Matratzen Discount Reviews

14.953
TrustScore 4 uit 5

4,2

Wat een super snelle en goeie service!!! Binnen 2 dagen mijn matras en een dag later mijn molton hoes 💯 zie veel verschillende reviews waarbij veel negatieve. Maar ik heb die ervaring totaal niet!!!... Toon meer

3-10-25 matras met topper besteld. Matras heeft een harde en een zachte kant en na vier maanden op gelegen te hebben, bevalt deze opzich prima. De topper daarintegen zeer goedkoop materiaal en valt... Toon meer

Mooi matras , nu eerst uit laten luchten . Wel keurig verpakt . Duurde door weersomstandigheden ( ijzel) wat langer dan gedacht maar prima hoor .

Uitstekende prijzen en een zeer goede verkoop- en bezorgservice. Je kunt betalen met PayPal, wat alle bijbehorende veiligheidsmaatregelen biedt. Ik moet het matras nog uitproberen, maar als het net zo... Toon meer

1. Matrassenwinkel
  2. Bedwinkel
  3. Slaapkamermeubilair winkel
  4. Beddengoedwinkel

Ihr discount Matratzen-Shop aus Deutschland. Designed in Germany, made in EU. Unsere Produkte werden in Deutschland entwickelt. Durch die enge Zusammenarbeit mit unseren Partnern in der EU können wir die Einhaltung der hohen Qualitätsstandards gewährleisten.

Goed

TrustScore 4 uit 5

15K reviews

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

(14.953)

5.462 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Fijn matras werdt optijd geleverd en…

Fijn matras werdt optijd geleverd en ligt heel fijn top!

16 februari 2026

Hallo Marlon,

hartelijk dank voor je geweldige feedback! 😊 We zijn erg blij te horen dat je zo tevreden bent met je nieuwe matras en dat deze op tijd is geleverd.

We wensen je veel ontspannen nachten op je nieuwe matras! Slaap lekker en droom zoet! 🌙

Lieve groeten!

Hallo Marlon,

vielen Dank für dein tolles Feedback! 😊 Es freut uns sehr zu hören, dass du mit deiner neuen Matratze so zufrieden bist und sie pünktlich geliefert wurde.

Wir wünschen dir viele entspannte Nächte auf deiner neuen Matratze! Schlaf gut und träum süß! 🌙

Goede website duidelijke info

Goede website duidelijke product informatie. Correcte order afhandeling en facturatie

2 maart 2026

Hallo Richard,

vielen Dank für dein positives Feedback! Es freut uns sehr zu hören, dass dir unsere Website und die klaren Produktinformationen gefallen. 😊

Es ist unser Ziel, unseren Kunden eine transparente und unkomplizierte Erfahrung zu bieten, und es ist schön zu wissen, dass wir das bei dir erreichen konnten.

Wir hoffen, dass du viele entspannte Nächte auf deinem neuen Produkt hast! Schlaf gut und träum süß! 🌙

Liebe Grüße!

Kwaliteit matrassen en snel geleverd.

Kwaliteit matrassen en snel geleverd.

6 februari 2026

Hallo DuCaKa,

hartelijk dank voor je geweldige beoordeling! 😊 We zijn erg blij te horen dat je tevreden bent met de kwaliteit van onze matrassen en de snelle levering.

We doen altijd ons best om onze klanten de best mogelijke service te bieden en het is fijn om te weten dat we aan je verwachtingen hebben voldaan.

Als je in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

We wensen je veel ontspannen nachten op je nieuwe matras! 🌙

Hallo DuCaKa,

vielen Dank für deine tolle Bewertung! 😊 Es freut uns sehr zu hören, dass du mit der Qualität unserer Matratzen und der schnellen Lieferung zufrieden bist.

Wir sind stets bemüht, unseren Kunden den bestmöglichen Service zu bieten und es ist schön zu wissen, dass wir deine Erwartungen erfüllen konnten.

Wenn du in Zukunft weitere Fragen oder Anliegen hast, zögere nicht, uns zu kontaktieren.

Wir wünschen dir viele entspannte Nächte auf deiner neuen Matratze! 🌙

Snel geleverd

Snel geleverd
Goedkoop matras
Kwaliteit lijkt oké, niet super maar prima voor niet te intensief gebruik

Hey J.J.,

vielen Dank für dein tolles Feedback! 😊 Es freut uns sehr zu hören, dass du mit der schnellen Lieferung und der Matratze zufrieden bist.

