Fantastyczny człowiek mnie obsługiwał, pan Paweł, któremu bardzo dziękuję, poprosiłam o indywidualną wycenę i otrzymałam super ceny oraz informację ,kiedy otrzymam zamówione produkty. Dostawa odbyła... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Polecam zakupy w sklepie łazienkarium.pl. Pani Emilia - Specjalista ds. Sprzedazy wykazywała duże zainteresowanie moimi potrzebami i przesyłała różne propozycje, zadbała również o kontakt, który umili... Toon meer
Firma wysłała mi odpływ do łazienki za 2400 zł Okazało się że jest zniszczony - możliwe że w transporcie. Nie było to do oceny podczas odbioru paczki. Proces reklamacji trwał kilka tygodni po czym o... Toon meer
Jasne 🙂 Oto krótka, pozytywna recenzja: Recenzja: Zakup klapy do toalety przez internet okazał się bardzo udany. Produkt zgodny z opisem, solidnie wykonany i dobrze zapakowany. Montaż prosty i sz... Toon meer
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
dobry kontakt
Sprawny kontakt, dostarczony towar dobrze zabezpieczony.
Zamowienie
Zamowienie , zaplata i ba drugi dzien towar.polexam
Bardzo szybka i kompetentna
Bardzo szybka, miła i kompetentna obsługa.
Miłe zaskoczenie, to indywidualna wycena zamówionych przedmiotów i bezpłatna dostawa.
Sklep lazienkarium.pl świetnie dba o…
Sklep lazienkarium.pl świetnie dba o klientów — duży wybór, dobre ceny i szybka realizacja zamówień. Szczególne wyróżnienie należy się Pani Gabrieli, która wykazała się pełnym profesjonalizmem, życzliwością i fachową pomocą przy doborze produktów. Zakupy z takim wsparciem to czysta przyjemność. Polecam!
Polecam sklep
Polecam sklep, wszystko sprawnie, konkurencyjne ceny.
Świetny sklep z wyposażeniem łazienek
Świetny sklep z wyposażeniem łazienek! Bardzo duży wybór produktów – od płytek i ceramiki, po armaturę i akcesoria. Obsługa jest niezwykle pomocna i kompetentna, potrafią doradzić rozwiązania dopasowane do potrzeb i budżetu. Zamówienie zostało zrealizowane szybko, a wszystkie produkty dotarły dobrze zabezpieczone. polecam każdemu, kto chce stworzyć piękną i funkcjonalną łazienkę!
Wszystko się zgadza
Wszystko się zgadza. Czas wysyłki, kontakt, obsługa i produkt:) Polecam
Tragiczna obsługa Klienta, opóźnienia zamówień o 6 msc!, brak kontaktu
Tragiczna obsługa Klienta.
Kontakt który miał być ze strony sklepu d0 24 h trwał 3 dni. Następnie tydzień oczekiwania na wycenę.
Okazuje się, że to że na stronie jest napisane że produkt jest dostępny nie oznacza, że jest dostępny. Podano czas oczekiwania około 3 tygodni.
Po zamówieniu i opłaceniu zakupów brak kontaktu.
Po kilku dniach mail, że nastąpiła pomyłka i zamawiany produkt będzie dostępny w II kwartale 2026.
Niepoważna firma i niekompetentni pracownicy.
Najlepsza cena na rynku i oczywiscie…
Najlepsza cena na rynku i oczywiscie tranzakcja przeszla pomyslnie dzieki dobremu kontaktowi ze sprzedawca.
Firma bardzo rzetelna
Firma bardzo rzetelna. Wszystko doszło dobrze zabezpieczone i w całości. Ceny bardzo konkurencyjne także polecam bardzo
Nie warto tu kupować
Omijać szerokim łukiem.
Reklamacja została odrzucona bez przedstawienia jakiegokolwiek rzeczowego uzasadnienia, a sklep próbował przerzucić odpowiedzialność z tytułu rękojmi na producenta – co jest sprzeczne z zasadami obowiązującymi w relacji sprzedawca–konsument.
Sposób prowadzenia reklamacji budzi poważne wątpliwości co do rzetelności i przejrzystości praktyk sklepu, a cała procedura może wprowadzać w błąd osoby nieznające prawa konsumenckiego.
Sprawę kieruję do Rzecznika Konsumentów w celu weryfikacji poprawności działań sklepu.
Fenomenalna obsługa i kontakt
Fenomenalna obsługa i kontakt! Super jakość produktów! Polecamy!
Termin realizacji zgodny z ustaleniami, towar zgodny z opisem
Parawan nawannowy
Wybrałem parawan nawannowy, przez przycisk poprosiłem o wycenę. Skontaktowano się ze mną szybko, informując że parawan może być za 3-4 tygodnie. Zapłaciłem fakturę pro-forma i po 3 tygodniach zadzwonił do mnie kurier. Towar przyjechał ładny, bezpiecznie zapakowany. Nie mam obiekcji.
brak towaru
sprzedają towaru, ktorych nie posiadają na stanach magazynowych.przez telefon brak możliwości podpytać dostępność. kupujesz przez strone internetowej DOSTEPNY produkt, przez kilka godzin otrzymasz wiadomość - czekać ponad mięs. to jest DOSTĘPNE w rozumieniu państwa??? dramat!!!
Jedna gwiazdka to za dużo
Jedna gwiazdka to za dużo. Sprzedają towar, którego nie mają. Czas realizacji 10-12 tygodni. Nie polecam kupować w tym dziadostwie.
Wszystko dla oczekiwania
Firma godna polecenia!
Fantastyczna obsługa (za którą pragnę jeszcze raz podziękować), towar bardzo dobrze zapakowany.
Czas dostawy (2,5 tygodnia) szybki - duże zamówienie (52 Łazienki). Wysyłka perfekcyjnie zapakowana.
Polecam, super kontakt, szybka wysyłka, atrakcyjne ceny 😊
Bardzo dziękuję Pani Weronice za …
Bardzo dziękuję Pani Weronice za profesjonalną obsługę i miłe podejście do potrzeb klienta. Polecam zakupy w tej firmie.
Dit is Trustpilot