Aankoop IPhone X op 19/11/2018 bedrag volledig betaald. Hierbij de letterlijke e-mail. Beste, Hartelijk dank voor uw bericht.
Helaas kunnen wij op dit moment niet reageren,
momen... Toon meer

Na lang wachten toch telefonisch contact gekregen is de bestelling toegekomen. Waarvoor bedankt voor de persoonlijke levering. ( vanuit Nederland naar België) Hier is er alvast eentje enorm blij.... Toon meer

Bijna 3 weken geleden een Macbook besteld. Nog steeds niet binnen, vanuit hun zelf niks gehoord moet er zelf achteraan zitten. Op de site stond 3-5 werkdagen, kan beter veranderd worden in weken. Heb... Toon meer

Wat een mooie zaak en vriendelijk personeel! De gezellige verkoper heeft ons heel goed geholpen. De Macbook die een ratelend bijgeluid gaf is zonder probleem gemaakt, terwijl ik wacht.Ik ben elke kee... Toon meer

2,9

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

Triest!

Telefoon besteld. Vier weken na de toegezegde levering helemaal niets ontvangen. Toen met veel moeite de opdracht gecanceld. Telefonisch de toezegging gekregen dat het geld binnen 10 dagen zou worden teruggeboekt, Nu 4 weken later nog steeds geen geld terug. Deze week tientallen keren gebeld. We krijgen geen contact. Ook al diverse mails gestuurd, dus a.u.b. geen standaard reactie met 'dank voor je eerlijkheid, stuur ons een e-mail'. Wellicht meer tijd besteden aan je klanten i.p.v. de reviews te beantwoorden.

18 september 2018

Beste Hans,

Allereerst wil ik u bedanken voor uw eerlijkheid.

Wij vinden het vervelend om dit te lezen wij proberen er alles aan te doen om u als klant de juiste service aan te bieden en te geven.

Zou u ons per mail kunnen voorzien van meer informatie/ uw contact gegevens zodat we gezamenlijk kunnen kijken naar een oplossing?

Slechte service

Sinds mei bezig met een niet werkende telefoon, de 2e toegestuurde na 2 weken ook weer defect retour gestuurd, maar tot op heden nog weinig bericht. Al was het maar een ontvangst berichtje van het retour gestuurde product. Service schijnt goed te zijn uit het lezen van de reviews, dat is zeker alleen als je bij ze langs gaat? overige klanten worden niet geholpen?

Een standaard antwoord helpt ook niet op deze review, inlezen van historie klant is ook niet waar MacRelife B.V. een ster in is. Nog veel werk aan de winkel voor deze onderneming........

17 september 2018

Beste Wouter,

Team van MacRelife.

Vriendelijk ontvangst met koffie snel…

Vriendelijk ontvangst met koffie snel geholpen vriendelijk personeel en behulpzaam

Beste Simona,

Team van MacRelife.

Snelle hulp in Hellevoetsluis en…

Snelle hulp in Hellevoetsluis en vriendelijke werknemers!

Beste MH,

Erg vriendelijk ontvangen

Erg vriendelijk ontvangen . En een lekker kopje koffie, i-phone gekocht en laten instellen.

Beste Esther,

Team van MacRelife.

Vriendelijk geholpen in de winkel…

Vriendelijk geholpen in de winkel hellevoetsluis, mijn probleem met mijn iphone is opgelost.

Beste JP CDM,

Goede service in Hellevoetsluis

Goede service in Hellevoetsluis. Ze nemen de tijd voor je en denken mee om een oplossing te vinden.

Beste Barbara,

Team van MacRelife.

Macbook ontvangen na een week

Macbook ontvangen na een week, ziet er goed uit en werkt snel.

Beste Fleur,

Team van MacRelife.

Wat een geweldige winkel!

Wat een geweldige winkel in bergen op zoom! ben vakkundig geholpen door joost en zou iedereen dit bedrijf aanraden.

13 september 2018

Beste Jimmy,

Wachten op geld retour

Macbook pro gekocht. Na meer dan 2 wkn wachten ontvangen. Binnen 24 uur foutmelding en herstartte hij, ook problemen met ram geheugen. Terug gebracht. Wacht nu al meer dan 2 wkn op mijn geld terug. Maar ook daar hebben ze geen haast mee. Toen ik er naar vroeg, kreeg ik geen klantvriendelijke reactie. Bijzonder, aangezien zij mij iets verkocht hebben dat het niet eens deed

13 september 2018

Beste Emanuelson,

Nalatig!

Op 22 augustus een bestelling geplaatst voor een refurbished macbook. Deze is bedoeld voor mijn zoon aangezien hij genoodzaakt is deze op school te gebruiken. Tijdens het plaatsen van de bestelling werd er aangegeven dat de macbook binnen 5-7 dagen binnen zou zijn. Toen deze termijn eenmaal verstreken was, heb ik tot in den treure getracht contact te zoeken via het telefoonnummer welke aangegeven staat op de website 0164311311. Iedere keer dat je belt en dan ook weer hetzelfde irritante deuntje aan moet horen, wordt de verbinding verbroken na +/- 5.5 minuten. Een regelrechte aanfluiting!!!
Ook de chatfunctie op de site is waardeloos. Is eigenlijk een veredelde emailfunctie. Uiteindelijk wordt je chatbericht middels een omweg via email beantwoord. Een chatfunctie zie ik als een mogelijkheid om direct 1 op 1 in contact te kunnen komen met 1 van de medewerkers.Eerlijk gezegd vind ik dit Mac onwaardig en vind ik ook dat hiermee het merk apple eigenlijk in diskrediet wordt gebracht wat niet eerlijk is naar het merk toe, want wij maken al jaren met veel plezier gebruik van Apple! Mijn zoon is nu de enige in de klas zonder laptop, omdat MACRELIFE zijn afspraken niet nakomt! Als bedrijf zijnde zou ik mij diep schamen.