Es ist schön zu wissen, dass die Qualität für deinen Bedarf in Ordnung ist. Wir hoffen, dass du viele angenehme Nächte auf deiner neuen Matratze haben wirst!

Schlaf gut und träum süß! 🌙

Snelle levering goede prijs kwaliteit verhouding

Snelle levering, goed product en nog mooiere prijs. Blij mee

22 december 2025

Hallo Mw. Verbruggen,

hartelijk dank voor je geweldige beoordeling! We zijn erg blij te horen dat je tevreden bent met de snelle levering en de prijs-kwaliteitverhouding. 😊

We wensen je vele ontspannen nachten op je nieuwe product!

Hallo Mw. Verbruggen,

vielen Dank für deine tolle Bewertung! Es freut uns sehr zu hören, dass du mit der schnellen Lieferung und dem Preis-Leistungs-Verhältnis zufrieden bist. 😊

Wir wünschen dir viele erholsame Nächte auf deinem neuen Produkt!

Goede levering

Goede levering

27 februari 2026

Hallo Louis,

hartelijk dank voor je positieve beoordeling! We zijn erg blij te horen dat de levering goed is verlopen. 😊

We wensen jou en je gezin het allerbeste!

Hallo Louis,

vielen Dank für deine positive Bewertung! Es freut uns sehr zu hören, dass die Lieferung gut geklappt hat. 😊

Wir wünschen dir und deiner Familie alles Gute!

Schlaf gut und träum süß! 🌙

Netjes op tijd geleverd en een goeie matras

Netjes op tijd geleverd

26 februari 2026

Hallo Jose,

hartelijk dank voor je geweldige beoordeling! 😊

We zijn erg blij te horen dat de levering op tijd was en dat je tevreden bent met je matras.

We wensen je veel ontspannen nachten op je nieuwe slaapplek!

Slaap goed en droom zoet! 🌙

Hallo Jose,

vielen Dank für deine tolle Bewertung! 😊

Es freut uns sehr zu hören, dass die Lieferung pünktlich war und du mit deiner Matratze zufrieden bist.

Wir wünschen dir viele entspannte Nächte auf deinem neuen Schlafplatz!

Schlaf gut und träum süß! 🌙

24 feb een bestelling geplaatst en…

24 feb een bestelling geplaatst en nooit meer iets vernomen. Meerdere mailtjes gestuurd, krijg geen contact met de klantenservice. Waar is mijn bestelling?

12 maart 2026

"""Hallo Cherr,

bedankt voor je feedback. Het spijt ons te horen dat je problemen hebt met je bestelling en tot nu toe geen reactie hebt ontvangen.

Het kan zijn dat je per ongeluk hebt gereageerd op de automatisch verzonden e-mails (bestel- of verzendbevestiging). Deze e-mails komen van een no-reply-adres en antwoorden daarop worden niet bezorgd. Neem alstublieft rechtstreeks contact op met onze klantenservice via customer-service@matratzen.discount, zodat we je verzoek zo snel mogelijk kunnen behandelen. Zorg ervoor dat het e-mailadres echt eindigt op "@matratzen.discount" en niet op .de of .com. Daarnaast willen we je vragen om niet te veel grote bestanden of afbeeldingen bij te voegen, omdat we e-mails met te veel bijlagen niet kunnen ontvangen.

Het kan ook voorkomen dat onze antwoorden in de spamfolder belanden. Controleer deze als je geen reactie ontvangt. Vergeet niet je bestelnummer op te geven, zodat we je efficiënt kunnen helpen.

We hopen dat het probleem snel wordt opgelost en dat je je bestelling kunt ontvangen.

We wensen je een fijne tijd!"""

Hallo Cherr,

vielen Dank für dein Feedback. Es tut uns leid zu hören, dass du Probleme mit deiner Bestellung hast und bisher keine Rückmeldung erhalten hast.

