarmeter og "temp-gun"). Særlig notat ved bestilling blev læst af sælger og efterkommet. Hurtig levering. Pakken var godt sikret... Toon meer

Bedrijfsgegevens

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

22 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

super service

Har handlet med krybdyrsiden.dk i 2år alt er blevet afsendt dagen efter bestilling og kun oplevet super service tak for gode behandling

18 september 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kundeservice i top, godt udvalg og lynhurtig

Jeg har været kunde i nogle år, og købt alt fra insekttilbehør, til vivariumer og alverdens teknik hertil.
Der er et kæmpe udvalg, der er altid masser hjælp og vejledning at hente - og varerne kommer lynhurtigt!
Skulle det ske noget ikke er helt tip top, af forskellige årsager, så kan der altid findes en løsning :)

13 september 2024

Great experience!

We are newly moved to Denmark with our pets. It was easy to order via the website, delivery was very fast (next day). Will definitely be ordering again. Thank you so much!

1 augustus 2024

Anbefalelsesværdig

Jeg stod pludseligt og skulle have fat i et terrarie og søgte derfor internettet tyndt. Jeg har ofte brugt krybdyrsiden til køb af andre produkter og den er derfor en af mine "go-to" sider. Jeg fandt hurtigt et der opfyldte mine krav/ønsker, samt nogle andre ting og fik det bestilt til afhentning (billigere end at betale for fragt). Dagen efter fik jeg en SMS om, at jeg nu kunne hente det og vi aftale hvor og hvornår. Ved ankomst fik jeg hjælp med at læsse i bilen og jeg var lynhurtig på vej hjem igen 🙂👍

Så for at opsummere:
Super hurtig ekspedering, mulighed for hurtig afhentning, rigtig fint udvalg og priser, og er overordnet bare super tilfreds 😁👍

4 juli 2024

Eminent god kundeservice!

Brink afleverede ikke min pakke, og så det EMINENT GOD STIL at firmaet svarer om aftenen! Gør alt for at hjælpe,faktisk min bedste oplevelse med et firma til dato

4 juli 2024

Fantastisk kundeservice

Fantastisk kundeservice, meget hjælpsom i at udvælge udstyr til et projekt jeg arbejder på. Sendte om mandagen og pakken kom om tirsdagen, ikke en finger at sætte på noget.

5 april 2024

Fantastisk kundeservice

Fantastisk kundeservice! Skrev med butikken torsdag aften, da jeg stod lidt akut og manglede nogle ting, bestilte herefter tingene og kunne allerede i dag lørdag hente dem i nærmeste pakkeshop.. så god service.. og så var de endda så søde at sende lidt træuld med, selvom de ikke forhandler det i butikken. Stor tak herfra.

27 januari 2024

God oplevelse

Jeg købte: 2 Repashy Super Green & 2 Repashy Morning Wood. Det var nemt og hurtigt (:
Jeg bestilte D. 8 og min pakke kom allerede D. 10
Her handler jeg helt sikkert igen, hvis behovet skulle opstå!

8 januari 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Utroligt god service, udvalg og priser!

Tonny er utroligt serviceminded og driver en rigtig god virksomhed til fordel for alle os som har en passion for krybdyrhold og deslige. Jeg kan altid finde et rigtig godt udvalg af kvalitetsprodukter til en god pris på krybdyrsiden og har været kunde i mange år, hvilket jeg forventer at forblive i mange år endnu!
Bedste anbefalinger herfra!

26 oktober 2023