Nina Haans Coaching Reviews 53

3,4

Ik begon een jaar geleden bij Nina een coaching traject. In het begin verliep alles super met coach Femke! Femke heeft me goed geholpen om mijn doelen te bereiken. Nu dat Femke gestopt is, gaf i... Toon meer

1. Fitness- en voedingsservice

Welk doel je dan ook mag hebben, spiermassa opbouwen, afvallen, droogtrainen, sterker worden in de gym of lekker onderhouden, alles kan! Gecoacht worden vanaf waar en wanneer je wil en ook nog eens jouw persoonlijke doelen nastreven. Team Nina Haans Coaching staat voor je klaar en wij gaan je daarbij helpen! Buiten je comfortzone stappen in de gym, meer zelfvertrouwen krijgen en écht resultaat behalen. Dat is het doel toch? Wij zijn jouw online coaches en wij delen al onze kennis en ervaring. Van voedingsexpert tot personal trainer tot aan lifestyle coach. Let’s do this! ❤️📈

3,4

Gemiddeld

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Heeft 11% van zijn negatieve reviews beantwoord

Begin er niet aan!!

Aan het begin is alles prima en verloopt het goed. Na een tijdje werd de reactie van Nina al minder snel. Soms duurde het meer dan een week. De hulp verder heb ik helemaal geen problemen mee ervaren, ze keek goed mee naar wat ik nodig was om mijn doelen te bereiken. Maar door privé omstandigheden had ik besloten om toch te stoppen. Na dit bij Nina aan te hebben gegeven heb ik nooit een reactie van haar terug gekregen. Tot nu toe (bijna 3 maanden verder) krijg ik nog steeds mailtjes binnen dat de betaling niet gelukt is, ik heb de automatische incasso inmiddels bij mijn bank stop gezet. Ik heb haar op veel manieren proberen te bereiken: via de app, instagram, mail maar tot op heden geen reactie. Echt super sneu dat je zo vrouwen “goed wil laten voelen” en daarna zo met ze om gaat.

1 april 2026

Coaching met kennis, ervaring en een realistische aanpak

Wat Nina onderscheidt van veel andere coaches is de combinatie van uitgebreide kennis, praktijkervaring en een realistische aanpak. Ze denkt echt met je mee en kijkt niet alleen naar theorie, maar vooral naar wat haalbaar en passend is in jouw situatie.

Je merkt aan alles dat Nina al veel ervaring heeft. Ze weet snel de kern van een probleem te vinden, stelt de juiste vragen en geeft advies waar je daadwerkelijk iets mee kunt. Geen standaard praatjes of algemene coaching, maar persoonlijke begeleiding die aansluit bij jouw doelen en omstandigheden.

Daarnaast is ze betrokken, eerlijk en toegankelijk. Ze motiveert waar nodig, maar blijft altijd realistisch. Dankzij haar begeleiding heb ik veel inzicht gekregen en concrete stappen kunnen zetten. Ik kan Nina dan ook aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar professionele coaching van hoge kwaliteit.

9 juni 2026

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Samen met mijn moeder ben ik gestart met het coachingtraject van Nina. Ik liep er al lange tijd tegenaan dat ik niet aankwam en dat het opbouwen van spiermassa maar niet lukte. Dankzij de persoonlijke begeleiding van Nina, een voedingsschema dat bij mij paste en een goed trainingsschema ben ik eindelijk de resultaten gaan zien waar ik zo lang naar op zoek was.

Ik ben op een gezonde manier aangekomen, heb meer spiermassa opgebouwd en voel me veel sterker en beter in mijn vel. Nina is betrokken, deskundig en denkt echt met je mee. Ze kijkt niet alleen naar snelle resultaten, maar helpt je om blijvende veranderingen te maken.

Ik raad Nina dan ook absoluut aan aan iedereen die wil werken aan zijn gezondheid, fysiek sterker wil worden en meer zelfvertrouwen wil krijgen. Een geweldige coach!

9 april 2026

Meer zelfvertrouwen

Voordat ik bij Nina startte, was ik eigenlijk altijd bezig met afvallen. Ik had niet door dat ik juist te weinig at voor de resultaten die ik wilde behalen. Vaak voelde ik me onzeker in mijn kleding en was ik nooit echt tevreden als ik in de spiegel keek.

