Luna Bodin Reviews

1.670
TrustScore 4 uit 5

4,2

Er is 3 X geïncasseerd van mijn rekening, maar ik kreeg geen pakketjes meer helaas ,de éérste paar maanden ging het goed ,heb 2x teruggeboekt, en heb eigenlijk nog een zending tegoed ,heb daar toen... Toon meer

Leuke sieraden met een mooie betekenis en uitleg, geen idee of de stenen echt zijn, maar zeker passend bij de prijs (aanbiedingen), snel geleverd ondanks kerst, Jammer dat er geen kaartje bij zit me... Toon meer

Altijd tevreden van luna, ik wist alleen niet dat we bij 1 + 1 mochten zelf kiezen van de tweede ring. Ik ben tenslotte alkeen en volledig opnieuw begonnen, ook wat vriendschap en familie betref heb i... Toon meer

1. Sieradenwinkel

Wij van Luna Bodin ontwikkelen de mooiste producten, waar je jarenlang van kan genieten. Onze accessoires vergezellen je elke dag, en je zult onze sieraden dragen op momenten die je het meest dierbaar zijn. We zien al onze klanten & werknemers als één grote familie. We zijn een jong team met veel motivatie, enthousiasme en onze producten worden met hoge eisen ontwikkeld. Zo garanderen wij de beste kwaliteit.

Goed

TrustScore 4 uit 5

2K reviews

Alle reviews

(1.670)

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Moest bewijzen dat mijn postcode echt…

Moest bewijzen dat mijn postcode echt mijn postcode was. Vervolgens maar 1 armbandje ontvangen, waar 2 beloofd. 2e zou worden nagestuurd, maar was uitverkocht. Uiteindelijk wel mijn geld terug gekregen, maar daar plaats ik geen bestelling voor. Zeer teleurgesteld.

14 april 2022

Hoi Collie,

Bedankt voor je feedback. Deze conversatie komt ons niet bekend voor - dit is ook niet onze manier van werken. Stuur ons even een mailtje, dan wordt dit gauw opgelost.

Komen belofte niet na

Komen belofte niet na. Te late bezorging. Kwaliteit sieraden viel erg tegen. Ook geld retour kostte een aantal mails

9 april 2022

Antwoord van Luna Bodin

Goedemiddag, bedankt voor de feedback.
Normaliter is de levertijd 1 werkdag. Heb je contact gehad met ons over deze klacht? Wij komen je graag tegemoet met een oplossing :)

Op de foto lijkt het erg leuk

Op de foto lijkt het erg leuk, maar bij ontvangst is het zeer klein en lijkt meer voor een kind dan een volwassen vrouw. Voor mij nooit meer.

9 april 2022

Antwoord van Luna Bodin

Hoi Sylvia, bedankt voor je feedback. Spijtig dat je de sieraden tegen vindt vallen. Je kan gebruik maken van je retourrecht, daar al over nagedacht?

Ik ben tevreden

Na het lange wachten voor mijn bestelling kwam die eindelijk. De communicatie en correspondentie met Amber hierover en o.a. heb ik goed ervaren.
De portokosten zijn ook teruggestort.
Ik ben erg tevreden over de afhandeling.

6 april 2022

Antwoord van Luna Bodin

Hoi Jessica, dankjewel voor de 4* beoordeling en het compliment naar onze klantenservice toe.

Slechte kwaliteit ring

Slechte kwaliteit ring, niet zoals omschreven op hun foto’s blinkt totaal niet ,erg dof.
Ga mijn geld terug vragen
Of dit gaat lukken is een tweede
In het pakketje zaten geen factuur en of retourbiljet
Ook jammer dat ik hier foto’s niet kan bijvoegen, dan zien jullie het grote verschil.

26 maart 2022

Hoi Diana,

Wij gaan ervan uit dat jouw klacht inmiddels verholpen is. Kan je dit per mail aan ons bevestigen? Dankjewel.

De ringen zijn van slechte kwaliteit!!!

De ringen zijn van slechte kwaliteit!!!
De kleuren gaan af!!
Geen aanrader!!

