buy product some showing mini mobile aircondition, but it was shocking for me it was just a little fan with about 300 ml water tank, it cost was 479 danish crown, when asked for return, they gave addr... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
I purchased a mat for under my desk to protect my wooden floor. As the product was coming from overseas, I cancelled my order immediately. Even though, the company acknowledged my cancellation, they s... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
eg har lige købt en turboWasher som overhovedet ikke leve op til det love og virker ikke efter hensigten Der trykkede ikke stiger væsentligt og det er et kopi af den rigtige og firmaetvil kun refunde... Toon meer
Hold dig langt væk fra dette firma. Jeg bestilte en vare 23. Juni der skulle bruges som gave. Nu d. 9. Juli er der stadig intet dukket op. Pengene blev, imod Dansk lovgivningsret, hævet på min kon... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Nuvenci er dit valg for stilfulde og funktionelle produkter, der gør hverdagen både smukkere og nemmere. Vi tilbyder en alsidig kollektion af nøje udvalgte varer – fra trådløs belysning og moderne boligtilbehør til beautyprodukter, fashion og smarte hverdagsløsninger. Vores fokus ligger på design, kvalitet og komfort, så du altid kan finde noget, der passer til din stil og livssti
Contactgegevens
Schending van onze richtlijnen
Jeg købte en calm sving terapi gynge og…
Opdatering 9/1, får i dag svar fra Nuvenci som jeg har kontaktet ang returnering. De fastholder at billederne på hjemmesiden svarer til min tilsendte vare, og at det udelukkende skyldes min egen skuffelse at jeg mener anderledes, selvom jeg ved foto jo klart kan vise at fotos på deres hjemmeside er direkte misvisende.
Jeg nedjusterer derfor mine “stjerner” dels efter at erfare at butikken reelt ligger i Kina og dels fordi deres billeder på deres hjemmeside slet ikke svarer til den tilsendte vare, også selvom firmaet her efter tre uger mener det må bero på min absolutte misforståelse.
Jeg købte en calm sving terapi gynge og troede jeg var meget glad for handlen. Jeg var i tvivl om hvilken størrelse der var bedst til mit formål og fik en god hjælp og vejledning, muligvis Ai genereret men dog god, troede jeg. Varen var 14 dage undervejs og jeg havde udfordringer med at spore den undervejs, men den var samtidig med en vare fra anden udland netbutik og det var juletid og Black friday,, så så langt så godt. Den lå i min postkasse hel og fin.
Opdatering 25/12 efter gaven er pakket op: hængestolen som jeg troede jeg havde købt viser sig at være et langt stykke stof, uanset hvad man gør vil det aldrig blive til en hængestol. Ved forskning på nettetfinder jeg samme “stol” hos en anden netudbyder og her er billederne helt anderledes, og svarende til den reelle vare. Jeg opgiver at returnere den jeg har modtaget efter at have læst disse anmeldelser, som jeg virkelig fortryder at jeg ikke læste inden bestilling.På sporings mailen kunne jeg se varen var sendt fra Kina, og det undrede mig da firmaet har adresse i Holland, hvilket var grunden til jeg turde bestille.
Virkelig skuffende oplevelse, memo til mig selv: læs altid anmeldelser inden du handler

Scam
They don't deserve any star,its a scam. Don't buy anything here,they will take very long time to keep you updated about shipping info ,untill they send you a mail about a loss of your order. Then they ask you to buysomething similar on price because their return policy doesn't accept returns without a physical item. So if the order is lost in transit,you don't get money back🤣. Keep away,dangerous!!!

OBS!!!
Et svindlerfirma! Jeg fik sendt en defekt vare og i virkelig dårlig kvalitet. Jeg skal selv returnere varen til Kina, hvilket er ulovligt. De sender ingen returlabel eller lignende, og de forventer, jeg selv skal betale fragten.
15/12/2025 Opdatering efter besvarelsen fra Nuvenci:
Der står på jeres websiden: "Defekte varer: Hvis du modtager et defekt produkt, bedes du straks kontakte kundeservice for at få det returneret eller ombyttet."
Der står også at i har adressen i Holland ikke i Kina.
I lyver og lyver, fordi i er et svindelfirma!

