Wat een service, reageert snel en is heel erg behulpzaam. Heeft me goed geholpen met de materialen en met het leveren ervan na 1 dag al in huis. Ik zou lockpickshop zeker aanbevelen.
Dit is het enige bedrijf dat ik ken waarvan de klantenservice écht 7 dagen per week klaarstaat om je te helpen. Ik nam op zondagmiddag contact op omdat ik meerdere vragen had over een artikel. Binn... Toon meer
27 November - bestelling geplaatst 29 November - gebeld (niet opgenomen) en whatsapp bericht gestuurd (geen reactie) met de vraag waarom het nog niet verzonden is. 30 november - (automatische) ma... Toon meer
produkt dat ik bestelde paste niet beetje moeten wachten voor te weten te komen of ik retour ticket ging krijgen uiteindelijk heb ik produkt zelf naar de post gebracht wacht nu uiteindelijk de ter... Toon meer
- #15 van de 15 beste bedrijven in Gereedschapwinkel
Lockpickshop is in 2007 begonnen, en in 2021 overgenomen door een stel frisse ondernemers. Wij verkopen alles wat gemaakt is om open te maken wat op slot kan. Hebben wij jou niet kunnen helpen? Laat het dan weten, en dan lossen we het graag met je op.
Zeebergweg 6, 1051DE, Amsterdam, Nederland
- info@lockpickshop.nl
- lockpickshop.nl
Vraagt klanten om een review
Heeft 33% van zijn negatieve reviews beantwoord
Kwam bij het verkeerde adres aan
De bezorging verliep een beetje…
De bezorging verliep een beetje onhandig, uitgaande van dat ik bij een postpakket service punt kon komen ophalen, was er een delivery op de aangewezen locatie op de niet helemaal duidelijke vermelde tijd,....omdat dit ook een "postcodenummer" of "zone"had kunnen wezen als er niet volledig staat 'uur' bij het ingevoerde 4 cijferige getal.
Snelle levering, maar sleutels deden niet wat werd beloofd. Slot vervangen.
Me pakketje is nooit aangekomen en heb…
Me pakketje is nooit aangekomen en heb al meerdere dagen gebeld wordt nooit opgenomen en gemaild en ook geen reactie

Antwoord van Lockpickshop
Sleutel maakte slot niet open en brak af
Sleutel maakte slot niet open en brak af. Men betaalde kostprijs terug: heb ik zeer gewaardeerd!

Antwoord van Lockpickshop
2 waardeloze sleutels weggegooid geld…
Ik bestelde 2 sleutels om een antiek kastje te openen.
Helaas er gebeurde totaal niks.
Weggegooid geld. En kastje nog steeds dicht.
Daarbij de sleutels zien er in het echt uit als speelgoed, en volgens mijn ervaring nu,kan ik zeggen, this inderdaad kinderspeelgoed.ze werken op geen enkel slot.
Mijn advies..niet kopen. Maar ga naar een slotenmaker. Dan krijg je waar voor je geld
Snelle reactie met vragen en veelal…
Snelle reactie met vragen en veelal spoedige levering
Slechte kwaliteit
Niets op aan te merken
Niets op aan te merken. Zowel producten als dienstverlening. Alles goed.
Het product werkt niet
Verzending ging goed
Verzending ging goed. Product was ver onder de maat. De sleutels durf ik niet te gebruiken, omdat het materiaal zo licht is.
Sleutel paste niet🤨
Artikel retour gestuurd, maar nog geen geld terug gehad.
Na herhaaldelijk mailen eindelijk een mailtje gekregen hoe en waar ik het artikel retour kon sturen. Artikel inmiddels retour gestuurd, maar nog geen geld terug gehad
Mijn sleutel van de boot is gestolen en…
Mijn sleutel van de boot is gestolen en dit was een sleutel die er op leek en volgens de site kon je met deze sleutel de deur open maken. Ik geprobeerd, sleutel ging er wel in maar ik kon hem niet rond draaien
Test van klop sleutel?
Zou er graag wel eens weten hoe hard moet kloppen of wat er juist moet handelen om met klop sleutel binnen te komen?
Erbarmerlijke klantenservice!!!
Ik heb bij Lockpickshop.nl het 'H&H zakmes-style lockpick setje’ besteld en ik kreeg een GOSO van twijfelachtige kwaliteit toegestuurd.
Dit probleem heb ik gemeld aan de verkoper, maar ik krijg noch een antwoord, noch een rechtzetting van het foutieve product.
In heb steeds mijn inkopen bij Lockpickwebwinkel, Lockmaster-Benelux en LockpickCenter gedaan. Deze was de eerste keer dat ik Lockpickshop.nl probeer, maar tevens ook de laatste keer, mede door een gebrek aan professionaliteit, feedback en klantenservice vanwege Lockpickshop.nl.