Matratzen Discount Reviews 14.459

TrustScore 4 uit 5

4,2

Wat een super snelle en goeie service!!! Binnen 2 dagen mijn matras en een dag later mijn molton hoes 💯 zie veel verschillende reviews waarbij veel negatieve. Maar ik heb die ervaring totaal niet!!!... Toon meer

3-10-25 matras met topper besteld. Matras heeft een harde en een zachte kant en na vier maanden op gelegen te hebben, bevalt deze opzich prima. De topper daarintegen zeer goedkoop materiaal en valt... Toon meer

Mooi matras , nu eerst uit laten luchten . Wel keurig verpakt . Duurde door weersomstandigheden ( ijzel) wat langer dan gedacht maar prima hoor .

Uitstekende prijzen en een zeer goede verkoop- en bezorgservice. Je kunt betalen met PayPal, wat alle bijbehorende veiligheidsmaatregelen biedt. Ik moet het matras nog uitproberen, maar als het net zo... Toon meer

1. Matrassenwinkel
  2. Bedwinkel
  3. Slaapkamermeubilair winkel
  4. Beddengoedwinkel

Ihr discount Matratzen-Shop aus Deutschland. Designed in Germany, made in EU. Unsere Produkte werden in Deutschland entwickelt. Durch die enge Zusammenarbeit mit unseren Partnern in der EU können wir die Einhaltung der hohen Qualitätsstandards gewährleisten.

4,2

Goed

TrustScore 4 uit 5

14K reviews

Vraagt klanten om een review

Snelle levering, prima matras voor deze prijs

29 maart 2026

Hallo Anita,

hartelijk dank voor je geweldige beoordeling! We zijn erg blij te horen dat je tevreden bent met de snelle levering en de matras voor deze prijs. 😊

We wensen je veel goede nachten op je nieuwe matras!

Met vriendelijke groet!

Hallo Anita,

vielen Dank für deine tolle Bewertung! Es freut uns sehr zu hören, dass du mit der schnellen Lieferung und der Matratze für diesen Preis zufrieden bist. 😊

Wir wünschen dir viele erholsame Nächte auf deiner neuen Matratze!

Uitstekend Diamant matras

Uitstekend Diamant matras. Beter dan sommige merkmatrassen! Het enige probleem was de levering.

12 april 2026

Hallo Elena,

bedankt voor je geweldige feedback! We zijn erg blij dat je zo tevreden bent met de Diamant-matras en dat je deze zelfs beter vindt dan sommige merkmatrassen. Dat is echt MEGA om te horen, heel erg bedankt!!😊

Het spijt ons dat er problemen waren met de levering. We werken eraan om onze service te verbeteren, zodat we dergelijke vertragingen in de toekomst kunnen voorkomen.

We wensen je veel ontspannende nachten op je nieuwe matras!

Hallo Elena,

vielen Dank für dein tolles Feedback! Es freut uns sehr, dass du mit der Diamant-Matratze so zufrieden bist und sie sogar besser findest als manche Markenmatratzen. Das freut uns echt MEGA zu hören, danke sehr!!😊

Es tut uns leid, dass es Probleme bei der Lieferung gab. Wir arbeiten daran, unseren Service zu verbessern, um solche Verzögerungen in Zukunft zu vermeiden.

Wir wünschen dir viele erholsame Nächte auf deiner neuen Matratze!

Een geweldige ervaring heb met dit…

Een geweldige ervaring heb met dit kussen beleefd,
past zich goed aan je hoofd, en heerlijk comfortabel,
ik wil dit niet meer missen. Voor zo’n prijs prima kwaliteit. Het doet wat ze beloven.

Hallo Engelbert,

hartelijk dank voor je geweldige beoordeling! We zijn erg blij te horen dat je zo tevreden bent met je nieuwe kussen en dat het je veel comfort biedt. We zijn trots dat het doet wat we beloven.

We wensen je nog veel fijne nachten met je kussen!

Hallo Engelbert,

vielen Dank für deine großartige Bewertung! Es freut uns sehr zu hören, dass du mit deinem neuen Kissen so zufrieden bist und es dir einen hohen Komfort bietet. Wir sind stolz darauf, dass es hält, was wir versprechen.

