Wat een service, reageert snel en is heel erg behulpzaam. Heeft me goed geholpen met de materialen en met het leveren ervan na 1 dag al in huis. Ik zou lockpickshop zeker aanbevelen.
Dit is het enige bedrijf dat ik ken waarvan de klantenservice écht 7 dagen per week klaarstaat om je te helpen. Ik nam op zondagmiddag contact op omdat ik meerdere vragen had over een artikel. Binn... Toon meer
27 November - bestelling geplaatst 29 November - gebeld (niet opgenomen) en whatsapp bericht gestuurd (geen reactie) met de vraag waarom het nog niet verzonden is. 30 november - (automatische) ma... Toon meer
produkt dat ik bestelde paste niet beetje moeten wachten voor te weten te komen of ik retour ticket ging krijgen uiteindelijk heb ik produkt zelf naar de post gebracht wacht nu uiteindelijk de ter... Toon meer
- #15 van de 15 beste bedrijven in Gereedschapwinkel
Lockpickshop is in 2007 begonnen, en in 2021 overgenomen door een stel frisse ondernemers. Wij verkopen alles wat gemaakt is om open te maken wat op slot kan. Hebben wij jou niet kunnen helpen? Laat het dan weten, en dan lossen we het graag met je op.
Zeebergweg 6, 1051DE, Amsterdam, Nederland
- info@lockpickshop.nl
- lockpickshop.nl
Vraagt klanten om een review
Heeft 33% van zijn negatieve reviews beantwoord
Amateuristisch en duur
Dit is de tweede feedback. De eerste was 1 ster, nu dan maar 2 sterren, omdat ik de bestelling uiteindelijk wel ontvangen heb.
Levertijd: 2/5
Communicatie: 0/5
Prijs: 1/5
Het was als verjaardagskado bedoeld, maar levering liet op zich wachten, op mails werd niet geantwoord. Ik heb uiteindelijk elders een set besteld, omdat er geen communicatie tot stand kwam, en ik dacht dat ik bezeikt was, en omdat ik toch graag een lockpickset kado wilde geven. Nu heb ik 2 sets.
Ik bestel hier nooit meer.
Ik heb mijn bestelling nog steeds niet…
Ik heb mijn bestelling nog steeds niet ontvangen. Ik heb al mails gestuurd krijg geen reactie
Net als de vorige maal Prima!
Zó maak je een louche indruk, Lockpickshop!
Wel direct een bestelbevestiging ontvangen, maar daarna 9 dagen niets. Geen enkel bericht en geen respons op mijn mail. Pas op dag 10 een verzendbevestiging. Niet echt de juiste manier om een webwinkel te runnen, lijkt me.
Product bleek niet geschikt te zijn…
Product bleek niet geschikt te zijn voor het doel. Dachten mee en en gaven korting op betaalde prijs
De moedersleutels helpen totaal niet
De moedersleutels helpen totaal niet. Verloren aankoop. De bestelling is wel heel snel en correct verlopen.
Sleutel paste niet en dus nutteloos
Zou op elk bontebaardslot passen. Daar ging ik dan ook van uit, maar de sleutel paste niet. Het zou beter zijn om een realistische beschrijving geven zoals 'past op de meeste bontebaard sloten'
Daarnaast niet dezelfde dag verzonden zoals beloofd, maar pas een dag later
Ben tevreden over de levering van de bestelling
Ben tevreden over de levering van het hetgeen wat ik besteld heb.
ik kon net een kleinstukje eruit halen…
ik kon net een kleinstukje eruit halen waardoor de rest gewoon met een veiligheidsspeld lukte, hij floepte er zo uit.
Het bestellen ging goed en snel. Had dus gekozen voor een brievenbus pakketje zodat ik zelf niet thuis hoefde te zijn. Maar waar wij achter toen het pakketje aan kwam paste het niet door de brievenbus i.v.m met dat het handvat te breed was.
Het bestelde artikel is exact zoals…
Het bestelde artikel is exact zoals beschreven, snel geleverd en duidelijk communicatie over mijn bestelling.
De sleutels passen geen van beide
De sleutels passen geen van beide. Misschien meer info toevoegen op website
Snel geleverd
Helaas was mijn pakketje zoekgeraakt…
Helaas was mijn pakketje zoekgeraakt bij PostNL.
Ging ervan uit dat mijn pakje snel kwam en ik kreeg bericht dat het de volgende dag in de brievenbus ziu liggen. Helaas niet lang verhaal kort niets gehad. Lockpickshop heeft wel heel snel het geld teruggestort wat natuurlijk fijn en netjes is. Wel jammer dat je de verzendkosten gewoon moet betalen. Toch voor de service geef ik 5 sterren !
vlot geleverd en het product was zoals…
vlot geleverd en het product was zoals omschreven. Wel even rommelen en schudden met de sleutel om het slot te openen
Besteld maar niets ontvangen
Besteld maar niets ontvangen. Klantenservice onbereikbaar