Nuvenci

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

buy product some showing mini mobile aircondition, but it was shocking for me it was just a little fan with about 300 ml water tank, it cost was 479 danish crown, when asked for return, they gave addr... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

I purchased a mat for under my desk to protect my wooden floor. As the product was coming from overseas, I cancelled my order immediately. Even though, the company acknowledged my cancellation, they s... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

eg har lige købt en turboWasher som overhovedet ikke leve op til det love og virker ikke efter hensigten Der trykkede ikke stiger væsentligt og det er et kopi af den rigtige og firmaetvil kun refunde... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Hold dig langt væk fra dette firma. Jeg bestilte en vare 23. Juni der skulle bruges som gave. Nu d. 9. Juli er der stadig intet dukket op. Pengene blev, imod Dansk lovgivningsret, hævet på min kon... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Bedrijfsgegevens

1. Kledingwinkel

Geschreven door het bedrijf

Nuvenci er dit valg for stilfulde og funktionelle produkter, der gør hverdagen både smukkere og nemmere. Vi tilbyder en alsidig kollektion af nøje udvalgte varer – fra trådløs belysning og moderne boligtilbehør til beautyprodukter, fashion og smarte hverdagsløsninger. Vores fokus ligger på design, kvalitet og komfort, så du altid kan finde noget, der passer til din stil og livssti

Contactgegevens

Schending van onze richtlijnen

Alle reviews

199 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Gavekort

Super god, det gik godt og jeg fik gavekortet hurtigt og nemt.
Der var meget at vælge imellem, godt som gave:-)

8 november 2025

Hej Eirik,

Tak for at dele din oplevelse. Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med dit gavekort, og at processen var hurtig og nem. Din feedback er meget værdsat.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Lad vær med at handle her…

Penge trukket omgående, leveringstid 3 - 4 uger og produktet er dårlig kvalitet.

4 november 2025

Hej Mikael,

Tak for din feedback. Vi er kede af at høre, at din oplevelse ikke levede op til dine forventninger. Vi bestræber os på at give præcis produktinformation og rettidig levering, og din feedback hjælper os med at forbedre vores service.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Denne sømløse bh er latterligt…

Denne sømløse bh er latterligt behagelig. Jeg har haft den på under T shirts, bluser og endda sovet i den ved et uheld; helt uden ubehag. Har allerede vasket den et par gange, og den holder formen perfekt. Helt klart min favorit til hverdagsbrug nu.

23 juli 2025

Kære Linea,

Tak for, at du delte din oplevelse med vores seamless bh. Vi er glade for at høre, at den har været komfortabel i alle situationer, og at den har bevaret sin form efter vask. Din feedback er meget værdsat.

Med venlig hilsen,

Vil gerne give 0.

Vil gerne give 0.
Jeg var uopmærksom, en sjældenhed,
Men det er deciderede temuvarer der sendes, køb ikke her.

1 november 2025

Hej Kamilla,

Tak for din feedback. Vi er kede af at høre om din oplevelse og forstår dine bekymringer vedrørende de modtagne varer. Dine kommentarer er noteret og vil blive delt med vores team for at hjælpe med at forbedre produktbeskrivelser og kundeoplevelse.

Nuvenci et uprofessionelt firma

Jeg har 4. oktober købt 2 stk. NordGlow Little Waist Table Lamp hos Nuvenci og også betalt for en forsikring mod skader under transport. Tilsyneladende et hollandsk/ dansk firma men befinder sig i Kina.
Efter lang ventetid på ialt 24 dage er begge lamper kommet frem med 6 dages mellemrum - hver for sig - men begge pakker stærkt beskadiget i transporten fra Kina, fordi de skrøbelige varer var alt for dårligt emballeret (blot i en plastikpose) i forhold til europæiske webshops.
~
Jeg har måttet skrive talrige gange pgra usikkerhed omkring købet, den lange ventetid og de ødelagte pakker. På grund af forsikringen troede jeg, at jeg bare fik sendt nye kasser, men nej.
Lamperne synes dog at være uden skader, ydre eller indre, men dette er ikke sikkert, da pakkerne har været udsat for slag og stød og var stærkt beskadiget.
Jeg synes, at 2 stk. af nøjagtig samme vare købt samtidigt naturligvis skal forsendes samtidigt og uden at blive beskadigede!
~
Nuvenci skal fortælle deres kunder, at det tager enormt lang tid at få varerne frem, og at de kommer fra Kina. Videre at deres varer er emballeret meget dårligere i forhold til standarden for Europæiske webshops. Endelig præcis hvad forsikringen mod skader gælder.
Nuvenci må derfor betragtes som et uprofessionelt firma, så jeg må advare mod at købe noget hos dem, dels pgra den lange ventetid, rod omkring bestillinger og risikoen for ødelagte pakker.