Wir wünschen dir weiterhin viele erholsame Nächte mit deinem Kissen!

gratis levering!

duidelijke website, snelle en gratis levering
en sneller dan amazon

11 april 2026

Hallo An Vh,

bedankt voor je geweldige beoordeling! 😊 We zijn erg blij te horen dat je tevreden bent met onze duidelijke website en de snelle, gratis levering. Dat we zelfs sneller zijn dan Amazon is een geweldig compliment!

Als je vragen hebt of ondersteuning nodig hebt, staan we altijd voor je klaar.

Hallo An Vh,

vielen Dank für deine tolle Bewertung! 😊 Es freut uns sehr zu hören, dass du mit unserer klaren Website und der schnellen, kostenlosen Lieferung zufrieden bist. Dass wir sogar schneller als Amazon sind, ist ein großartiges Kompliment!

Wenn du Fragen hast oder Unterstützung benötigst, sind wir jederzeit für dich da.

Snel geleverd

Snel geleverd, dikte valt licht tegen

27 maart 2026

Hallo Frits,

bedankt voor je feedback! We zijn blij dat de levering snel bij je is aangekomen. 😊

Het spijt ons dat de dikte van de matras niet aan je verwachtingen voldoet. Het is normaal dat een nieuw geleverde matras wat tijd nodig heeft om zijn volledige hoogte te bereiken, omdat deze voor transport is samengeperst. Geef de matras alstublieft tot 72 uur de tijd om volledig uit te zetten.

Als je na deze tijd nog steeds zorgen hebt, stuur ons dan gerust een paar foto's en je bestelnummer. Ons klantenserviceteam via customer-service@matratzen.discount zal het dan onmiddellijk oppakken.

We wensen je een goede nachtrust en hopen dat je snel zoete dromen hebt! 🌙

Hallo Frits,

vielen Dank für dein Feedback! Es freut uns, dass die Lieferung schnell bei dir angekommen ist. 😊

Wir bedauern, dass die Dicke der Matratze nicht deinen Erwartungen entspricht. Es ist normal, dass eine neu gelieferte Matratze etwas Zeit benötigt, um ihre volle Höhe zu erreichen, da sie für den Transport komprimiert wurde. Bitte gib der Matratze bis zu 72 Stunden Zeit, um sich vollständig zu entfalten.

Solltest du nach dieser Zeit weiterhin Bedenken haben, sende uns gerne ein paar Fotos und deine Bestellnummer zu. Unser Kundenservice-Team unter customer-service@matratzen.discount wird sich dann umgehend darum kümmern.

Wir wünschen dir einen erholsamen Schlaf und hoffen, dass du bald süße Träume hast! 🌙

Super snelle levering en heel goed…

Super snelle levering en heel goed materiaal

14 juli 2025

Hallo Linda,

hartelijk dank voor je geweldige en positieve feedback! 😊 We zijn echt blij te horen dat je tevreden bent over de snelle levering en de kwaliteit van onze koudschuimmatras. Het is voor ons van groot belang dat onze klanten niet alleen de beste producten ontvangen, maar ook een uitstekende service ervaren.

Als je nog vragen hebt of ondersteuning nodig hebt, aarzel dan niet om ons op elk moment te contacteren. We zijn hier om je te helpen en ervoor te zorgen dat je de best mogelijke ervaring hebt met je nieuwe matras.

We wensen je een goede nachtrust en veel plezier met je nieuwe matras!

Met vriendelijke groet

Hallo Linda,

vielen Dank für dein tolles und positives Feedback! 😊 Es freut uns wirklich sehr zu hören, dass du mit der schnellen Lieferung und der Qualität unserer Kaltschaummatratze zufrieden bist. Es ist uns ein großes Anliegen, dass unsere Kunden nicht nur die besten Produkte erhalten, sondern auch einen hervorragenden Service erleben.

Solltest du noch Fragen haben oder Unterstützung benötigen, zögere bitte nicht, uns jederzeit zu kontaktieren. Wir sind hier, um dir zu helfen und sicherzustellen, dass du die bestmögliche Erfahrung mit deiner neuen Matratze hast.

