Topvoorbeeld van een echt slecht online bedrijf! 2 december iets besteld. Geen enkele reactie meer. Niet bereikbaar. NIETS DAAR BESTELLEN!!!
Novoliving
Op 14 november een ring besteld, levering 8 tot 10 dagen staat er op de site. De bestelde ring kostte 30 euro, op ali express, waar deze ring door hun besteld wordt, kost dezelfde ring 2 euro. Nu de... Toon meer
Op 26 november 2020 ketting besteld voor onze dochter voor sinterklaas. Zou de volgende dag bezorgd worden. In verband met drukte bij depakketdiensten snap ik dat het later bezorgd kan worden maar kre... Toon meer
Zowel de zussen als moeder-dochter kettinkjes besteld op 26 november jl.. Helemaal niets, tot vanochtend vroeg! Een link via DHL voor een bedrijf Worldtech. Nog nooit van gehoord, besteld via Nova Li... Toon meer
Mensen keken ook naar
Moeder dochter ketting besteld op 4/12
Moeder dochter ketting besteld op 4/12, nog niets ontvangen. Ik maak me zorgen. Economische inspectie inlichten?
Geen ster!
Geen ster!! Ook ik 26-11 moeder dochter kettingen besteld en niets ontvangen op automatische antwoord mails na, waarin zij vragen het bestelde te retourneren als ik niet tevreden ben. Maar ja dat is lastig als je niets ontvangt!! Schandalig dit!! Nooit iets bestellen!!!
Heb op 29 november jl een ring besteld…
Heb op 29 november jl een ring besteld voor mijn dochter bij NovoLiving, maar tot op heden ook nog niets ontvangen! Op mijn mailtjes reageren ze niet, dus ben bang dat de ring ook nooit aan zal komen!
het zijn echt oplichters
het zijn echt oplichters! ze leveren echt niks, heb nu drie keer mail contact gehad en ontvang een standaard reactie.
aub nooit wat bestellen op deze webshop! en dien een klacht in bij Mollie dat is de transactie verwerker!
Moeder dochter ketting besteld op 2…
Moeder dochter ketting besteld op 2 december. Helaas nog niets ontvangen.
5/12 ook moeder/dochter kettingen…
5/12 ook moeder/dochter kettingen besteld, nog steeds niets ontvangen, dezelfde ervaringen zoals reeds is weer gegeven in alle andere onderstaande reviews!!! Ook al komen de producten bij Aliexpress vandaan toch zou ik mijn producten nog graag willen ontvangen wanneer Novoliving mijn emails gaat lezen die ik tot 2x toe heb gestuurd!!!! Hopelijk komt Novoliving tot andere gedachten, het kan niet zo zijn om op deze wijze je bedrijf te kunnen behouden, hiermee worden mensen geschaad zowel financieel als hun vertrouwen in online bestellingen, dit kan ook negatieve gevolgen hebben voor andere webshop bedrijven.......dus Novoliving laat van je horen........
Heb moeder dochter ketting besteld op…
Heb moeder dochter ketting besteld op 27 november met een levertijd tot 10 dagen. Nog niets ontvangen. Heb inmiddels 3 mails gestuurd naar de klantenservice en daar hoor je niets van. Slechte webshop
Hier ook moeder/dochter ketting besteld…
Hier ook moeder/dochter ketting besteld eind november en ook nog niks ontvangen.
O jee 30 Nov moeder/dochter kettinkjes…
O jee 30 Nov moeder/dochter kettinkjes besteld en betaald maar nog niets ontvangen. Mail gestuurd, hoop dat ik antwoord krijg! Anders geen kerstkadootjes.
Oplichters!
Oplichters!
Mensen let op! Vrijwel zeker is dit een oplichter site.😡🤬
Een mooie ring besteld 25 november voor mijn dochter.
Nog steeds niks ontvangen. Ook reageren ze niet op mijn mails.Wel 29:95 armer.
Facebook moet deze nep site eraf halen!
Wat een teleurstelling.
Moeder dochter ketting
Ook ik heb hier een moeder dochter ketting besteld en hoor of zie niets. Email gestuurd geen reactie. Had ik eerst maar naar reviews gezocht, goed leer. Niet bestellen mensen!
De ketting moeder/dochter staat gewoon…
De ketting moeder/dochter staat gewoon op Aliexpress voor 4 euro, ik heb een mail gestuurd, dat ik graag mijn geld terug wil
Oplichters zijn het .
Oplichters zijn het .. dit alles kun je beter zelf op AliExpress bestellen dan zul je de kettingen voor 2 an3 euro hebben ipv 29,95 .. ik heb hun dit laten weten ook dat als ik iets van AliExpress wil ik dat zal wel zal bestellen!!!!! Vreselijk dat er van dit soortbedrijven bestaan die zich zo bezig houden met het oplichten van mensen bah vreselijk. 5 tot 10 dagen zul je het mooi ontvangen als het uit China moet komen . Met zn allen aangifte doen zodat deze mensen aangepakt worden! Ik kreeg een mail dat ik de kettingen maar moest terug sturen als ik niet blij ben met de bestelling... tja en dan straks helemaal NIKS hebben geen kettingen en geen geld weet ook niet waar ik goed aan doe!
Na lange tijd wachten
Na lange tijd wachten, toch product geleverd. Kwaliteit ok. Al met al ben ik er blij mee. Maar levertijd veel te lang!
Koop nooit bij Novoliving
Ook ik heb iets besteld op 25/11 en nog steeds niet ontvangen. Krijg ook geen antwoord op mijn mails.
Op welke manier kunnen we ons geld terug krijgen?
NIETS BESTELLEN
NIETS BESTELLEN! op deze site, ik heb 2 moeder/dochter kettingen besteld en betaald!! order 8363 op 4/12/2020, maar krijg geen enkele reactie en heb nog steeds niets ontvangen!! FAKE SITE!!!
O jee
O jee. Ik denk dat ik nog heel snel een nieuw kerstcadeautje moet gaan zoeken voor mijn dochters als ik de reviews lees. (Had ik dat maar eerder gedaan😔) Ook ik heb mijn bestelling nog niet ontvangen. Op e-mail wordt niet gereageerd, ondanks de belofte dat binnen 24 uur te doen. Het zal de kerstdrukte zijn... Hopelijk mag ik vóór kerst mijn bestelling ontvangen. 🙏🏼
UPDATE. Heb inmiddels een antwoord gehad op mijn e-mailtjes. Nu de kettinkjes nog...... Geduld
Ook een moeder dochter ketting gekocht…
Ook een moeder dochter ketting gekocht eind november maar nog niets ontvangen. Heb het bedrijf een paar emails gestuurd waar niet op wordt gereageerd. Ik ben bang dat ik kan fluiten naar het kado.
Niet bestellen
Niet bestellen! Ik heb de kettinkjes besteld en vervolgens hoor je niks meer. Ook geen contact te krijgen. Ik ga een melding van fraude maken bij fb en aangifte doen.
Dit bedrijf klopt niet
Dit bedrijf klopt niet. Iets besteld en niet ontvangen. er is ook geen contact te krijgen, reageren niet op mails en telefoonnummer is er niet.