22 oktober 2025

Hej Johan,

Tak for din feedback. Vi er kede af at høre, at din oplevelse ikke levede op til dine forventninger. Vi bestræber os på at give klar information om levering og emballage samt at løse eventuelle problemer med ordrer så hurtigt som muligt. Din feedback er vigtig og hjælper os med at forbedre vores service.

Defekt ur

Bestilte 2 ure.
Blev leveret efter 4 uger. Det ene er defekt og det er indtil videre ikke lykkedes at få at vide hvordan det kan returneres og jeg kan få penge retur.
Det er Kina skrald de sender selv om om hjemmesiden ser fin ud😥
Opdatering:
Selv om der på deres hjemmeside står man skal kontakte dem hvis en vare er defekt for at returnere eller ombytte den gør de det ikke.
De ville først refundere 30, så 50 og nu 70 procent og så kan jeg beholde det defekte ur.

Alternativt skal jeg selv betale returfragt til Kina🥺

20 oktober 2025

Hej Charlotte,

Tak for din feedback. Vi er kede af at høre, at din ordre ikke levede op til dine forventninger. Vi bestræber os på at løse problemer med produkter og returneringer så hurtigt som muligt. Din feedback er vigtig og hjælper os med at forbedre vores service.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Lad være med at handle hos Nuvenci

Jeg har ikke fået leveret det jeg havde bestilt. Jeg får tilsendt tracking oplysninger, som viser sig at være forkerte og Nuvenci vil undersøge det. Jeg får mail om at de godt kan se at der er sket en fejl og de vil sende min adresse til fragtfirmaet, så pakken kan komme det rigtige sted hen. Efter 14 dage uden kontakt fra hverken Nuvenci eller fragtfirma, skriver jeg til dem igen og så sender de mig de samme trackingoplysninger som første gang og siger at pakken er leveret.
Hvis jeg ikke var overbevist første gang, så er jeg det nu: Nuvenci har aldrig sendt den pakke og har snydt mig. LAD VÆRE MED AT HANDLE DER

26 oktober 2025

Hej Stine,

Tak for din feedback. Vi er kede af at høre, at din ordre ikke nåede frem som forventet. Vi bestræber os på at løse leveringsproblemer så hurtigt som muligt. Din feedback er vigtig og hjælper os med at forbedre vores service.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Lad være med at købe noget

Lad være med at købe noget, det ser smart og moderne ud, men det fungerer ad H til… der er snart gået en måned, men jeg har endnu ikke fået mine varer. Pengene blev derimod trukket MEGET HURTIGT fra min konto

4 oktober 2025

Hej Hanne,

Tak for din feedback. Vi er kede af at høre, at din ordre ikke er nået frem som forventet. Vi bestræber os på at sikre rettidig levering og løse eventuelle problemer med ordrer så hurtigt som muligt. Din feedback er vigtig og hjælper os med at forbedre vores service.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg har bestilt en entremåtte

Jeg har bestilt en entremåtte, som viser sig at være i restordre, og kunne ikke oplyse hvornår den igen var på lager, derfor annullerede jeg ordren. Firmaet var hurtig til at trække 299 kr. fra min konto. Det kniber med at få pengene retur. Ordren blev annulleret den 20.09.2025. 299 kr. er mange penge for en pensionist.
Mvh
Connie Nielsen

20 september 2025

Hej Connie,

Tak for din feedback. Vi er kede af at høre, at din ordre ikke levede op til dine forventninger. Vi bestræber os på at behandle aflysninger og tilbagebetalinger så hurtigt som muligt. Din feedback er vigtig og hjælper os med at forbedre vores service.

