buy product some showing mini mobile aircondition, but it was shocking for me it was just a little fan with about 300 ml water tank, it cost was 479 danish crown, when asked for return, they gave addr... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
I purchased a mat for under my desk to protect my wooden floor. As the product was coming from overseas, I cancelled my order immediately. Even though, the company acknowledged my cancellation, they s... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
eg har lige købt en turboWasher som overhovedet ikke leve op til det love og virker ikke efter hensigten Der trykkede ikke stiger væsentligt og det er et kopi af den rigtige og firmaetvil kun refunde... Toon meer
Hold dig langt væk fra dette firma. Jeg bestilte en vare 23. Juni der skulle bruges som gave. Nu d. 9. Juli er der stadig intet dukket op. Pengene blev, imod Dansk lovgivningsret, hævet på min kon... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Nuvenci er dit valg for stilfulde og funktionelle produkter, der gør hverdagen både smukkere og nemmere. Vi tilbyder en alsidig kollektion af nøje udvalgte varer – fra trådløs belysning og moderne boligtilbehør til beautyprodukter, fashion og smarte hverdagsløsninger. Vores fokus ligger på design, kvalitet og komfort, så du altid kan finde noget, der passer til din stil og livssti
Contactgegevens
Schending van onze richtlijnen
Købte en "sele" for bedre holdning
Købte en "sele" for bedre holdning. Der stod den var til en person fra 70-90 kg jeg vejer 83, så jeg bestilte en L. Men den er alt for lille.
Når man så vil returnere, er det praktisk umuligt. Ingen retur label. Når jeg ringer til dem er der en i den anden ende der ikke kan et sprog, ud over NO.
Troede i grunden også at varen kom fra Sverige, men nej. ØV ØV ØV.

Antwoord van Nuvenci
Nucenci.dk er 100% snyd og fake.
Nucenci er 100% snyd og fake.
Jeg har desværre købt et par støvler til kr 600, og vidste ikke det var en kinesisk web-shop. Alt på side virker dansk og på overfladen troværdigt..
Da jeg efter 18 dages forsendelse tid modtog støvlerne var kvalitet, farve og udførelse helt håbløst , og jeg bad om refund- som web page lovede - 14 dages “fuld refund”
Kundeservice skrev jeg skulle selv betale for returlabel- og at der kunne påløbe told på £30-50 - dvs min 600kr købspris vil blive spist op af forsendelse og told.. forøvrigt skulle jeg returnere varen direkte til en kinesisk butik - udenom Nuvenci.dk
Så handel aldrig hos dem- det er scam !

Pas på
Pas på.
Hvis du vil bytte eller returnere din varer, skal du vide at det skal sendes til en Kinesisk adresse, og det koster 500 kr. +
Ærligt at det ikke fremgår, da det er en.dk hjemmeside. 😞

Antwoord van Nuvenci
Jeg købte en 4TB SSD og fik den leveret…
Jeg købte en 4TB SSD og fik den leveret indenfor den lovede leveringstid.
Den gik ned efter der var kopieret mindre end 100GB.
Jeg har sendt flere mails til Nuvenci om hvad jeg skal gøre, men de svarer ikke.
Nu har jeg givet op og anbefaler at man ikke køber noget fra dette firma

Antwoord van Nuvenci
Kina-bras med flotte billeder på…
Kina-bras med flotte billeder på hjemnesiden. Købte et par “multifokale” briller i “polycarbonat” til 299 kr. Realiteten var: enkeltstyrke briller i billigt blødt plastik. Elendigt produkt! Svindel!

Fup og svindel !
Fup og svindel !
Kina-skidt, svare ikke henvendelser, levere ikke, "sjovt nok" er de positive anmeldelser fra "personer" med kun een anmeldelse......

Falske sko
Bestilte et par HOKA løbesko, men modtog et par HOKZ løbesko istedet, made in china!!
Kan på ingen måde anbefale dette firma!!

Servicen og Snyd.
Servicen , feedbacken , ingen troværdighed ,det må være en sag for forbrugerstyrelsen....

Kina produkt
 Det bliver sendt direkte fra Kina. Kvaliteten er meget dårligt, da jeg skrev tilbage for retur fik jeg denne besked.
Tak for din besked. Jeg er ked af at høre, at du ikke er tilfreds med vores produkt.
Vores mål er at løse dette på en så smidig måde som muligt og med mindst mulig ulejlighed for dig.
For at komme videre har du to muligheder:
Mulighed 1: Behold produktet med 20% rabat
For at spare dig tid, besvær og udgifter til returnering, vil jeg gerne tilbyde dig en delvis tilbagebetaling på 20%. På den måde kan du beholde produktet, hvis du ønsker at bruge det anderledes eller give det videre til en anden. Mange kunder finder denne løsning mere bekvem og problemfri.
Mulighed 2: Returnér produktet for fuld tilbagebetaling
Hvis du stadig foretrækker en fuld tilbagebetaling, er du velkommen til at returnere varen. Bemærk venligst, at returneringer behandles gennem vores lager i Kina, og du skal selv dække de tilknyttede fragt- og toldomkostninger.
🔑 Returvejledning:
• Varen skal returneres i original stand og emballage.
• Benyt et sporingsnummer fra fragtfirmaet og send os nummeret efter afsendelse.
• Vigtigt: Kunden er ansvarlig for returfragt og eventuelle toldgebyrer, som typisk ligger mellem 250–450 kr. afhængigt af fragtfirmaet.
• Refusion behandles, når den returnerede vare er modtaget og inspiceret på vores lager.

