Luna Bodin Reviews

1.670
TrustScore 4 uit 5

4,2

Heb een ring besteld. De levering liep helaas vertraging op. De communicatie en correspondentie hierover heb ik als goed ervaren. Ik heb steeds goede antwoorden en legitieme uitleg gekregen over de r... Toon meer

Er is 3 X geïncasseerd van mijn rekening, maar ik kreeg geen pakketjes meer helaas ,de éérste paar maanden ging het goed ,heb 2x teruggeboekt, en heb eigenlijk nog een zending tegoed ,heb daar toen... Toon meer

Leuke sieraden met een mooie betekenis en uitleg, geen idee of de stenen echt zijn, maar zeker passend bij de prijs (aanbiedingen), snel geleverd ondanks kerst, Jammer dat er geen kaartje bij zit me... Toon meer

Altijd tevreden van luna, ik wist alleen niet dat we bij 1 + 1 mochten zelf kiezen van de tweede ring. Ik ben tenslotte alkeen en volledig opnieuw begonnen, ook wat vriendschap en familie betref heb i... Toon meer

1. Sieradenwinkel

Wij van Luna Bodin ontwikkelen de mooiste producten, waar je jarenlang van kan genieten. Onze accessoires vergezellen je elke dag, en je zult onze sieraden dragen op momenten die je het meest dierbaar zijn. We zien al onze klanten & werknemers als één grote familie. We zijn een jong team met veel motivatie, enthousiasme en onze producten worden met hoge eisen ontwikkeld. Zo garanderen wij de beste kwaliteit.

Goed

TrustScore 4 uit 5

2K reviews

Alle reviews

(1.670)

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Heb m'n bestelling nog steeds niet…

Heb m'n bestelling nog steeds niet binnen en beide wel betaald !!

9 januari 2022

Antwoord van Luna Bodin

Bedankt voor de feedback Haagh. We hebben helaas wat fouten gemaakt in onze opslaglocatie. Hierdoor hebben we overschat hoe snel we alle bestellingen konden verzenden. Onze welgemeende excuses daarvoor. We doen ons uiterste best en werken extra lang om alles zo snel mogelijk de deur uit te doen.

Geen levering en geen communicatie

Volgens de website wordt de bestelling de volgende werkdag geleverd, maar ik heb na een week nog steeds niets ontvangen. Ik heb een email gestuurd maar hier ook geen reactie op ontvangen.

9 januari 2022

Antwoord van Luna Bodin

Bedankt voor de feedback Inge. We hebben helaas wat fouten gemaakt in onze opslaglocatie. Hierdoor hebben we overschat hoe snel we alle bestellingen konden verzenden. Onze welgemeende excuses daarvoor. We doen ons uiterste best en werken extra lang om alles zo snel mogelijk de deur uit te doen.

Enkele dagen voor kerst een bestelling…

Enkele dagen voor kerst een bestelling gedaan. Kettingkje, 1+1 gratis. Nog steeds niet ontvangen!

Antwoord van Luna Bodin

Bedankt voor de feedback Mc. We hebben helaas wat fouten gemaakt in onze opslaglocatie. Hierdoor hebben we overschat hoe snel we alle bestellingen konden verzenden. Onze welgemeende excuses daarvoor. We doen ons uiterste best en werken extra lang om alles zo snel mogelijk de deur uit te doen.

Hoop doet leven

Ik heb nog steeds de twee ringen die ik 1+1 betaalde niet ontvangen... hopelijk komt het nog in orde

Antwoord van Luna Bodin

Bedankt voor de feedback Eva. We hebben helaas wat fouten gemaakt in onze opslaglocatie. Hierdoor hebben we overschat hoe snel we alle bestellingen konden verzenden. Onze welgemeende excuses daarvoor. We doen ons uiterste best en werken extra lang om alles zo snel mogelijk de deur uit te doen.

Slecht!