Svindel hjemmeside....

Svindel hjemmeside.................udgiver sig for at være Dansk, men har hjemme i Holland. Ønsker at returnere "Kineser" produktet men de ignorerer mails og spørger i bedste fald om billeder og videoer - men til hvad.. Jeg ønsker at returnere idet produktet SLET IKKE er det jeg bestilte!

29 september 2025

Hi Jan,

Tak for din feedback. Det er ærgerligt at høre om din oplevelse, og vi forstår din frustration over din ordre og returprocessen. Vi sætter pris på, at du gjorde os opmærksomme på det, og vi undersøger situationen for at sikre, at den bliver håndteret korrekt.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Har købt en paraply den 20.9.25

Har købt en paraply den 20.9.25, ankom 1.10.25. Fik jævnligt opdatering om ordren som sendes fra udlandet.
5 stjerner vil kræve hurtigere levering.
Paraply er fin kvalitet

1 oktober 2025

Kære Morten,

Tak for, at du delte din oplevelse med din paraplybestilling. Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med kvaliteten, og at opdateringerne om ordren var hjælpsomme. Vi tager din feedback vedrørende leveringstid til efterretning.

Med venlig hilsen,

Ingen levering

Ingen levering - ingen refundering
Bestilte en måtte i august- intet skete udover at de trak pengene. Ingen levering.
Rykkede for levering i september, hvorefter de kunne fortælle at de ikke kunne levere varen!! Så vidt jeg er orienteret må firmaer ikke trække pengene før de afsender varen. Men det gælder ikke åbenbart ikke her. Nu venter jeg på refunderingen

1 augustus 2025

Hej Lene,

Vi er kede af at høre om din oplevelse og takker for, at du gjorde os opmærksomme på det. Vi forstår, hvor frustrerende situationen må være, og vi sørger for, at din feedback bliver delt med vores team til gennemgang og forbedring.

Dårligt kundeservice og INGEN returret

Kæmpe krejlere!! Reklamerer med at det er en dansk side og så kommer tøjet fra Kina. MEGA fake og en rigtig dårlig kvalitet, farve og størrelsen sejler total. Købt en S og der kommer en sweat som passer en XL! Der står man kan sende retur og få pengene tilbage. Men skriver så i en mail “vi forstår din bekymring og vil tilbyde 10% uden retur sendelse” Jeg er ganske enkelt målløs. Det er sku en ommer, handel ALDRIG med dem!!!

22 september 2025

Hej Berit,

Tak for din feedback. Vi er kede af at høre om din oplevelse og forstår din frustration over produktet og returprocessen. Dine kommentarer er noteret og vil blive delt med vores team for at hjælpe med at forbedre produktinformation og kundeservice.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Elendige produkter der ikke virker og…

Elendige produkter der ikke virker og de ignorer alle henvendelser om returnering..........

1 september 2025

Hej Søs,
Tak for din feedback. Vi er kede af at høre om din oplevelse og forstår din frustration over produkterne og returforespørgslerne. Dine kommentarer er noteret og vil blive delt med vores team for at hjælpe med at forbedre produktkvalitet og kundesupport.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Aldrig køb fra dette firma!!!!!!!!!!

ALDRIG køb fra dette firma. Når man vil returnere varen, bliver man tilbudt 10,20,30% for at beholde den. Siger man ja det dette, kommer penge bare ikke.
Det er et kinesisk firma, som har falsk adresse i Holland. Man bliver betjent af en 'kvinde', som kalder sig Michelle. Sjovt nok blev jeg betjent af samme Michelle hos et ander kinesisk firma, som hedder 'Pedersen'.

18 september 2025

Hej Per,

Tak for din feedback. Vi er kede af at høre om din oplevelse og forstår dine bekymringer vedrørende returnering og kommunikationen. Dine kommentarer er noteret og vil blive delt med vores team for at hjælpe med at forbedre vores processer og kundesupport.