Antwoord van Nuvenci
Dette firma er ren svindel
Dette firma er ren svindel. Bestilte en dørklokke 23.7 og de trak straks pengene. Ca. 10 dage senere bad de mig se om jeg stadig ville have dette produkt, eller om jeg ville have et andet. Jeg bad dem om straks at sende varen. 3 uger efter bestilling modtager jeg så en pakke, der kun indeholdt plastikhylsteret til dørklokken, men ikke den tekniske del. Jeg har meddelt at jeg ønsker ordren annulleret og jeg vil have pengene retur. Dette firma er lig et af de svindel firmaer, der blev omtalt i DR´s kontant. Alle positive anmeldelser her på Trustpilot, er skrevet af dem selv. Se eks. Rasmus Larsen,Louse Sørensen, Mette Hansen der alle skriver på flere sprog, SÅ advarsel køb ikke noget på deres hjemmeside. Har så lige fået svar fra Nuvenci efter 3 måneder, de kan åbenbart ikke li dårlige anmeldelser, men jeg bare får en sludder for en sladder, og jeg har altså stadig ikke fået mine penge retur eller modtaget den bestilte vare. Så firmaet er KLART REN SVINDEL, hold jer langt væk!

Værste fup firma!
Værste fup firma!
Startede med at klage d. (30. Jul. 2025)
Totalt Kina skidt som jeg fik leveret. Bare til overpris.
Kundeservice vender ikke tilbage! Kan slet ikke anbefale firma
———————————-
Det er jo helt til grin! Jeg har aldrig hørt fra jer efter jeg klagede til jeres support!
Nu skriver I d. (11 nov 2025) Flere måneder senere at I er glade for feedback og vil løse div. problemer!
Hvis I vil løse problemet så kan i refundere mig hele beløbet for købet!
———————————-
Besvarelse fra Nuvenci
For 7 minutter siden
Hej Thue,
Tak for din feedback. Vi er kede af at høre, at din ordre ikke levede op til dine forventninger. Vi bestræber os på at tilbyde kvalitetsprodukter og at løse eventuelle problemer med ordrer så hurtigt som muligt. Din feedback er vigtig og hjælper os med at forbedre vores service.
Michelle

Antwoord van Nuvenci
The handbag arrived on time and the…
The handbag arrived on time and the quality is above my expectations vey nicely made .. love it

Antwoord van Nuvenci
Bestilte et brusehoved med slange
Bestilte et brusehoved med slange.
Da det gik op for mig, at varen blev sendt direkte fra Kina, fik jeg bange anelser.
Det viste sig også da jeg omsider modtog den, var det en billigudgave.
Der stod at den kunne indstilles på flere måde. Hmmm der er ingen steder hvor man kan det. Øv øv

Antwoord van Nuvenci
Kunne jeg gi mindre gjorde jeg det
Kunne jeg gi mindre gjorde jeg det, svindel firma, den ene hånd ved ikke hvad den anden gør,fik et produkt som der pludselig skulle bruges sim kort til, men det stod der intet om i reklamen, så rettede de reklamen, og så var det pludselig mig, der ikke havde læst reklamen godt nok, trods jeg screen shot det hele, 😡🤬
Og nu vil man så få anmeldelsen fjernet, fordi de selvfølgelig ikke er enige, ren mafia metoder de kører
Men jeg står ved det jeg skrev

Falsk
Falsk. 3.7. bestilte vi BreezeBox, 7.7. oplyser Nuvenci, at varen er udsolgt og de kan tilbyde en anden tilsvarende. Vi svarer, at vi ikke ønsker en anden vare og at vi ønsker vores penge refunderet. Intet svar. Vi ringer, ingen svarer aldrig. 13.7. skriver vi igen, at vi ønsker vores penge retur, intet svar. Igen 17.7. skriver vi, at vi ønsker vores penge refunderet, intet svar. Ca. 23.7. udbeder de sig en anmeldelse om hvor tilfredse vi er med vores vare. Frækhed, falsk firma! Nu 2.8. har vi ingen vare, ikke vores penge, vi hører intet fra firmaet. Advarsel: kom ikke i nærheden af dette firma.

Antwoord van Nuvenci
Total dårlig- kunne man give 0 stjerner…
Total dårlig- kunne man give 0 stjerner var dette gjort. bliver ikke gjort opmærksom på at min vare er udsolgt før jeg efter en måned selv henvender mig. Bliver tilbudt et lignende produkt som så stadig ikke er kommet. Den ene undskyldning efter den anden. Tror desværre ikke jeg modtager mine varer. Så lad VÆRE og købe igennem dette firma. Det rene humbug

Antwoord van Nuvenci
Very fine but I would like it tooks a…
Very fine but I would like it tooks a little shorter time to get it.

Scam hjemmeside
Scam hjemmeside, stol ikke på de positive anmeldelser (læg mærke til at alle de positive anmelderse omhandler specifikke produkter og ikke selve forhandleren og deres levering)

Antwoord van Nuvenci
Lees meer over geverifieerde reviews.