Inmiddels ben ik 8 kilo kwijt en voel ik me zó veel beter in mijn lichaam. Ik heb hard gewerkt voor die toned look deze zomer 😊 Maar ik denk dat ik nog het meest blij ben met het zelfvertrouwen dat ik heb teruggekregen. Ik voel me fit, sterk en kijk eindelijk weer met trots in de spiegel.

Wat ik zo fijn vond aan Nina haar coaching, is dat het niet alleen draait om een getal op de weegschaal. Ik heb geleerd hoe ik mijn voeding en trainingen vol kan houden zonder alles op te geven wat ik leuk vind. Het voelt echt als een lifestyle change die ik eindelijk kan volhouden. Binnen de eerste weken zag ik al verschil en dat gaf me zoveel motivatie om door te gaan.

Nina denkt altijd met je mee, geeft eerlijk advies en is super betrokken. Voor het eerst voelde het niet als iets tijdelijks, maar als een levensstijl die ik écht kan volhouden. Daarnaast was ze voor mij ook echt een fijne stok achter de deur ❤️

Als je twijfelt: gewoon doen. Ik had veel eerder willen beginnen! 🫶

5 januari 2026

Met veel enthousiasme begonnen, maar teleurstellende afloop!

Met veel enthousiasme begonnen aan een traject bij Nina. Dit heb ik al eerder gedaan, en ik was destijds erg tevreden. Daarom had ik de keuze gemaakt opnieuw een traject aan te gaan.

In het begin was ik erg tevreden maar na een tijdje werd de reactietijd steeds later. Op een gegeven moment zelfs ruim 10 dagen. Ik heb aangegeven te willen stoppen met het traject omdat het me meer kostte dan opleverde, maar ze gaf aan dat ik een half jaar contract had en deze moest afmaken. Dat heb ik gedaan, maar ik heb de laatste 1,5e maand van mijn traject helemaal geen reactie meer gehad en dus betaald voor niks.

Ook is er een 7e maand afgeschreven, terwijl ik maar voor 6 maanden zou betalen.

Ik heb aangegeven dat ik graag de laatste 1,5e maand aan betaling terug zou willen krijgen, omdat ik nooit meer reactie heb gehad. Ook heb ik een 7e maand onterecht betaald en krijg ik ook geen bevestiging of mijn abonnement nu beëindigd is (volgens Lenus moet de coach dat regelen). Ik probeer haar zoals in andere reviews staat te bereiken op verschillende manieren en mijn geld terug te krijgen, maar dat is tot op heden na meerdere pogingen niet gelukt.

Ik ben niet van reviews plaatsen, maar ik heb zo veel herhalende berichten en mails gestuurd dat ik niet weet wat ik anders zou moeten doen. Ik wil graag mijn te veel betaalde geld terug.

30 mei 2026

Begin hier niet aan

Begin hier niet aan.

Vol enthousiasme begon ik de coaching. Het leek even goed te gaan. Todat ik bijna 2 weken niks meer te horen kreeg. Dit was nog in dezelfde maand als de start. Hierop sprak ik haar aan. Ze gaf aan dat het lag omdat ze in Thailand groepsreizen aan het doen was. Wilde toen eigenlijk al stoppen omdat mijn vertrouwen al weg was in haar.

Het voelde gewoon niet goed. De interactie voelde nep. Ze stelde elke keer dezelfde vragen en ik gaf elke keer dezelfde antwoorden. Vandaar dat ik wilde stoppen. Dit kon niet gaf zij aan omdat ik een traject had van 6 maanden. Ik baalde hiervan maar probeerde het traject vol enthousiasme weer aan te gaan. Dit ging even goed. Todat ik weer 10 dagen niks van haar hoorde. Ik voelde mij zo in de zeik genomen omdat ze wel maandelijks het geld kon afschrijven. 2 maanden coaching betaald, weggegooid geld geweest. Incasso geblokkeerd en tot op heden nooit iets meer gehoord van haar.

De reviews hieronder zeggen het al. Ga lekker bij iemand anders als je een coaching traject wil volgen.

Ook zie ik dat ze nieuwe mensen aanneemt om te coachen. Ik zou als tip willen meegeven om die tijd te investeren in je bestaande klanten. 😉

5 april 2026

Ga geen traject aan!

Nu dat Femke gestopt is, gaf ik aan ook te willen stoppen met het traject. Echter lukt het mij al een maand niet om contact te krijgen met Nina en blijft er ook gewoon geld afgeschreven worden. Ik heb het uiteindelijk zo ver moeten spelen om de afschrijvingen te blokkeren via de bank....