Es kann sein, dass du versehentlich auf die automatisiert versendeten E-Mails (Bestell- oder Versandbestätigung) geantwortet hast. Diese E-Mails stammen von einer no-reply-Adresse, und Antworten darauf werden nicht zugestellt. Bitte kontaktiere unseren Kundenservice direkt unter customer-service@matratzen.discount, damit wir dein Anliegen schnellstmöglich bearbeiten können. Achte bitte darauf, dass die E-Mail-Adresse wirklich mit "@matratzen.discount" endet und nicht mit .de oder .com. Zudem möchten wir dich bitten, nicht zu viele große Dateien oder Bilder anzuhängen, da wir E-Mails mit zu vielen Anhängen nicht empfangen können.

Es kann auch vorkommen, dass unsere Antworten im Spam-Ordner landen. Bitte prüfe diesen, falls du keine Rückmeldung erhältst. Vergiss nicht, deine Bestellnummer anzugeben, damit wir dir effizient helfen können.

Wir hoffen, dass sich das Problem bald klärt und du deine Bestellung in Empfang nehmen kannst.

Wir wünschen dir eine gute Zeit!

Snap niks hoe verzending verloopt !

Van 10 maart blijft deel hangen in Depot Duitsland en op 12 maart zit er dan direct een deel in depot België. Ik snap er niks meer van!

6 maart 2026

Hallo Stefaan,

hartelijk dank voor je feedback. Het spijt me te horen dat je bestelling nog niet is aangekomen. Inmiddels is er al wat tijd verstreken. Hoe staat het er nu mee? Is het product bij je aangekomen?

Ik zou het op prijs stellen als je me een korte update kunt geven. Als het nog steeds niet is aangekomen, kun je gerust contact opnemen met onze klantenservice via je bestelnummer (MD-nummer) op customer-service@matratzen.discount. We helpen je graag verder.

Ik hoop dat het probleem snel opgelost is en dat je snel veel plezier hebt van je product. Als alles geregeld is, zou ik het op prijs stellen als je je beoordeling kunt bijwerken.

Hallo Stefaan,

vielen Dank für dein Feedback. Es tut mir leid zu hören, dass deine Bestellung noch nicht angekommen ist. Inzwischen ist ja etwas Zeit vergangen. Wie schaut es denn inzwischen aus? Ist das Produkt bei dir eingetroffen?

Ich würde mich über ein kurzes Update freuen. Falls es immer noch nicht angekommen ist, kannst du dich gerne mit deiner Bestellnummer (MD-Nummer) an unseren Kundenservice unter customer-service@matratzen.discount wenden. Wir helfen dir gerne weiter.

Ich hoffe, dass sich das Problem bald löst und du schon bald viel Freude an deinem Produkt hast. Wenn alles geklärt ist, wäre ich dir dankbar, wenn du deine Bewertung aktualisieren könntest.

Schlaf gut und träum süß! 🌙

Het probleem bij jullie is dat jullie…

Het probleem bij jullie is dat jullie mij de schuld geven dat ik de verkeerde matras heb besteld terwijl dat via jullie site fout js gegaan alle bewijzen bij elkaar verzameld en nog word ik de schuldige genoemd jullie zijn echt slecht en on klantvriendelijk ik ga hier zoizo een review over melden

Ik heb na weken iemand anders aan de telefoon gehad inplaats van de mail gene op de mail deed heel moeilijk wilde niet me geld terug gegeven en de matras zou ook nog eens op mij kosten komen nú telefoonish contact opgenomen een meneer aan de telefoon gehad die zegt ja dit kan echt niet die heeft toch een retour via de post gedaan en nu kunnen we eindelijk het matras die niet goed is geleverd terug sturen meneer heel erg bedankt dat u het wel netjes kon afhandelen dan de persoon in de mailtjes

24 februari 2026

Hallo Lucyle,

hartelijk dank voor je feedback. Het spijt me te horen dat je ontevreden bent over je bestelling.

Ik begrijp dat het frustrerend is om je oneerlijk behandeld te voelen. Houd er rekening mee dat we graag samen met jou een oplossing willen vinden. Om je probleem beter te begrijpen, stuur alsjeblieft een e-mail naar onze klantenservice op customer-service@matratzen.discount met je bestelnummer en de verzamelde bewijzen.

We doen ons best om onze service te verbeteren en hopen het misverstand snel op te lossen.

We wensen je een fijne tijd en hopelijk snel veel ontspannen nachten op je nieuwe matras! 🌙

Hallo Lucyle,

vielen Dank für dein Feedback. Es tut mir leid zu hören, dass du mit deiner Bestellung unzufrieden bist.