4 maart 2022

Hoi Peggy,

Wat spijtig om een 1* voorbij te zien komen.

Neem even contact op met ons per mail, dan komen wij je graag tegemoet.

Slechte service en kapotte sieraden

Slechte service!! Na de 4e mail over het stopzetten van mijn abonnement op de sieraden box en de levering hiervan en de kapotte sieraden die ik heb ontvangen, krijg ik een automatische reply .
Ik heb mijn abonnement stopgezet. Ik heb nu toch weer een box ontvangen met wederom kapotte onderdelen. Deze box wil ik retourneren alleen kan ik het niet aanmelden via de site.
Ik baal er enorm van, want mijn eerste bestelling was top en daarom verheugde ik mij op de maandelijkse box. Nu alleen al 3 keer iets kapot of dubbel gehad in pas 3 boxen!

Outlook voor iOS downloaden

3 februari 2022

Antwoord van Luna Bodin

Bedankt voor de feedback Monique! De sieradenbox waar je niet tevreden over bent, kan worden geretourneerd naar Hekendorpstraat 38, Rotterdam. Zodra het bij ons binnen is, storten we het maandbedrag terug binnen 3 werkdagen. Mijn verontschuldigingen voor het ongemak. Laten we dit gepast oplossen!

Het wachten loont

Na het lange wachten voor mijn bestelling( ring i AM enough.,en de uiteindelijk correcte informatie te krijgen, ontving ik kort daarna de ring. Mijn dochter is super blij. Mooie kwalitatieve ring. Het wachten waard.

26 januari 2022

Antwoord van Luna Bodin

Hoi Lies, bedankt voor de 5* beoordeling en het compliment. Veel draagplezier gewenst!

maand abonnement

heb meegedaan aan het maand abonnement, wat heel erg tegenviel voor de 29,95 die het koste
op 5 januari opnieuw geld afgeschreven van mijn rekening en na herhaaldelijk mailen van mijn kant niets geen producten meer ontvangen en ook geen reacties meer op mijn mail, heb contact opgenomen met mijn bank en deze hebben het bedrag van 5 januari terug laten boeken en de machtiging (waar ik zelf niet eens opdracht voor had gegeven) laten intrekken
over en uit voor mij

25 januari 2022

Hoi Marjan,

Bedankt voor je feedback.

Neem even contact op per mail met ons, dan checken wij direct waar je sieradenbox is gebleven. Deze had inderdaad allang afgeleverd moeten zijn. Excuses voor het ongemak.

De ring was geheel koperkleurig en niet…

De ring was geheel koperkleurig en niet zilver met goud. Na wat verder zoeken op intranet vind ik de ringen voor een paar euro op Ali express. Dus nee...

24 januari 2022

Hoi Misa,

Bedankt voor je feedback. Spijtig om te lezen dat je via het "intranet" de ringen voor goedkoper gezien hebt. Dat zijn vast niet exact dezelfde items. En, je mag binnen 30 dagen gebruik maken van je retourrecht, wist je dat?

kapotte ring

Mijn ring had de steen verloren
mail gestuurd , met foto's , was niet binnen gekomen daar
Via een omweg kreeg ik van Amber een goed e mail adres en direct antwoord .
zonder probleem een nieuwe ring op gestuurd gekregen.
super tevreden over de afhandeling

24 januari 2022

Antwoord van Luna Bodin

Hoi Klaske, bedankt voor de 5* beoordeling en het compliment. Fijn dat je direct en op de juiste manier geholpen bent. Veel draagplezier gewenst!

Klacht ingediend

(review bijgewerkt op 6 februari)
Klacht ingediend

Ik heb zowel bij u, als bij het RCC (Reclame Code Commissie) een klacht ingediend. De uitkomst hiervan zullen we nog horen. Ook is melding gemaakt bij het ACM (Autoriteit Consument en Markt).

Ik heb deze klacht ingediend, vanwege m.i. misleidende reclame, misleidende en agressieve verkoop.
Aangezien u al een tijd niet meer op mijn e-mails reageert richt ik me maar op Trust Pilot tot u.