Mijn advies: begin alsjeblieft geen coaching traject meer bij Nina!

18 mei 2026

Nina is een oplichter

Nina is een oplichter. Ik heb een hele fijne coaching periode gehad met coach Femke. Femke kondigde aan dat ze ging stoppen bij Nina haar coaching. Ik heb vervolgens aangegeven dat ik niet verder wilde met een coaching abonnement. Vervolgens krijg ik mailtjes dat er geld wordt afgeschreven voor een nieuw coaching abonnement. Ik probeer in contact te komen met Nina, maar ze lijkt van de aardbodem verdwenen. Ik heb gemaild via Instagram DM via de coaching app chat. Alles geprobeerd, maar ze reageert werkelijk nergens op.
Inmiddels heb ik het zover moeten spelen met m’n bank om klachten in te dienen over de incasso die plaatsvindt… echt schandalig dat je zo omgaat met je klanten en dat je niks van je laat horen. Echt zielig dat je op deze manier je geld moet verdienen en zelf lekker en Bali op vakantie bent.

1 mei 2026

Ik begon de coaching positief maar…

Ik begon de coaching positief maar echter is dat nu alles behalve.
ik ben erg tevreden over mijn eerste periode bij Femke, zij heeft mij heel fijn geholpen en ik boekte goed resultaat.
Echter is Femke gestopt en sinds dien is er geen contact meer met Nina te krijgen, ik heb haar op alle manieren proberen te bereiken maar dat helpt niet.

Erg stressvol is dit wel omdat er wel maandelijks geld afgeschreven wordt en je er niks voor terug krijgt.

Het is schandalig dat ze beloven je te helpen en bereikbaar te zijn, maar ik doe er nu al een maand over om Nina te bereiken met geen resultaat…..

Ik heb de service van de lenus health app geprobeerd te bereiken en die konden ook niet bijstaan, vanuit hun was er wel fijne communicatie.

Nogmaals, schandalig hoe je op deze manier je geld verdiend, het is gewoon letterlijk beschamend en niet professioneel om je klanten zo te behandelen.

3 mei 2026

Nina Haans Coaching

⚠️ Waarschuwing over Nina Haans Coaching ⚠️

Ik wil graag mijn ervaring delen om anderen te waarschuwen.

Dit bedrijf presenteert zich als “coaching op maat”, maar in werkelijkheid voelde het allesbehalve persoonlijk. Tijdens één telefoongesprek werd er al direct aangestuurd op het afsluiten van een abonnement, zonder dat er echt interesse was in mijn situatie.

Er werd nauwelijks belangrijke informatie gevraagd: alleen mijn gewicht en doel. Zaken zoals allergieën, medische achtergrond of persoonlijke behoeften kwamen niet eens aan bod. Ook is er geen intakegesprek op locatie, geen metingen (zoals BMI of vetpercentage), en geen echte analyse van je situatie.

Kortom: je betaalt al na één gesprek, zonder dat zij voldoende informatie over jou hebben verzameld om je goed te begeleiden.

Wees dus kritisch voordat je hier iets afsluit

5 april 2026

WAARSCHUWING!

Toch een review om anderen te waarschuwen. Trap niet in het “vrijblijvende” telefoontje. Tijdens het gesprek spelen ze zo op je in dat je niet eens doorhebt dat er een abonnement wordt afgesloten.

Vervolgens ontvang je bevestigingsmails daarvan. Ik heb daarna direct gebruikgemaakt van mijn herroepingsrecht. Nina heeft vervolgens bevestigd dat ik volledig uit het programma zou worden gehaald.

Toch blijft het bedrijf waarmee zij samenwerkt, Lenus Ehealth ApS, bedragen van mijn bankrekening afschrijven. Dit heeft mij enorm laten schrikken en ik ben hier boos en teleurgesteld over. Daarnaast krijg ik ook geen reactie meer van Nina op mijn e-mails of WhatsApp-berichten.

Voor iedereen: pas op! Ga hier niet eens een “vrijblijvend” gesprek aan, om jezelf een hoop ellende en geregel te besparen.

23 januari 2026

Hele fijne coaching 🤍

Super fijne coaching gehad. Ik zit weer lekker in m’n vel en kijk weer graag in de spiegel en daar ben ik zo dankbaar voor! Ik ben gewoon 8 kg kwijt. ZO BLIJ MEE!

