Ben voor 1000 euro opgelicht door Ochama. Promotiemateriaal gemaakt voor Ochama, maar mijn facturen worden niet uitbetaald door Kiki Liu van Ochama. Na 3,5 maanden eindeloos berichten nog steeds niks... Toon meer

We bestellen iedere week een groot deel van onze boodschappen en benodigdheden bij Ochama. Dit gaat naar volle tevredenheid! Uiteraard gaat er weleens wat mis. Dit wordt snel en goed opgelost. Wat ons... Toon meer

Super slecht!! Eerste keer besteld volgende dag zal het bezorgen maar nooit geleverd want ze konden niet bezorgen, wachten tot de volgende werk dag en geen status geen mail wanneer die zal bezorgen!!... Toon meer

Gisteren 9 april namiddag bestelling geplaatst voor 6 potjes crema koffie. De lage prijs die ze berekende was nergens op internet te evenaren. Vandaag 10 april werd de bestelling al afgeleverd. De po... Toon meer

1. Hypermarkt
  2. Aziatische toko
  3. Budget supermarkt
  4. Elektronicawinkel

Welcome to your one-stop online shop! We offer a wide range of top-rated and budget-friendly products at unbeatable prices. Enjoy the convenience of collecting your online orders from our pickup points or have them delivered straight to your doorstep. Enjoy free shipping on orders above €49 to the Netherlands, Germany, France, Belgium, and Luxembourg. Choose a nearby locker and securely pick up your orders at your convenience. Enjoy secure and diverse payment options to meet global payment needs. If you have any questions, feel free to reach out: Online chat - App only (Recommended) Phone: +31 800 8600 005 Email: support@ochama.com Service Hours: Monday to Friday 09:00-18:00

3,0

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

Heeft 56% van zijn negatieve reviews beantwoord

Afrader om met PayPal in de app te betalen

Via de ochama app een koptelefoon besteld (sony wh-1000xm5) voor een mooie prijs. Vervolgens betaald via PayPal. En dan gaat het mis. Ochama geeft aan dat de betalingssessie is verlopen en daarom de bestelling annuleert. Terwijl PayPal wel het geld van de rekening afschrijft. Kortom geen koptelefoon en wel betaald. Vervolgens via PayPal aangegeven dat het geld moet worden teruggestort. Omdat de bal dan bij Ochama komt te liggen begint het lange wachten. Kortom een enorme afrader om te bestellen bij Ochama met PayPal.

19 augustus 2023

Probleempje goed opgelost!

Helaas was mijn pakketje in eerste instantie niet aangekomen op de dag dat het zou komen. De maandag erop kreeg ik hierover om 8:00 meteen een mail met excuses en of ik mijn geld terugwilde. Toen ik vroeg of de bestelling opnieuw verstuurd kon worden was dit ook helemaal prima. Die woensdag kon ik het al ophalen!
Het was even vervelend in het begin, maar ze hebben het super goed opgelost!

10 augustus 2023

Gebruikte koptelefoon ontvangen “Sony WH-1000XM5”

Mijn eerste en vermoedelijk mijn laatste bestelling bij Ochama. Heb hier een nieuwe koptelefoon gekocht omdat de aanbieding gunstig was, gaat om een Sony WH-1000XM5 uiteindelijk was dit geen nieuwe koptelefoon maar een gebruikte en daarna geretourneerd. Verpakking was opnieuw geplakt met dubbelzijdig plakband zodat het dicht leek. Headset was vies door waarschijnlijk make-up of huid oor vet, oor en hoofd kussens waren al vies en gebruikt. De case zaten kruimels in. En tijdens het pairen in de Sony app stonden er 2 apparaten waarmee die gekoppeld was. Blijkbaar van ene Jeanet die de headset achteraf toch niet fijn vond en geretourneerd heeft. Ook staat erop de doos dat dit om een Duits model gaat ipv Nederlands, daarmee zou ik nog kunnen dealen, maar dat je een gebruikte en geretourneerde koptelefoon als nieuw verkoopt terwijl het ook niet bepaald hygiënisch is dat ik een headset heb ontvangen die een ander al heeft gedragen.