Ich kann verstehen, dass es frustrierend ist, sich unfair behandelt zu fühlen. Bitte beachte, dass wir gerne bereit sind, gemeinsam mit dir eine Lösung zu finden. Um dein Anliegen besser nachvollziehen zu können, sende bitte eine E-Mail an unseren Kundenservice unter customer-service@matratzen.discount mit deiner Bestellnummer und den gesammelten Beweisen.

Wir sind stets bemüht, unseren Service zu verbessern und hoffen, dass wir das Missverständnis schnell klären können.

Wir wünschen dir eine gute Zeit und hoffentlich bald viele entspannte Nächte auf deiner neuen Matratze! 🌙

Hallo J.W. Stockmann,

vielen Dank für dein tolles Feedback! 😊 Es freut uns sehr zu hören, dass du mit unserem schnellen Service und der Lieferung zufrieden bist.

Wir wünschen dir viele entspannte Nächte auf deinem neuen Produkt!

Communicatie kan beter

Communicatie kan beter, mijn product was niet op voorraad. Zelf moeten zoeken en email sturen voordat ik op de hoogte gebracht werd.

23 februari 2026

Hello Erik,

Thank you for your feedback and update. We are sorry to hear that communication was not optimal in your case and that you had to actively search for information yourself.

We are constantly working to improve our service and take your feedback very seriously. We hope that despite these difficulties, you are satisfied with your product and that everything worked out well or will arrive soon.

If you have any further questions or concerns, please feel free to contact our customer service team at customer-service@matratzen.discount.

We wish you all the best and many pleasant nights! 🌙

Goede website nette uitleg

Goede website nette uitleg. Snelle service.

23 februari 2026

Hallo Hennie,

vielen Dank für dein tolles Feedback! 😊 Es freut uns sehr, dass du mit unserer Website und dem schnellen Service zufrieden bist. Wir arbeiten ständig daran, unseren Kunden eine klare und angenehme Einkaufserfahrung zu bieten.

Wegen des Körpergewichts, das du erwähnt hast: Das haben wir an mehreren Stellen auf der Webseite erklärt, aber offenbar war das noch nicht klar genug. Danke für dein Feedback, wir schauen mal, wie wir das weiter optimieren können.

Wir wünschen dir viele entspannte Nächte auf deiner neuen Matratze! 🌙

Liebe Grüße!

De verkeerde maat mee gekregen stond…

De verkeerde maat mee gekregen stond geen maat op verpaking we wille dat jullie een nieuwe en juiste maat leveren en zodat ze de verkeerde matras ook direct met gls mee kan genomen worden van ons thuis uit

"""Hallo Johny,

hartelijk dank voor je feedback. Het spijt ons te horen dat je de verkeerde maat hebt ontvangen en dat er geen afmetingen op de verpakking stonden. Dat is natuurlijk vervelend en zou niet moeten gebeuren.

Stuur alstublieft een e-mail naar onze klantenservice op customer-service@matratzen.discount met je bestelnummer (MD1000752019) en de details van je aanvraag. We zorgen er onmiddellijk voor dat je de juiste maat ontvangt en dat de verkeerde matras bij je wordt opgehaald.

We hopen dat we dit snel kunnen oplossen en dat je snel tevreden bent!

Met vriendelijke groet en een goede nacht! 🌙"""

Hallo Johny,

vielen Dank für dein Feedback. Es tut uns leid zu hören, dass du die falsche Größe erhalten hast und keine Maße auf der Verpackung angegeben waren. Das ist natürlich ärgerlich und sollte nicht passieren.

Bitte sende unserem Kundenservice eine E-Mail an customer-service@matratzen.discount mit deiner Bestellnummer (MD1000752019) und den Details deiner Anfrage. Wir kümmern uns umgehend darum, dass du die richtige Größe erhältst und die falsche Matratze bei dir abgeholt wird.

Wir hoffen, dass wir das schnell klären können und du bald zufrieden bist!

Liebe Grüße und eine gute Nacht! 🌙

Het matras is breder

Het matras is goed alleen hij is geen 80 cm breed maar 81 cm dus voor een twee persoonsbed kom je op 162 cm breed en dat is een probleem, mijn hoeslaken past er niet omheen. Ik ben hier niet blij mee. Ik bestel 80 en geen 81 cm. Ik vind het slordig.