Ik ben zo blij dat ik nu weet door het juiste te eten ik gewoon kan genieten van etentjes met vriendinnen!

Nina denkt echt met je mee, luistert naar wat jij nodig hebt en hoe je dit alles kunt blijven volhouden. Ik ben zo ontzettend blij dat ik deze stap heb gezet en zou het zo weer doen ❤️

4 februari 2026

Absolute aanrader!

Ik heb 4 maanden coaching gevolgd bij Nina en ik heb dit als ontzettend fijn ervaren. Nina is ontzettend geduldig en weet je ook altijd te motiveren op het moment dat je zelf de motivatie niet kunt vinden. Ik heb ontzettend veel geleerd over voeding en training in deze periode en zou dit iedereen aanraden!

10 december 2025

Moeilijke start, fijn geëindigd

Het was een wisselende ervaring. Ik startte met een coach waar ik qua communicatie geen klik mee had dus dat was wat lastig. Daarna kreeg ik een coach die maar 1x per week reageerde en dan meer als cheerleader dan coachend. Daar heb ik niks aan gehad.
Ik eindigde met Nina zelf en dat was een verademing, daar heb ik qua training echt heel veel van geleerd.

Ik denk dat dit programma goed passend gemaakt kan worden voor iedere levensstijl. De coaches willen graag meedenken.
Mijn persoonlijke situatie (met veel chronische diagnoses) past niet zo heel goed bij het etensdeel van de app. Sowieso werkt dat deel van de app technisch gezien niet zo goed.

Ik ben erg blij met de trainingsschema's die ik heb gekregen en de inzichten die ik voor mezelf heb opgedaan dit jaar.
Heb er nu wel vertrouwen in dat ik zelfstandig verder kan.

27 januari 2026

Beste begeleiding ever!

Nina heeft mij gecoacht op het gebied van training, afvallen en voeding, en heeft mij daarnaast geholpen een veel positievere mindset te ontwikkelen. Het afgelopen jaar heb ik dankzij haar mooie stappen mogen zetten richting een versie van mezelf waar ik echt blij van werd. Helaas heb ik mijn journey door gezondheidsomstandigheden niet kunnen afronden, maar zodra ik daar weer de mogelijkheid toe heb, hoop ik zeker opnieuw bij Nina te mogen starten. Ik kan haar begeleiding van harte aanbevelen.

25 januari 2025

Aanrader!

Nina is een fijne coach met met veel kennis door eigen ervaringen! Niet alleen bewegen, en voeding maar ook het mentale stukje neemt ze mee. Ik heb veel van haar geleerd wat ik nu meeneem en weer kan toepassen in mijn eigen fitness journey. Als je op zoek bent naar een online coach dan raad ik haar zeker aan!

2 november 2025

Ervaring coaching

Ik zit nu ongeveer een half jaar bij Nina,
en ik heb super resultaten geboekt. Ik vond het altijd lastig zelf te beginnen en wist zelf niet wat ik moest doen. Nina heeft me laten zien dat het mogelijk is om lekker te eten zonder al te veel verplichtingen en alsnog af te vallen. Ik zou het aan iedereen kunnen aanraden!

20 oktober 2025

Super coach

Ik ben nu meer dan een jaar bezig bij Nina en ik heb super resultaten geboekt!
Uiteindelijk moet je het altijd zelf doen maar Nina steunt je echt super goed vraagt altijd hoe het gaat en als er wat is kan je gelijk terrecht bij haar.
Al met al een super coach ik zou geen andere coach willen!

26 september 2025

Twee lieve meiden die goed zijn in…

Twee lieve meiden die goed zijn in coachen. Er wordt echt gekeken naar wat er bij jou past. Ook zijn ze heel laagdrempelig benaderbaar en krijg je hier ook snel antwoord op.

15 september 2025

Hele fijne Coaching 🫶🏼

In de 3 maanden hele fijne coaching gehad van Nina en van Femke! Ze luisteren naar je wensen, het zijn niet simpele standaard antwoorden maar echt mee denkend, lieve woorden!

Helaas moet ik de coach op pauze zetten ivm zwangerschap + ziek zijn maar de afgelopen maanden heb ik heel veel gehad aan de coaching!

Als je twijfelt zeker doen, want het is het geld waard wat je ervoor terug krijgt ❤️❤️

Na me zwangerschap weer verder maar DANKJEWEL voor het vertrouwen en alle lieve woorden Nina en Femke 🫶🏼🫶🏼

10 september 2025