Virkelig skuffende

Endnu en hjemmeside der udgiver sif for at være dansk. Varerne bliver sendt direkte fra kina uden mulighed for returnering, og selvfølgelig er størelserne HELT forkerte. Havde bestilt XL, som anvist på hjemmesiden for en cirka 180 cm/90 kg person. Min kone, som er 170 cm og cirka 65 kg kunne knap nok passe det. Så, det var totalt spild af 300 kr, plus man bliver bombarderet med e-mails 2 gange om dagen.

21 september 2025

Hej Tamas,

Tak for din feedback. Vi er kede af at høre, at din ordre ikke levede op til dine forventninger. Vi bestræber os på at give præcis produktinformation og størrelser samt at løse eventuelle problemer med ordrer så hurtigt som muligt. Din feedback er vigtig og hjælper os med at forbedre vores service.

Min søn har bestilte et Hættetrøje der kom fra Kina

Min søn på 14 år bestilte et Hættetrøje der , i str. L
Da den kom efter 14 dage stå der godt nok L i den men den var ikke større end en str. S, da jeg skriv for at klage fik jeg af vide at jeg have fået den størrelse jeg have bestilt, og jeg kunne derfor ikke få den bytte, men jeg kun få 30% rabat på den, mit svar til dem var hvad jeg kunne bruge 30% rabat til trøje er jo stadig
2 nr. for lille.
Hele hjemmeside står på dansk og der stå Holland i adresse, men for 1 uge side fik jeg en mail om at en pakke fra Hong Kong var på vej til, så kunne jeg jo regne ud at trøje kom fra Kina
Hvis de nu have tilbudt mig en trøje i str XXL skulle jeg nok betale retur fragt, men bliv kun tilbudt 30% rabat på en trøje der svare til str. S/M, hvad skal jeg bruge 30% til på en trøje der er for lille, jeg tror jo den kom fra Holland da den adresse står på hjemmeside.
Hvis der have står det kom fra Kina have jeg ikke købt der.

12 september 2025

Hej Peter,

Tak for din feedback. Vi er kede af at høre om din oplevelse og forstår din bekymring omkring størrelsen og kommunikationen. Dine kommentarer er noteret og vil blive delt med vores team for at hjælpe med at forbedre vores produktinformation og kundeoplevelse.

Jeg handlede med nuvenci.dk

Jeg handlede med nuvenci.dk
Varen blev afsendt direkte fra Kina og alt medsendt information var på Kinesisk. Ingen returseddel. Kvaliteten skuffede. Jeg beholder varen.

18 september 2025

Hi Lisbeth,

Tak for din feedback. Vi sætter pris på, at du deler din oplevelse. Hvis du har brug for yderligere hjælp vedrørende din ordre, er du velkommen til at kontakte vores supportteam.

Regards,

Jeg bestilte en nøgleboks 22-7-2025

Jeg bestilte en nøgleboks 22-7-2025. Efter at have fremsendt både billeder og video af en boks der ikke virker får jeg besked på at pengene vil blive tilbage ført. Jeg har selv kontaktet firmaet 3-4 gange, alle gangene har jeg fået en standard besked omkring at det er videre sendt til en anden afdeling men at jeg får pengene tilbage indenfor 14 dage. I skrivende stund er det den 17-09-2025 og jeg har endnu ikke fået pengene. Derfor vil jeg aldrig anbefale at handle med dette firma, hvis noget er galt med jeres varer og de skal refunderes.

22 juli 2025

Hej Mia,

Tak for din feedback. Vi er kede af at høre om forsinkelsen og forstår din frustration. Din feedback er vigtig og vil blive delt med vores team for at gennemgå og forbedre vores processer.

Værste gang Kina bras

Værste gang Kina bras, og når man kontakter dem skriver de man hører fra dem, inden for 12 timer hvilket man ikke gør. Lad være med at støtte den fusker kineser forretning.

10 september 2025

Hej Christian,

Tak for din feedback. Vi er kede af at høre om din oplevelse og forstår din bekymring. Dine kommentarer er noteret og vil blive delt med vores team for at hjælpe med at forbedre vores kommunikation og service.

Michelle

Lees meer over geverifieerde reviews.