Wir wünschen dir eine erholsame Nacht und viele angenehme Stunden auf deiner neuen Matratze!

Liebe Grüße

Ik wacht al een maand op mijn topper!

10 april 2026

Hallo Jans,

het spijt me te horen dat je al een maand op je topper wacht. Dat is echt vervelend.

Het klinkt alsof je per ongeluk een product hebt besteld dat op dat moment niet op voorraad was. Ons shopsysteem toont de verwachte leverdatum direct bij de prijs aan. Als daar een datum staat die in de toekomst ligt, betekent dat dat het artikel momenteel niet op voorraad is. Dit wordt helaas soms over het hoofd gezien. Helaas is ook de weergegeven datum slechts een ruwe schatting die we zelf van de leverancier hebben. Maar soms zijn er ook daar nog vertragingen en ontvangen we de goederen zelf van onze leverancier pas later.

Het spijt me in ieder geval dat je zulke problemen hebt. Stuur alsjeblieft een e-mail naar onze klantenservice op customer-service@matratzen.discount met je bestelnummer, zodat we de status van je levering kunnen controleren en het probleem zo snel mogelijk kunnen oplossen. Alternatief kun je natuurlijk ook gewoon je bestelling annuleren.

We hopen dat je je topper snel ontvangt en wensen je voor de toekomst het beste.

Hallo Jans,

es tut mir leid zu hören, dass du bereits seit einem Monat auf deinen Topper wartest. Das ist wirklich ärgerlich.

Klingt so, als hättest du versehentlich ein Produkt bestellt, dass zum damaligen Zeitpunkt gar nicht auf Lager war. Unser Shopsystem zeigt den voraussichtlichen Liefertermin direkt beim Preis an. Wenn dort ein Datum steht, das noch in der Zukunft liegt, dann bedeutet das, dass der Artikel momentan nicht auf Lager ist. Das wird leider manchmal übersehen Leider ist auch das angezeigte Datum dann nur eine grobe Schätzung, die wir selbst vom Lieferanten haben Aber manchmal gibt es auch dort noch mal Verzögerungen und wir erhalten die Waren selbst von unserem Lieferanten erst später.

Tut mir auf jeden Fall leid, dass es bei dir solche Probleme gibt. Bitte sende unserem Kundenservice eine E-Mail an customer-service@matratzen.discount mit deiner Bestellnummer, damit wir den Status deiner Lieferung überprüfen und das Problem schnellstmöglich lösen können. Alternativ könntest du natürlich deine Bestellung auch einfach stornieren.

Wir hoffen, dass du deinen Topper bald erhältst und wünschen dir für die Zukunft alles Gute

Ervaring

Ervaring: snelle levering en goed verpakt
Het Matras is redelijk goed toch nog iets te hard voor mij.
De prijs kwaliteit is goed.

23 maart 2026

Ik heb mijn bestelling nog niet…

Ik heb mijn bestelling nog niet ontvangen, wil die nu annuleren en mijn geld terug

9 april 2026

Hallo :)

Oh. Sorry voor het late antwoord, maar houd er rekening mee dat dit puur een platform is om ons bedrijf en onze producten te beoordelen. Dit is niet de juiste plek om een bestelling te annuleren ;)

Mocht je dat nog niet gedaan hebben, neem dan gerust contact op via customer-service@matratzen.discount

Ik wens je het allerbeste voor de toekomst. Hartelijke groeten! :)

Heel fijn matras

25 maart 2026

Hallo,

hartelijk dank voor je geweldige feedback en je beoordeling! We zijn erg blij te horen dat je tevreden bent met de K16 koudschuimmatras. 😊 Het is een genoegen dat je al positieve ervaringen hebt gehad met je nieuwe matras, en we hopen dat het je veel ontspannende nachten zal bieden.

Als je in de toekomst vragen of wensen hebt, aarzel dan niet om op elk moment contact met ons op te nemen. We staan altijd voor je klaar en helpen je graag met al je vragen over je slaapcomfort.

We wensen je veel goede nachten en prachtige dromen op je nieuwe matras! 🌙

Met vriendelijke groet!