Ik wil dit opgelost hebben, want dit is tot nu toe geen echte fijne ervaring.

------------------------------------------------------------

Beoordeling aangepast van 1 ster naar 4 sterren omdat Ochama toch met een hele nette oplossing is gekomen.
Uiteindelijk naar meerdere keren mailverkeer te hebben gehad met Ochama Support kwam er iemand de volgende dag al met een nieuwe koptelefoon en nam de vorige retour. Ook een €50 voucher als tegoed gekregen om uit te kunnen geven in hun webshop.

Toch blij dat we tot een nette oplossing zijn gekomen, vandaar dat ik mijn beoordeling heb gewijzigd.

23 augustus 2023

Beste Ramon,

Wat vervelend om te horen dat je een slechte ervaring hebt en wij willen dit graag voor je oplossen omdat dit natuurlijk niet de bedoeling is.

Zou je ons zsm een bericht kunnen sturen via instagram of e-mailen naar onze klantenservice zodat we het voor je kunnen oppakken?

Opgelicht.

Mijn pakket zou geleverd worden door UPS. Ik ben 2 dagen gewoon thuis geweest en niemand gezien. Kreeg een mailtje dat mijn pakket defect zou zijn en terug gestuurd zou worden.

Op de Ochama app staat ( geannuleerd, klant pakket afgewezen) ik krijg niemand telefonisch of per mail te pakken! Ik wil graag mijn geld terug voor deze bestelling.

17 augustus 2023

Beste Selana,

Wat vervelend om de horen dat de bestelling beschadigd is geraakt tijdens het verzenden.

Het kan zijn dat onze transporteur onzorgvuldig met het pakketje is omgegaan waardoor die beschadigd is geraakt.

Zou je onze klantenservice een email kunnen sturen zodat we dit voor je kunnen oplossen?

Top ervaring met Goeie service

Ondanks er aantal obstakels waren van mijn kant is mijn ervaring top.

Ik had een week eerder ook een bestelling gedaan maar helaas werd ik precies in de avond voor de ophaal dag onverwachts ziek. Via insta werd ik weer doorgestuurd naar klantenservice en die hielpen mij perfect (door mijn bestelling te annuleren).

Na aantal dagen was ik eindelijk weer beter en kon opnieuw een bestelling plaatsen die ik vandaag opgehaald had.

Ik had de qr code netjes ruim op tijd ontvangen (na dat ik sommige reviews las er over was ik wel bang dat ik die niet optijd zou krijgen) en ook de hele bestelling was compleet.

De blokker waar ik ging wist gelijk van alles en hielpen mij perfect.

Hoe de kwaliteit van het eten zal zijn, dat gaan we nog uittesten in de loop van de dagen maar 1ding is zeker.

Ik ga zeker nog een keer bestellen als het er op aankomt 😁

15 augustus 2023

belachelijk

belachelijk, ik heb mijn bestelling gecancelled en kreeg geen melding dat ik mijn geld terug kreeg, ook kreeg ik geen conformatie e-mail.

29 juli 2023

Beste Niels,

Normaliter zal je je terugbetaling binnen 3-5 werkdagen terug krijgen. Indien je nog niks op je rekening hebt ontvangen, zou je dan ons een bericht kunnen sturen via instagram naar ochama.official?

Top service

Ik heb hier een keer besteld vanwege iemand die een 5 euro kortingscode had. Ik had woensdag om 7 uur 's avonds besteld, en ik heb het pakketje de volgende dag om 1 uur 's middags gekregen! Echt heel snel, en je kon de status van je pakketje ook goed bijhouden op de app!

13 juli 2023

Beste Mabinty,

Ontzettend bedankt voor je review! We waarden het enorm dat je een positieve review hebt achter gelaten.

