Over de jaren heen in heel wat projecten gestort (meestal bedragen rond de 150 a 250 euro per project). Jammer genoeg zijn er hier en daar een paar afgeschreven of serieus afgewaardeerd (waarvoor ik p... Toon meer
Investeren via Lendahand zorgt zeker voor een win-win situatie. Je biedt mensen uit de derde wereld de mogelijkheid om buiten de banken om toch aan het noodzakelijke kapitaal te geraken waarmee zij... Toon meer
Hele fijne, duidelijke dienst en website. Top dat je kleine ondernemers kunt steunen én tegelijk zelf je geld investeren en laten renderen. De nieuwe atuo-invest functie zorgt ervoor dat nu echt h... Toon meer
Allereerst: Wij gebruiken Nederlands als taal. B. De cijfers zijn niet aktueel. DIE van Creze zijn bijna 3 jaar oud. C.Er is een aantal dagen tussen aankondiging van rente en/of aflossing en daad... Toon meer
Invest with social and financial return. Help entrepreneurs in developing countries grow their businesses by investing in their crowdfunding projects. Start with as little as €10 and earn up to 7% annual interest.
Eendrachtsplein 3, 3015 LA, Rotterdam, Nederland
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
duidelijke site, eenvoudig te gebruiken en tot nu toe een klein verlies over het geïnvesteerde bedrag
Een geweldig platform waar ik met minimale inleg voor een ander iets kan betekenen. Gaat niet altijd goed, maar daar wordt je dan keurig van op de hoogte gehouden en er wordt actie ondernomen.
Investeren en mensen helpen die het nodig hebben makkelijk gemaakt door Lendahand
Lendahand: optimale mix van beleggen en ontwikkelingshulp.
Zo snijdt het mes aan 2 kanten.
Je investeert in mensen, die hun leven willen verbeteren door iets te ondernemen. Hiervoor hoeven ze niet aan te kloppen bij een commerciële bank en een hoge rente te betalen. Ik aanvaard het risico, dat het misschien een keer mis loopt, maar heb wel het gevoel iets nuttigs te doen met mijn geld.
Wees je ervan bewust dat het beleggingen zijn met de nodige risico's!
Voor de rest zijn de projecten waarin je kan beleggen heel gevarieerd, dus de kans is groot dat wel iets voorbij komt wat je interesse heeft.
Bedrag om in te kunnen leggen kan je zelf bepalen en hoeft niet veel te zijn.
Zelfs als het fout gaat en een project gaat de mist in, dan nog doen ze bij Lendahand er alles aan om je zo goed mogelijk te compenseren. Zoals ik als zei, het blijven beleggingen met risico's, maar zeker het proberen waard.
Het grote voordeel van Lendahand is dat je zelf kunt bepalen aan wie je je geld aan uitleent. Ondanks dat niet alle projecten succesvol zijn, vind ik het principe heel goed van micro-financiering en vind ik het prettig om op deze manier een steentje bij te dragen.
Het Lendahand platform zelf werkt prettig en wordt nog steeds verbeterd. Ik zou graag als verbetering willen zien dat in het persoonlijke overzicht een manier is om dollar en euro projecten in 1 overzicht weer te geven.
Goede manier om verantwoord en duurzaam te beleggen. Nu 3 jaar een account bij Lendahand.
Verbeter de wereld en begin bij jezelf: met relatief kleine investeringen in de mooie fondsen kun je veel goeds doen. Realiseer je wel dat het niet altijd goed gaat ….daar zou Lendahand wat mij betreft wat explicieter aandacht aan mogen besteden ter bescherming van de (potentiële) cliënten
Voel me thuis op Lendaland. Duidelijke presentatie van de projecten en de risicoklasse. Spreiden van investeringen door optie om met kleinere bedragen in te stappen is goed geregeld!
Werkt gemakkelijk. Binnen een uur een account gemaakt en volledig geverifieerd en met een mooie welkomstbonus een eerste investering gedaan.
Ik investeer nu al een paar jaar in Lendahand. Gemiddeld 50 euro per maand. Leuk om te doen en betrouwbaar. Goede communicatie, mooie opbrengst, goed doel, oftewel een win-win situatie. Ga zo door!
Opzet en idee van lendahand sprak mij erg aan. Alleen de laatste tijd veel achterstanden en verliezen bij 5 bedrijven (10 projecten). In totaal >30%. Ik investeer nu veel minder. Wat nu wel verbeterd is, dat er wordt aangegeven of je al in een bedrijf hebt geinvesteerd om zo de risico meer te spreiden.
Allereerst: Wij gebruiken Nederlands als taal.
B. De cijfers zijn niet aktueel. DIE van Creze zijn bijna 3 jaar oud.
C.Er is een aantal dagen tussen aankondiging van rente en/of aflossing en daadwerkelijke storting op bankrekening.
D.Voor nieuwe beleggers is een uitlegwebinar of een Youtube-filmpje welkom.
E. Promoot LendaHand als ontwikkelingssamenwerking in de vorm van beleggen.
Goed gevoel. Je doet iets goeds met je geld en krijgt ook nog eens rente. Win win situatie.
Ik gebruik Lendahand al een aantal jaren en heb in ongeveer 15 projecten geïnvesteerd. Nooit problemen gehad maar de laatste tijd hebben de terugbetalingen van 3 projecten achterstanden. Hierdoor ben ik terughoudend in opnieuw investeren in projecten.
Inmiddels een jaar of zeven investeer ik in projecten van Lendahand.
Ze zijn professioneel, maar ook benaderbaar. Betrokken bij de projecten en de leningnemers, maar hebben ook oog voor ons, de crowdfunders.
Ik heb alleen maar goede ervaringen met deze organisatie.