De bestelling was op 2 dagen geleverd. Alles is heel vlot verlopen. Het doek van de parasol paste perfect. Via mail uitleg gekregen hoe het oude zeil te verwijderen en de nieuwe te installeren. Een... Toon meer

Perfecte beschermhoes voor onze 'knik'-parasol. Voorheen bleef er water staan na een regenbui, omdat onze parasol een knik-scharnier heeft. Nu is onze parasol beschermd tegen weer en wind. De leverin... Toon meer

Parasol gekocht online. Toch een verrassing wat er dan komt. Blij verrast met een kwaliteitsproduct, goed verpakt en snel geleverd. Helemaal wat ik wilde. Dankjewel!

Vreselijke kwaliteit. De parasol kraakt en piept als hij uitgeklapt staat. Zat scheurtje in het hout van de voet. Er werd gezegd dat natuur product is. En ik hem maar moet insmeren……. Ook is de stok... Toon meer

1. Tuinmeubelwinkel

Parasolshop heeft de grootste collectie parasols van de Benelux. Je vindt bij ons zowel stokparasols, zweefparasols, muurparasols als horecaparasols. Het hele jaar door scherpe prijzen en mooie aanbiedingen. Het grootste deel van het assortiment is direct uit voorraad leverbaar en daardoor binnen één werkdag bij je in huis. Kijk voor inspiratie op onze website of bezoek de showroom. Voor actuele openingstijdens zie de website.

3,9

Goed

TrustScore 4 uit 5

Heeft 80% van zijn negatieve reviews beantwoord

bestelling tijdig geleverd en…

bestelling tijdig geleverd en parasoldoek voldoet volledig aan de verwachting.

27 april 2026

Antwoord van Parasol-shop

Bedankt voor je mooie review. Fijn om te horen dat de bestelling op tijd is geleverd en dat het parasoldoek volledig aan je verwachtingen voldoet. Veel plezier ermee!

Vreselijke kwaliteit

Ook is de stok uit 2 delen en werkt met een draai schroef. Maar zit gewoon speling dan nog tussen en beweegt heletijd

8 april 2026

Antwoord van Parasol-shop

Bedankt dat je de moeite hebt genomen om je ervaring te delen. Jammer om te horen dat de parasol niet aan je verwachtingen voldoet. Dat is natuurlijk niet de ervaring die we willen bieden.

Hout is inderdaad een natuurproduct, waardoor kleine oneffenheden kunnen voorkomen. Grote scheuren of duidelijke gebreken horen daar uiteraard niet bij. We nemen je feedback mee om onze producten en service verder te verbeteren.

⭐ Hoge retour kosten

Ik heb bij Parasolshop een parasol en beschermhoes besteld voor €213,95. De parasol heb ik alleen kort bekeken, nog volledig in het plastic. Hij bleek echter te zwaar voor mijn balkonreling, waardoor ik hem wilde retourneren.
De retourkosten bleken €50 te zijn. Omdat dit bedrag hoog is voor een product dat in nieuwstaat wordt teruggestuurd, heb ik gevraagd of de winkel zelf ook €50 transportkosten had betaald. Op die vraag kreeg ik meerdere keren geen concreet antwoord. Er werd alleen aangegeven dat de heenzending “voor hun rekening” was, maar niet of dit bedrag daadwerkelijk overeenkomt met de €50 die ik moet betalen.
Daarnaast wordt de parasol verkocht voor €179. Dat doet vermoeden dat de verzendkosten al in de verkoopprijs zijn verwerkt, zoals veel webshops doen bij grote producten. Dat maakt het extra onduidelijk waarom er bij retour nog eens €50 wordt gerekend. Ook heb ik nooit een specificatie of bewijs gezien van deze €50, waardoor ik het bedrag alleen maar kon aannemen. Dat draagt niet bij aan een transparante communicatie.
Uiteindelijk heb ik mijn aankoopbedrag teruggekregen, maar wel minus €50 retourkosten. Voor mij voelt dit als een onredelijk hoog bedrag en een werkwijze die klanten ontmoedigt om te retourneren. Jammer, want het product zelf was verder prima — alleen niet geschikt voor mijn balkon.

De reactie van Parasol Shop bevestigt mij vermoeden, het artikel word duurder weggezet met daarin de verzendkosten naar de klant, dus de parasol word duurder aangeboden. Niet netjes toch?

25 mei 2026

Antwoord van Parasol-shop

Bedankt voor je uitgebreide review en feedback. Jammer om te lezen dat de parasol uiteindelijk niet geschikt bleek voor je balkon. We begrijpen dat retourkosten van dit formaat als vervelend kunnen worden ervaren, zeker wanneer een product in nette staat wordt teruggestuurd.

