Topvoorbeeld van een echt slecht online bedrijf! 2 december iets besteld. Geen enkele reactie meer. Niet bereikbaar. NIETS DAAR BESTELLEN!!!
Novoliving
Op 14 november een ring besteld, levering 8 tot 10 dagen staat er op de site. De bestelde ring kostte 30 euro, op ali express, waar deze ring door hun besteld wordt, kost dezelfde ring 2 euro. Nu de... Toon meer
Op 26 november 2020 ketting besteld voor onze dochter voor sinterklaas. Zou de volgende dag bezorgd worden. In verband met drukte bij depakketdiensten snap ik dat het later bezorgd kan worden maar kre... Toon meer
Mensen keken ook naar
Besteld op 29 november en nog steeds…
Besteld op 29 november en nog steeds niets ontvangen. Mail naar de klantendienst blijft onbeantwoord en via chat krijg ik steeds het standaard antwoord dat ik contact moet opnemen via mail?!
Iemand een telefoonnummer van novo living?
Hier bestel ik nooit meer,
Nooit meer!
Dit is nog slechter dan slecht! Denk je bij een Nederlands bedrijf te bestellen, zit het ergens in Mexico. Op 28 nov. besteld en nog steeds niks ontvangen. Zal ook niet meer gebeuren vóór kerst vermoed ik. Wat mij betreft worden ze geblokkeerd op Facebook!
Niet opgelicht!
Ook ik had mijn twijfels nadat ik 4 weken geleden 2 moeder dochter kettinkjes had besteld. Maar..... vandaag binnen gekregen! Oké, de kwaliteit/ prijs verhouding is discutabel! Maar binnen is binnen.
ontvangen
Ook ik 4 dec besteld en vorige week niets ontvangen toen pas gegoogeld dacht ook na het lezen van alle review belazerd... maar nee vandaag een track trace van DHL bezorging Worldtech.. hele leuke kettinkjes...
Ook ik heb mijn bestelling van 28…
Ik heb mijn bestelling van 28 november 2020 zojuist ontvangen. Ik had er ook een hard hoofd in. Gelukkig is allemaal het nog goed gekomen en ook nog voor kerst. Hopelijk ontvangt iedereen zijn bestelling.
Artikel ontvangen!!!
Ondanks alle commentaren is vanavond mijn pakketje afgeleverd door DHL.
Blij dat het nog voor de kerst is binnengekomen ondanks de langere wachttijd. (4 dec. besteld)
Ze zijn geleverd
Ik had ze rond 6 12 besteld , 1 mail gehad dat ze de 18 de hier in no zouden zijn . Was te volgen via track en tracé. Vandaag een mail gehad dat ze vanavond zouden leveren. Ze zijn ook geleverd . 😀😀 ik was ook ongerust door alle reviews of het nog wel zou binnen komen.
Het bedrijf heeft zich gehouden aan de afspraken. Dus wie nog wacht hoop ik dat ze ook nog gewoon geleverd worden .
Met vriendelijke groet.
Esther
niets geleverd maar wel betaald
niets geleverd maar wel betaald, waardeloos en opgelicht
Kettinkjes
Zowel de zussen als moeder-dochter kettinkjes besteld op 26 november jl.. Helemaal niets, tot vanochtend vroeg! Een link via DHL voor een bedrijf Worldtech. Nog nooit van gehoord, besteld via Nova Living. De eerste set is zojuist afgeleverd en nu wachten op de volgende set. Als ik mijn mail mag geloven wordt deze vanavond afgeleverd.
Maar de kettinkjes besteld via een Nederlandse site en als ik alle documentatie mag geloven komen ze rechtstreeks uit China. Worldtech werkt samen met Ali Express ........
niet binnen
op 27 november besteld en nog steeds niets binnen en wel betaald.
melding blijft hangen op "vertrokken van luchthaven''
Schande besteld op 30 nov bent gewoon…
Schande besteld op 30 nov bent gewoon je geld kwijt oplichting is dit wat kunnen we hiermee
Kettinkje Liefste Dochter
Op 28/11 twee kettinkjes Liefste dochter gesteld en betaald. Niets ontvangen, 2x gemaild, niets gehoord en nog niets ontvangen. Als ik onderstaande berichten lees, ben ik bang dat ik het nooit zal ontvangen....
Belachelijk dat deze bedrijven op FB mogen adverteren!!😡😡
Van slechte naar positieve ervaring
Ik heb al op 22 november een kettinkje besteld voor mijn zus en je kreeg er dan 1 ‘gratis’ bij. Er stonden positieve reacties onder op FB, dus het leek me in orde. Afgelopen week een contactformulier gestuurd, hier heb ik geen reactie op ontvangen helaas.
Aanvulling 21-12: ik heb vandaag de 2 kettinkjes ontvangen! Of de kwaliteit goed is weet ik niet, maar dit stemt hoopvol!
4 december 3 zussen ketting besteld
Nu op 20 december nog niks binnen gehad 4 mailtjes gestuurd en niks terug
Super slecht nooit iets daar bestellen mensen
Product besteld 4 december maar niets ontvangen
Product besteld op 4 december. moeder-dochter ketting. Niets ontvangen. 29,95 wel overgeschreven.
Niets ontvangen van novoliving!
Ook bestelling gedaan 29 november, en niets ontvangen...
Ik voel me belazerd.
Op 4 december besteld. Nog steeds niks binnen. Wil ik mijn dochter voor kerstmis geven. Nu ik de recensies lees, vrees ik het ergste.
30 nov moeder dochter ketting besteld
30 nov moeder dochter ketting besteld. Niet ontvangen, wel betaald.2 x een mail gestuurd. Geen reactie. Ik zou zeggen geen advertenties meer plaatsen!!
2 december een moeder dochter ketting…
2 december een moeder dochter ketting besteld, inmiddels begrijp ik dat ik niks ga ontvangen... Ik trap normaal nooit in zoiets!! En als ik het wel krijg, dan is het vast rommel..
Slechter dan slecht
Update vandaag eindelijk binnen gekomen. En idd rechtstreeks van een Chinese firma kwaliteit slecht in verhouding tot prijs. Geen ster is jammer genoeg niet mogelijk, ook ik heb de moeder en dochter ringen besteld en nog niet ontvangen. Zal hem ook wel niet worden denk ik na de verhalen hier gelezen te hebben. Snap niet dat @Facebook zich hier voor gebruiken laat. Helaas ook geen antwoord op mijn mails.