*Jeg har over 900k investert via plattformen* Monio er godt i gang med "oppvask" og har overtatt risikoen for de kontroversielle prosjektene omtalt i media. Videre er de også igang med å sikre... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Unnlater å gi tilstrekkelige opplysninger og har en sær håndtering av endring i avtalevilkår som forskjellsbehandler investorer og som jeg vil anta øker sjansen for mislighold. Svarer arrogant og un... Toon meer
Dette er svindel satt i system av Monio og daglig leder Marius Dybdahl. De låner ut sparepengene til småsparere til blant annet svindlere og konkurs gjengangere. De sjekker ikke bakgrunnen til låntake... Toon meer
Overgangen fra Monner til Monio har vært trøblete. Tar ikke nødvendige skritt for å sikre verdier ved mislighold, middels til svake kredittvurderinger, og gir låntaker utsettelser uten långivernes sam... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Monio er løsningen både for eiendomsbedrifter som trenger kapital og for investorer som vil plassere penger i bedriftslån.
Contactgegevens
Kongens gate 12, 0153, OSLO, Noorwegen
- hei@monio.no
- monner.no

Enkelt og ryddig
Monner var akkurat det vi trengte for en rask finansiering av butikkprosjektet vårt. Opplegget opplevdes som veldig egnet for vår type oppstart .Vi ble ferdigfinansiert i løpet av noen få timer.

Antwoord van Monio
Vi fikk fylt opp lånet etter bare noen…
Vi fikk fylt opp lånet etter bare noen timer etter at vi gikk live. Veldig fornøyd med hele prosessen. Grundig og effektivt.

Antwoord van Monio
Opplevelsen av min investering overgikk all forventning
Opplevelsen av min investering overgikk forventningen. Som ung investor uten mye forkunnskaper var prosessen enkel og oversiktelig, og tilbakebetalingen kom som forespeilet. Jeg valgte å investere i LETT fordi jeg ønsket å ta del i veksten til en spennende gründer bedrift. Alt i alt en knirkefri opplevelse.

Antwoord van Monio
Det har vært veldig greit å komme inn
Lett å håndtere
Det har vært veldig greit å komme inn på siden og forstå hva jeg skulle gjøre.

Flinke folk
Veldig positiv opplevelse.
Ryddig gjeng med god kompetanse

Antwoord van Monio
Brukervennlig lettforståelig plug and…
Brukervennlig lettforståelig plug and play vei til å investere i spennende og engasjerende virksomheter!

Antwoord van Monio
Monner anbefales på det sterkeste!
Monner sine tjenester er lette å bruke og de yter fantastisk service! Jeg er uendelig glad for at jeg valgte å bruke monner for å finansiere kaffebaren min. Anbefales!

Antwoord van Monio
Aldri opplevd problemer med Monner!
Aldri opplevd problemer med disse, alltid fått tilbakebetalt. God bakgrunnsresearch og riklig med informasjon for hver bedrift.

En godt investeringsalternativ
Monner er flinke til å legge frem informasjon om lånene de tilbyr, og svarer raskt på spørsmål. Spennende måte å investere sparepengene på.
Det er tydelig at Monner-teamet brenner for verdiskaping, de er veldig aktive og engasjerte!
Min store frykt som små-investor er at pengene mine blir tapt.
Har opplevd hvordan Monner har håndtert både lån som tibakebetales for sent, og låntager som melder oppbud (slått konkurs). I begge tilfellene var Monner svært raskt ute med å gi informasjon om hvordan dette påvirker meg som långiver, og vært tilgjengelige for å gi svar.
Etter 1 år som investor via Monner kan jeg anbefale dem, og er svært fornøyd med investeringene jeg har gjort.

Bra!
Veldig fin løsning for både bedrifter og de som vil spare penger med høy avkastning.

God plattform for långiving
Plattformen er enkelt å bruke, og informasjon om selskaper som vises på webside er ganske omfattende.
Får se hvordan det går med lånet, men er fornøyd fram til nå.

Har investert i 2 prosjekt
Har investert i 2 prosjekt. Enkelt å registrere seg. Tilbakebetaling av lån pluss renter har fungert fint til nå👍

Antwoord van Monio
Har ikke møtt på problemer
Har ikke møtt på problemer, er riktig nok ny bruker men hittil har utbetalingene kommet som avtalt.

Pålitelig
Helt grei erfaring og så langt tilfreds med investeringen

Lettvint å investere hos monner
Lettvint å investere hos monner
Lettvint å investere hos monner. Etter et år og 4 lån der har jeg så langt bare gode erfaringer

Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.