Lunar Sweden Reviews

9.451
TrustScore 4.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Efter ett par veckor känns Lunar som ett riktigt bra alternativ till tröttgammelbankerna. Saknar just nu autogodkännande av e-faktura och eventuellt att kunna använda Freja för ID framför BankID. Anna... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Min konto blev spärrat på grund av 2 störreöverflöringar med bara ett par miniters mellanrum och blev ombedd att redovisa var pengarna kom ifrån, tog screenahot på överföringen från annat konto samt e... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vid telefonkontakt med Mathilda, Lunar Bank, möttes jag av ett mycket trevligt bemötande. Smidig handläggning av mitt ärende, att avsluta mitt nyöppnade konto med SAS EuroBonus-anslutning. Strax eft... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Bank
  2. Financiële instelling

Geschreven door het bedrijf

Lunar’s banking app makes managing your spending, budget and savings easy with its sublime user experience for both personal and business finance.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

(9.451)

1.858 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Alltså världens sämsta bluffbank…

Alltså världens sämsta bluffbank korruption och mygel snor medel och kallar folk massa bluff trots man har ägobevis... snälla möt mej med bredsvärd ärligare än det hyckleri ni håller på med... kyc kiss my as maffia

Hi Peter

Thank you for taking the time to leave your review.

We're sorry to read that you feel this way. Based on your review, it's difficult for us to understand what has happened or which part of your experience has led to these conclusions.

As a regulated bank, we are required to comply with applicable laws and regulations, including our Know Your Customer (KYC) and anti-money laundering obligations. These requirements are not optional, and they are in place to protect both our customers and the integrity of the financial system. We do not take actions such as requesting documentation or restricting services without a reason.

Kind regards,
Yakup

Mycket nöjd

Hej Mattias,

Tack för dina strålande stjärnor! Det gläder oss att höra att du är så nöjd.

Tusen tack för att du tar dig tid att dela med dig av din upplevelse hos oss!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

De tar säkerhet som högst prioritet och…

De tar säkerhet som högst prioritet och Nora var snabb att hjälpa mig med det!

Hej Jeff,

Tack för dina fina ord! Vi blir glada att höra att Nora kunde hjälpa dig snabbt – säkerhet är något vi verkligen prioriterar högt. Jag har framfört din hälsning till henne.

Att det e smidig och bra bank

Att det e smidig och bra bank

Hej Keno,

Tack för ditt omdöme! Det gläder oss att höra att du upplever Lunar som smidig och bra – det ska vara enkelt att hantera sin ekonomi, och roligt att se att det uppskattas.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bästa jag har sett vilken faktiskt. Bank

Fantastiskt bank

Hej Fadil,

Tack för dina strålande ord – det gör oss verkligen glada att höra att du har haft en så bra upplevelse hos oss!

Super +++++

Antwoord van Lunar Sweden

Tack för dina fem strålande stjärnor! Vi blir verkligen glada att höra att du är så nöjd.

Vi ser fram emot att ha med dig på vår resa och önskar dig en fin tisdag!

👍mycket bra

Hej Mohamad,

Stort tack för ditt omdöme! Vi blir glada att höra att du är så nöjd 🙌

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Lätt att använda och bra information om…

Lätt att använda och bra information om något händer på kontot

Hej Peter,

Tack för ditt omdöme! Det ska vara enkelt att hantera sin ekonomi – därför är det extra roligt att höra att du uppskattar både appen och notiserna.

Super smidig!

Lätt att skaffa och lätt att använda.

Hej Emilio,

Tack för ditt omdöme! Lätt att komma igång och lätt att använda – precis så det ska vara.

Mycket bra hjälp

Mycket bra hjälp. Smidigt och snabbt. Inga konstigheter. Stort tack till Lunar och framförallt Markus.

Hej Chadi,

Tack för dina fina ord! Vi är väldigt stolta över våra handläggare som alltid sätter kunden i fokus – kul att Markus kunde ge dig en så smidig och snabb upplevelse. Jag har framfört din hälsning till honom.