Antwoord van Nuvenci
Bare en front for kinesiske varer
Bare en front for kinesiske varer. Oprettede ordre for mere end 14 dage siden. De hævede pengene straks, skrev at ordren var på vej, men DAO har stadigt kun en "registrering", ikke en pakke på vej. Iflg Nuvenci er varen i toldbehandling i Padborg, hvor "clearance completed" - siden 5 december. Ikke optimistisk mht at modtage pakken overhovedet.

Antwoord van Nuvenci
Powerbanks var brugte og ulig foto
Købte 2 powerbanks. Jeg modtog efter godt 2 uger. 2 brugte. Antagelig returvarer fra ”østlig” fabrik. DAO havde lagt dem på min dørmåtte. Ingen fabriksindpakning. Kun brunt pap. Det ene var opladt 78%. De ligner ikke foto. Har straks efter køb gentagne gange nægtet at modtage. Jeg måtte ikke nægte modtagelse, da kurerselskabet ikke accepterer - nok betalingsproblem? De tilbød 10% som gestus. Jeg har skiftet kreditkort.

Advarsel, svindel
OBS! nuvenci.dk er et svindlerfirma, der køber varer fra Temu eller tilsvarende. Jeg fik sendt en helt anden vare end den annoncerede og i virkelig dårlig kvalitet. Selvom firmaet udgiver sig for at være dansk, skal jeg selv returnere varen til Kina, hvilket er ulovligt. De sender ingen returlabel eller lignende, og de forventer, jeg selv skal betale fragten. De har tilbudt mig 15% afslag i prisen, hvis jeg går med til at beholde den forkerte vare.

Plattenslager
Bestilte en lampe, modtog den to en halv uge sener,
og det foto vi bestilte lampen ud fra var ikke den lampe vi fik øv øv øv.
Useriøst plattenslager firma. Føj føj.

Antwoord van Nuvenci
Det har været en utrolig frusterende…
Det har været en utrolig frusterende oplevelse at handle på denne hjemmeside. Det havde meget flotte billeder på reklamerne. Det var det, der trak. Det visté sig dog, at nogle varer havde billeder, som var meget større end dem jeg fik. Som en har skrevet herinde, er det Temuvarer og jeg vil tilføje til 2-3 gange Temu-prisen. Jeg fik på et tidspunkt en besked om at nogle varer var udsolgt, og de spurgte så, om jeg ville have rabat. Jeg ville have pengene retur. Det kunne jeg ikke få...jeg fik dog varerne senere. Så, man FÅR altså dine varer. Jeg fik mit kort spærret. Senere spærrede jeg alle mine kort efter anbefaling fra banken, og jeg har ikke fået mine kort endnu. Det skaber mange problemer for mig. Jeg giver en stjerner, fordi jeg trods alt fik mine varer. PS! Deres logistiksystemer er også en stor rodebunke. Jeg har fået mange besked. En var blandt andet, at jeg skulle 'henvende mig til det der, hvor jeg normalt hentede mine varer, for at få afklaret en levering' ingen besked om, hvem det var. Altså, nej, gå langt uden om denne butik

Fup firma
Hej, jeg har fortrudt jeg ikke undersøgte firmaet
inden jeg bestilte, har bestilt en hundekurv, de trak pengene med det samme, men det viser sig hundekurven er udsolgt,
Tilbyder mig en anden str, men jeg har en meget lille hund det går ikke, men nu kan får jeg ingen svar fra kundeservicen selv om der står de vil svare inden for 12 timer, vil have mine penge retur,så det er øv, jeg må lære at undersøge hjemmesiden først, for hvor er der mange snyde firmaer 🥺

Antwoord van Nuvenci
Falsk markedsføring, dårlig kundeservice, lang leveringstider
Hvad levede ikke op til dine forventninger?
1. Leveringstiden - over en måned
2. Det jeg modtog var SLET ikke det samme som billedet på hjemmesiden
3. Det er meget svært at se på deres hjemmeside, - men alle deres varer er fra Kina
Hjemmesiden leverer ikke det de viser! Lad vær med at bestille herfra. Firmaet burde slet ikke eksisterer.

Antwoord van Nuvenci
Fup-firma der ikke overholder retningsliner for e-handel
Den 30. oktober køber jeg en julekalender på Nuvenci.dk. Jeg får bekræftelse på at pakken er sendt og de trækker mine penge. Men to dage senere får jeg at vide at varen er udgået og at jeg ikke kan få returneret mine penge. Jeg får nogle point som jeg så kan gå ind og handle videre på deres hjemmeside med. Det er et FUP-firma. De svarer ikke engang på dansk. Der er gået 20 dage og jeg har sendt dem 6 mails, og får samme svar. Jeg kan ikke få mine penge tilbage, selvom de ikke har den vare jeg har bestilt.