Op 4 januari jl. retourneerde ik de volgende artikelen:
#18533 Malachia ring á € 49,95 en
#18440 Nature Verte â € 0,00 en Onyx ring á € 39,95
Die ik op 10 en 14 december 2021 ontving,

Ik heb ze geretourneerd, gebruik makend van het recht om de artikelen binnen 30 dagen te retourneren. Op uw website staat: 'niet goed, geld terug' (gratis verzending!).
En ik stuur ze niet terug 'omdat ze niet naar wens zouden zijn, zoals u op mijn vorige review reageerde. Maar omdat ze 'niet goed' zijn.
U beschrijft de Onyx als 925 sterling zilver. (€ 39,95). Het bleek maar 30% zilver te zijn en 70% rvs. Als een sieraad slechts voor 30% zilver bestaat mag het geen 925 sterling zilver worden genoemd.
Op uw website staat bovendien dat de producten van topkwaliteit zijn. Dat zijn ze dus duidelijk niet. Daarbij merkte ik bij het retourneren dat het steentje uit een ring was gevallen. Ook dit mag geen reden zijn om het retour niet in behandeling te nemen. Dit is wettelijk bepaald.
'Als een product binnen 6 maanden na de aankoop kapot gaat, dan gaat de wet ervan uit dat het product al niet goed was toen u het kocht.

Over retourkosten : als er nergens op de website staat dat er retourkosten moeten worden betaald, mag de verkoper ze ook niet rekenen. Sterker nog, u vermeldt onder "Bestellen en retour" : gratis verzending!

Ik verzoek u nogmaals vriendelijk, doch dringend het totaalbedrag , (€ 89,90) van mijn aankopen bij Luna Bodin terug te betalen, plus de retourkosten á € 5,25.

Vriendelijke groet Jacoline

In antwoord op uw reactie van 25 januari dat mijn klacht in behandeling is: ik weet dat de klacht in behandeling is bij het RCC. Maar is de klacht ook in behandeling bij u? En waarom reageert u niet op mijn emails?

23 januari 2022

Hoi J,

Je klacht is in behandeling.

Inmiddels de 3e review en zeker 10…

Inmiddels de 3e review en zeker 10 mails en weken verder. Ik wacht nog steeds op antwoord op mijn laatste mail. U gaf als antwoord op mijn laatste review;
''Tevens zit ons klantenservice elke werkdag klaar om alle binnenkomende mails te behandelen. Wellicht is er wat mis gegaan met mailen? Stuur even een mailtje met een foto van jouw ontvangen ring, dan komen wij snel met een oplossing. Bedankt.''.

Dit heb ik 5 dagen geleden voor de zoveelste keer gedaan. Nog steeds niks..?!!! Er gaat niks mis met mailen. Jullie reageren gewoon niet op mails, jullie reageren enkel op slechte recensies en doen vervolgens alsof alles opgelost wordt.

Ik zal hieronder wederom mijn verzoek plaatsen. Blijkbaar komt het dan wel aan;

Beste Amber,

Zoals u aangeeft in een antwoord op wederom een review, hierbij nogmaals een mail waarin ik aangeef de artikelen te willen retourneren.
1 ring is geheel verkleurd. De ander simpelweg niet naar wens.
Ik wens mijn geld terug en ook, na al die weken en fouten die gemaakt zijn, sta ik op kosteloze retour zending.

Ik hoor graag hoe we hier zsm uit komen.
Foto bijgevoegd.

Groet,
Martine

21 januari 2022

Antwoord van Luna Bodin

Bedankt voor de feedback Martine. Er is nog steed geen mail binnengekomen van jou, anders was dit probleem allang opgelost.

Graag mailen naar: Amber@lunabodin.nl OF via het contactformulier: https://lunabodin.nl/pages/contact

Nog steeds nix ontvangen

Nog steeds nix ontvangen. Op mails wordt ook bijna niet gereageerd. Zo slecht dit. Van terugbetaling is geen sprake. Pure oplichterij dit..

