*Jeg har over 900k investert via plattformen* Monio er godt i gang med "oppvask" og har overtatt risikoen for de kontroversielle prosjektene omtalt i media. Videre er de også igang med å sikre... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Unnlater å gi tilstrekkelige opplysninger og har en sær håndtering av endring i avtalevilkår som forskjellsbehandler investorer og som jeg vil anta øker sjansen for mislighold. Svarer arrogant og un... Toon meer
Dette er svindel satt i system av Monio og daglig leder Marius Dybdahl. De låner ut sparepengene til småsparere til blant annet svindlere og konkurs gjengangere. De sjekker ikke bakgrunnen til låntake... Toon meer
Overgangen fra Monner til Monio har vært trøblete. Tar ikke nødvendige skritt for å sikre verdier ved mislighold, middels til svake kredittvurderinger, og gir låntaker utsettelser uten långivernes sam... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Monio er løsningen både for eiendomsbedrifter som trenger kapital og for investorer som vil plassere penger i bedriftslån.
Contactgegevens
Kongens gate 12, 0153, OSLO, Noorwegen
- hei@monio.no
- monner.no
God plattform for direkteinvesteringer…
God plattform for direkteinvesteringer i næringsvirksomhet for vanlige
folk.

Antwoord van Monio
Lettvint å investere hos monner
Lettvint å investere hos monner. Etter et år og 4 lån der har jeg så langt bare gode erfaringer

Hyggelig bekjentskap
Monner virker profesjonelle, og fremstår som et bra alternativ for oss som prøver å få en avkastning på pengene vi har til overs. Ryddig plattform som er lett å forstå. Seriøse eiere i ryggen. Meget bra!

Antwoord van Monio
Profesjonelt og proaktivt Monner team!
Monner teamet har fra første kontakt vært profesjonelle, proaktive og engasjerte. Prosessen med å få kampanjen på plass har vært strukturert, tydelig og enkel. Deres evne til å tilegne seg innsikt om vårt marked og forretningsside, og benytte dette aktivt i kampanjens markedsaktivitet har vært imponerende. God oppfølging, proaktivitet og kunnskap, betegner Monner teamet - Vi er klart blitt Monner ambassadører!

Monner
Veldig greit. Fin oversikt over lånets forløp. Enkelt å finne fram.

Antwoord van Monio
Godt utvalg i lån, men noe lavere rente enn konkurrerende crowdfundingportaler
God løsning, effektiv og serviceinnstilt organisasjon.
Noen prosent lavere renter enn tilsvarende risiko hos Kameo og Fundingpartner, men godt utvalg i lån. Vil gjerne ha flere lån fra nye bedrifter og prosjekter. Vil spre risiko.

Bra tjeneste
Presenterer relevant info om bedriftene, finansielle nøkkeltall osv. slik at jeg får et godt grunnlag for å vurdere bedriftens virksomhet og risiko for å låne de penger. Har så langt ikke vært tull med tilbakebetalinger.

Antwoord van Monio
Fornøyd med info og spennende…
Fornøyd med info og spennende prosjekter. Har full tillit til Monner.

Antwoord van Monio
Tilbyr en enkel og oversiktligmåte å…
Tilbyr en enkel og oversiktligmåte å investere i lån på. Liker spesielt Monnerappen som gjør det veldig enkelt å følge med på Investeringene.

Utmerket
Utmerket app, nettside og formidling av info rundt investeringer!

Antwoord van Monio
Enkel plattform men vanskelig å registrere ny kunde
Vanskelig å reg seg m Facebook og pålogging på mobil er ustabil

Antwoord van Monio
God oversikt over prosjekter og lån
Websiden gir god oversikt over prosjektene og mine utlån med nedbetalingsplan. I dagens urolige aksjemarked er crowd funding et godt alternativ, med en avkastning på 8-9 prosent. Lån kan imidlertidig bli misligholdt så det er smart å spre kapitalen på flere lån.

God side
Eg liker utvalget som eg kan låne ut til her, fått gjenvt med utbetaling.

Antwoord van Monio
Våre opplevelser med Monner har vært…Fin og styrt ekspansjon gjennom Crowdfunding.
Våre opplevelser med Monner har vært udiskuterbart positive fra første øyeblikk vi tok kontakt. Profesjonell vurdering av prosjektene og rask gjennomføring av lånene. Ved bruk av Crowdfunding gjennom Monner har vi for 2018 doblet omsetningen til nesten 20 mill og til over 40 mill i 2019, ette med de prosjektene som er under bygging nå og neste år, alle crowdfunded..

Flott service, gode investeringsmuligheter,
Flott service, godt og jevnlig utvalg av investeringmuligheter. Web-sidene (spesielt kontoversikt og likviditetsoversikten) kunne vært hakket bedre, men det blir de også steg for steg, så dette selskapet utvikler seg bra.

Monner virker
Monner fungerer bra, men jeg savner et par ting. Syntes de er litt for dyre i gebyrer mot lånetakere sant at jeg ønsker flere små prosjekter. Hvor koselig er det vel ikke å hjelpe maleren med litt mer utstyr som konkurrenter har for eksempel?

Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.