Heb op 1 januari besteld, maar 4 dagen later nog niets ontvangen of bericht gehad dat het verstuurd zou zijn. Mail gestuurd, en kreeg als antwoord dat ze overgestapt zouden zijn naar een ander sorteercentrum en binnen 2 werkdagen zou het opgelost zijn. Kreeg een kortingscode voor 50% bij een volgende item / bestelling. Nu weer 4 dagen verder, en dus na 8 dagen nog steeds niets ontvangen! Ook geen bericht dat het verstuurd is. Vertrouwen is ondertussen weg

Antwoord van Luna Bodin

Bedankt voor de feedback Sabine. We hebben helaas wat fouten gemaakt in onze opslaglocatie. Hierdoor hebben we overschat hoe snel we alle bestellingen konden verzenden. Onze welgemeende excuses daarvoor. We doen ons uiterste best en werken extra lang om alles zo snel mogelijk de deur uit te doen.

Op 23 december heb ik een ring besteld

Op 23 december heb ik een ring besteld. Het is nu 8 januari en ik heb nog niets ontvangen.

Antwoord van Luna Bodin

Bedankt voor de feedback R.J.. We hebben helaas wat fouten gemaakt in onze opslaglocatie. Hierdoor hebben we overschat hoe snel we alle bestellingen konden verzenden. Onze welgemeende excuses daarvoor. We doen ons uiterste best en werken extra lang om alles zo snel mogelijk de deur uit te doen.

Helaas heb ik nog niks ontvangen

Helaas heb ik nog niks ontvangen. Een.week na bestellen wel reactie dat er wat verandert zou zijn maar het zou na 2 dagen opgelost zijn en.alle bestellingen verstuurd. Nou ????? Nog niks gezien.

7 januari 2022

Antwoord van Luna Bodin

Bedankt voor de feedback Jacques. We hebben helaas wat fouten gemaakt in onze opslaglocatie. Hierdoor hebben we overschat hoe snel we alle bestellingen konden verzenden. Onze welgemeende excuses daarvoor. We doen ons uiterste best en werken extra lang om alles zo snel mogelijk de deur uit te doen.

Lastig om te beoordelen

Lastig om te beoordelen, ik heb n.l. nog niets ontvangen! Gezien de datum van bestelling, tussen kerst en oud en nieuw, vind ik het nu nog te vroeg om te klagen. Maar omdat ik nu om een review gevraagd word begin ik me toch wel zorgen te maken!

7 januari 2022

Antwoord van Luna Bodin

Bedankt voor de feedback L. We hebben helaas wat fouten gemaakt in onze opslaglocatie. Hierdoor hebben we overschat hoe snel we alle bestellingen konden verzenden. Onze welgemeende excuses daarvoor. We doen ons uiterste best en werken extra lang om alles zo snel mogelijk de deur uit te doen.

Op 24 december heb ik via de Skipshop…

Op 24 december heb ik via de Skipshop €29,95 betaald voor 2 armbandjes (1+1 gratis).
Ik heb ze nog steeds niet.
Kan ik die nog verwachten?
Vriendelijke groet,
Alice G.

Hoi Alice,

Spijtig van de 1* beoordeling. De afgelopen week is er een vertraging opgelopen met alle pakketjes omdat wij van sorteercentrum zijn overgestapt. Binnen enkele werkdagen zou alles weer soepel moeten verlopen en dan gaan alle bestellingen de deur uit. Hier is inderdaad niet goed over gecommuniceerd, excuses hiervoor. Mail ons even, dan kijken wij direct na waar je bestelling is gebleven.

1.5 week geleden wat bestelt maar geen…

Nadat ik een slechte review had geplaats kreeg ik een mail met excuses voor het ongemak en dat de communicatie beter kon. Dus bij deze: dank voor de reactie.

Hoi S,

Spijtig van de 1* beoordeling. De afgelopen dagen is er een kleine vertraging opgelopen met alle pakketjes omdat wij van sorteercentrum zijn overgestapt. Binnen enkele werkdagen zou alles weer soepel moeten verlopen en dan gaan alle bestellingen de deur uit. Hier is inderdaad niet goed over gecommuniceerd, excuses hiervoor. Mail ons even, dan kijken wij direct na waar je bestelling is gebleven, of je mag je bestelling annuleren als je er toch al geen vertrouwen meer in hebt :)

Bestelling gedaan van € 49,95.