We zien je graag weer terug bij Ochama :)

Ochama

Fast delivery and lots of food choices!

28 juni 2023

Dear Dalal,

Thank you for positive review!

We are happy that you are positive about our service and products!

Looking forward seeing you back at Ochama :)

Kind regards,

Ochama

Ideaal zoveel wat je hier niet kan kopen

13 juli 2023

Beste Wilhelmina,

We zien je graag weer terug bij Ochama.

1+1 gratis

Hallo,
Wil een bestelling plaatsen , alleen zit er een actie van 1+1 gratis op. En als ik wil afrekenen staat dat er maar een beschikbaar is. Mijn vraag is of ik dan korting krijg op dat ene product aanzien er maar 1 van beschikbaar is?

Gr ,
Hanane

10 juli 2023

Beste Hanane,

Wat vervelend om te horen dat je niet gebruik kan maken van de 1+1 actie.

Door een oneven getal in onze voorraad kan je helaas niet gebruik maken van de 1+1 deal op deze actie aangezien de aanbieding heel hard is gegaan.

Zou je eventueel ons een bericht kunnen sturen op instagram zodat we je verder kunnen helpen en kunnen bekijken wat we voor je kunnen betekenen?

👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼

Heel lekker + best snel bezorgd!!!

30 juni 2023

Beste Amber,

Wat vervelend om te horen dat er wat is misgegaan met je bestelling! Zou je ons een bericht kunnen sturen via instagram zodat we je verder kunnen helpen? Je kan ons bereiken op ochama.official

Wat wij wel weten is dat bij een groot deel van de Aziatische producten de productie datum op de verpakking staat en elders de houdbaarheidsdatum.

Ik denk dat het eventueel kan zijn dat je naar de productie datum hebt gekeken.

Ochama

ik heb een wisselend ervaring soms…

ik heb een wisselend ervaring soms krijg ik wel een order bevestiging en dan gaat alles ook goed. Zodra ik na bestelling geen order bevestiging krijg gaat het fout 1x wel geld teruggestort gekregen andere keer niet. er word pas een dag later qr code gestuurd dat je kan halen maar dan ben je al helaas telaat

16 mei 2023

Beste Eva,

Wat vervelend om te horen dat er wat is misgegaan met je bestelling! Dit hoort natuurlijk niet te gebeuren. Zou je ons via instagram een bericht kunnen sturen zodat we kunnen bekijken wat er is gebeurd? Normaliter hoor je het geld binnen 3-5 werkdagen terug te zien op je rekening.

Drama

App is een drama, vol met bugs en vertaalfouten.
Raar ophaalblok van een half uur (dat niet nodig blijkt), maar dan alsnog pakket kwijt. 0 compensatie.
1e bestelling, maar nooit meer.

21 juni 2023

Beste Yannick,

Wat vervelend om te horen dat er wat is misgegaan met je bestelling. Zou je ons een dm kunnen sturen via instagram zodat we kunnen bekijken wat we voor je kunnen betekenen?

Foutmelding na foutmelding

Eerst proberen te bestellen op de mobiele site, daar kreeg ik niets in mijn winkelmandje. Toen maar op de laptop. Bij het invoeren van een besteladres blijft echter een algemene melding komen dat ik alleen geldige tekens mag invoeren, zonder erbij te vermelden of tonen *waar* de error zich bevindt. Alles drie keer gechecked en opnieuw ingevoerd, maar het mag niet baten. Bestellen is gewoon niet gelukt, afrader.

21 juni 2023

Beste Pim,

Wij werken met een mobiele applicatie en website waarbij je je bestellingen kan plaatsen.

Helaas werkt het niet om een bestelling te plaatsen via de mobiele website en is de mobiele applicatie het meest gebruiksvriendelijk om een bestelling te plaatsen.

We hopen je graag hierbij te kunnen helpen indien nodig zodat je het product kan aanschaffen!