11 september 2018

Beste,

Hellevoetsluis

Macrelife Hellevoetsluis: Wat een top service! 👌🏻

10 september 2018

Beste Kim,

Slechte service

Macbook Pro terwaarde van ruim €1200 besteld en hij zou er binnen een week zijn. Daarna een mail gekregen dat hij 2 weken later zou binnen komen. Meteen een mail terug gestuurd, waarbij ze spreken van een ‘eventuele’ vertraging. Ik heb de laptop 23 augustus besteld en nog steeds niks gehoord behalve dat hij later binnen komt. Als ik de andere revieuws lees, heb ik er geen vertrouwen in dat ik hem volgende week kan gaan gebruiken. Hopelijk heb ik ongelijk... jammer als je zoveel geld erin stopt en er zo hard voor hebt moeten werken.

6 september 2018

Beste eindhoven1,

update van mijn review d.d. 29 aug 2018

Nav mijn vorige review d.d. 29 augustus kreeg ik gelijk een reactie van MacRelife waarin men vroeg om mijn gegevens, omdat men contact met me wilde opnemen om eea te regelen en "dat men het allemaal heel vervelend vond ". Ik mijn gegevens gegeven en wat denk je ? Inderdaad. Geen enkele reactie van hun zijde. Daarna nog verschillende keren gebeld naar het nr 0164-311311, waar je behalve een bandje met de tekst dat je doorverbonden wordt met een van hun "professionals", en daarna gelijk doorgeschakeld wordt naar een leuk muziekje, toch nooit iemand aan de lijn krijgt. (Waarschijnlijk wordt hier ook fiks op verdiend). Daarna nog een mail gekregen van een medewerker dat de zaak nu met de directeur werd besproken en even later de mededeling dat er een aantal zendingen kwijt waren geraakt bij KPN (terwijl de track & trace aangeeft dat daar nooit iets is aangeboden ter verzending), en dat men de betaalde macbook toch echt zou verzenden. Nu weer bijna een week later staat de track & trace nog steeds op dezelfde stand (Niks dus !). Omdat contact met het bedrijf dus niet mogelijk, is dus vandaag maar naar Bergen op Zoom gereden (70 km enkele reis, en weer 20 euro aan diesel verbrand !) om toch maar in contact te komen. Mijn beklag gedaan bij de jongen achter de balie, die me aangaf verder geen contact te hebben met de webshop (??) en verder ook geen info te kunnen geven (Wat uitermate vreemd is !). Gevraagd naar mijn geld rende hij naar achteren en bood me een macbook aan die visueel zeker niet de 5 sterren waard was waar ik voor betaald heb. Dat is ook zoiets want op de website staat dat je betaald bij levering maar dat is pertinent onjuist ! Ik heb dus gevraagd om mijn geld terug en kreeg prompt een creditnota met de belofte dat het geld binnen 10 werkdagen op mijn rekening staat, wat ik trouwens vrij lang vindt om geld terug te storten. Durft de jongen nog te vragen waarom ik mijn geld terug wil ! We zijn nu 1 maand, en vele loze beloften verder, na de datum van bestelling en betaling. Ik ben benieuwd of, en wanneer ik mijn geld terugzie. (De weg naar het politiebureau is wat mij betreft vrij kort en ik heb aangegeven dat ik zeker terugkeer naar Bergen op Zoom en zoveel stennis ga schoppen dat er voorlopig zeker minder klanten gaan komen.) Mijn vorige review was dus een understatement. Als ik iedereen een goed advies mag geven. GA NIET MET DIT BEDRIJF IN ZEE !!

5 september 2018

Beste Els,

Team van MacRelife.

Slordig en niet consequente communicatie

Ik wacht nu al 5 en een halve week op mijn laptop. Ik klaag echt niet vaak, maar ik heb hem op tijd besteld voordat mijn opleiding zou beginnen. Inmiddels ben ik begonnen en de laptop is nog steeds niet ‘binnen’. Verscheidene medewerkers aan de telefoon gehad maar van de een krijg ik bericht dat er nog vernieuwde updates worden aangebracht en bij de andere medewerker is de bestelling status spontaan verdwenen van de radar? Ontzettend slechte service.

3 september 2018

Prima winkel en super goed…

Prima winkel en super goed gecommuniceerd en afgehandeld.

Beste Jib,

Team van MacRelife.

Enkele weken geleden heb ik een macbook…

Enkele weken geleden heb ik een macbook air gekocht. Een prima apparaat, zag er uit als nieuw. Installeren was simpel. Ik kan aan de slag.

Beste Tim,

Team van MacRelife.

De macbook was in veel betere conditie…

De macbook was in veel betere conditie dan ik had verwacht. Werkt uitstekend, erg goede prijs kwaliteit verhouding.

Beste Rachel,

Zeer goed

Zeer goed! De 5-sterren MacBook ziet er absoluut uit als nieuw en werkt perfect.

Beste Mark,

Team van MacRelife.

Mac-book is sinds het weekend in…

Mac-book is sinds het weekend in gebruik bij mijn zoon. Hij is er tevreden mee en ziet er uit als nieuw. Ik heb gekozen voor de 4 sterren model, ik kan haast niks vinden.

Beste Yuan,