Hallo,

vielen Dank für dein tolles Feedback und deine Bewertung! Es freut uns sehr zu hören, dass du mit der Kaltschaummatratze K16 zufrieden bist. 😊 Es ist uns eine Freude, dass du bereits positive Erfahrungen mit deiner neuen Matratze gemacht hast, und wir hoffen, dass sie dir viele erholsame Nächte beschert.

Solltest du in Zukunft Fragen oder Wünsche haben, zögere bitte nicht, dich jederzeit an uns zu wenden. Wir sind immer für dich da und unterstützen dich gerne bei allen Anliegen rund um dein Schlafkomfort.

Wir wünschen dir viele gute Nächte und traumhafte Träume auf deiner neuen Matratze! 🌙

Goede prijs kwaliteit

Goede prijs kwaliteit

23 maart 2026

Hallo Dimitri,

hartelijk dank voor je positieve beoordeling! We zijn erg blij dat je tevreden bent met de prijs-kwaliteitverhouding van de Supportho Premium koudschuimmatras. 😊 Het is voor ons van groot belang dat onze klanten niet alleen tevreden zijn met het product, maar ook met de algehele koopervaring.

We wensen je veel ontspannen nachten op je nieuwe matras! Moge het je het comfort en de ondersteuning bieden die je nodig hebt voor een goede nachtrust.

Hallo Dimitri,

vielen Dank für deine positive Bewertung! Es freut uns sehr, dass du mit dem Preis-Leistungs-Verhältnis der Supportho Premium Kaltschaummatratze zufrieden bist. 😊 Es ist uns ein großes Anliegen, dass unsere Kunden nicht nur mit dem Produkt, sondern auch mit dem gesamten Kauferlebnis glücklich sind.

Wir wünschen dir viele entspannte Nächte auf deiner neuen Matratze! Möge sie dir den Komfort und die Unterstützung bieten, die du für einen erholsamen Schlaf benötigst.

Alles verliep soepel

Alles verliep soepel. En het matras ligt heerlijk. Top

24 maart 2026

Hallo Van der Veen,

hartelijk dank voor je geweldige en positieve feedback! We zijn erg blij te horen dat alles soepel is verlopen en dat je de Supportho Premium koudschuimmatras als comfortabel en aangenaam ervaart. Jouw tevredenheid is voor ons uiterst belangrijk!

We wensen je nog veel heerlijke nachten en zoete dromen! Slaap lekker en geniet van elke minuut op je matras! 🌙

Hallo Van der Veen,

vielen Dank für dein tolles und positives Feedback! Es freut uns sehr zu hören, dass alles reibungslos verlaufen ist und dass du die Kaltschaummatratze Supportho Premium als bequem und komfortabel empfindest. Deine Zufriedenheit ist uns äußerst wichtig!

Wir wünschen dir weiterhin viele erholsame Nächte und süße Träume! Schlaf gut und genieße jede Minute auf deiner Matratze! 🌙

Matratzen Discount is vriendelijk voor je portemonnee

Snelle levering, goede service en fijne matras. Ik ben tevreden.

2 april 2026

Hallo DF Vos,

vielen Dank für deine positive Bewertung! Wir freuen uns, dass du mit unserer schnellen Lieferung und dem guten Service zufrieden bist. 😊

Wir wünschen dir viel Freude mit deiner neuen Matratze!

Perfecte service en duidelijkheid

Perfecte service en duidelijkheid

Hallo Jacomien,

hartelijk dank voor je geweldige beoordeling! We zijn erg blij te horen dat je tevreden bent met onze service en de duidelijkheid.

We kijken ernaar uit je snel weer bij ons te verwelkomen!

Slaap lekker! 🌙

Hallo Jacomien,

vielen Dank für deine tolle Bewertung! Es freut uns sehr zu hören, dass du mit unserem Service und der Klarheit zufrieden bist.

Wir freuen uns darauf, dich bald wieder bei uns begrüßen zu dürfen!

Schlaf gut! 🌙

Goede waren en snelle en correcte…

Goede waren en snelle en correcte levering

Hallo Yves,

hartelijk dank voor je positieve feedback! 😊 We zijn erg blij te horen dat je tevreden bent met onze producten en de snelle levering.

Als je nog vragen of opmerkingen hebt, staan we altijd voor je klaar.