18 januari 2022

Antwoord van Luna Bodin

Bedankt voor de feedback Muijltje. We hebben helaas wat fouten gemaakt in onze opslaglocatie. Hierdoor hebben we overschat hoe snel we alle bestellingen konden verzenden. Onze welgemeende excuses daarvoor. We doen ons uiterste best en werken extra lang om alles zo snel mogelijk de deur uit te doen.

Tevens wordt er elke werkdag gereageerd op alle binnenkomende mail. Stuur even een mailtje naar Amber@lunabodin.nl.

Super tevreden

Het duurde wat langer dan gepland voor dat de ring kwam die ik had besteld, maar daar werd keurig uitleg over gegeven per mail. En toen het pakketje kwam was ik uiterst tevreden: mooie ring, voldeed aan mijn verwachting, staat mooi, zit fijn....ik doe hem niet meer af!

Antwoord van Luna Bodin

Hoi Winifred, bedankt voor de 5* beoordeling. Fijn dat je, ondanks de vertraging, een fijne ervaring hebt gehad met Luna Bodin. Leuk om te lezen dat je tevreden bent met de ring! Bedankt voor het vertrouwen in ons en graag tot de volgende keer!

Heb een ring besteld

Heb een ring besteld. De levering liep helaas vertraging op. De communicatie en correspondentie hierover heb ik als goed ervaren. Ik heb steeds goede antwoorden en legitieme uitleg gekregen over de reden van vertraging. Ongeveer een week later werd de ring geleverd. Keurig verpakt en een prachtige ring gekregen en een extra exemplaar om cadeau te geven. Heel mooi!

Antwoord van Luna Bodin

Hoi Jessica, bedankt voor de 4* beoordeling. Fijn dat je, ondanks de vertraging, een fijne ervaring hebt gehad met Luna Bodin. Bedankt voor het vertrouwen in ons en graag tot de volgende keer!

na 4 weken nog steeds niets ontvangen

na 4 weken nog steeds niets ontvangen , elke keer andere smoesjes . ze willen wel geld ontvangen en vervolgens kun je fluiten naar je spullen .
het word tijd voor de consumentenbond om deze oplichters onder de loep te nemen .

Antwoord van Luna Bodin

Bedankt voor de feedback Julia. Deze week hebben we een mail gestuurd naar iedereen die te laat zijn of haar bestelling heeft ontvangen. Daarin leggen we wat beter uit hoe dit heeft kunnen gebeuren. Uiteraard is dit niet hoe het hoort te gaan en willen we dit ten alle tijden voorkomen. Daarom wil ik mijn excuses aanbieden voor het ontstane ongemak.

Als je je geld terug wilt, of graag een andere oplossing ziet, kun je een mail sturen naar support@lunabodin.nl.

Voor nu een prettige avond gewenst!

Rik - Luna Bodin

Na 2 weken nog steeds niks binnen.we…

Na 2 weken nog steeds niks binnen.we worden genaaid.ik ga aan gifte doen..

10 januari 2022

Antwoord van Luna Bodin

Beste Hans, bedankt voor je feedback. Er is achter de scherm bij ons veel fout gegaan, waardoor we hebben overschat hoe snel we alle bestellingen konden verzenden. Onze welgemeende excuses daarvoor. We doen ons uiterste best en werken extra lang om alles zo snel mogelijk de deur uit te doen.

Had niks binnen gekregen en werd…

Had niks binnen gekregen en werd gevraagd om een mailtje te sturen. Heb mailtje gestuurd nog steeds geen antwoord terug gekregen. Ben bang dat ik niks meer krijg

10 januari 2022

Antwoord van Luna Bodin

Bedankt voor de feedback Amber. We hebben helaas wat fouten gemaakt in onze opslaglocatie. Hierdoor hebben we overschat hoe snel we alle bestellingen konden verzenden. Onze welgemeende excuses daarvoor. We doen ons uiterste best en werken extra lang om alles zo snel mogelijk de deur uit te doen.