Wat Nina onderscheidt van veel andere coaches is de combinatie van uitgebreide kennis, praktijkervaring en een realistische aanpak. Ze denkt echt met je mee en kijkt niet alleen naar theorie, maar... Toon meer
Samen met mijn moeder ben ik gestart met het coachingtraject van Nina. Ik liep er al lange tijd tegenaan dat ik niet aankwam en dat het opbouwen van spiermassa maar niet lukte. Dankzij de persoonl... Toon meer
Aan het begin is alles prima en verloopt het goed. Na een tijdje werd de reactie van Nina al minder snel. Soms duurde het meer dan een week. De hulp verder heb ik helemaal geen problemen mee ervaren,... Toon meer
Ik begon een jaar geleden bij Nina een coaching traject. In het begin verliep alles super met coach Femke! Femke heeft me goed geholpen om mijn doelen te bereiken. Nu dat Femke gestopt is, gaf i... Toon meer
Welk doel je dan ook mag hebben, spiermassa opbouwen, afvallen, droogtrainen, sterker worden in de gym of lekker onderhouden, alles kan! Gecoacht worden vanaf waar en wanneer je wil en ook nog eens jouw persoonlijke doelen nastreven. Team Nina Haans Coaching staat voor je klaar en wij gaan je daarbij helpen! Buiten je comfortzone stappen in de gym, meer zelfvertrouwen krijgen en écht resultaat behalen. Dat is het doel toch? Wij zijn jouw online coaches en wij delen al onze kennis en ervaring. Van voedingsexpert tot personal trainer tot aan lifestyle coach. Let’s do this! ❤️📈
Weesperstraat 61, 1018 VN, Amsterdam, Nederland
- Nina.h@live.nl
- ninahaanscoaching.com
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Heeft 11% van zijn negatieve reviews beantwoord
Top coaching!
Ik ben ruim een jaar geleden gestart met het coachingsprogramma van Nina. Femke werd uiteindelijk mijn coach en heeft mij op de voorgrond begeleid. Samen met haar altijd fijn kunnen sparren over wat ik nog kon aanpassen om het beste resultaat te halen. Fijne tips, incheck momenten en altijd positiviteit.
Femke en Nina hebben ervoor gezorgd dat ik fijne balans heb gevonden in sport en voeding met daarbij ook ruimte voor genieten. Het heeft mij nu genoeg handvaten gegeven om zelf verder te gaan.
Ik ben super blij dat ik dit gedaan heb en raad het iedereen aan!
Coaching traject
De afgelopen vier maanden heb ik een coachingtraject gevolgd bij Nina op het gebied van voeding en sport, en ik ben er supertevreden over!
Vanaf het begin voelde ik me serieus genomen en goed begeleid. Mijn coach Femke is betrokken, motiverend en weet precies waar ze het over heeft.
Dankzij de persoonlijke en fijne begeleiding voel ik me fitter, sterker en heb ik veel meer energie.
Wat ik vooral waardeer, is dat er niet alleen naar het resultaat wordt gekeken, maar ook naar het proces en hoe je je daarbij voelt.
Echt een aanrader voor iedereen die op een gezonde en duurzame manier aan zichzelf wil werken.
Coaching Nina
De coaching van Nina heb ik 2 maal als prettig ervaren. Ze is meegaand en mee denkend en staat altijd voor je klaar in de chat. Bij mij was er iets mis gegaan met de betaling maar ook dat is uiteindelijk netjes opgelost door Nina!
Ontevreden over traject
Begonnen met een coachingtraject bij Nina omdat ik fitter en gespierder wilde worden en hulp zocht bij de juiste manier van trainen. Ik sport al jaren fanatiek maar heb ook een eigen bedrijf en een druk sociaal leven waardoor ik op zoek was naar de juiste begeleiding (vooral juist trainingsschema). Tijdens het coachingtraject speelde een blessure aan mijn schouder opnieuw op waardoor ik alle sportactiviteiten behalve hardlopen per direct moest stoppen. Toen ik dit aangaf werd er meegedacht en werd het traject 2 maanden gepauzeerd. In de tussentijd liep ik ook een peesblessure aan mijn knie op en mijn schouder was alleen nog maar slechter geworden waardoor trainen helemaal niet meer mogelijk was. Toen ik aangaf dat ik het traject liever wilde stoppen was dit absoluut geen optie en moest ik verder met alleen het voedingstraject. Ik heb meermaals aangegeven dat ik dit traject ben begonnen omdat ik gespierder en fitter wil worden en specifiek hulp bij het trainen wilde en voeding prima zelf kan. Ondanks dit was stoppen of pauzeren geen optie en moest ik (weliswaar tegen een gereduceerd tarief) nog 4 maanden de voedingscoaching afnemen terwijl dit niet de reden was waarom ik coaching ben gaan doen. Ik ben zelf arts en weet dat de juiste voeding in combinatie met sporten belangrijk is, maar ik ben hier zelf goed van op de hoogte dus heb hier geen hulp bij nodig. Eindstand ben ik echt niet tevreden met de manier waarop met mij en mijn situatie is omgegaan terwijl ik hier zelf niks aan kon doen. Het had jullie gesierd als je mijn traject had gepauzeerd voor een later moment of ontbonden. Nu heb ik 5 maanden coaching betaald wat weggegooid geld is. Zou hier zeker geen coaching aanraden als je iemand zoekt die met je meedenkt.