Met vriendelijke groet en goede dromen! 🌙

Hallo Yves,

vielen Dank für dein positives Feedback! 😊 Es freut uns sehr zu hören, dass du mit unseren Waren und der schnellen Lieferung zufrieden bist.

Wenn du noch Fragen oder Anmerkungen hast, stehen wir dir jederzeit gerne zur Verfügung.

Liebe Grüße und gute Träume! 🌙

Makkelijk een goed matras te kiezen

Makkelijk een goed matras te kiezen, snellenlevering en hulp toen het pakket ergens bleef hangen op een depot.

19 maart 2026

Hallo Peter,

hartelijk dank voor je geweldige en positieve beoordeling! We zijn erg blij te horen dat je de keuze van je matras als eenvoudig hebt ervaren en dat de levering zo snel verliep. Het is voor ons een groot belang om onze klanten de best mogelijke service te bieden, en we zijn vooral blij dat ons team je kon helpen toen het pakket in het depot vastzat.

Het is geweldig om te weten dat de matras aan je verwachtingen voldoet. We wensen je veel ontspannende nachten op je nieuwe matras en hopen dat deze je het comfort biedt dat je wenst.

Goede en snelle levering

Goede en snelle levering, prijs en kwaliteit prima!

13 maart 2026

Hallo M Lutke,

hartelijk dank voor je positieve beoordeling! We zijn echt heel blij te horen dat je tevreden bent met de snelle levering, evenals de prijs en de kwaliteit van onze producten, in het bijzonder de K16 koudschuimmatras. Het is voor ons een groot belang dat onze klanten de best mogelijke ervaring met onze producten hebben, en het is geweldig om te weten dat we dit bij jou hebben kunnen bereiken.

We wensen je veel ontspannende nachten op je nieuwe matras en hopen dat deze je het comfort en de ondersteuning biedt die je wenst.

Slaap lekker en droom mooi! 🌙

Lieve groeten!

Hallo M Lutke,

vielen Dank für deine positive Bewertung! Es freut uns wirklich sehr zu hören, dass du mit der schnellen Lieferung sowie dem Preis und der Qualität unserer Produkte, insbesondere der Kaltschaummatratze K16, zufrieden bist. Es ist uns ein großes Anliegen, dass unsere Kunden die bestmögliche Erfahrung mit unseren Produkten machen, und es ist wunderbar zu wissen, dass wir dies bei dir erreichen konnten.

Wir wünschen dir viele erholsame Nächte auf deiner neuen Matratze und hoffen, dass sie dir den Komfort und die Unterstützung bietet, die du dir wünschst.

Schlaf gut und träume schön! 🌙

Liebe Grüße!

Snelle levering, prima prijs-kwaliteit verhouding.

17 maart 2026

Hallo Anne,

vielen Dank für deine positive Rückmeldung und die tolle Bewertung zu deiner neuen Kaltschaummatratze! 😊 Es freut uns wirklich sehr zu hören, dass du mit der schnellen Lieferung sowie dem Preis-Leistungs-Verhältnis zufrieden bist. Wir legen großen Wert darauf, unseren Kunden nicht nur hochwertige Produkte, sondern auch einen erstklassigen Service zu bieten, und es ist schön zu wissen, dass wir deine Erwartungen erfüllen konnten.

Solltest du Fragen haben oder Unterstützung benötigen, zögere bitte nicht, dich bei uns zu melden. Wir sind jederzeit gerne für dich da und helfen dir, wo wir können.

Wir wünschen dir viele erholsame Nächte und angenehme Träume! 🌙

Liebe Grüße!

Mooie matras voor een mooie prijs.

Mooie matras voor een mooie prijs.

26 maart 2026

Hallo Eddie,

hartelijk dank voor je positieve beoordeling! We zijn erg blij dat je de matras leuk vindt en tevreden bent met de prijs.

We wensen je veel ontspannende nachten!

Slaap goed en droom zoet! 🌙

Hallo Eddie,

vielen Dank für deine positive Bewertung! Es freut uns sehr, dass dir die Matratze gefällt und du mit dem Preis zufrieden bist.

Wir wünschen dir viele erholsame Nächte!