Hej Ulf,

Tack för ditt omdöme! Kul att höra att du är nöjd med kortet.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Värdelös bank

Väldigt besviken på Lunar. Som företagskund kontaktade jag kundtjänst för att få en tjänst borttagen, men istället för att hjälpa mig hänvisades jag till att ladda ner appen. Om jag kontaktar kundtjänst är det för att jag vill få hjälp direkt – inte bli skickad vidare till en app jag inte vill använda.

Vad är egentligen syftet med kundtjänsten om de inte kan utföra så enkla ärenden? Dålig service och en frustrerande kundupplevelse.

19 juli 2026

Hej Amir,

Tack för att du delar din upplevelse med oss.

Eftersom Lunar är en app-baserad bank kan vissa ärenden bara hanteras direkt via appen, men det betyder självklart inte att du inte ska få den hjälpen du behöver, och vi beklagar att du fått den upplevelsen.

Jag vill gärna höra om detta mer i detalj för att ha möjlighet att undersöka det närmare. Jag har därför efterfrågat dina kontaktuppgifter här på Trustpilot. Du är också varmt välkommen att kontakta oss på 010 555 85 05.

TACK TILDA

Stod att det skulle ta 2-3 dagar innan svar, hjälp med min fråga. Efter 10 min, så löste Tilda mitt problem. Stort tack Lunar och framför allt till dig Tilda !!!!

17 juli 2026

Hej Peter,

Tack för dina fina ord! Vad kul att Tilda kunde lösa ditt problem på bara 10 minuter – det är precis den servicen vi strävar efter. Jag har framfört din fina hälsning till henne.

Vi önskar dig en fin måndag!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Very helpful contact for the setup and…

Very helpful contact for the setup and was a quick and process.

Your employee Eric who was working my setup was excellent to deal with.
I also recommend your bank to my colleague who had initially tried going to another bank.

Regards

22 juni 2026

Hi Gerard,

Thank you for your kind words! We're very proud of our case handlers who always put the customer first – great to see that Eric made your setup so smooth and efficient. I've passed on your kind words to him.

It also means a lot to hear that you've recommended us to a colleague – thank you for that!

We look forward to having you with us on our journey!

Best regards,

Hej Issam,

Tack för ditt omdöme! Vi blir glada att höra att du upplevde oss som proffsiga och hjälpsamma – det är precis det vi strävar efter.

Vi önskar dig en fin måndag!

Det går kanon bra

Det går kanon bra
Med er
MVH Peter Hugosson

Hej Peter,

Tack för ditt omdöme! Det gläder oss att höra att allt går kanon – det är precis det vi jobbar för.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Allt är väldigt smidigt och enkelt

Allt är väldigt smidigt och enkelt. Appen fungerar perfekt😊

Hej Alexander,

Tack för ditt omdöme! Det ska vara enkelt att hantera sin ekonomi – kul att höra att appen fungerar så bra för dig 😊

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Nyligen blivit kund hos Lunas och…

Nyligen blivit kund hos Lunas och upplevelsen började med frågor om deras SASkort och hur det funkar med deras konton osv. Deras support är otroligt hjälpsamma och trevliga. Snabbt svar via deras chatt. Inget mer sitta i timmar lång telefonkö för att prata med en trött handläggare som inte vill vara på jobbet!

Enda att anmärka på är att deras app är lite buggig, men det kommer nog lösa sig med framtida uppdateringar.

Antwoord van Lunar Sweden

Hej Adam, & varmt välkommen till Lunar!

Tack för dina fina ord! Vi blir glada att höra att du upplevde vår support som hjälpsam och snabb – det är precis det vi strävar efter.

Din feedback om appen tar vi med oss – vi jobbar kontinuerligt med uppdateringar för att göra upplevelsen så smidig som möjligt.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Smidig upplevelse och Eric var otroligt…

Smidig upplevelse och Eric var otroligt hjälpsam. 👍😁

15 juli 2026

Antwoord van Lunar Sweden

Tack för dina fina ord! Vad kul att Eric kunde göra upplevelsen så smidig – jag har framfört din hälsning till honom 🙌

Dit is Trustpilot