8 maart 2026

Hallo Loes,

bedankt voor je feedback. Het spijt ons dat de matras bij jou niet de verwachte breedte heeft. In één punt moet ik echter tegenspreken: dat is niet slordig van ons, en ik leg je graag uit waarom er bij schuimmatrassen zulke afwijkingen kunnen optreden:

Matrassen van koudschuim of vergelijkbare schuimen worden niet millimeterprecies vervaardigd zoals technische onderdelen. Het zijn geen iPhones, waarvan er miljoenen zijn die op de nanometer identiek zijn ;)

De kern ontstaat in een schuimproces, wordt vervolgens op maat gesneden en daarna voor verzending sterk gecomprimeerd en vacuüm verpakt. Na het uitpakken heeft het materiaal wat tijd nodig om volledig uit te zetten. Daarbij kan de breedte iets boven of onder de nominale maat liggen. Deze toleranties zijn gebruikelijk in de schuimmatrassenindustrie en technisch helaas niet volledig te vermijden. Hoewel de meeste zich precies op de gewenste maat uitbreiden, zijn er helaas ook gevallen waarin een matras iets smaller uitvalt (je zult hier helaas ook recensies vinden die zich over ontbrekende cm opwinden), evenals gevallen waarin deze iets breder wordt, zoals helaas bij jou. De lig eigenschappen en de kwaliteit worden daardoor niet beïnvloed, maar bij zeer strak passende hoeslakens kan het – zoals bij jou – tot problemen leiden, vooral als het om twee matrassen in een tweepersoonsbed gaat en het probleem zich opstapelt. Het spijt ons zeer.

We hopen dat jullie nog andere, beter passende lakens hebben en uiteindelijk toch veel rustige nachten op jullie nieuwe matrassen zullen doorbrengen. We wensen jullie beiden het allerbeste! :)

E-mail customer-service@matratzen.discount mag zich NIET veranderen.

Hallo Loes,

vielen Dank für dein Feedback. Es tut uns leid, dass die Matratze bei dir nicht die erwartete Breite hat. In einem Punkt muss ich jedoch widersprechen: Das ist nicht schlampig von uns, und ich erkläre dir gerne, warum es bei Schaumstoffmatratzen zu solchen Abweichungen kommen kann:

Matratzen aus Kaltschaum oder ähnlichen Schaumstoffen werden nicht millimetergenau wie technische Bauteile gefertigt. Das sind keine iPhones, von denen es millionen Stück gibt die auf den nanometer identisch sind ;)

Der Kern entsteht in einem Schäumprozess, wird anschließend zugeschnitten und danach für den Versand stark komprimiert und vakuumverpackt. Nach dem Auspacken braucht das Material etwas Zeit, um sich vollständig auszudehnen. Dabei kann die Breite leicht über oder unter dem Nennmaß liegen. Diese Toleranzen sind bei Schaumstoffmatratzen branchenüblich und technisch leider nicht komplett vermeidbar. Obwohl die meisten sich auf genau das gewünschte Maß ausbreiten, gibt es leider auch Fälle, in denen eine Matratze etwas schmaler ausfällt (du wirst hier leider auch Reviews finden, die sich über fehlende cm aufregen), als auch Fälle, in denen sie etwas breiter wird, wie leider bei dir. Die Liegeeigenschaften und die Qualität werden dadurch nicht beeinträchtigt, aber bei sehr eng geschnittenen Spannbettlaken kann es – wie bei dir – zu Problemen kommen, vor allem wenn es zwei Matratzen in einem Doppelbett sind und sich das Problem aufaddiert. Das tut uns sehr leid.

Wir hoffen, dass ihr noch andere, besser passende Bettlaken habt und letztendlich trotzdem viele ruhige Nächte auf euren neuen Matratzen verbringen werdet. Wir wünschen euch Beiden alles Gute! :)

Heel goede matras beschermer!

Heel goede matras beschermer!! Alleen bezorgdienst GLS is heel onbetrouwbaar!

21 februari 2026

Hallo Aliekebousema,

hartelijk dank voor je positieve feedback over onze matrasbeschermer!

Het spijt ons te horen dat je problemen hebt gehad met de bezorgdienst GLS.

Bij verdere vragen of opmerkingen staan we je graag ter beschikking.

E-Mail customer-service@matratzen.discount mag niet veranderen.