Bij grotere artikelen zoals sommige parasols zijn de transportkosten helaas aanzienlijk hoger dan bij standaard pakketten. Deze kosten gelden zowel voor de levering als voor een retourzending. We proberen hierin zo transparant mogelijk te communiceren via onze voorwaarden en klantenservice.

Fijn om te horen dat het product zelf verder naar wens was en dat het aankoopbedrag netjes is terugbetaald. Je feedback nemen we mee om onze communicatie rondom retourkosten verder te verbeteren.

Wat betreft de verzendkosten: Begrijpelijk dat je dit zo ervaart. Toch klopt die conclusie niet. De verkoopprijs van de parasol is niet opgebouwd als “productprijs plus verborgen verzendkosten”. Zoals bij veel grotere artikelen hebben we te maken met aparte transportkosten, zowel bij levering als bij retour.

De heenlevering nemen wij voor onze rekening. Wanneer een artikel retour komt, worden de retourkosten apart doorberekend, zoals ook in onze retourvoorwaarden staat vermeld. We vinden het jammer dat dit voor verwarring heeft gezorgd.

Netjes en correct op tijd ontvangen

Netjes en correct op tijd ontvangen
Ziet er degelijk uit, mag ook wel voor die prijs.
Vind het persoonlijk te duur.
Kwaliteit is duur.
Maar dat is mijn mening

21 mei 2026

Antwoord van Parasol-shop

Hallo Peter, bedankt voor je review. Altijd fijn om een mening te ontvangen

Prachtige parasols

Prachtige parasols! Stevig en mooie kleur.

19 mei 2026

Antwoord van Parasol-shop

Wat fijn om te horen dat je blij bent met de parasols.

Bedankt voor je mooie reactie. We wensen je veel plezier met de parasols.

snel geleverd past prima

snel geleverd past prima

15 mei 2026

Antwoord van Parasol-shop

Fijn om te horen Linda! Dank je wel en laten we hopen dat de zon gaat schijnen. Veel plezier met je aankoop

Mss toch net te klein, kan niet helemaal openen

Makkelijk te vervangen, voldoende speling bij het monteren van doek. Bij het openen blijkt dat de parasol niet volledig open kan, mss doek toch iets te klein? Ik hoop dat het nog een beetje rekt, durf niet door te draaien en is een raar zicht.

15 mei 2026

Antwoord van Parasol-shop

Beste Ivo, bedankt voor je review. Je mag altijd een bericht sturen naar onze klantenservice@parasol-shop.nl. We kijken graag met je mee.

De bestelling was op 2 dagen geleverd.

De bestelling was op 2 dagen geleverd.
Een echte aanrader!

28 april 2026

Antwoord van Parasol-shop

Hartelijk dank voor je fijne review! Wat leuk om te lezen dat alles vlot is verlopen en dat het parasoldoek perfect paste. Fijn ook dat de uitleg per mail je goed op weg heeft geholpen. Veel plezier met je vernieuwde parasol komende zomer!

Goed product

Goed product. Past netjes en snel geleverd.

1 mei 2026

Antwoord van Parasol-shop

Fijn om te horen Peter! Bedankt voor je review en veel plezier met je aankoop

Mooie aankoop

18 april 2026

Antwoord van Parasol-shop

Hoi Marjan, bedankt voor je review. Fijn om te horen! Op naar een zonnige zomer! En graag gedaan

Bestellen ging heel makkelijk

Bestellen ging heel makkelijk
We hebben 14 april besteld en kreeg het netjes op 15 april bezorgt door de vriendelijke mensen van DPD.
De kwaliteit van het produkt is ook geweldig en zeer blij mee.
Een aanrader voor iedereen en wij gaan hier zeker nog een keer bestellen

15 april 2026

Antwoord van Parasol-shop

Wat een fijne review, dank je wel! Geweldig om te horen dat je bestelling zo vlot is verlopen en dat je blij bent met de kwaliteit. We kijken er naar uit je de volgende keer weer van dienst te zijn.

De nieuwe doek geplaatst zonder problemen

14 april 2026

Antwoord van Parasol-shop

Bedankt voor je positieve bericht! Fijn om te horen dat de levering snel was en dat het nieuwe doek zonder problemen geplaatst kon worden.

Parasoldoek olefin-ondermaatse kwaliteit

Parasoldoek olefin gekocht, 200gr/m2. Is in realiteit zeer minderwaardige kwaliteit, je kijkt er zo doorheen, ondermaats als zonnebescherming in tegenstelling tot wat hun website je probeert wijs te maken. Niet kopen dus!!

10 april 2026

Antwoord van Parasol-shop

Bedankt voor je feedback. Jammer om te horen dat het doek niet aan je verwachtingen voldoet.
Olefin van 200 g/m² is bewust lichter en laat meer licht door, maar biedt wel UV-bescherming. Zoek je meer schaduw en een dichtere stof, dan is een zwaarder doek (bijv. 250–300 g/m² of polyacryl) een betere keuze.

op 10-3-2026 bestelt 31-3-2026 nog niks binnen

op 10-3-2026 een bestelling gedaan voor een parasol houder.pakket nog steeds niet binnen.maar wel blijven verkopen op de site.
pakket zou in een container zitten die ze niet hebben gekregen krijg je als antwoord?????