Antwoord van Nina Haans Coaching
Beste keus ooit!
Ik ben ontzettend dankbaar voor de begeleiding die ik heb gekregen van Femke. Ze is niet alleen een geweldige personal trainer met de juiste kennis en ervaring, maar vooral een warme en betrokken coach. Wat voor mij het meeste verschil heeft gemaakt, is haar persoonlijke aanpak, de motivatie en de constante steun die ik van haar heb ontvangen. Ze weet precies wanneer je dat duwtje in de rug nodig hebt, en viert iedere kleine overwinning met je mee.
Dankzij Femke heb ik niet alleen fysieke resultaten geboekt, maar ook enorm veel geleerd over mezelf, mijn lichaam en wat ik nodig heb om duurzaam en gezond te leven. Alles wat ik tijdens dit traject heb geleerd, neem ik mee voor de toekomst.
Ik kan oprecht zeggen dat ik me geen betere coach had kunnen wensen. Femke is een topper, en ik raad iedereen die serieus aan de slag wil met zijn of haar gezondheid aan om bij Nina het traject te volgen. Je krijgt niet alleen professionele begeleiding, maar ook oprechte betrokkenheid en support. En dat is goud waard!
Fijne en betrokken coaching!
Een hele fijne en betrokken coaching! Nina en haar team hebben allemaal heel veel kennis, moedigen aan en werken erg motiverend mee aan je doelen! Ik kan dit aan iedereen aanraden en heb van hun super fijne handvaten gekregen om door te pakken❤️
Aanrader!
Femke heeft me enorm geholpen bij zowel fysiek als mentale groei. Ik voel me fit en meer zelfverzekerd dan aan het begin van de coaching. Ik heb zelfs mijn eerste halve marathon in maart gelopen!!
Coaching Nina
Het afgelopen half jaar coaching gehad van Nina.
Ik ben zeer tevreden over de coaching. Van begin tot eind duidelijke doelen gesteld en ze kijkt heel goed naar je persoonlijke doel en helpt waar nodig is. Ik heb hele duidelijke tips meegekregen die ik in de toekomst zeker ga gebruiken.
Tussendoor wekelijkse check ins gehad waarbij je goed weet waar je staat.
Kortom ik raad de coaching bij Nina zeker aan!
Coaching Nina
Wat een fijne tijd en coaching heb ik gehad bij Nina! Ze kijkt goed mee met je voeding en training keuze wat heel erg fijn is! Zeker een aanrader als coach.
Coaching en progressie
Ik heb de afgelopen maanden heel veel geleerd en ik ben erg bewust geworden van voeding en sporten. Heerlijke maaltijden en tussendoortjes die makkelijk te bereiden zijn! Ik heb verschillende soorten workouts gedaan met verschillende oefeningen. Doordat ik routine heb in de workouts, zie en merk ik steeds meer progressie in mijn trainingen. Ik zie dat mn shape aan het veranderen is, meer definitie in m’n core en glutes! Ik merk dat ik die stok achter de deur die ik nodig had, heb toegepast de afgelopen maanden!💪🏼💜
Nina is een fijne coach die je…
Nina is een fijne coach die je enthousiast maar to the point begeleid. Denkt niet alleen lichamelijk maar ook mentaal met je mee.
Coaching
Fijne coaching gehad van eerst Nina en daarna door iemand anders in haar team
Elke week heb je een check in en word er naar je progressie gekeken en daaruit kijken ze verder, in begin een super goede start kunnen maken en viel ik ook wat af, helaas daarna door gezondheid zat ik mentaal/fysiek niet lekker in mijn vel en daar werd super op gereageerd en werd ook gesteund, door dat ook moeten stoppen anders was ik zeker verder gegaan met de coaching. Ik krijg nog steeds af en toe een berichtje met hoe het met me gaat en dat waardeer ik enorm
Ik raad de coaching zeker aan omdat ze echt rekening met je houden
Ontzettend fijne periode gehad met…
Ontzettend fijne periode gehad met Nina!
