Wat Nina onderscheidt van veel andere coaches is de combinatie van uitgebreide kennis, praktijkervaring en een realistische aanpak. Ze denkt echt met je mee en kijkt niet alleen naar theorie, maar... Toon meer
Samen met mijn moeder ben ik gestart met het coachingtraject van Nina. Ik liep er al lange tijd tegenaan dat ik niet aankwam en dat het opbouwen van spiermassa maar niet lukte. Dankzij de persoonl... Toon meer
Aan het begin is alles prima en verloopt het goed. Na een tijdje werd de reactie van Nina al minder snel. Soms duurde het meer dan een week. De hulp verder heb ik helemaal geen problemen mee ervaren,... Toon meer
Ik begon een jaar geleden bij Nina een coaching traject. In het begin verliep alles super met coach Femke! Femke heeft me goed geholpen om mijn doelen te bereiken. Nu dat Femke gestopt is, gaf i... Toon meer
Welk doel je dan ook mag hebben, spiermassa opbouwen, afvallen, droogtrainen, sterker worden in de gym of lekker onderhouden, alles kan! Gecoacht worden vanaf waar en wanneer je wil en ook nog eens jouw persoonlijke doelen nastreven. Team Nina Haans Coaching staat voor je klaar en wij gaan je daarbij helpen! Buiten je comfortzone stappen in de gym, meer zelfvertrouwen krijgen en écht resultaat behalen. Dat is het doel toch? Wij zijn jouw online coaches en wij delen al onze kennis en ervaring. Van voedingsexpert tot personal trainer tot aan lifestyle coach. Let’s do this! ❤️📈
Weesperstraat 61, 1018 VN, Amsterdam, Nederland
- Nina.h@live.nl
- ninahaanscoaching.com
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Heeft 11% van zijn negatieve reviews beantwoord
Heel persoonlijk
Heel persoonlijk. Uitgebreid contact en heel begripvol en positief. Daarnaast fijne en overzichtelijke workout schema’s dus vaak genoeg vernieuwd werden 💪
Een goede basis gelegd voor mijn fitnessdoelen
Ik ben super blij met de coaching van Nina! Dankzij haar hulp is het me eindelijk gelukt om op een gezonde manier aan te komen. Dit was iets waar ik al jaren moeite mee had, maar met haar begeleiding heb ik nu een mooie basis gelegd om verder te werken aan mijn doelen.
Nina motiveerde me om het vol te houden en gaf me vertrouwen, ook op momenten dat ik het lastig vond. 🤍
Ik raad Nina zeker aan!
Ik heb een hele fijne tijd gehad bij Nina! Haar energie is aanstekelijk en ik keek altijd uit naar haar berichtjes. Ik ben heel wat sterker geworden en 5 kilo kwijt geraakt. Het is dat mijn journey wat gecompliceerder is, anders was ik graag bij haar gebleven. Ze is vriendelijk, positief en inspirerend. Ik vond het gebruik van de Lenus app ook heel prettig! Alles op één plek. De recepten waren lekker en smaakvol en je mag ze zo vaak wisselen als je wilt. Via de wekelijke check in’s kon ik mijn ei kwijt en terugkijken op de afgelopen week. Door Nina daarin mee te nemen voelde het contact ook heel persoonlijk en dat is wat ik nodig had. Ik raad Nina zeker aan!
Super fijne coaching gehad
Super fijne coaching gehad! Ze neemt je in alles echt serieus en luistert goed naar je. Hele goede voedingschema’s en daarin kan je nog je wensen doorgeven. Ook de trainingschema’s zijn heel goed en fijn! Het is echt gericht op jezelf, hoe je er zelf voor staat en wat je zelf nodig hebt! Ook kan je altjjd vragen stellen aan Nina en hoef je je nergens coor te schamen! Dus zeker een super goede coach die je echt helpt om verder te komen!
Super fijne coach heel veel aan gehad…
Super fijne coach heel veel aan gehad en mega veel geleerd! Mooie resultaten kunnen zetten.raad het iedereen aan
Ik ben heel blij dat ik het…
Ik ben heel blij dat ik het coachingtraject ben gestart. Het heeft me niet alleen geholpen mijn lichaam beter te leren kennen, maar ook mijn relatie met voeding op een gezonde manier te verbeteren. Ik heb geleerd dat voeding geen puntje van stress hoeft te zijn en dat het absoluut niet nodig is om jezelf te straffen en dingen niet meer te eten, juist om een bewustere keuze te maken.
De afgelopen maanden heb ik een goede band met voeding opgebouwd, iets wat ik zonder deze begeleiding nooit zo had bereikt. Nina heeft me laten inzien hoe sterk je eigenlijk kan zijn in oefeningen door jezelf altijd uit te dagen, en aten zien hoe belangrijk consistentie is. Haar steun en inzichten hebben mij echt gemotiveerd.
Ik raad dit aan aan iedereen die op zoek is naar een gezondere relatie met voeding, sportschemas en zichzelf. In de toekomst wil ik zeker weer met Nina verdergaan – het is een investering in jezelf die de moeite meer dan waard is!
6 Maanden coaching
6 maanden coaching gehad van Nina en ik had me geen betere coach kunnen wensen. Hele fijne schema’s gekregen voor voeding en trainingen, Nina luistert heel goed naar wat je wil en maakt zonder problemen wat aanpassingen! Goede progressie geboekt met Nina’s hulp en zou het zeker aanraden!
Veel kennis
Betrokken coaching met veel kennis. Nina helpt veel om je ook te laten begrijpen wat zij precies verwerkt in haar schema's en dat geeft veel inzicht.
Wel van belang om je doelen concreet te maken/ te communiceren, zodat Nina daar bij kan helpen om mooie stappen te maken
Een echte aanrader!
Super fijne begeleiding! Snel contact via de app , heerlijke recepten en goede oefeningen om je doel te behalen. Ik zou Nina aan iedereen aanraden. Ze helpt je overal doorheen en samen zorg je ervoor dat je je doel behaald!!
8 maanden traject net afgerond
8 maanden traject net afgerond. Wat een bizar mooi proces hebben wij samen beleefd. Niet allen fysiek maar ook mentaal sterk geworden, veel ups en downs maar doorheen gevochten. Ik heb heel veel gehad aan de structuur en duidelijkheid van de app. Daarnaast heb ik vaak contact gehad met Nina wat heel fijn is, ze is een enthousiaste & motiverende coach, ze houdt je scherp en positief. Ze denkt met je mee & geeft fijn advies en feedback en tips. Heel dankbaar voor de afgelopen 8 maanden, ga het oprecht missen, zo gek na zo’n lange tijd meten en elkaar chatten. Dankbaar voor de fijne coaching