ZEKER GEEN AANRADER DEZE WEB SHOP

10 maart 2026

Goedemiddag,

Bedankt voor je bericht. Wat ontzettend vervelend dat je bestelling van 10-03-2026 nog steeds niet hebt ontvangen.

Ik begrijp heel goed dat dit frustrerend is, zeker als het product nog wel op onze website te bestellen was. Ook snap ik dat het antwoord dat je hierover hebt gekregen niet erg duidelijk overkomt. Daarvoor mijn excuses.

Snelle levering en retour afhandeling

Snelle levering en snelle retour afhandeling. Ik ben goed geholpen aan de telefoon. Ik had een verkeerde maat besteld, heb het eerste product geretourneerd en een nieuwe besteld. Beide producten ontving ik na een dag. Het retour geld van het eerste product heb ik snel terug gestort gekregen.

5 maart 2026

Beste klant,

Bedankt voor je mooie review. Fijn om te horen dat de levering en retourafhandeling zo snel zijn verlopen en dat je goed bent geholpen aan de telefoon. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben of advies nodig hebben, dan helpen we je graag verder.

"Bijna" goed.

Ik kocht een nieuwe parasoldoek.De website was duidelijk en overzichtelijk. De bevestiging van de Rhino-doek( gekenmerkt als meest universele) paste "bijna". Het gat om het doek vast te zetten zat 2 cm fout... Snelle levering.

6 maart 2026

Antwoord van Parasol-shop

bedankt voor je bericht en je review.

Fijn om te horen dat de website duidelijk was en dat de levering snel is verlopen. Jammer dat de bevestiging van het Rhino-doek net niet helemaal goed aansluit en dat het bevestigingsgat circa 2 cm afwijkt.

Je mag ons altijd een email sturen mochten we je nog ergens mee kunnen helpen.

Helaas geen service aan huis alsmede een waardeloze aftersale

Helaas geen service aan huis maar een gebrekkige levering via Thijs Logistiek (*1 man op de auto). Kostbare parasol van het merk Glatz wordt in kapotte doos geleverd. Dat is bij voorbaat "verdacht". En inderdaad: lichte beschadiging zichtbaar. Na enig speurwerk werd duidelijk dat de bestaande voet van Glatz niet 1:1 kon worden gebruikt. Hiervoor moest eerst een adapterplaat besteld worden. 50% matiging = 76,- bijbetaling resterend. Na montage op 25 februari en het uitklappen van de parasol bleken de beschadigen groter dan aanvankelijk gedacht. In de nok zit een deukje en kras. Giel Toonders van de Parasol-shop wuift dit weg met de opmerking "dit heeft geen invloed op de werking, stabiliteit en levensduur van de parasol". Ik heb de koopovereenkomst ontbonden en verlang een nieuwe onbeschadigde parasol omdat Toonders geen compensatie (korting) aanbiedt. Hij slaat zichzelf op de borst en merkt op dat reeds sprake is geweest van een ruime coulanceregeling met 50% korting op de adapterplaat. Deze man heeft een plank voor de kop en nodigt mij zelfs uit om te procederen. Dat acht hij een mooie leerschool. Dat kan hij krijgen omdat mijn vakgebied en beroep de kans op procederen eenvoudig maakt. Dus...consumenten in NL: wees gewaarschuwd en koop niet bij de Parasol-shop. Afersale en service is waardeloos. Niemand neemt zich de moeite om een klacht persoonlijk te bekijken. Alles verloopt op afstand per email zonder direct klantkontakt.

25 februari 2026

Parasolhoes Rhino (248x53cm) grijs

In juni 2022 een Zweefparasol Challenger T2 premium 350x260cm met Parasolvoet Modena graniet 90kg en Parasolhoes Rhino (248x53cm) besteld en vlot geleverd gekregen. Ik moest wennen aan het onrustige "gefladder" van deze parasol die bij enige wind vervaarlijk heen en weer deint maar dit schijnt normaal te zijn. Kan er nog steeds niet aan wennen maar na 3 jaar functioneert deze nog steeds correct maar ik blijf een beetje onrustig worden van het heen en weer gezwiep. Ben blij dat ik een zware voet erbij besteld hebt want die geeft geen krimp. De kwaliteit van de parasolhoes valt tegen. Tijdens de zomer van 2024 heb ik de bovenzijde al met ductape versterkt omdat deze begon te scheuren. Nu begint de hoes overal te scheuren en dus tijd voor vervanging.

15 juni 2025