Er wordt goed geluisterd naar je wensen en doelen. Gedurende periode regelmatig check ins gehad waarna er eventuele aanpassingen gedaan worden. Nina sleept je er doorheen als je even een lastigere periode hebt! Ik heb geleerd een mooie balans te vinden tussen voeding en bewegen en een bewustere levensstijl aan te nemen zonder te streng voor mezelf te zijn! Ik heb een mooi resultaat weten te behalen en heb nu voldoende handvaten om mijn doelen zelf door te pakken! Nogmaals bedankt Nina.
Fijne coaching!
Fijne coaching!
Wat je doelen ook zijn, Nina helpt mij enorm, door nieuwe inzichten te geven, dingen leren over voeding en alles wat erbij komt kijken. Ik ben momenteel nog volop bezig met haar coaching en ben van plan om zeker nog een tijd door te gaan. Ze heeft mij al veel geleerd, motiveert mij enorm met haar lieve berichtjes en video’s, dat ik er elke week weer naar uit kijk om die te krijgen💗 ze denkt echt met je mee en kijkt naar wat voor jou het beste werkt. Je kan gewoon lekker blijven eten zonder dingen te verbieden, en zo leer je zelf ook om te genieten op momenten dat je bijvoorbeeld op vakantie bent. Love it💗
Wat een topper is Nina!
Wat een topper is Nina!! Nina heeft mij 12 maanden begeleid en veel kennis bijgebracht. Ze luistert oprecht naar je doelen en denkt altijd mee. Niet alleen fysiek, maar ook mentaal wil Nina het beste in je naar boven halen. Mijn mindset is in de 12 maanden met Nina helemaal veranderd en ik heb mijn doelen bereikt. Met persoonlijke training- en voedingsschema’s, lieve berichtjes, spraakmemo’s en video’s weet Nina je te motiveren 🩷
Top coach(ing)
Nina is een heel fijne,behulpzame en energieke dame die mij tijdens mijn 6 maanden afvaljourney heeft geholpen om 20kg af te vallen. Dankzij haar heb ik geleerd wat balans, consistentie en discipline zijn. Ik heb géén enkele seconde spijt gehad van het coaching traject. De schema’s en receptjes waren zeer duidelijk en gemakkelijk in gebruik, net zoals de coaching app. Ik kan coaching bij Nina zeker aanraden! Ook na de afloop van mijn traject kon ik bij haar terecht met vragen. Danku Nina om mij zo goed te helpen!
Coaching van nina
Nina is een hele fijne coach, ze luistert goed wat je nodig hebt. Ze biedt hulp waar nodig is en neemt ook echt de tijd voor je. Nina, bedankt voor de fijne samenwerking. Groetjes juliette.
Eén persoonlijk plan!
Ik ben nu een aantal maanden onder begeleiding van het team van Nina en ik ben heel tevreden. Er word echt gekeken naar jou als individu, dit niet alleen op gebied van sport en voeding maar ook op mentaal vlak. Je wordt enorm gemotiveerd en door het persoonlijk contact en wekelijkse check in, is er een stok achter de deur. Ik vind het ontzettend waardevol en raad het iedereen aan!
Nauwe begeleiding, zonder verplichtingen
Nina en haar team zijn nauw betrokken, maar passen zich volledig aan aan wat jij prettig vindt. Hier krijg je wekelijks de mogelijkheid voor om dit aan te geven en zo nodig natuurlijk eerder. De chat wordt snel beantwoord en ze gaan professioneel te werk.
Niks voelt als een verplichting, dat maakt het zo fijn. Ook het voedingsplan ziet er super goed uit en smaakt ook nog eens lekker. Daarnaast wordt het trainingsschema aangepast op jouw wensen en behoeften, zodat het vol te houden is.
Er is ook aandacht voor je mentale welbevinden, de combinatie ervaar ik als zeer prettig!!
Alles in één
Ik heb nu een aantal maanden coaching van Nina en haar team en ben erg blij dat ik deze stap heb gezet. Ondanks dat mijn progressie niet zo snel gaat als ik had gehoopt vanwege mijn gezondheid, weet Nina en haar team mij altijd te motiveren om toch door te blijven gaan en op het juiste pad te blijven wat betreft voeding en beweging, maar er is ook aandacht voor je mentale gesteldheid. Deze combinatie vind ik erg prettig!