Antwoord van Nuvenci
Snydt så det brager. CalmSwing Sensorisk autisme terapi…
CalmSwing Sensorisk autisme terapi sving kr 300
Har bestilt ovenstående gynge, og modtaget et stykke skævtafklippet stof og en karabinhage. Jeg har aldrig følt mig så snydt, og det var en julegave til en lille pige på to.
Jeg skal selv betale for returforsendelse til Kina. Har købt på en dansk side. Direkte i skraldespanden!

Antwoord van Nuvenci
Bestilte en Ultra Vault SSD harddisk…
Bestilte en Ultra Vault SSD harddisk med 4 tb lagringsplads. Modtog et kinesisk svindelprodukt som ikke virker. Skulle bruge disken til min musiksamling på ca. 365gb. Disken begyndte at lagre ( i øvrigt meget langsomt, slet ikke lynhurtig som annonceret ) men efter ca, 100gb kunne den ikke mere. Alle mapperne er der, men, de fleste er tomme. Har prøvet at formattere men det nytter ikke noget. Det er et svindelprodukt, som aldrig har haft en kapacitet på 4 tb som lovet.

Fup og fidus firma
Hvis jeg ku gi nul stjerner gav jeg det. Billig Kina varer og man kan ikke returnere varen.

Antwoord van Nuvenci
Billigt skrammel solgt til overpris
Denne svindlervirksomhed sælger billige varer fra Kina til alt for høje priser, og med billeder, der ikke ligner virkeligheden.
Jeg faldt desværre i og betalte alt for mange penge for et produkt, som ikke engang var det kvarte værd.
Og så tager det naturligvis også en evighed før leveringen ankommer.
Hold jer langt væk fra den hjemmeside.

Antwoord van Nuvenci
Købte hos dem for 299 kr.
Købte hos dem for 299 lr, modtog ingen bekræftelse eller mail, men pengene blev trukket,. Tror aldrig jeg modtager mit køb.

Antwoord van Nuvenci
Bedragere med giftige Kina møgvarer.
Havde ikke givet så meget som EN stjerne, hvis man ikke var tvunget til det.
Det er bare endnu et bedrager firma der viser sig at sælge Kina møg.
Bestilte en måtte, der på billeder ser rigtig flot ud. Da der gik meget lang tid uden at hører fra dem, og de havde trukket pengene med det samme, annullerede jeg ordren.
SÅ reagerede de og sagde at det var for sent for den var sendt....løgn. Der gik 14 dage før jeg fik tracking nr. (som ikke fungerede).
Nu, fem uger efter jeg annullerede, kom den tarveligste klamme stinkende gummimåtte med et grimt fotoprint af mønsteret.
De påstår stadig at det var for sent at annullere. Det var det ikke ifølge loven, så jeg forventer at få mine penge tilbage (over 500 kr. for det møg) og en retur label til en dansk adresse.
Ellers ender det nok med en politi anmeldelse for det bedrageri de åbentbart lever godt på.

Ekstrem dårlig kundeservice
Jeg har aldrig før oplevet SÅ dårlig kundeservice! Jeg bestilte en kattekurv inkl pude. Efter lang leveringstid modtog jeg kun en kurv, da jeg henvendte mig for at høre, hvornår puden ville komme, blev jeg kun mødt af mistro. Jeg fik tilbudt 10% af købsprisen i kompensation efter flere mails frem og tilbage! Det er jo til grin! Jeg kan ikke bruge kurven til noget uden puden! Jeg har betalt for noget, som jeg aldrig har fået. Dybt utilfredsstillende!

Antwoord van Nuvenci
Et firma der snyder og bedrager folk
Igen et firma der ikke overholder det de skriver 😡 jeg bestilte 2 måtter, der kom kun en, og det var en ubrugelige stiv plastik måtte, jeg har kontaktet Nuvenci mange gange, jeg har betalt for 2 måtter 500,- kr. og jeg har bedt om at få en retur labels, så jeg kan sende den retur, de kan bare trække fragten fra på det beløb som jeg skal have retur, for jeg ønsker ikke at miste flere penge til Nuvenci,
Virkelig et firma der bare snyder og bedrager.

Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.