Hallo Aliekebousema,

vielen Dank für dein positives Feedback zu unserem Matratzenschoner!

Es tut uns leid zu hören, dass du Probleme mit dem Lieferdienst GLS hattest.

Bei weiteren Fragen oder Anliegen stehen wir dir gerne zur Verfügung.

Goede kwaliteit en een schappelijke…

Goede kwaliteit en een schappelijke prijs. Bezorging kon iets vlotter.

1 maart 2026

Hallo Jan,

hartelijk dank voor je positieve beoordeling! 😊 We zijn erg blij te horen dat je tevreden bent met de kwaliteit en de prijs.

We werken voortdurend aan het optimaliseren van de levering en zullen je feedback meenemen om onze service te verbeteren.

We wensen je veel ontspannen nachten op je nieuwe product!
Slaap lekker en droom zoet! 🌙

E-mail customer-service@matratzen.discount mag zich NIET veranderen.

Hallo Jan,

vielen Dank für deine positive Bewertung! 😊 Es freut uns sehr zu hören, dass du mit der Qualität und dem Preis zufrieden bist.

Wir arbeiten ständig daran, die Lieferung zu optimieren, und werden dein Feedback aufnehmen, um unseren Service zu verbessern.

Wir wünschen dir viele entspannte Nächte auf deinem neuen Produkt!
Schlaf gut und träum süß! 🌙

Helaas is goedkoop weer duurkoop.

Helaas is goedkoop weer duurkoop.. deze matrassen zakken snel door wat betekend dat ze van slechte kwaliteit zijn
Na 2 weken gebruik zitten er al kuilen in de matrassen. Wij hebben meerdere soorten alle 3 even slecht helaas. Ik raad het dus niet aan! Als je meer te besteden hebt investeer dan in goede merken matrassen niet in deze goedkope rommel. Tevens hebben wij H2\H3 matrassen besteld maar deze zijn alles behalve dat.. ze zijn veel harder en oncomfortabeler dan beloofd word🫩 echt jammer dus niet doen mensen.

6 maart 2026

Zou 23 februari geleverd worden ,nog…

Zou 23 februari geleverd worden ,nog steeds geen matras ,ook niet wanneer het geleverd word ,had gevraagd of ik op de hoogte gehouden zou worden ,wanneer het komt ,nog 2 weken ,dan eis ik mijn geld terug ,en koop het ergens anders, wel moeten betalen maar geen matras ,

"""Hallo Jannie,

hartelijk dank voor je feedback. Het spijt me te horen dat je matras, die voor 23 februari was aangekondigd, nog niet is aangekomen. Ik begrijp hoe frustrerend dat is! 😔

Inmiddels is er al wat tijd verstreken. Hoe staat het er nu mee? Is de matras inmiddels bij je aangekomen?

Ik zou het op prijs stellen als je me een korte update kunt geven. Als deze nog steeds niet is aangekomen, neem dan alsjeblieft contact op met onze klantenservice via customer-service@matratzen.discount met je bestelnummer (MD-nummer), zodat we je zo snel mogelijk kunnen helpen.

Als de matras inmiddels is aangekomen, zou ik je dankbaar zijn als je je beoordeling kunt bijwerken.

Ik hoop dat het probleem snel wordt opgelost en dat je veel fijne nachten op je matras kunt doorbrengen!

Met vriendelijke groet!"""

Hallo Jannie,

vielen Dank für dein Feedback. Es tut mir leid zu hören, dass deine Matratze, die für den 23. Februar angekündigt war, noch nicht angekommen ist. Ich kann verstehen, wie frustrierend das ist! 😔

Inzwischen ist ja etwas Zeit vergangen. Wie schaut es denn inzwischen aus? Ist die Matratze mittlerweile bei dir eingetroffen?

Ich würde mich über ein kurzes Update freuen. Falls sie immer noch nicht angekommen ist, wende dich bitte mit deiner Bestellnummer (MD-Nummer) an unseren Kundenservice unter customer-service@matratzen.discount, damit wir dir schnellstmöglich helfen können.

Sollte die Matratze inzwischen angekommen sein, wäre ich dir dankbar, wenn du deine Bewertung aktualisieren könntest.

Ich hoffe, dass sich das Problem bald löst und du viele angenehme Nächte auf deiner Matratze verbringen kannst!