Bestelling gedaan van € 49,95.
Het beloofde volgende dag in huis is weer NIET waargemaakt. 1 week verder en nog geen reactie op mijn mail of iets dergelijks. Mensen die dit ook overkomt, zet het op fb.
Waarom mag dit bedrijf Luna Bodin nog op Facebook adverteren??

Hoi M,

Spijtig van de 1* beoordeling. De afgelopen dagen is er een kleine vertraging opgelopen met alle pakketjes omdat wij van sorteercentrum zijn overgestapt. Binnen enkele werkdagen zou alles weer soepel moeten verlopen en dan gaan alle bestellingen de deur uit. Hier is inderdaad niet goed over gecommuniceerd, excuses hiervoor. Mail ons even, dan kijken wij direct na waar je bestelling is gebleven.

Bestelling niet ontvangen

Ik heb een week geleden een bestelling gedaan en tot op heden niks ontvangen. Niks geen dag later leveren. Ook geen bericht ontvangen waarom het later komt. Vraag me af of ik mijn sieraden überhaupt nog ga krijgen…

Hoi Annet,

Ik zal nog geen sterren plaatsen....

Ik zal nog geen sterren plaatsen....
Ik wil eerst graag weten waarom ik, na 1 week en betaald, nog geen ring heb ontvangen. Ik heb gisteren een mail gestuurd en er stond bij dat ik de dag erna antwoord zou krijgen. Helaas nog niet gehad.
Kunt u mij dit uitleggen?
Groet Lea Thijssen.

Hoi Thea,

Mooie juwelen

Mooie juwelen, snelle levering en goede service.

Antwoord van Luna Bodin

Bedankt voor de 5* beoordeling, Ingrid. Veel draagplezier gewenst!

Tja ik blijf verzoeken om een review…

Tja ik blijf verzoeken om een review ontvangen.... terwijl mijn bestelling niet is afgehandeld. Ik kreeg nl. het verkeerde artikel toegezonden en mij is door u gevraagd om in de tweede week van januari nogmaals te mailen om het juiste artikel toegestuurd te krijgen.

Antwoord van Luna Bodin

Hoi Jannie, bedankt voor de 3* beoordeling. De mailtjes betreft het plaatsen van een review die worden automatisch verstuurd, ongeveer een week nadat de bestelling is geplaatst. Hier gaan wij wel verandering in brengen. Mail ons vooral zoals afgesproken, dan komt het helemaal in orde met jouw bestelling!

bezorging

Ik heb een bestelling gedaan en heb nu een anderhalve week later nog niks ontvangen/gehoord. Ik kan me goed voorstellen dat het druk is rond feestdagen, maar ik zou het dan wel waarderen als dat wordt vermeld in een reactie op 1 van de 3 mails die ik heb gestuurd.

Hoi Hagar,

Spijtig van de 1* beoordeling. Wij hebben vandaag (een eerste) mail van jou ontvangen en hier is direct op gereageerd.

Goede service, ik kreeg n ring anders dan op t plaatje. Was geen probleem om n andere uit te zoeken. Nu de lotus ring, heel mooi en subtiel. Tip: poets m even op alvorens je m opstuurt. Ik kreeg n zwarte ring. Na even poetsen prachtig zilver.

3 januari 2022

Antwoord van Luna Bodin

Hoi Ellen, bedankt voor de 4* beoordeling en het compliment. Ook bedankt voor het advies. Veel draagplezier gewenst!

Wat een prachtige ringen.

Wat een prachtige ringen.
Bij de bestelling is er een extra ring geleverd.
Na een melding gemaakt te hebben bij Amber mocht ik de ring houden. Geweldig gebaar.
Nu draagt mijn moeder, zusje en ik de zelfde ringen.
Ring ziet er in het echt nog mooier uit.
Chapeau

2 januari 2022

Antwoord van Luna Bodin

Hoi Karima, bedankt voor de 5* beoordeling en het compliment! Wie goed doet goed ontmoet :) Veel draagplezier gewenst aan jullie alledrie!

Prachtige ring

Snelle levering van deze prachtige ring! Oprecht blij mee.

2 januari 2022

Antwoord van Luna Bodin

Hoi Marjolein, bedankt voor de 5* beoordeling en het compliment! Fijn om te lezen dat je blij bent met jouw aankoop. Veel draagplezier gewenst.